- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.201
Ben de iyiyim cici annem. Bir gün mesajını okumasam ruhum aç kalıyor. Öyle böyle değil acayip huzur buluyorum.Canım kertenkelelerim yettim geldim
Kaç sayfayı okuya okuya geldim herkese dicek birşeyim vardı ama son sayfaya gelince hepsini unuttum napıcam şimdi gözüne fener tutulmuş davşan kibin kaldım
Öncelikle kuzularım bende opera kullanıyorum. Gerçekten hiç reklam çıkmıyor ve dolayısıyla telefon kasmıyor. Kullanmadan önce telefon patlayacak gibi ısınıyordu. Şimdi operayı bulamayan kertenkelelerimi opera ile tanıştırıcam.
Eki Görüntüle 2559195
İlkokul okuma fişleri gibi oldu yazdığım ama idare edin bazı alışkanlıklar bırakılmıyor
@Kutsal_zebra benim geyşam da sadece video çekip kutladı hiçbirşey almadı bana
@Kendinisevenbirii seksüm nasılsın? Sen geçen gün eve yeni geldik falan demiştin o ara kafam dağınıktı hayırdır nerdeydiniz, herşey yolunda mı?
@_Gulnihal_ ben sana birkaç gün içinde bebekler kilo alacak demedim miBak 2 hafta içinde hastahaneden de çıkacaksınız gör. ♥
@RosSsS gel evlilik yıldönümünü ikimiz kutlayalım bence ben akroştan daha iyi bir seçeneğim sonunda onu bırakıp bana kaçacaksın hissediyorum
@patilibirhayat neeeeeeee kalbini mi duydunnnnnnnnnnnnnnnn fıstığımAllahım bu sevinci ben dahil herkese nasip etsin. Ben önce bir keseyi görebileyim de Nasıldı o his anlatsana
@-Erva- sen madammor musun üstelik de hamile misinnnnnn
@BereliPenguen hoşgeldin kuzum topimize, çok sıcak bir giriş yapmışsın, tanışalım mı
Kızlar bide @samdan nerelerde ya, endişelenmeye başladım sanki ben, haberi olan var mı..
-----------------------------
Kuzularım bu arada yakuza geldi biliyorsunuz. Yakuzagillerle yemek masasındaydık. Geyşamla birlikte hediye paketi yaptığımız bebek patiklerini bizden sana özlem hediyesi (nasıl çarpılmadım) diye verdik. Bir açtı patikler çıkınca herkes şok
Başladılar ağlamaya. Ama sevinç ağlaması mıydı kahır ağlaması mıydı deseler kahır ağlamasına daha çok benziyordu diyebilirim. Lütfen bana babanne demesin ben daha yaşlanmadım diye diye ağladı kadın kop
Canım çocuğum ya daha dünyaya gelmeden ağlattı ya yakuzayı hayırlı evlat diye buna derim
Sizler nasılsınız bakalım tüm kertenkeleler
Kuzum Allah zihin açıklığı versin her soru çalıştığın yerden gelsin. Benim bacilarim zeki çalışkandır üstesinden gelirsin sen. Zamanını iyi kullan son saatlere ve geç saatlere bırakma en zinde olduğun anlarda sıkı çalış tatlım. Başarılar dilerim. Çok öpüyorum seni. Güzel Artemis im.Herkese merhabaa.
Son 2 sınavım kaldı cuma günü bitiyor o zamana kadar aktif olamayabilirim ki bugün de pek giremeyecegim kalan sınavlarımin ikiside brbinden zor. Haber vermek istedim cuma akşamından sonra düzenli gelecegim görüşmek üzere o zamana kadar
Yaaa ben seni yerim canım elhanım benimBen de iyiyim cici annem. Bir gün mesajını okumasam ruhum aç kalıyor. Öyle böyle değil acayip huzur buluyorum.Sen iyi olunca biz de burada rahat ediyoruz. Yakuza nenemiz -bilmiyorum ilk torunu mu olacak- şaşkınlıktan öyle davranmıştır. Hele bir kucağına alsın valla korkuyorum mitili senin evine atabilir. kk birinci noteri im canım ciğerim inşallah tez zamanda gelir aramıza. Aklına kötü şeyler getirme anacim. Tatlı tatlı cümlelerle çok yakında anlatır neler olduğunu.
Kuzum Allah zihin açıklığı versin her soru çalıştığın yerden gelsin. Benim bacilarim zeki çalışkandır üstesinden gelirsin sen. Zamanını iyi kullan son saatlere ve geç saatlere bırakma en zinde olduğun anlarda sıkı çalış tatlım. Başarılar dilerim. Çok öpüyorum seni. Güzel Artemis im.
Doğru mantıklı, araştırmacı ciciiiVallahi acıyor büşom
Acıdan da ziyade kaşıntı var.
Ama araştırdım normalmiş. Büyüdüğü için deri gerilmeye başlıyormuş. Gerilmeden dolayı da çatlama ve kaşıntı olacakmış.
Cook teşekkür ederim canım ablamBen de iyiyim cici annem. Bir gün mesajını okumasam ruhum aç kalıyor. Öyle böyle değil acayip huzur buluyorum.Sen iyi olunca biz de burada rahat ediyoruz. Yakuza nenemiz -bilmiyorum ilk torunu mu olacak- şaşkınlıktan öyle davranmıştır. Hele bir kucağına alsın valla korkuyorum mitili senin evine atabilir. kk birinci noteri im canım ciğerim inşallah tez zamanda gelir aramıza. Aklına kötü şeyler getirme anacim. Tatlı tatlı cümlelerle çok yakında anlatır neler olduğunu.
Kuzum Allah zihin açıklığı versin her soru çalıştığın yerden gelsin. Benim bacilarim zeki çalışkandır üstesinden gelirsin sen. Zamanını iyi kullan son saatlere ve geç saatlere bırakma en zinde olduğun anlarda sıkı çalış tatlım. Başarılar dilerim. Çok öpüyorum seni. Güzel Artemis im.
Canım anam benim.Yaaa ben seni yerim canım elhanım benim
Asıl ben 1 gün bildirimlerde senin adını görmezsem eksik kalıyorum, pozitif neşe kaynağımsın♥
Ne bileyimkk birinci noteri yapmazdı böyle ondan endişelendim. İnşallah birşey yoktur
İYEP kurs planlarını yapıp idareye atmayı unutmuşum elhanım. Ben kaçtım kaçıncıya söylüyorlar vallahi sonum hayır değil elveda
Mezuniyetini kutlamak nasip olsun inşallah bize.Cook teşekkür ederim canım ablamben hep son zamanlar çalışıyorum yetişiyor bir şekilde ama finallerde kesinlikle.onceden başlamam lazım Cook konu birikecek ve hep arka arkaya bırde yazarken bazı yerleri ezberlemisim bile habire geliyorum o yüzden kalanı da ezberledim mı tamamdır ♥
Ben ranch sos hastasiyim bi turlu marketlerdekiyle burgerdeki ayni cikmadi aldim denedim 1 2 .arada sırada kaçamaklar olur kuzum ya, bizde çok dışarda yiyorduk hamburgeri sonra bi evde deneedik patates kızartması boool bool olunca dahada uyguna gelince baya alıştık
Ranch sos ne ki çayım? Ketçap gibi bir şey mi?Ben ranch sos hastasiyim bi turlu marketlerdekiyle burgerdeki ayni cikmadi aldim denedim 1 2 .
Ay amin ablacım aminnnnMezuniyetini kutlamak nasip olsun inşallah bize.Baska güzelliklerini de haber alalım. İyi güzel çalış canım kardeşim.
Bende indirdim dünya varmış yaa. Reklamlar sayfayı kaplıyor doğru düzgün emoji bile atılmıyor..Vesile olanlara çok teşekkür ederim bu Opera çok güzel bir programmis kurtuldum reklamlardan, beklemekten çok zamanımı alıyordu gugıl sunucu.
Mayonezin içine baharat katılmış hali gibi bişeyRanch sos ne ki çayım? Ketçap gibi bir şey mi?
Boyfriend olayını biz de merakla bekliyoruz.Ay amin ablacım aminnnnbir boyfriend adayında bile haber vericem annem öyle istiyor
Bende indirdim dünya varmış yaa. Reklamlar sayfayı kaplıyor doğru düzgün emoji bile atılmıyor..
Mayonezin içine baharat katılmış hali gibi bişeyburger kingde falan oluyor hamburgercilerde ama marketlerde de satılıyor
Onu bende merakla bekliyorumBoyfriend olayını biz de merakla bekliyoruz.Bu ranch sos tehlikeli bir şeymiş. Hiç merak etmeyim tadını. Diyet yapıyorum bana uzak sos anladım bebeğim çok teşekkür ederim aciklaman için. Opera gerçekten müthiş eşim de indirdi hemen.
Aynı olmuyor kuzum, bende sarımsaklı mayonez çok seviyorum, ay hepsi çok zararlı ama işteBen ranch sos hastasiyim bi turlu marketlerdekiyle burgerdeki ayni cikmadi aldim denedim 1 2 .
Evet ya patatesle yemesi harika bi tat beyaz renkte bi sos oluyor abla denemelisinRanch sos ne ki çayım? Ketçap gibi bir şey mi?
Her zararli olan sey gibi tatlari cok guzel cnmAynı olmuyor kuzum, bende sarımsaklı mayonez çok seviyorum, ay hepsi çok zararlı ama işte
Allah iyiliğini versinCanım kertenkelelerim yettim geldim
Kaç sayfayı okuya okuya geldim herkese dicek birşeyim vardı ama son sayfaya gelince hepsini unuttum napıcam şimdi gözüne fener tutulmuş davşan kibin kaldım
Öncelikle kuzularım bende opera kullanıyorum. Gerçekten hiç reklam çıkmıyor ve dolayısıyla telefon kasmıyor. Kullanmadan önce telefon patlayacak gibi ısınıyordu. Şimdi operayı bulamayan kertenkelelerimi opera ile tanıştırıcam.
Eki Görüntüle 2559195
İlkokul okuma fişleri gibi oldu yazdığım ama idare edin bazı alışkanlıklar bırakılmıyor
@Kutsal_zebra benim geyşam da sadece video çekip kutladı hiçbirşey almadı bana
@Kendinisevenbirii seksüm nasılsın? Sen geçen gün eve yeni geldik falan demiştin o ara kafam dağınıktı hayırdır nerdeydiniz, herşey yolunda mı?
@_Gulnihal_ ben sana birkaç gün içinde bebekler kilo alacak demedim miBak 2 hafta içinde hastahaneden de çıkacaksınız gör. ♥
@RosSsS gel evlilik yıldönümünü ikimiz kutlayalım bence ben akroştan daha iyi bir seçeneğim sonunda onu bırakıp bana kaçacaksın hissediyorum
@patilibirhayat neeeeeeee kalbini mi duydunnnnnnnnnnnnnnnn fıstığımAllahım bu sevinci ben dahil herkese nasip etsin. Ben önce bir keseyi görebileyim de Nasıldı o his anlatsana
@-Erva- sen madammor musun üstelik de hamile misinnnnnn
@BereliPenguen hoşgeldin kuzum topimize, çok sıcak bir giriş yapmışsın, tanışalım mı
Kızlar bide @samdan nerelerde ya, endişelenmeye başladım sanki ben, haberi olan var mı..
-----------------------------
Kuzularım bu arada yakuza geldi biliyorsunuz. Yakuzagillerle yemek masasındaydık. Geyşamla birlikte hediye paketi yaptığımız bebek patiklerini bizden sana özlem hediyesi (nasıl çarpılmadım) diye verdik. Bir açtı patikler çıkınca herkes şok
Başladılar ağlamaya. Ama sevinç ağlaması mıydı kahır ağlaması mıydı deseler kahır ağlamasına daha çok benziyordu diyebilirim. Lütfen bana babanne demesin ben daha yaşlanmadım diye diye ağladı kadın kop
Canım çocuğum ya daha dünyaya gelmeden ağlattı ya yakuzayı hayırlı evlat diye buna derim
Sizler nasılsınız bakalım tüm kertenkeleler
Her yumurtlamadan sonra olur mu sende büşom bu sızlama?Doğru mantıklı, araştırmacı ciciii
Benim kaşıntı olmuyorda yumurtlamadan sonra olan klasik sızı var sadece
Eki Görüntüle 2559248
Amin elhanım güzel dualarına teşekkür ederimCanım anam benim.
Valla sevgiler sınır tanımıyor. Ulaşıyor sıcaklığı. Rabbim sağlık sıhhat versin sana da bebeğimize tabi babamiza da. Huzurun daim olsun güzel annem öperim gül yüzünden.
Reklam yok huzur varVesile olanlara çok teşekkür ederim bu Opera çok güzel bir programmis kurtuldum reklamlardan, beklemekten çok zamanımı alıyordu gugıl sunucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?