- 29 Nisan 2015
- 31.467
- 105.747
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.761
Saçlarına Keratin bakım yaptığım ballı lokmam inan bende anlamadım
Geyşam en son acaba daha fazla yemesen mi diyordu hayal meyal kulaklarımda sesi ve benim umursamayıp yemeye devam edişim
Sabah da o en sondaki turşuları yemicektin diyor
Sen nasılsın kuzum, nasıl gidiyor hayat ? ♥
30 sayfa okuyup beğenerek geldim hiç sorun değil, gerçekten. Zaten parmaklarıma çok ihtiyacım yoktu olsun
Eki Görüntüle 2559744
Nasılsınız benim minik kertenkelelerim
Ben okuldan çıktım kaş bıyık aldırdım eve anca geldim
Hemen birşeyler yedim merciyi doyurdum.
Dün geyşam evde diye girememiştim çok sağolsun etiketleyen ponçirikler olmuş hepsini gördüm
Düne dair anlatmak istediğim iki tane şey var kuzularım:
1.si RosSsS umun da dediği gibi akşamları artık ne ara uyuduğumu bende anlamıyorumYalnız dün gecenin bir yarısı sancılarla uyandım ama bebek düşüyor bende hakkın rahmetine kavuşuyorum sandım meğer mide spazmı geçiriyormuşum Dün yemeği aşırı kaçırmışım da. Sonradan düşününce hakkaten napmışım dedim. Dün yediklerim:
-Kuru fasulye, 5 dilim ekmek, ayva, mandalina, döner, sarma, mantı,makarna, kelle paça, baklava, tiriliçe, bir sürü turşu, çekirdek, ceviz, neskuik mısır gevreği, patates kızartması
Hala yaşıyor olmam mucize sanırım
2. Anlatacağım şey de rüyam.
Çay ve negodan medet umdum bana pek bir rüya yorumlar izlenimi vermişlerdi ama tutturamamışım.Ben anlatayım belki ummadık bir isimde rüya yorumlama yeteneği çıkar
THE RÜYAM:
Bir odadayım ama bembeyaz ışıklı nurlu gibi bir odaOdada bir sürü kapalı kadın var. Bir masa var masada kapalı bayanlardan biri oturuyor bende masada onun karşısındayım. Diğer kapalı kadınlar bu karşımdaki kadının arkasındalar.
Üstümde pembe bir pijama var.
Masada karşımda oturan kadın saatlerce dualar okudu. Yani düşünün tüm gece onun duasını dinledim. Sonra duayı pembe şişeli bir gül suyuna üfledi. Ardından gülsuyunu bir çay bardağı suya döktü. O suyu arkadaki kadınlardan başlayarak herkese 1 yudum içirmeye başladı. Bardak daha bana gelmemişti ama ben herkesin ağzı değdi diye içmem diye düşündüm. Ardından bu kadın bana üstümdeki pembe pijamanın aynısından şeffaf bir poşette bir tane daha hediye etti. Hediyeyi alıp mutlu olup uyandım.
Hayır olsun etkisinde kaldığım tuhaf bir rüyaydı. Yorumlamaya çalışan sevap point kasar
-------
Nasılsınız neler yaptınız bakalım bugün canlarım
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
S Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
Zipzip-
@BereliPenguen
@-Erva-
Selamet sonu emin ol bundan kuzumAhh insallah canım inşallah Allah gonlumdekini biliyor rabbim en hayırlısindan sagliklisindan evlatlar nasip etsin, inşallah öyle olur bizde de canım sabr ediyorum hep sonu selamet olsun inşallah❤❤❤
Çocuk gönder gelsin modunda olacak hepÇocuk ömürlük yemek yedi, şu dünyanın tüm nimetlerini bir günde tattı şoka uğramıştır zaten
O son kelle paçayı içmicektim.
Rüyamda mevlid cemiyetine katıldım resmen
Kız bebek30 sayfa okuyup beğenerek geldim hiç sorun değil, gerçekten. Zaten parmaklarıma çok ihtiyacım yoktu olsun
Eki Görüntüle 2559744
Dün geyşam evde diye girememiştim çok sağolsun etiketleyen ponçirikler olmuş hepsini gördüm
1.si RosSsS umun da dediği gibi akşamları artık ne ara uyuduğumu bende anlamıyorumYalnız dün gecenin bir yarısı sancılarla uyandım ama bebek düşüyor bende hakkın rahmetine kavuşuyorum sandım meğer mide spazmı geçiriyormuşum Dün yemeği aşırı kaçırmışım da. Sonradan düşününce hakkaten napmışım dedim. Dün yediklerim:
-Kuru fasulye, 5 dilim ekmek, ayva, mandalina, döner, sarma, mantı,makarna, kelle paça, baklava, tiriliçe, bir sürü turşu, çekirdek, ceviz, neskuik mısır gevreği, patates kızartması
Çay ve negodan medet umdum bana pek bir rüya yorumlar izlenimi vermişlerdi ama tutturamamışım.Ben anlatayım belki ummadık bir isimde rüya yorumlama yeteneği çıkar
THE RÜYAM:
Bir odadayım ama bembeyaz ışıklı nurlu gibi bir odaOdada bir sürü kapalı kadın var. Bir masa var masada kapalı bayanlardan biri oturuyor bende masada onun karşısındayım. Diğer kapalı kadınlar bu karşımdaki kadının arkasındalar.
Masada karşımda oturan kadın saatlerce dualar okudu. Yani düşünün tüm gece onun duasını dinledim. Sonra duayı pembe şişeli bir gül suyuna üfledi. Ardından gülsuyunu bir çay bardağı suya döktü. O suyu arkadaki kadınlardan başlayarak herkese 1 yudum içirmeye başladı. Bardak daha bana gelmemişti ama ben herkesin ağzı değdi diye içmem diye düşündüm. Ardından bu kadın bana üstümdeki pembe pijamanın aynısından şeffaf bir poşette bir tane daha hediye etti. Hediyeyi alıp mutlu olup uyandım.
Hayır olsun etkisinde kaldığım tuhaf bir rüyaydı. Yorumlamaya çalışan sevap point kasar
-------
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
S Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
Zipzip-
@BereliPenguen
@-Erva-
Kilo almaktan kim korkarye ye sonra gelsin kilocuklar
İyiyim şükür kuzum valla ev çocuk bura dönüp duruyorum işte hayat bu şekil ilerleyip gidiyor öğretmenim.Bol bol c vitamini al portakal mandalina vs eksik etme malum havalar soğumaya başladı, iyi bak kendine her zamankinden daha fazla
Yemin et, bende oraya çekmeye çalıştım açıkçası miniğimKIZIN OLCAK
Pembe olunca ben de diyecektim ama yine de şeeetmeyim demiştimYemin et, bende oraya çekmeye çalıştım açıkçası miniğim
Aynen canım cenaze işleri bitti evimize biz çoktan döndük.Ya bir kısmı okulda çıktı yemek olarak. Bir kısmını okuldan çıkınca geyşamla yedik. Diğer kısmı da misafirliğe gidecektik tokuz dememize rağmen yemek sofrasında bizi beklemişler. Bende yapılan herşeyi yedim, pişmanım, yine olsa yine yemem
Bana da güzel bir rüya gibi geldi ama anlamı nedir hiçbirşey anlamadım şempazem.
Siz cenaze işlerini tamamen halledip kendi düzeninize geçtiniz mi balım?
Ahh hayırla insallah canımSelamet sonu emin ol bundan kuzum ♥
Bir gün burada coşkuyla kutluycaz haberini
Zaten baksana topiğe değen hamile kalıyor sırayla, topiğin hamile kaldırma gücü var resmen, senin de sıran gelecek
Hadi öyle olsun bakalım yeye can boğazdan gelir de yeKilo almaktan kim korkarZipzip- varken zipzipe güveniyorum vallahi nasılsa zayıflatan bir dostum var diye Allah sonumu hayır etsin
--------------------------------------------------------------------
Kızlar bu arada Zipzipimizin ablasının sağlık durumu nedeniyle bir süre gelemiyormuş. İyileşince gelecekmiş bilginiz olsun merak etmeyin fit avatarlıyı
Yiyelim bakalımÇocuk gönder gelsin modunda olacak hepye ye cicim 9 ay ne bulursan ye meyve sebzee
Aynenn öylee olmuş vallahii
İnşallah öyledir incicanKız bebekhissi geldi içime rüyanı okuyunca cicim
30 sayfa okuyup beğenerek geldim hiç sorun değil, gerçekten. Zaten parmaklarıma çok ihtiyacım yoktu olsun
Eki Görüntüle 2559744
THE RÜYAM:
-------
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
S Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
Zipzip-
@BereliPenguen
@-Erva-
50 kilosun muu CicimmYiyelim bakalım
50 kg başladığım gebeliğimi kaçla sonlandırıcam bakalım
Kız kardeşim ilk gebeliğinde 30 kg almıştı, Allahım nasip etme
Senin çalışmalar nasıl gidiyor bakalım
Yok yok unutmadım seksü şempazem.Aynen canım cenaze işleri bitti evimize biz çoktan döndük.
Canım rüyalarini herkese yorumlatma bence uguru gider derler,bu işten anlayan güzel hayra yoran bilgili bi insana yorumlar çok merak edersen iyide olsa kötü de olsa❤
Kız maşallah iştahın olsun sağlığın yerinde olsun da cicim,azı karar çoğu zarar demisler
Yaa etiketlerde samdani unutmuşsun ciciim zaten özledik gelmiyor oda ne zamandır
Ahh hayırla insallah canım ❤
Aslında çok iyi fikir, evde mevlid okuyabilirim evetB Brunello Cicinelli masallah kuzum naptin.oyle iyi mide fesati gecirmemissin valla
Ruyan icinde hayirlara ciksin insallah diyeyim guzel bi ruya gormussun. Acaba evde ufak bi kur an mi okunsa canim tasindin ettin ufak tefek skntilari bela kazalari onlemesi acisindan . Illa bi mevlut olmasada cevrende bi yasin.okuyup bi dua edilip amin diyeceginiz seklde olsa da olur bence guzel olur bide esinin adaklari vardi hamile kalirsan mi cocuk dogunca diyeymiydi onlari sakin unutmayin yerine getirin cnm
Hea tamam o zaman bende hemen bı samdanin profiline giriş yaptım bı hisimlaYok yok unutmadım seksü şempazem.
Kendisi geçen gün yazmış eşi dibinden ayrılmıyormuş, müsait olunca gelicem stop stop demiş sanırım aşırı bir etiket gitti ki çok haklı kişi başı şamdana 10 etiket yaptık
Bende gelene kadar daha fazla etiket izdihamında kalmasın dedim. Nasılsa geleceğini söylemiş
Bekliyoruzkk birinci noteri ı..
Bu etiket içimden geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?