Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah
Ciddi misin kız şamdanım, espürük mü

ciciye biber gazı anca yeter. çığlık atıp küfür ederken bip sesi niyetine kullanir hem. hem de sıkar. ben de el bombasi istiyom kahrol düşman al sana bombe diyecem adama. canıma kastı var kesin çünkü
Bu kocalara bi haller oldu kurban olunca hepsi de acaba arkadaşları kurban ediliyor diye bunalıma girip bizden mi çıkardılar hinclarini anlayamadım

Hahahahahaha
Yok be malim daha sönmedim. Yarım ay falan olsa neyse de dolunay diye affedemicem adamı
2 den beri şubede aramadı.
Demin aradı onda da ben açmadım.
Nihahah
Gazabımı tadacak
Tatsın tabi hep pohpoh nere kadar.az süründür ayol.kadın olan sensin.onun senin peşine düşmesi lazım.herşey sen istersen olur, istemezsen hiçbişey olmaz

Daha erken acilacak bizeee yupppiyyy
Kucuk oglum anaokuluna baslayacagi icin 1 hafta once acilacak ona.Uyum haftasiii yuppiyyyy ....
Sikayetler yillardir hic degismemiş

Tatsın tabi hep pohpoh nere kadar.az süründür ayol.kadın olan sensin.onun senin peşine düşmesi lazım.herşey sen istersen olur, istemezsen hiçbişey olmaz
Kocalara ölümmmmmm
Kocalara ölümmmmmm
Kocalara ölümmmmmm
Benimle misiniz yiğitlerim!!!!!
Ceddin deden, neslin baban
Ceddin deden, neslin baban
Hep kahraman Türk milleti
Orduların pek çok zaman
Vermiştiler dünyaya şan
Orduların pek çok zaman
Vermiştiler dünyaya şan

Seninleyiz
Ayaktayiz
Biriz
Hepimiziz
Diririm diririm diriririmmmm

Saol canm seninde ins
Sende var mi vukuat
Burası öküz kocaların dramiyla dolu şuan
Olmaz miii
Okuz kocam dogum gunumu bi pastayla gecistirdik ama ben ona yapacagimi bilirim 849 tlye tenceri seti alsinda görsun gununu

Allah
Ciddi misin kız şamdanım, espürük mü

valla bizde kavga ettik demeyim de hasladim ıstakoz gibi kaynar suya attim herifi

ben size burda aglayip sizliyom ya yorgunum diye. dün sabah benim oğlan sen sabahin altisinda kalk. erken kalktim diye tam ayilama agla agla agla. kocam olacak pis uyuyo tabi. neyse ben gene koştur kostur yasarken bir telefon. arkadaşi ve esi bize yemeğe geliyomus. neyse temizlik yemek ve aglayan beybisiyle onu da hallettim... dedim Bayram hazırlıksız olmamiz senin suçun değil takma hallettik işte...

bu sabah oğlan bi açtı gözünü paaaarrrrkkkk diye aglayarak. çocuğu oyalayip kahvaltı hazırlayıp yedim çocuğa da yedirdim bizim koca hala kalkacak...

neyse aksama doğru ben bisey dedim diye tersledi açtım ağzımı ben de sonunda

ama sen demiyon yoruldum uyumak istiyorum diye dedi. mal ya vallahi mal. hergun sürekli diyorum açık açık ben yatiyim uyuyum yorgunum diye dedim. yooo desen uyu derdim dedi. o an ben bir saniyede 1000 farkli sekilde öldürdüm sanırım kocamı. ama sinirim gecmedi

Daha erken acilacak bizeee yupppiyyy
Kucuk oglum anaokuluna baslayacagi icin 1 hafta once acilacak ona.Uyum haftasiii yuppiyyyy ....
Sikayetler yillardir hic degismemiş
Bin yıllar geçse de şikayetler değişmez pembikim
Oyy yerim onu ya mini mini 1 olacak demek. Allah kolaylık versin, sanada sabır versin

Offff bu erkeklerin hepsini kazana atıp kaynatsak içine ace doksek olmaz mi yaa
Valla hepsi omur torpusu
Biz dun atistik bugün hiçbirşey yokmuş gbi davranıyor delirtiyor bni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…