- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.221
Allahben geldim. ben de bosuyom adami.
ona öyle dedim. üç beş ay daha dur sen doguya ben ankaraya gidecem dedim. çocuğu da al eşyaları da al ben çocuğa nafaka da veririm dedim.
topikte yuvalar sallaniyor sanırım bir bir
Bu kocalara bi haller oldu kurban olunca hepsi de acaba arkadaşları kurban ediliyor diye bunalıma girip bizden mi çıkardılar hinclarini anlayamadımciciye biber gazı anca yeter. çığlık atıp küfür ederken bip sesi niyetine kullanir hem. hem de sıkar. ben de el bombasi istiyomkahrol düşman al sana bombe diyecem adama. canıma kastı var kesin çünkü
Ha ondannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnBu kocalara bi haller oldu kurban olunca hepsi de acaba arkadaşları kurban ediliyor diye bunalıma girip bizden mi çıkardılar hinclarini anlayamadım
Tatsın tabi hep pohpoh nere kadar.az süründür ayol.kadın olan sensin.onun senin peşine düşmesi lazım.herşey sen istersen olur, istemezsen hiçbişey olmazHahahahahaha
Yok be malim daha sönmedim. Yarım ay falan olsa neyse de dolunay diye affedemicem adamı
2 den beri şubede aramadı.
Demin aradı onda da ben açmadım.
Nihahah
Gazabımı tadacak
Eeee yankı öküzler danalar birbir gidinceHa ondannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Saol canm seninde insHosbulduk canimmm ...
Bayramin kutlu olsun
Tatsın tabi hep pohpoh nere kadar.az süründür ayol.kadın olan sensin.onun senin peşine düşmesi lazım.herşey sen istersen olur, istemezsen hiçbişey olmaz
Daha erken acilacak bizeee yupppiyyyNayır Nayır iyiki yokuz, yokuz biz kapadık kepenekleri, kapalıyız, camiye gittik dönücez
Gelmesin 9 Eylül yav, kulaklarımda şuan örtmenimmmm Esma kalem çöpünü kulağıma sokmaya çalışıyor diye ağlayan çocuk sesi çınladı bir an.
Mesleki deformasyon
Kocalara ölümmmmmmTatsın tabi hep pohpoh nere kadar.az süründür ayol.kadın olan sensin.onun senin peşine düşmesi lazım.herşey sen istersen olur, istemezsen hiçbişey olmaz
SeninleyizKocalara ölümmmmmm
Kocalara ölümmmmmm
Kocalara ölümmmmmm
Benimle misiniz yiğitlerim!!!!!
Ceddin deden, neslin baban
Ceddin deden, neslin baban
Hep kahraman Türk milleti
Orduların pek çok zaman
Vermiştiler dünyaya şan
Orduların pek çok zaman
Vermiştiler dünyaya şan
Olmaz miiiSaol canm seninde ins
Sende var mi vukuat
Burası öküz kocaların dramiyla dolu şuan
Allah
Ciddi misin kız şamdanım, espürük mü
Pastayi suratına patlatsaydin al tadina sn bak diyebajjahhshshsOlmaz miii
Okuz kocam dogum gunumu bi pastayla gecistirdik ama ben ona yapacagimi bilirim849 tlye tenceri seti alsinda görsun gununu
Yok kiz kiyamamPastayi suratına patlatsaydin al tadina sn bak diyebajjahhshshs
Allahm ya Rabbin yaaaaa
AkıllıcaYok kiz kiyamam
Istedigim seyi aldiracagim icin no problem
Bin yıllar geçse de şikayetler değişmez pembikimDaha erken acilacak bizeee yupppiyyy
Kucuk oglum anaokuluna baslayacagi icin 1 hafta once acilacak ona.Uyum haftasiii yuppiyyyy ....
Sikayetler yillardir hic degismemiş
Hemideee cokkkkAkıllıca
Offff bu erkeklerin hepsini kazana atıp kaynatsak içine ace doksek olmaz mi yaavalla bizde kavga ettik demeyim de hasladim ıstakoz gibi kaynar suya attim herifi
ben size burda aglayip sizliyom ya yorgunum diye. dün sabah benim oğlan sen sabahin altisinda kalk. erken kalktim diye tam ayilama agla agla agla. kocam olacak pis uyuyo tabi. neyse ben gene koştur kostur yasarken bir telefon. arkadaşi ve esi bize yemeğe geliyomus. neyse temizlik yemek ve aglayan beybisiyle onu da hallettim... dedim Bayram hazırlıksız olmamiz senin suçun değil takma hallettik işte...
bu sabah oğlan bi açtı gözünü paaaarrrrkkkk diye aglayarak. çocuğu oyalayip kahvaltı hazırlayıp yedim çocuğa da yedirdim bizim koca hala kalkacak...
neyse aksama doğru ben bisey dedim diye tersledi açtım ağzımı ben de sonunda
ama sen demiyon yoruldum uyumak istiyorum diye dedi. mal ya vallahi mal. hergun sürekli diyorum açık açık ben yatiyim uyuyum yorgunum diye dedim. yooo desen uyu derdim dedi. o an ben bir saniyede 1000 farkli sekilde öldürdüm sanırım kocamı. ama sinirim gecmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?