- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.221
Ben ranch sos hastasiyim bi turlu marketlerdekiyle burgerdeki ayni cikmadi aldim denedim 1 2 .
Ranch sos ne ki çayım? Ketçap gibi bir şey mi?
Ben hardalcıyım yaAy amin ablacım aminnnnbir boyfriend adayında bile haber vericem annem öyle istiyor
Bende indirdim dünya varmış yaa. Reklamlar sayfayı kaplıyor doğru düzgün emoji bile atılmıyor..
Mayonezin içine baharat katılmış hali gibi bişeyburger kingde falan oluyor hamburgercilerde ama marketlerde de satılıyor
Evet ya patatesle yemesi harika bi tat beyaz renkte bi sos oluyor abla denemelisin
VayyyyyyyyyyyyyyyyyyAllah iyiliğini versinbetimlemelerine bayılıyorum. ❤
Bende opera kullanayım bari yazarken girerken her yerden reklam sen vpn li opera indirmişsin ondan birde
Bu arada bugün benimkiyle buluştuk. Neyse bir yerde buluştuk elindeki bir kutuyu uzattı ve şunu çantana koy alırım arabaya gidince dedi. Tamam dedim gayri ihtiyari kutuyu koyarken üzerinde atasaymı forevır mı ne yazıyordu şuan yazarken bile heyecanlandımtam AA neki bu dedim aaa yoksa benim mi dedim çünkü 30 Kasım doğum günüm koy çantana bakma cumartesi vericem dedi aşırı gizli romantik!! sevgilim
Yani romantik Ekvator dinazorum yaacaba ne aldı diye içim içimi yiyor
Hedefin kaç elhanım?Zipzip- kaptanım top gibi oynar benimle bir yesem var ya...Hedefime ulasayim bir bakarım tadına canım..bir lokmacik .
Ben onu cok sevemedim yaBen hardalcıyım ya
Sırf hardalı yedirsin diye 1 kg kızarmış patates yiyebilirim
Yaaa bayiliyorum iradeli insanlara ... resmjnde de hic oyle kilo vermen gerekiyo gibi gorunmuyosun yaaZipzip- kaptanım top gibi oynar benimle bir yesem var ya...Hedefime ulasayim bir bakarım tadına canım..bir lokmacik .
55 annem. İlerlerken çok zayıf görünürsem 56 da olur. Bölgesel yağ var kalça basen kısmı kaldı bende. Üst taraf tamam yoksa.Hedefin kaç elhanım?
Kendimden başka seven bir Allahın kulu görmedim zatenBen onu cok sevemedim ya
Ah be elhanım55 annem. İlerlerken çok zayıf görünürsem 56 da olur. Bölgesel yağ var kalça basen kısmı kaldı bende. Üst taraf tamam yoksa.
Çok teşekkür ederim canım. Ben de çok zarif kibar bacilara bayılıyorum.Yaaa bayiliyorum iradeli insanlara ... resmjnde de hic oyle kilo vermen gerekiyo gibi gorunmuyosun yaa
Suan kacsinki abla cok zayif gorunuyorsun55 annem. İlerlerken çok zayıf görünürsem 56 da olur. Bölgesel yağ var kalça basen kısmı kaldı bende. Üst taraf tamam yoksa.
Benim boy kisa kilom 60 61 en az 55 olmam gerek ama cabam.yok iradem yok offf hamurisi tatli vs cok seviyorum hamurisini kisitlayabiliyorum ama tatliyi malesefÇok teşekkür ederim canım. Ben de çok zarif kibar bacilara bayılıyorum.Fazlaliklarin çoğu gitti bir beş altı kilo kaldı onu da vereyim tamamdır.
Ne diyeyim bilemedim şimdi.Ah be elhanım. Görmemiş olsam vallahi inanıcam çabana.
Benden güzel fiziği var tutturmuş kilo verecem diyor
Sağlığından olacaksın diye korkuyorum, sen çok güzelsin bırak verme kilo milo
Canım geçen hafta 60.5 ti. Bu sabah 61.7 görünce panikledim. Boyum benim de uzun değil. 1.60Suan kacsinki abla cok zayif gorunuyorsun
Kisitlamadigin halde ne güzel kilon var çok şanslısın bence. Ben dikkat etmesem alıp başını gidiyor caycim. Gençsin zaten yemelisin de...Benim boy kisa kilom 60 61 en az 55 olmam gerek ama cabam.yok iradem yok offf hamurisi tatli vs cok seviyorum hamurisini kisitlayabiliyorum ama tatliyi malesef
Ama benim boyum sendennde kisa ve gobek bolgemde kilom var baska yerimde degl oda cok cirkin oluyor ... kilom inan vucuduma gore iyi degil bi 5 6 kg vermeliyim . Kizim 3 yasnda 2 yasnda emxirmeyi birakali geri eski halime dondum hizla vucudun.alismis oldugu kilo 62 benim zaten hamilelik.oncesi de hep 62 60 o civarlardaydim dha almasam bunada sukur de ise gitmiyorum suan evde nede olsa hareketsiz yasam sayiliyor ev isi cock pesnde kostirla kilo verilmiyoCanım geçen hafta 60.5 ti. Bu sabah 61.7 görünce panikledim. Boyum benim de uzun değil. 1.60
Kisitlamadigin halde ne güzel kilon var çok şanslısın bence. Ben dikkat etmesem alıp başını gidiyor caycim. Gençsin zaten yemelisin de...
Ay hic bilgisayara gecme firsatim da olmadi ondan gorememis olabilirim kusura bakmayin.. hosbuldumKuzum selam. ♥
Ben sana hoşgeldin dedim ama etiketim çıkmadı
Yeniden demiş oldum hoşgeldin.
Tanışalım mı
Annem kızmaz inşallah. Diyet takımları düzen tutturmada çok etkili Çayım. Düşünür müsün? Kaç diyetisyen değiştirdim olmadı kulübe girince 22 kilo gitti arkadaşların desteği sayesinde. Sohbet ede ede kilo vermek çok keyifli geldi bana ben bir de gazla çalışıyorum sanırım kendimi çok iyi hissettim bu süreçte. Beslenme alışkanlığım tamamen değişti ağırlıklı olarak Karatay tarzı beslenmeyi tercih ettim. Hastalanmadan hatta çoğu bozuk kan değerlerimi düzene sokarak kilo kaybı yaşadım.Ama benim boyum sendennde kisa ve gobek bolgemde kilom var baska yerimde degl oda cok cirkin oluyor ... kilom inan vucuduma gore iyi degil bi 5 6 kg vermeliyim . Kizim 3 yasnda 2 yasnda emxirmeyi birakali geri eski halime dondum hizla vucudun.alismis oldugu kilo 62 benim zaten hamilelik.oncesi de hep 62 60 o civarlardaydim dha almasam bunada sukur de ise gitmiyorum suan evde nede olsa hareketsiz yasam sayiliyor ev isi cock pesnde kostirla kilo verilmiyo
22 kilo mu bu takimlarda mi verdin bunu inanamiyorum nr kdr surede oldu bu pekiAnnem kızmaz inşallah. Diyet takımları düzen tutturmada çok etkili Çayım. Düşünür müsün? Kaç diyetisyen değiştirdim olmadı kulübe girince 22 kilo gitti arkadaşların desteği sayesinde. Sohbet ede ede kilo vermek çok keyifli geldi bana ben bir de gazla çalışıyorum sanırım kendimi çok iyi hissettim bu süreçte. Beslenme alışkanlığım tamamen değişti ağırlıklı olarak Karatay tarzı beslenmeyi tercih ettim. Hastalanmadan hatta çoğu bozuk kan değerlerimi düzene sokarak kilo kaybı yaşadım.
Tamam benim hayırlı kertenkelem sen ne yaparsan doğru yaparsınNe diyeyim bilemedim şimdi.Analar yavrularını hep güzel görür amenna buna inanırım hep. Sebze ve protein ihmal etmiyorum vallahi yiyorum. Sağlıksız karbonhidrat ve şeker tuketmiyorum. İçin rahat olsun cicim.
Nasıl takımlarmış onlar öyle yav benim bile giresim geldiAnnem kızmaz inşallah. Diyet takımları düzen tutturmada çok etkili Çayım. Düşünür müsün? Kaç diyetisyen değiştirdim olmadı kulübe girince 22 kilo gitti arkadaşların desteği sayesinde. Sohbet ede ede kilo vermek çok keyifli geldi bana ben bir de gazla çalışıyorum sanırım kendimi çok iyi hissettim bu süreçte. Beslenme alışkanlığım tamamen değişti ağırlıklı olarak Karatay tarzı beslenmeyi tercih ettim. Hastalanmadan hatta çoğu bozuk kan değerlerimi düzene sokarak kilo kaybı yaşadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?