- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.781
Sağol canım
Sen gördüysen güzeldir diye yorumladı yav koptumB Brunello Cicinelli hmmmm kelle paça mııııı
Olsa da içsemmm bir güzelll ımmmmmm
Brommm rüyandan hiç bir şey anlamadım
Ama sen gördüysen kesin güzel birşeydir
Ayy maşallah Allah nazarlardan saklasınBiz yeşil mercimek kocam bey ve ben düğüne geldikgene bir düğün havasın da
Gelinin güzelliği
Bekar kızlar darısı size
Sınıf öğretmeniyim kuzum ♥
Hangi kedi huylu ki hepsi uzaylı ama yine de aşık ediyorlar insanı,4 ayda ne çocuk isteği kız, eşin de istiyor mu?
Yaaa maşallah çok duygulandım Patilim
Ah inşallah o anı bende yaşayabilirim ♥
Seksü şempazem çok doğru düşünmüşsün. Bak sana bir haberim var. Bir akrabam 10 seneye yaklaşacak tüp bebek tedavileri o tedavileri bu tedavileri bir sürü şey gördü bir türlü nasip oldu bebiş.
Sonra tedavileri bırakmışlar bıkıp.
Kendiliğinden nasip olmuş hamileymiş
Darısı sana inşallah aklıma hemen sen geldin ♥
Ben sana dün yatıyorum dediğimi bile hatırlamıyorum hatta dememiş bile olabilirim o kadar geçmişim kendimden gülom
Beni de öyle düşündürdü sankianamm neler yemişsin öyle Ciciii
kız allah korusun gaz dolmuştur için
ayrıca o nasıl güzel bir rüya öyleee bence çok güzel şeylere işaret bol bol pembe olduğu için aceba kız beben mi olcak diye düşündürdü beni
Isten ciktim eve gecip is yapicam yine.. yasadigim ikinci hayat bile is........30 sayfa okuyup beğenerek geldim hiç sorun değil, gerçekten. Zaten parmaklarıma çok ihtiyacım yoktu olsun
Eki Görüntüle 2559744
Nasılsınız benim minik kertenkelelerim
Ben okuldan çıktım kaş bıyık aldırdım eve anca geldim
Hemen birşeyler yedim merciyi doyurdum.
Dün geyşam evde diye girememiştim çok sağolsun etiketleyen ponçirikler olmuş hepsini gördüm
Düne dair anlatmak istediğim iki tane şey var kuzularım:
1.si RosSsS umun da dediği gibi akşamları artık ne ara uyuduğumu bende anlamıyorumYalnız dün gecenin bir yarısı sancılarla uyandım ama bebek düşüyor bende hakkın rahmetine kavuşuyorum sandım meğer mide spazmı geçiriyormuşum Dün yemeği aşırı kaçırmışım da. Sonradan düşününce hakkaten napmışım dedim. Dün yediklerim:
-Kuru fasulye, 5 dilim ekmek, ayva, mandalina, döner, sarma, mantı,makarna, kelle paça, baklava, tiriliçe, bir sürü turşu, çekirdek, ceviz, neskuik mısır gevreği, patates kızartması
Hala yaşıyor olmam mucize sanırım
2. Anlatacağım şey de rüyam.
Çay ve negodan medet umdum bana pek bir rüya yorumlar izlenimi vermişlerdi ama tutturamamışım.Ben anlatayım belki ummadık bir isimde rüya yorumlama yeteneği çıkar
THE RÜYAM:
Bir odadayım ama bembeyaz ışıklı nurlu gibi bir odaOdada bir sürü kapalı kadın var. Bir masa var masada kapalı bayanlardan biri oturuyor bende masada onun karşısındayım. Diğer kapalı kadınlar bu karşımdaki kadının arkasındalar.
Üstümde pembe bir pijama var.
Masada karşımda oturan kadın saatlerce dualar okudu. Yani düşünün tüm gece onun duasını dinledim. Sonra duayı pembe şişeli bir gül suyuna üfledi. Ardından gülsuyunu bir çay bardağı suya döktü. O suyu arkadaki kadınlardan başlayarak herkese 1 yudum içirmeye başladı. Bardak daha bana gelmemişti ama ben herkesin ağzı değdi diye içmem diye düşündüm. Ardından bu kadın bana üstümdeki pembe pijamanın aynısından şeffaf bir poşette bir tane daha hediye etti. Hediyeyi alıp mutlu olup uyandım.
Hayır olsun etkisinde kaldığım tuhaf bir rüyaydı. Yorumlamaya çalışan sevap point kasar
-------
Nasılsınız neler yaptınız bakalım bugün canlarım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Zipzip-
BereliPenguen
@-Erva-
Yok yok gitmez oHea tamam o zaman bende hemen bı samdanin profiline giriş yaptım bı hisimlaay gitti sandim valla bı an
Öyle ama ne diyemSen gördüysen güzeldir diye yorumladı yav koptum
Ben normalde sevmem sakatat tarzı şeyler hatta et bile yemem ama sarı merci sürekli et yedirmek istiyor bana
Ayy maşallah Allah nazarlardan saklasın
Mutlu mesut bir yuvaları olsun inşallah Patilim.
Çok oynama yeşil mercimenin haşatı çıkmasın
DediSınıf öğretmeniyim kuzum ♥
Hangi kedi huylu ki hepsi uzaylı ama yine de aşık ediyorlar insanı,4 ayda ne çocuk isteği kız, eşin de istiyor mu?
Yaaa maşallah çok duygulandım Patilim
Ah inşallah o anı bende yaşayabilirim ♥
Seksü şempazem çok doğru düşünmüşsün. Bak sana bir haberim var. Bir akrabam 10 seneye yaklaşacak tüp bebek tedavileri o tedavileri bu tedavileri bir sürü şey gördü bir türlü nasip oldu bebiş.
Sonra tedavileri bırakmışlar bıkıp.
Kendiliğinden nasip olmuş hamileymiş
Darısı sana inşallah aklıma hemen sen geldin ♥
Ben sana dün yatıyorum dediğimi bile hatırlamıyorum hatta dememiş bile olabilirim o kadar geçmişim kendimden gülom
Heya 5050 kilosun muu Cicimm
Benim çalışmalarım güzel gidiyor çok şükür ciciminşallah böyle gider ❤
Pası verdi bende gol attımHarika olmuş
Yeri gelmiş cuk oturmuş gülimmm
Tam frikikten vurmuşsunPası verdi bende gol attım
Öncelikle güzel gelen sınavlarını tebrik ederim kuzum.Benim son bir sınavım kaldı yarına en zor dersim, şuan notları daha geçirme aşamasındayim çok fazla şey var o yüzden bugün gelemicem yarın akşam sınavdan sonra gelicem.Bide salaklık yapmışım nakit parayı bankadan çekmedim direkt borca gitti, bunu kapatmanın bir yolu varmı parayı hop diye cekiyor hemen :/ neyse çok yazdım sjdjsjd Gece de uğrarim.
B Brunello Cicinelli çok güzel bir rüyaymış güzel anlamlari varidr bence :)
Bu arada boyun kaç merak ettim 50 kgsun ya :)
İşim çok tatlış ama çok yorucu be kuzum. Hele hamile hamile hiç çekilmiyor sankiAyy o da dogru da bazen kedime bakip bakıp yapamadim bu cocugu, cok ozel bir cocuk diyorum.. yaaa ne tatlismis isin sebepsiz cok mutlu oldum ❤
Evlenmeden önce de böyleydim ben ya
Yaa cicimHeya 50
Aslında 56 kiloydum. Eşim polis okuluna gidince ben malum tahmin edebileceğiniz gibi kahırdan 45 kg a düştüm. Berbat günlerdi.
En son 1 2 ay önce 50 51 falandım
Şimdi ne olmuşumdır bilmiyorum yarın bir tartılayım gidip
Sen kaç kilosun
Eee kaşınıyor napimTam frikikten vurmuşsun
Tertemiz gol olmuş gülimmm
Bn eskisine göre daha relaximDee rosum mikropları attama sıkma ya kendini bunlar hep böyle
Çok teşekkür ederimÖncelikle güzel gelen sınavlarını tebrik ederim kuzum.
Geçen gün yazmışsın güzel geçti diye ama tebrik etmek aklımdan çıkmış şimdi edeyim yeri gelmişken
Darısı diğer sınavlara inşallah
Boyum 1.70
56 dan 45 e düşüp 45 den 50 ye yükseldim en son
Ama en son tartıldığım 50 den sonra almış olabilmem pek mümkün.
Yarın bir tartılam
Senin boy kilo kaç kuzum
Yaaaa ben yerken dedim bilmem gebelikte kötü değil midir dedim.Öyle ama ne diyemsen gördüysen kesin güzeldir bence öyle hissettim şuaannn yoğun hislerim ile
Ben kelle paça işkembe çok severim oh sarımsaklı falan misss
Ama hamile iken sakatat yemeyin diyorlar neden bilmem halbuki ne kadar güzel bir şey şöyle bir ciğer yürek olsa da yesek beeee
Şimdi sen evham yaparsın ben yedim ne olcak diye bişey olmaz 1-2 kez den merak etme brom oh afiyet olsun
Aminnn inşallaahhhh brommm
Yok çok oynamıcam yani oynamamaya calısacağımmm
Yemin et, bende oraya çekmeye çalıştım açıkçası miniğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?