Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de iyiyim cici annem. Bir gün mesajını okumasam ruhum aç kalıyor. Öyle böyle değil acayip huzur buluyorum. Sen iyi olunca biz de burada rahat ediyoruz. Yakuza nenemiz -bilmiyorum ilk torunu mu olacak- şaşkınlıktan öyle davranmıştır. Hele bir kucağına alsın valla korkuyorum mitili senin evine atabilir. kk birinci noteri im canım ciğerim inşallah tez zamanda gelir aramıza. Aklına kötü şeyler getirme anacim. Tatlı tatlı cümlelerle çok yakında anlatır neler olduğunu.
Kuzum Allah zihin açıklığı versin her soru çalıştığın yerden gelsin. Benim bacilarim zeki çalışkandır üstesinden gelirsin sen. Zamanını iyi kullan son saatlere ve geç saatlere bırakma en zinde olduğun anlarda sıkı çalış tatlım. Başarılar dilerim. Çok öpüyorum seni. Güzel Artemis im.

Yaaa ben seni yerim canım elhanım benim
Asıl ben 1 gün bildirimlerde senin adını görmezsem eksik kalıyorum, pozitif neşe kaynağımsın
Ne bileyim kk birinci noteri yapmazdı böyle ondan endişelendim. İnşallah birşey yoktur
İYEP kurs planlarını yapıp idareye atmayı unutmuşum elhanım. Ben kaçtım kaçıncıya söylüyorlar vallahi sonum hayır değil elveda

Doğru mantıklı, araştırmacı ciciii
Benim kaşıntı olmuyorda yumurtlamadan sonra olan klasik sızı var sadece

Cook teşekkür ederim canım ablam ben hep son zamanlar çalışıyorum yetişiyor bir şekilde ama finallerde kesinlikle.onceden başlamam lazım Cook konu birikecek ve hep arka arkaya bırde yazarken bazı yerleri ezberlemisim bile habire geliyorum o yüzden kalanı da ezberledim mı tamamdır

Canım anam benim.
Valla sevgiler sınır tanımıyor. Ulaşıyor sıcaklığı. Rabbim sağlık sıhhat versin sana da bebeğimize tabi babamiza da. Huzurun daim olsun güzel annem öperim gül yüzünden.

Mezuniyetini kutlamak nasip olsun inşallah bize.Baska güzelliklerini de haber alalım. İyi güzel çalış canım kardeşim.

arada sırada kaçamaklar olur kuzum ya, bizde çok dışarda yiyorduk hamburgeri sonra bi evde deneedik patates kızartması boool bool olunca dahada uyguna gelince baya alıştık
Ben ranch sos hastasiyim bi turlu marketlerdekiyle burgerdeki ayni cikmadi aldim denedim 1 2 .

Mezuniyetini kutlamak nasip olsun inşallah bize.Baska güzelliklerini de haber alalım. İyi güzel çalış canım kardeşim.
Ay amin ablacım aminnnn bir boyfriend adayında bile haber vericem annem öyle istiyor
Vesile olanlara çok teşekkür ederim bu Opera çok güzel bir programmis kurtuldum reklamlardan, beklemekten çok zamanımı alıyordu gugıl sunucu.
Bende indirdim dünya varmış yaa. Reklamlar sayfayı kaplıyor doğru düzgün emoji bile atılmıyor..
Ranch sos ne ki çayım? Ketçap gibi bir şey mi?
Mayonezin içine baharat katılmış hali gibi bişey burger kingde falan oluyor hamburgercilerde ama marketlerde de satılıyor

Boyfriend olayını biz de merakla bekliyoruz. Bu ranch sos tehlikeli bir şeymiş. Hiç merak etmeyim tadını. Diyet yapıyorum bana uzak sos anladım bebeğim çok teşekkür ederim aciklaman için.Opera gerçekten müthiş eşim de indirdi hemen.

Onu bende merakla bekliyorum
Evet yağ içeriği yüksek bende diyet yapıyorum evde var ama yemiyorum benim yerime yiyolar rica ederim ne demekhele tr...l indirimleri reklamlari bıktırdı vallaha

Allah iyiliğini versin betimlemelerine bayılıyorum.
Bende opera kullanayım bari yazarken girerken her yerden reklam sen vpn li opera indirmişsin ondan birde
Bu arada bugün benimkiyle buluştuk. Neyse bir yerde buluştuk elindeki bir kutuyu uzattı ve şunu çantana koy alırım arabaya gidince dedi. Tamam dedim gayri ihtiyari kutuyu koyarken üzerinde atasaymı forevır mı ne yazıyordu şuan yazarken bile heyecanlandım tam AA neki bu dedim aaa yoksa benim mi dedim çünkü 30 Kasım doğum günüm koy çantana bakma cumartesi vericem dedi aşırı gizli romantik!! sevgilim

Yani romantik Ekvator dinazorum ya acaba ne aldı diye içim içimi yiyor

Canım anam benim.
Valla sevgiler sınır tanımıyor. Ulaşıyor sıcaklığı. Rabbim sağlık sıhhat versin sana da bebeğimize tabi babamiza da. Huzurun daim olsun güzel annem öperim gül yüzünden.
Amin elhanım güzel dualarına teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…