Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ranch sos hastasiyim bi turlu marketlerdekiyle burgerdeki ayni cikmadi aldim denedim 1 2 .
Ranch sos ne ki çayım? Ketçap gibi bir şey mi?
Ben hardalcıyım ya
Sırf hardalı yedirsin diye 1 kg kızarmış patates yiyebilirim

Vayyyyyyyyyyyyyyyyyy
Kutuyu görmüşken verseydi ya böyle işkence gibin olmuş
Küçük kutuysa tektaş ya da beştaş
Büyük kutuysa kolye
Kız evlenme teklif edecek olmasın
Bu arada opera vpn li olunca ne oluyorur ben bilmiyor ben suriyeli beni aydınlat

55 annem. İlerlerken çok zayıf görünürsem 56 da olur. Bölgesel yağ var kalça basen kısmı kaldı bende. Üst taraf tamam yoksa.
Ah be elhanım. Görmemiş olsam vallahi inanıcam çabana.
Benden güzel fiziği var tutturmuş kilo verecem diyor
Sağlığından olacaksın diye korkuyorum, sen çok güzelsin bırak verme kilo milo

Çok teşekkür ederim canım. Ben de çok zarif kibar bacilara bayılıyorum. Fazlaliklarin çoğu gitti bir beş altı kilo kaldı onu da vereyim tamamdır.
Benim boy kisa kilom 60 61 en az 55 olmam gerek ama cabam.yok iradem yok offf hamurisi tatli vs cok seviyorum hamurisini kisitlayabiliyorum ama tatliyi malesef

Ah be elhanım. Görmemiş olsam vallahi inanıcam çabana.
Benden güzel fiziği var tutturmuş kilo verecem diyor
Sağlığından olacaksın diye korkuyorum, sen çok güzelsin bırak verme kilo milo
Ne diyeyim bilemedim şimdi. Analar yavrularını hep güzel görür amenna buna inanırım hep. Sebze ve protein ihmal etmiyorum vallahi yiyorum. Sağlıksız karbonhidrat ve şeker tuketmiyorum. İçin rahat olsun cicim.

Suan kacsinki abla cok zayif gorunuyorsun
Canım geçen hafta 60.5 ti. Bu sabah 61.7 görünce panikledim. Boyum benim de uzun değil. 1.60
Benim boy kisa kilom 60 61 en az 55 olmam gerek ama cabam.yok iradem yok offf hamurisi tatli vs cok seviyorum hamurisini kisitlayabiliyorum ama tatliyi malesef
Kisitlamadigin halde ne güzel kilon var çok şanslısın bence. Ben dikkat etmesem alıp başını gidiyor caycim. Gençsin zaten yemelisin de...

Ama benim boyum sendennde kisa ve gobek bolgemde kilom var baska yerimde degl oda cok cirkin oluyor ... kilom inan vucuduma gore iyi degil bi 5 6 kg vermeliyim . Kizim 3 yasnda 2 yasnda emxirmeyi birakali geri eski halime dondum hizla vucudun.alismis oldugu kilo 62 benim zaten hamilelik.oncesi de hep 62 60 o civarlardaydim dha almasam bunada sukur de ise gitmiyorum suan evde nede olsa hareketsiz yasam sayiliyor ev isi cock pesnde kostirla kilo verilmiyo

Kuzum selam. ♥
Ben sana hoşgeldin dedim ama etiketim çıkmadı
Yeniden demiş oldum hoşgeldin.
Tanışalım mı
Ay hic bilgisayara gecme firsatim da olmadi ondan gorememis olabilirim kusura bakmayin.. hosbuldum tabiki cok memnun olurum

Annem kızmaz inşallah. Diyet takımları düzen tutturmada çok etkili Çayım. Düşünür müsün? Kaç diyetisyen değiştirdim olmadı kulübe girince 22 kilo gitti arkadaşların desteği sayesinde. Sohbet ede ede kilo vermek çok keyifli geldi bana ben bir de gazla çalışıyorum sanırım kendimi çok iyi hissettim bu süreçte. Beslenme alışkanlığım tamamen değişti ağırlıklı olarak Karatay tarzı beslenmeyi tercih ettim. Hastalanmadan hatta çoğu bozuk kan değerlerimi düzene sokarak kilo kaybı yaşadım.

22 kilo mu bu takimlarda mi verdin bunu inanamiyorum nr kdr surede oldu bu peki

Bende tiroit yavasligi var ilac kullaniyorum birde hafif duzey polikistikover bu ikisi benim gobek bolgemde kilo almama sebep oluyor iste e tabiki yiyorumda hani kisitlamaya pilav ekmek yememeyle yapabiliyorum sade tatli turunden vazgecemiyorum

Takimlari hic dusunmedim cnku yapamam diye dusunuyorum sanki ya diyetisyene yonlendirdi dahiliyecim beni o da tam ramazan a denk geldi oruc tutarkende kusura bakma doktor listeye uyamam dedm kendi kendime sonra da uygulamadim ramazandan sonra

Ne diyeyim bilemedim şimdi. Analar yavrularını hep güzel görür amenna buna inanırım hep. Sebze ve protein ihmal etmiyorum vallahi yiyorum. Sağlıksız karbonhidrat ve şeker tuketmiyorum. İçin rahat olsun cicim.
Tamam benim hayırlı kertenkelem sen ne yaparsan doğru yaparsın
Ispanak yi, brokoli yi, bol meyve yi.
Şifadır
Nasıl takımlarmış onlar öyle yav benim bile giresim geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…