- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.801
Görüyor musun uyuyor halimle bile senden vazgeçmediğimiDedin dedin
Ama uyuyarak rüyanda da demiş olabilirsin
Dedi
Gülom ayrıca laf sokuşun için ayrı kutlarım.Pası verdi bende gol attım
Üniversitede bende o kilolardaydım miniğim.Yaa cicim ❤ birdaha öyle günler olmasın inşallah
Ben de üniversitede filan 45 46 kiloydum, sonra eve geldim sınav vs derken ben bi baktım 53leri görmüşüm. Ama kısa boyluyumşimdi 51 kiloyum cicim ama kilosunu koruyanlara bayılıyorum, meğer ben hemen kilo alıyormuşum onu anladım
Beni de öyle düşündürdü sanki
Bıçak makas adetini yaptılar kız çıktı.
Kafamdan tuz döktüler erkek çıktı.
Bende anlamadım 4 ay geçse de öğrensem
Sadece gaz dolsa iyi, içim aşevinden beter oldu büşom
Aynenn öyle Rosuum, baştan insan takıyor da hiiç gerek yok. Anladım şimdi taktikleriBn eskisine göre daha relaxim
Söylüyorum lafımı donuyorm arkamı deli oluyorlar
Hakediyor tabi.Eee kaşınıyor napim
Hakediyor da bence
Terzi mezurası ile ölçtüysen ondan düşük çıkmıştır ponçiğim.Çok teşekkür ederim
Amin inşallah aneycim
Kendi isteğinle mi düştün 45 kiloya ? Boyun baya uzun çünkü 56dan 45e nasıl düştün?
Benim boyum aslında hiç belli değil. Ölçümlerde farklı çıkıyor. Bir ara 172 çıktı, 169 çıktığı oldu. 172 boyu olan biriyle yanyana gelince aynı duruyorum ama tahmini 170 :)
Ay evet öyle gerçekten cicimÜniversitede bende o kilolardaydım miniğim.
Malum beslenemiyor insan parasızlıktan
Düşün ben mezur olduktan birkaç ay sonra evlendim. Düğünümde 46 kiloydum.
Bilezikler düşüyordu bileğimden
Evlendikten sonra 60a kadar dayandım.
Aşama aşama inip aşama aşama çıkıyorum.
Kilom kesim yay burcu çünkü pek oynak
İkisi de yok zaten, hangisi olsa sevinirim farketmez kibence o yönde ilerlemiş :)) ama daha 3 ay var desek :) şimdiden düşünüp kafayı yormayalım zamanını bekleyelim
Oha 5 deseyymis keske ... en guzeli cikolata sekerleme vs alip gidip bi kreste bi yerde dagitsin yada hepsine ufak tefek hediyeler ...Aslında çok iyi fikir, evde mevlid okuyabilirim evet
Adaklar aklımızda çayım.
50 çocuk sevindirecek
Nasıl sevindirsem diye plan yapıyordu geçen gün
Ay demaaaokadar turşuya tuzluya tatliya ustune birde pembisli ruyaya bu bebek kesin kiz olur
Senin muge boz oyle yapti iste sende oyle yapİkisi de yok zaten, hangisi olsa sevinirim farketmez ki
Bide doğumda öğrenme modası var ona mı ayak uydursam diyorum bazen
Koptumah kuzumo kadar çeşitli yemişsin ki ben bir an şaşırdım bu kadar şeyi nasıl bir güne sığdırmış diye valla o yapılanlar değil de rüya daha anlamlı bence nail olan çok hamiş çıkıyor pembik dolu rüya bence kız olcak ❤❤
dün cici :
Eki Görüntüle 2559759
170 varimdir kesinTerzi mezurası ile ölçtüysen ondan düşük çıkmıştır ponçiğim.
Bende saçım tepeden topluyken 1.73 oluyorum saçım salıkken 1 70
Yok kendi isteğimle değil kahırdan düştüm 45 e
Eşim polis okuluna gitmişti. Yemedim içmedim ağzıma tek lokma koymadım. Hep ağladım ağladım ve daha çok ağladım, çeşit çeşit depresyonlar yaşadım ve sonuç 45 oldu
Cici bebe kilo falan aldırmıyor yav ben kendimi bildim bileli yerim o mereti aldırsa obezitenin pençesindeydimAy evet öyle gerçekten cicimbir ara sürekli cici bebe filan yiyordum kilo alcam diye yurtta
Şimdi daha oynak olacak
Tipim benziyor o zaman bende öyle yapayım en iyisiSenin muge boz oyle yapti iste sende oyle yap
Göze batacak zayıflığım yok spor da yaptığım için fit duruyorum. Fiziğim beğenilirdi. Hatta RosSsS a gebe kalırsam Fiziğim bozulur istemem gebelik dediğim günler aklıma geliyor170 varimdir kesin
Üzüldüm yaa baya İncesin onzman hamilelik pek yakışır sana :)
Kuzum annemde de yapmışlar erkek çıkmışım, hatta ultrasonda bile erkek çıkmışım (o zamanlar ultrasonlar bu kadar gelişmiş değildir tabii) herşeyim mavi yeşil bebeklikKoptum
Vallahi aynı ben
Ama gece de şöyleydim:
Eki Görüntüle 2559764
Bıçak makas şeysini yaptılar bana kız çıktı
Tuz döktüler kafamdan erkek çıktı
Oturdum hayırlısını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?