- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.241
Gule güle kullan şimdiden pembikimHemideee cokkkk
Anaokuluna gidecek kuzum ..Bin yıllar geçse de şikayetler değişmez pembikim
Oyy yerim onu ya mini mini 1 olacak demek. Allah kolaylık versin, sanada sabır versin
Offff bu erkeklerin hepsini kazana atıp kaynatsak içine ace doksek olmaz mi yaa
Valla hepsi omur torpusu
Biz dun atistik bugün hiçbirşey yokmuş gbi davranıyor delirtiyor bni
Bencevalla bizde kavga ettik demeyim de hasladim ıstakoz gibi kaynar suya attim herifi
ben size burda aglayip sizliyom ya yorgunum diye. dün sabah benim oğlan sen sabahin altisinda kalk. erken kalktim diye tam ayilama agla agla agla. kocam olacak pis uyuyo tabi. neyse ben gene koştur kostur yasarken bir telefon. arkadaşi ve esi bize yemeğe geliyomus. neyse temizlik yemek ve aglayan beybisiyle onu da hallettim... dedim Bayram hazırlıksız olmamiz senin suçun değil takma hallettik işte...
bu sabah oğlan bi açtı gözünü paaaarrrrkkkk diye aglayarak. çocuğu oyalayip kahvaltı hazırlayıp yedim çocuğa da yedirdim bizim koca hala kalkacak...
neyse aksama doğru ben bisey dedim diye tersledi açtım ağzımı ben de sonunda
ama sen demiyon yoruldum uyumak istiyorum diye dedi. mal ya vallahi mal. hergun sürekli diyorum açık açık ben yatiyim uyuyum yorgunum diye dedim. yooo desen uyu derdim dedi. o an ben bir saniyede 1000 farkli sekilde öldürdüm sanırım kocamı. ama sinirim gecmedi
Pesimde dolanıyor ama nafilesenin gene iyi bı gün sürdüyse
benimki şu an yilisiklik işe yaramayinca ev bakip ilan falan atmaya başladı alırız vs diyemuhabbet aciyo aklı sıra
Kendilerinin nasıl bir hayvan olduğunu biliyorlar tabi kuzumBenceByNkoaLa un teorisi çok doğru bunlar kurbanda diğer öküzler kesilince sıra kendilerine gelecek korkusuyla azıttılar. Bir de kedişin teorisi var o da dolunaydan dolayı diyor.
Çok makul teoriler bence.
Bunları hayal aleminde katletmek yetmeyecek anlaşılan
BenceByNkoaLa un teorisi çok doğru bunlar kurbanda diğer öküzler kesilince sıra kendilerine gelecek korkusuyla azıttılar. Bir de kedişin teorisi var o da dolunaydan dolayı diyor.
Çok makul teoriler bence.
Bunları hayal aleminde katletmek yetmeyecek anlaşılan
l
Pesimde dolanıyor ama nafile
Neyse derdn açık açık soyle diyirm gülüyor karsmda ayrı oturuyoruz şuan
O içerde film izliyor bn kessss buralarda serserilik yapiom
Ben onu bırakalım çok oldu samisim :)ben artık erkeklerin küsen tavır yapan kadin sevdiğine inanmaya başladım
kendi kendilerine fantezik mi takiliyolar napiyolar.
kendi haline bırak rosss nasılsa gelir birazdan
Fantazisi batsinben artık erkeklerin küsen tavır yapan kadin sevdiğine inanmaya başladım
kendi kendilerine fantezik mi takiliyolar napiyolar.
kendi haline bırak rosss nasılsa gelir birazdan
kk birinci noteri B Brunello Cicinelli acaba regl donemimiz mi gelecek bu kdr agresiflik picaklama doğrama kesme.biçme ne varsa bizde hahahaha çete gbi olduk
Kesinlikle haklisinben oldum bugün rosss
ama kaç zamandır biliyosun yani buraya da yaziyorum yorgunum diye. insan bari bi sabah alir yarim saat oyalar karım dinlensin der. çok bisey istemedim ki bensürekli hiç durmuyo diye bana şikayet ediyo çocuğu
öldürsem beraat ederim benceo kadar hakliyim bence
Ayyyyy koptm.yaaaa yikildm resmeeeeeeenKızlar ya yemin ederim bugün herşey beni delirtmek için el ele vermiş gibi.
Benim annem babam ayrı. Annem bugün bende kalıyor eşim nöbette diye. İnstagram elinde sabahtan beri koskoca şair benim gönderilerimi beğendi, koskoca şair benim gönderime çiçek resmi attı diyip duruyor ama bende sinirlerim bozuk diye yav he he modunda hiç takmadım. Kendi çapında şiirler yazan kimbilir hangi amcayı şair zannediyor diyorum içimden.
Demin yine koskoca şair beni beğendi yaa bana mesaj atıyor inanamıyorum falan dedi.
Sinirlendim sonunda ya anne Allah aşkına kimmiş o koskoca şair dedim.
Cemal Süreyya demez mi
Anne dedim manyak mısın adam öldü.
Neeeee öldü mü Cemal diyo.
Cemal Süreyya adına açılmış İnstagram sayfasıyla Cemal Süreyya sanıp flört eden anneme ne diyeyim.
Yemin ederim kendimi uzaya uçurup dolunayı kesicem şimdi
ByNkoaLa
@malii
Bonus
K Kendinisevenbirii
kk birinci noteri
fenomen
@Pembeemzik
KedidirKedii
Bende yıkıldım.Ayyyyy koptm.yaaaa yikildm resmeeeeeeen
Zjzjzjsjshshsjsjajssnnsjsjshahahaha
Tam seni toplayıp kendine getiriyorm yine birşey çıkıyor nasıl bir çekim bu kimse senin muhteşem seksulugune dayanamıyorBende yıkıldım.
Zaten kırılmıştım
Artık hem kırık hem yıkık bir kızım
Ben onu bırakalım çok oldu samisim :)
Doktor da kendi haline bırak deli o dedi
İki deli bir evde yasamaya çalışıyoruz
Fantazisi batsin
Biktim fanteziden de şeyden de
Ula üç hafta küslük rekorum var ona göreÇok pis gazım var şu an fuatbiri boyuna gazlıyo fulledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?