- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.261
Ölüm yok zulüm varKocalara ölümmmmmm
Kocalara ölümmmmmm
Kocalara ölümmmmmm
Benimle misiniz yiğitlerim!!!!!
Ceddin deden, neslin baban
Ceddin deden, neslin baban
Hep kahraman Türk milleti
Orduların pek çok zaman
Vermiştiler dünyaya şan
Orduların pek çok zaman
Vermiştiler dünyaya şan
Ula üç hafta küslük rekorum var ona göre
Bu fuat kim bana açıklayın ya,
Bugün dertliyiz hepimizdoktora sen gittiğine göre seni o delirtmis rosum
rosla dertli saatlerde bugün Ross bacı da dertli
napsak bı çaki falan mi kiralasak. benim kocadan başlasin siradan gecirsinfenonun selvisini de picaklasin istiyosa
Kesinlikle haklisin
Onlar kofun gbi uyumayı bilir
Ahhh ahh neler gördük be şamdan
Ama zamanla büyüdükçe sen rahatliyorsn
Sonra doya doya uyuyirsun
Ula üç hafta küslük rekorum var ona göre
Bu fuat kim bana açıklayın ya,
Benim ismin altında yazan Fuat da bu karikatürden gelme. En sevdiğim karikatürlerden biridir
Azcik daha sov gelinşallah rosss yaaabide mal diyo ki bana; sen artık işe dön de rahatla. sanki babam yapacak yemeği, evin işini, çocuk bakimini da ben işe gidince de yatip uyuyacam heralde ay çok gerildim yaaaa durdukca saydirsasim geliyo adama
Benimki de her sene yaz tatilinde contaları yakıyorsun diyor. Dedim madem öyle 2 ay katlanamıyor musun bana.inşallah rosss yaaabide mal diyo ki bana; sen artık işe dön de rahatla. sanki babam yapacak yemeği, evin işini, çocuk bakimini da ben işe gidince de yatip uyuyacam heralde ay çok gerildim yaaaa durdukca saydirsasim geliyo adama
Ahahahavalla bizde kavga ettik demeyim de hasladim ıstakoz gibi kaynar suya attim herifi
ben size burda aglayip sizliyom ya yorgunum diye. dün sabah benim oğlan sen sabahin altisinda kalk. erken kalktim diye tam ayilama agla agla agla. kocam olacak pis uyuyo tabi. neyse ben gene koştur kostur yasarken bir telefon. arkadaşi ve esi bize yemeğe geliyomus. neyse temizlik yemek ve aglayan beybisiyle onu da hallettim... dedim Bayram hazırlıksız olmamiz senin suçun değil takma hallettik işte...
bu sabah oğlan bi açtı gözünü paaaarrrrkkkk diye aglayarak. çocuğu oyalayip kahvaltı hazırlayıp yedim çocuğa da yedirdim bizim koca hala kalkacak...
neyse aksama doğru ben bisey dedim diye tersledi açtım ağzımı ben de sonunda
ama sen demiyon yoruldum uyumak istiyorum diye dedi. mal ya vallahi mal. hergun sürekli diyorum açık açık ben yatiyim uyuyum yorgunum diye dedim. yooo desen uyu derdim dedi. o an ben bir saniyede 1000 farkli sekilde öldürdüm sanırım kocamı. ama sinirim gecmedi
Benim ismin altında yazan Fuat da bu karikatürden gelme. En sevdiğim karikatürlerden biridir
Ahahaha ben toparlacak hali geçmişim be RosSsS um beni bırakın, siz devam edinTam seni toplayıp kendine getiriyorm yine birşey çıkıyor nasıl bir çekim bu kimse senin muhteşem seksulugune dayanamıyor
Allahtan mevlana falan dememiş kuzum
Ahhsshhdhsjsja
Benimki de her sene yaz tatilinde contaları yakıyorsun diyor. Dedim madem öyle 2 ay katlanamıyor musun bana.
İlgisiz kadın olmak lazım bunlara şamdanım ben anladım.
Ay annen de yay burcuydu ve cilveli bı hatundu dimi cicimKızlar ya yemin ederim bugün herşey beni delirtmek için el ele vermiş gibi.
Benim annem babam ayrı. Annem bugün bende kalıyor eşim nöbette diye. İnstagram elinde sabahtan beri koskoca şair benim gönderilerimi beğendi, koskoca şair benim gönderime çiçek resmi attı diyip duruyor ama bende sinirlerim bozuk diye yav he he modunda hiç takmadım. Kendi çapında şiirler yazan kimbilir hangi amcayı şair zannediyor diyorum içimden.
Demin yine koskoca şair beni beğendi yaa bana mesaj atıyor inanamıyorum falan dedi.
Sinirlendim sonunda ya anne Allah aşkına kimmiş o koskoca şair dedim.
Cemal Süreyya demez mi
Anne dedim manyak mısın adam öldü.
Neeeee öldü mü Cemal diyo.
Cemal Süreyya adına açılmış İnstagram sayfasıyla Cemal Süreyya sanıp flört eden anneme ne diyeyim.
Yemin ederim kendimi uzaya uçurup dolunayı kesicem şimdi
ByNkoaLa
@malii
Bonus
K Kendinisevenbirii
kk birinci noteri
@fenomen
@Pembeemzik
@KedidirKedii
Sdni almadan surdan soraya gitmemAhahaha ben toparlacak hali geçmişim be RosSsS um beni bırakın, siz devam edin
Malesef yay ve fazla cilveli. Bu kadar cilveyi benim sinir sistemim kaldırmıyorAy annen de yay burcuydu ve cilveli bı hatundu dimi cicim
Ben kendi başıma birkaç kez denedimSdni almadan surdan soraya gitmem
Ahanda şuraya yaizom
Ya sen ya hic
Kalbime kazidim seni
Toplaşıp dovelim.mi enisteyi ?
Jajajsjsjs
Ay annen de yay burcuydu ve cilveli bı hatundu dimi cicim
Akdjsjd senin aneyin dilinden ben anlarımMalesef yay ve fazla cilveli. Bu kadar cilveyi benim sinir sistemim kaldırmıyor
Canım daha eve yeni geldim yazamadım k.bakmaO zaman buyurun dostlaaar bayram sofrasinaaaa
B Brunello Cicinelli
@HayatSevinceGuzeell
kk birinci noteri
Youlost16
@ChocolateCookie
ByNkoaLa
@Elhan
@Psikolojik Deliii
@malii
K Kendinisevenbirii
@imzaben
@Limonsuzzcay
@Efoo
Ay aklima gelen forum kestenkeleleri bunlar. De hayde kalkin kurun sofrayi
Ben kendi başıma birkaç kez denedim
Hişt kızım bana bak benim düğmem 6 aydan başlıyor sevdiğim birisin yazık olmasın dedi
Ajshdhdhdhhxhxhs
Dil pabuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?