Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ölüm yok zulüm var

doktora sen gittiğine göre seni o delirtmis rosum

rosla dertli saatlerde bugün Ross bacı da dertli

napsak bı çaki falan mi kiralasak. benim kocadan başlasin siradan gecirsin fenonun selvisini de picaklasin istiyosa
Bugün dertliyiz hepimiz
Gittim gittim sorun sende değil zjocan da dedi koca da dediki bnm sorunm yok doktor dediki sorunlular zaten hep inkar eder dedi hadi nen dediler bir girdiler birbirlerine

Testere yaptircam sıradan gevircem hepsini

Kesinlikle haklisin
Onlar kofun gbi uyumayı bilir
Ahhh ahh neler gördük be şamdan
Ama zamanla büyüdükçe sen rahatliyorsn
Sonra doya doya uyuyirsun

inşallah rosss yaaa bide mal diyo ki bana; sen artık işe dön de rahatla. sanki babam yapacak yemeği, evin işini, çocuk bakimini da ben işe gidince de yatip uyuyacam heralde ay çok gerildim yaaaa durdukca saydirsasim geliyo adama

Azcik daha sov gel
Bende aklıma geldikçe delirirm daha çok soylenirim
Çocuğa bakıcı eve hizmetçi alalım BN calisirim hayatım de

Benimki de her sene yaz tatilinde contaları yakıyorsun diyor. Dedim madem öyle 2 ay katlanamıyor musun bana.
İlgisiz kadın olmak lazım bunlara şamdanım ben anladım.

Ahahaha

Tam seni toplayıp kendine getiriyorm yine birşey çıkıyor nasıl bir çekim bu kimse senin muhteşem seksulugune dayanamıyor
Allahtan mevlana falan dememiş kuzum
Ahhsshhdhsjsja
Ahahaha ben toparlacak hali geçmişim be RosSsS um beni bırakın, siz devam edin

Benimki de her sene yaz tatilinde contaları yakıyorsun diyor. Dedim madem öyle 2 ay katlanamıyor musun bana.
İlgisiz kadın olmak lazım bunlara şamdanım ben anladım.

ben ilgilenmiyom zaten beybisi. evlenince bıraktım o işleri
valla bi tuhaflar ya. işlerine gelmeyince nerden vuracaklarini sasiriyolar

Ay annen de yay burcuydu ve cilveli bı hatundu dimi cicim

Sdni almadan surdan soraya gitmem
Ahanda şuraya yaizom
Ya sen ya hic
Kalbime kazidim seni

Toplaşıp dovelim.mi enisteyi ?
Jajajsjsjs
Ben kendi başıma birkaç kez denedim
Hişt kızım bana bak benim düğmem 6 aydan başlıyor sevdiğim birisin yazık olmasın dedi
Ajshdhdhdhhxhxhs
Dil pabuç

Ay annen de yay burcuydu ve cilveli bı hatundu dimi cicim

benim annem de ikizler ama ful+ful cilve benim cilvem niye kot 8 de kendiniseven

de baga gurban benim herifin okuzlugu mü oturduki cilvemin üstüne. kalksa gelir mi ki cilve

Ben kendi başıma birkaç kez denedim
Hişt kızım bana bak benim düğmem 6 aydan başlıyor sevdiğim birisin yazık olmasın dedi
Ajshdhdhdhhxhxhs
Dil pabuç

aha ne demek sevdigim birisin. ağzına topuklu ayakkabının topuguyla vuraydin cici. kac kişilik ulan bu yürek diye pis egolu erkek polisler hep mi aynı olurlar yahu fabrikasyon gibi yemin ederim. ucuz çin mallari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…