Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üniversitede bende o kilolardaydım miniğim.
Malum beslenemiyor insan parasızlıktan
Düşün ben mezur olduktan birkaç ay sonra evlendim. Düğünümde 46 kiloydum.
Bilezikler düşüyordu bileğimden
Evlendikten sonra 60a kadar dayandım.
Aşama aşama inip aşama aşama çıkıyorum.
Kilom kesim yay burcu çünkü pek oynak

ah kuzum o kadar çeşitli yemişsin ki ben bir an şaşırdım bu kadar şeyi nasıl bir güne sığdırmış diye valla o yapılanlar değil de rüya daha anlamlı bence nail olan çok hamiş çıkıyor pembik dolu rüya bence kız olcak

dün cici :

Eee kaşınıyor napim
Hakediyor da bence
Hakediyor tabi.
Nefret ederim çat kapı misafirden.
Kimseye de çat kapı gitmem.
Ev hali bu gülom. Evde hep misafir uygun şekilde yaşamıyoruz ki. Saygısızlık bence

Terzi mezurası ile ölçtüysen ondan düşük çıkmıştır ponçiğim.
Bende saçım tepeden topluyken 1.73 oluyorum saçım salıkken 1 70
Yok kendi isteğimle değil kahırdan düştüm 45 e
Eşim polis okuluna gitmişti. Yemedim içmedim ağzıma tek lokma koymadım. Hep ağladım ağladım ve daha çok ağladım, çeşit çeşit depresyonlar yaşadım ve sonuç 45 oldu

Ay evet öyle gerçekten cicim bir ara sürekli cici bebe filan yiyordum kilo alcam diye yurtta

Şimdi daha oynak olacak

bence o yönde ilerlemiş :)) ama daha 3 ay var desek :) şimdiden düşünüp kafayı yormayalım zamanını bekleyelim
İkisi de yok zaten, hangisi olsa sevinirim farketmez ki
Bide doğumda öğrenme modası var ona mı ayak uydursam diyorum bazen

Aslında çok iyi fikir, evde mevlid okuyabilirim evet
Adaklar aklımızda çayım.
50 çocuk sevindirecek
Nasıl sevindirsem diye plan yapıyordu geçen gün
Oha 5 deseyymis keske ... en guzeli cikolata sekerleme vs alip gidip bi kreste bi yerde dagitsin yada hepsine ufak tefek hediyeler ...
Evinde de oku canim sesli kuran okunmasi evde cok iyi bisey

Koptum
Vallahi aynı ben
Ama gece de şöyleydim:

Bıçak makas şeysini yaptılar bana kız çıktı
Tuz döktüler kafamdan erkek çıktı
Oturdum hayırlısını bekliyorum

170 varimdir kesin
Üzüldüm yaa baya İncesin onzman hamilelik pek yakışır sana :)

Ay evet öyle gerçekten cicim bir ara sürekli cici bebe filan yiyordum kilo alcam diye yurtta

Şimdi daha oynak olacak
Cici bebe kilo falan aldırmıyor yav ben kendimi bildim bileli yerim o mereti aldırsa obezitenin pençesindeydim
Şerbetli tatlının üstüne içilen su gibi kilo aldıran bişey yok inan. Dur ben bunu Limonsuzzcay a da etiket yapıp söyliyim geçen sormuş

170 varimdir kesin
Üzüldüm yaa baya İncesin onzman hamilelik pek yakışır sana :)
Göze batacak zayıflığım yok spor da yaptığım için fit duruyorum. Fiziğim beğenilirdi. Hatta RosSsS a gebe kalırsam Fiziğim bozulur istemem gebelik dediğim günler aklıma geliyor
Napalım artık feda olsun sarı mercimeğe

Kuzum annemde de yapmışlar erkek çıkmışım, hatta ultrasonda bile erkek çıkmışım (o zamanlar ultrasonlar bu kadar gelişmiş değildir tabii) herşeyim mavi yeşil bebeklik o yüzden onlara inanmıyorum ben pek, benim yakın arkadaşım yeni doğum yaptı, o rüyasında bişeyler görmüştü pembikli kızı oldu, hep der bana nail oldu diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…