Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim son bir sınavım kaldı yarına en zor dersim, şuan notları daha geçirme aşamasındayim çok fazla şey var o yüzden bugün gelemicem yarın akşam sınavdan sonra gelicem. Bide salaklık yapmışım nakit parayı bankadan çekmedim direkt borca gitti, bunu kapatmanın bir yolu varmı parayı hop diye cekiyor hemen :/ neyse çok yazdım sjdjsjd Gece de uğrarim.
B Brunello Cicinelli çok güzel bir rüyaymış güzel anlamlari varidr bence :)
Bu arada boyun kaç merak ettim 50 kgsun ya :)

B Brunello Cicinelli hmmmm kelle paça mııııı
Olsa da içsemmm bir güzelll ımmmmmm

Brommm rüyandan hiç bir şey anlamadım
Ama sen gördüysen kesin güzel birşeydir
Sen gördüysen güzeldir diye yorumladı yav koptum
Ben normalde sevmem sakatat tarzı şeyler hatta et bile yemem ama sarı merci sürekli et yedirmek istiyor bana
Biz yeşil mercimek kocam bey ve ben düğüne geldik gene bir düğün havasın da
Gelinin güzelliği
Bekar kızlar darısı size
Ayy maşallah Allah nazarlardan saklasın
Mutlu mesut bir yuvaları olsun inşallah Patilim.
Çok oynama yeşil mercimenin haşatı çıkmasın

Ayy o da dogru da bazen kedime bakip bakıp yapamadim bu cocugu, cok ozel bir cocuk diyorum.. yaaa ne tatlismis isin sebepsiz cok mutlu oldum ❤
Evlenmeden önce de böyleydim ben ya

Beni de öyle düşündürdü sanki
Bıçak makas adetini yaptılar kız çıktı.
Kafamdan tuz döktüler erkek çıktı.
Bende anlamadım 4 ay geçse de öğrensem
Sadece gaz dolsa iyi, içim aşevinden beter oldu büşom

Isten ciktim eve gecip is yapicam yine.. yasadigim ikinci hayat bile is........

Hea tamam o zaman bende hemen bı samdanin profiline giriş yaptım bı hisimla ay gitti sandim valla bı an
Yok yok gitmez o
İşe başlayacak diye kocasının nazarında pek kıymete binmişte, kocası dibinden ayrılmıyormuş ondan gelmiyormuş
Bir gebelik haberi de şamdandan alabiliriz bence her an,

Öyle ama ne diyem sen gördüysen kesin güzeldir bence öyle hissettim şuaannn yoğun hislerim ile
Ben kelle paça işkembe çok severim oh sarımsaklı falan misss
Ama hamile iken sakatat yemeyin diyorlar neden bilmem halbuki ne kadar güzel bir şey şöyle bir ciğer yürek olsa da yesek beeee
Şimdi sen evham yaparsın ben yedim ne olcak diye bişey olmaz 1-2 kez den merak etme brom oh afiyet olsun
Aminnn inşallaahhhh brommm
Yok çok oynamıcam yani oynamamaya calısacağımmm

Dedin dedin
Ama uyuyarak rüyanda da demiş olabilirsin
Dedi

50 kilosun muu Cicimm

Benim çalışmalarım güzel gidiyor çok şükür cicim inşallah böyle gider ❤
Heya 50
Aslında 56 kiloydum. Eşim polis okuluna gidince ben malum tahmin edebileceğiniz gibi kahırdan 45 kg a düştüm. Berbat günlerdi.
En son 1 2 ay önce 50 51 falandım
Şimdi ne olmuşumdır bilmiyorum yarın bir tartılayım gidip
Sen kaç kilosun

Öncelikle güzel gelen sınavlarını tebrik ederim kuzum.
Geçen gün yazmışsın güzel geçti diye ama tebrik etmek aklımdan çıkmış şimdi edeyim yeri gelmişken
Darısı diğer sınavlara inşallah
Boyum 1.70
56 dan 45 e düşüp 45 den 50 ye yükseldim en son
Ama en son tartıldığım 50 den sonra almış olabilmem pek mümkün.
Yarın bir tartılam
Senin boy kilo kaç kuzum

Ayy o da dogru da bazen kedime bakip bakıp yapamadim bu cocugu, cok ozel bir cocuk diyorum.. yaaa ne tatlismis isin sebepsiz cok mutlu oldum ❤
Evlenmeden önce de böyleydim ben ya
İşim çok tatlış ama çok yorucu be kuzum. Hele hamile hamile hiç çekilmiyor sanki
Çocukları çok seviyorsun o zaman
Ne zaman yapacaksınız

Yaa cicim birdaha öyle günler olmasın inşallah
Ben de üniversitede filan 45 46 kiloydum, sonra eve geldim sınav vs derken ben bi baktım 53leri görmüşüm. Ama kısa boyluyum şimdi 51 kiloyum cicim ama kilosunu koruyanlara bayılıyorum, meğer ben hemen kilo alıyormuşum onu anladım

Çok teşekkür ederim
Amin inşallah aneycim
Kendi isteğinle mi düştün 45 kiloya ? Boyun baya uzun çünkü 56dan 45e nasıl düştün?
Benim boyum aslında hiç belli değil. Ölçümlerde farklı çıkıyor. Bir ara 172 çıktı, 169 çıktığı oldu. 172 boyu olan biriyle yanyana gelince aynı duruyorum ama tahmini 170 :)

Yaaaa ben yerken dedim bilmem gebelikte kötü değil midir dedim.
10 kişi birden yok aksine iyidir iyidir deyince yedim
Kötü mü yaptım ki
İçinde et taneleri çok azdı 2 3 kuşbaşı kadar bir et vardı diyeyim. İnşallah kötü birşey yapmamışımdr.
Zaten hamile olduğumu bilmezken kokoreç de yemiştim.
Çocuğum sakatat gibi olcak naptım ben naptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…