Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım daha eve yeni geldim yazamadım k.bakma
Kutsişşşşşşşşşşşş
Neredesin sen kutsişşşşşşş
Sen yokken seksü geyşa beni çok üzdü
Artık onu seksü geyşalıktan attım
O artık bir hain.
Seksü hain
Çok üzüliyom

benim annem de ikizler ama ful+ful cilve benim cilvem niye kot 8 de kendiniseven

de baga gurban benim herifin okuzlugu mü oturduki cilvemin üstüne. kalksa gelir mi ki cilve
Ahahah kız siz ciciyle sizin anneleri bana yollayın iyisi mi biz üçümüz bir olur sağa ders veririk yavrımsonra senin o öküz olan koca,birden kedicige donüveriryatak odanızı aşındırırsınız baahh

aha ne demek sevdigim birisin. ağzına topuklu ayakkabının topuguyla vuraydin cici. kac kişilik ulan bu yürek diye pis egolu erkek polisler hep mi aynı olurlar yahu fabrikasyon gibi yemin ederim. ucuz çin mallari
Egosu Allahu Ekber dağlarında totosu everestte be şamdanım. Napçam ben bu adamın egosuna.

Ahahah kız siz ciciyle sizin anneleri bana yollayın iyisi mi biz üçümüz bir olur sağa ders veririk yavrımsonra senin o öküz olan koca,birden kedicige donüveriryatak odanızı aşındırırsınız baahh

aslında asinsa isime gelir sıkıldım bu yatak odasından

ben anlamiyon ki bu kadar cilceli kadinlardan bu kadar düz nasil çıktık
ver baaagaaa ders ver gözüne seveyim. bu adam yola gelmiyyhh. ama şeyi de göz önüne al giyinince çok güzel olmuşsun ama benim çok uykum var valla deyip uyumasi

Ayyy aynı benimki.
Şaplıyorlar mı kız bunları

Egosu Allahu Ekber dağlarında totosu everestte be şamdanım. Napçam ben bu adamın egosuna.

yavas yavaş indircen kuzum. sen cidden çok üzüldün su duruma. artık eskisi gibi olmaz elini eteğini çekersin onun üzerinden biraz. zaten anlar o.

ama iş yeri de sıkıntı işte. erkeklerin dedikodu yapanı daha tehlikeli kadindan. orasi hep erkek ya dönen muhabbet ve dertlesmede kadin fikri inceliği bakış açısı olmuyo. o yüzden çok sert gitme sen onun üstüne.
bu da aklında bulunsun. ordan da sisiriyo olabilirler onu. farketmeden sürekli kendini hakli görmeye başlamıştır

hoşgeldin zebrosum nasılsın :)
hosbuldum meleğim :) iyi değilim Bnde eşimle kavga ettim
Bende bugun eşime aynısını dedim .
Dedim sen hainsin..
Bnde kavga ettim ben az kala dövecektim adamı dellendirdi beni öküz

ama şeyi de göz önüne al giyinince çok güzel olmuşsun ama benim çok uykum var valla deyip uyumasi
Valla şurayı okuyunca öküzmüş be şamdanim hakikaten öküzmüş diyesim geldi kusuruma bakmayorgunlugun batsın la diyeydincıbil cıbıl hatuna yok denir miymiş ne yedirip iciyriyon da yorgunum diyebilme gafletinde bulunuyor bu senin adam kız de hele

Ayyy aynı benimki.
Şaplıyorlar mı kız bunları

valla bilmiyorum ki cicim ya kendimizi öyle avutak napak
benimki cene yarışından falan tahrik oluyo sanırım bana sen çok zekisin ben senin zekana aşık oldum demisti yıllar yıllar önce hala da lafın altında kalinca bi mutlu olur ben seni bu yüzden çok seviyorum der değişik işte

ailesi manda soyundan geliyo sanirim. kendi de bir malak olduğundan

şaka bi yana polis aşırı yoğun çalışıyo tam istediği gibi de dinlenmesi mümkün değil.

laf sokarsam tahrik olur ama ben de anlamadim valla kuzum benimki bi acayip yahu

hosbuldum meleğim :) iyi değilim Bnde eşimle kavga ettim

Bende bugun eşime aynısını dedim .
Dedim sen hainsin..
Bnde kavga ettim ben az kala dövecektim adamı dellendirdi beni öküz
hadi ya size ne oldu kuzum

ay resmen bayram herkesin burnundan gelmiş

mesela bak gece kalkar atıştırmaya. mesir macunu falan yer geri yatar adami etkilemiyo.

fındık fıstık cevizli sucuk tahin pekmez bilimum seyi de yer sürekli, sever. ama onda enerji fazlasi olusmuyo absorbe ediyo bütün enerciyi

Tövbee cidden ne değişik herifmis senin ki kız laf sokmadan tahrik olan adam ilk duydum daha vallanasi fantezileriniz var oğlum sizin bende kendimi fantezik seksü bişe sanarimmillette neler var

Kiz anca su eczanelerde satılan malum şeyler etki eder seninkine o zmn desenedogaldan biseyler yedirip icirip adamı halleyim desen nafilenereye gidiyo da olusamiyor bu enerji ola ki?benim ki onları gece öyle uyanıp yese bidaa yatmaz zaten

Tövbee cidden ne değişik herifmis senin ki kız laf sokmadan tahrik olan adam ilk duydum daha vallanasi fantezileriniz var oğlum sizin bende kendimi fantezik seksü bişe sanarimmillette neler var

valla işte en değişik yayi ben almisim

hani cirkin şekilsiz falan da değilim esimde beğenir ama adam değişik beybisi

adamla beyin yaristiriyoz sürekli. din siyaset kültür sanat vs.... genelde erkek kendinden çok bilen kadin sevmez ama benimki seviyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…