Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ye ye sonra gelsin kilocuklar
İyiyim şükür kuzum valla ev çocuk bura dönüp duruyorum işte hayat bu şekil ilerleyip gidiyor öğretmenim. Bol bol c vitamini al portakal mandalina vs eksik etme malum havalar soğumaya başladı, iyi bak kendine her zamankinden daha fazla

KIZIN OLCAK

Ahh insallah canım inşallah Allah gonlumdekini biliyor rabbim en hayırlısindan sagliklisindan evlatlar nasip etsin, inşallah öyle olur bizde de canım sabr ediyorum hep sonu selamet olsun inşallah ❤❤❤
Selamet sonu emin ol bundan kuzum
Bir gün burada coşkuyla kutluycaz haberini
Zaten baksana topiğe değen hamile kalıyor sırayla, topiğin hamile kaldırma gücü var resmen, senin de sıran gelecek

Çocuk ömürlük yemek yedi, şu dünyanın tüm nimetlerini bir günde tattı şoka uğramıştır zaten
O son kelle paçayı içmicektim.
Rüyamda mevlid cemiyetine katıldım resmen
Çocuk gönder gelsin modunda olacak hep ye ye cicim 9 ay ne bulursan ye meyve sebzee

Aynenn öylee olmuş vallahii

Kız bebek hissi geldi içime rüyanı okuyunca cicim

Kilo almaktan kim korkar Zipzip- varken zipzipe güveniyorum vallahi nasılsa zayıflatan bir dostum var diye Allah sonumu hayır etsin
--------------------------------------------------------------------
Kızlar bu arada Zipzipimizin ablasının sağlık durumu nedeniyle bir süre gelemiyormuş. İyileşince gelecekmiş bilginiz olsun merak etmeyin fit avatarlıyı

Aynen canım cenaze işleri bitti evimize biz çoktan döndük.
Canım rüyalarini herkese yorumlatma bence uguru gider derler,bu işten anlayan güzel hayra yoran bilgili bi insana yorumlar çok merak edersen iyide olsa kötü de olsa

Kız maşallah iştahın olsun sağlığın yerinde olsun da cicim,azı karar çoğu zarar demisler

Yaa etiketlerde samdani unutmuşsun ciciim zaten özledik gelmiyor oda ne zamandır
Selamet sonu emin ol bundan kuzum ♥
Bir gün burada coşkuyla kutluycaz haberini
Zaten baksana topiğe değen hamile kalıyor sırayla, topiğin hamile kaldırma gücü var resmen, senin de sıran gelecek
Ahh hayırla insallah canım

B Brunello Cicinelli masallah kuzum naptin.oyle iyi mide fesati gecirmemissin valla

Ruyan icinde hayirlara ciksin insallah diyeyim guzel bi ruya gormussun. Acaba evde ufak bi kur an mi okunsa canim tasindin ettin ufak tefek skntilari bela kazalari onlemesi acisindan . Illa bi mevlut olmasada cevrende bi yasin.okuyup bi dua edilip amin diyeceginiz seklde olsa da olur bence guzel olur bide esinin adaklari vardi hamile kalirsan mi cocuk dogunca diyeymiydi onlari sakin unutmayin yerine getirin cnm

Hadi öyle olsun bakalım yeye can boğazdan gelir de ye.
Buarada Zipzip- ım geçmiş olsun kuzucum

Çocuk gönder gelsin modunda olacak hep ye ye cicim 9 ay ne bulursan ye meyve sebzee

Aynenn öylee olmuş vallahii
Yiyelim bakalım
50 kg başladığım gebeliğimi kaçla sonlandırıcam bakalım
Kız kardeşim ilk gebeliğinde 30 kg almıştı, Allahım nasip etme
Senin çalışmalar nasıl gidiyor bakalım

anamm neler yemişsin öyle Ciciii
kız allah korusun gaz dolmuştur için
ayrıca o nasıl güzel bir rüya öyleee bence çok güzel şeylere işaret bol bol pembe olduğu için aceba kız beben mi olcak diye düşündürdü beni

Yiyelim bakalım
50 kg başladığım gebeliğimi kaçla sonlandırıcam bakalım
Kız kardeşim ilk gebeliğinde 30 kg almıştı, Allahım nasip etme
Senin çalışmalar nasıl gidiyor bakalım
50 kilosun muu Cicimm

Benim çalışmalarım güzel gidiyor çok şükür cicim inşallah böyle gider

Yok yok unutmadım seksü şempazem.
Kendisi geçen gün yazmış eşi dibinden ayrılmıyormuş, müsait olunca gelicem stop stop demiş sanırım aşırı bir etiket gitti ki çok haklı kişi başı şamdana 10 etiket yaptık
Bende gelene kadar daha fazla etiket izdihamında kalmasın dedim. Nasılsa geleceğini söylemiş
Bekliyoruz kk birinci noteri ı..
Bu etiket içimden geldi...

Aslında çok iyi fikir, evde mevlid okuyabilirim evet
Adaklar aklımızda çayım.
50 çocuk sevindirecek
Nasıl sevindirsem diye plan yapıyordu geçen gün

Hea tamam o zaman bende hemen bı samdanin profiline giriş yaptım bı hisimla ay gitti sandim valla bı an

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…