- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.281
Canım daha eve yeni geldim yazamadım k.bakma
KutsişşşşşşşşşşşşCanım daha eve yeni geldim yazamadım k.bakma
Ahahah kız siz ciciyle sizin anneleri bana yollayın iyisi mibenim annem de ikizler ama ful+ful cilvebenim cilvem niye kot 8 de kendiniseven
de baga gurbanbenim herifin okuzlugu mü oturduki cilvemin üstüne. kalksa gelir mi ki cilve
Egosu Allahu Ekber dağlarında totosu everestte be şamdanım. Napçam ben bu adamın egosuna.aha ne demek sevdigim birisin. ağzına topuklu ayakkabının topuguyla vuraydin cici. kac kişilik ulan bu yürek diyepis egolu erkek polisler hep mi aynı olurlar yahu fabrikasyon gibi yemin ederim. ucuz çin mallari
Ondan sordum zatenBenim ismin altında yazan Fuat da bu karikatürden gelme. En sevdiğim karikatürlerden biridir
Ahahah kız siz ciciyle sizin anneleri bana yollayın iyisi mibiz üçümüz bir olur sağa ders veririk yavrım sonra senin o öküz olan koca,birden kedicige donüverir yatak odanızı aşındırırsınız baahh
Ayyy aynı benimki.aslında asinsa isime gelirsıkıldım bu yatak odasından
ben anlamiyon ki bu kadar cilceli kadinlardan bu kadar düz nasil çıktık
ver baaagaaa ders ver gözüne seveyim. bu adam yola gelmiyyhh. ama şeyi de göz önüne al giyinince çok güzel olmuşsun ama benim çok uykum var valla deyip uyumasi
Egosu Allahu Ekber dağlarında totosu everestte be şamdanım. Napçam ben bu adamın egosuna.
hosbuldum meleğim :) iyi değilim Bnde eşimle kavga ettimhoşgeldin zebrosum nasılsın :)
Bende bugun eşime aynısını dedim .Kutsişşşşşşşşşşşş
Neredesin sen kutsişşşşşşş
Sen yokken seksü geyşa beni çok üzdü
Artık onu seksü geyşalıktan attım
O artık bir hain.
Seksü hain
Çok üzüliyom
Valla şurayı okuyunca öküzmüş be şamdanim hakikaten öküzmüş diyesim geldi kusuruma bakmaama şeyi de göz önüne al giyinince çok güzel olmuşsun ama benim çok uykum var valla deyip uyumasi
Ayyy aynı benimki.
Şaplıyorlar mı kız bunları
Valla şurayı okuyunca öküzmüş be şamdanim hakikaten öküzmüş diyesim geldi kusuruma bakmayorgunlugun batsın la diyeydin cıbil cıbıl hatuna yok denir miymiş ne yedirip iciyriyon da yorgunum diyebilme gafletinde bulunuyor bu senin adam kız de hele
hadi ya size ne oldu kuzumhosbuldum meleğim :) iyi değilim Bnde eşimle kavga ettim
Bende bugun eşime aynısını dedim .
Dedim sen hainsin..
Bnde kavga ettim ben az kala dövecektim adamı dellendirdi beni öküz
Valla şurayı okuyunca öküzmüş be şamdanim hakikaten öküzmüş diyesim geldi kusuruma bakmayorgunlugun batsın la diyeydin cıbil cıbıl hatuna yok denir miymiş ne yedirip iciyriyon da yorgunum diyebilme gafletinde bulunuyor bu senin adam kız de hele
Tövbee cidden ne değişik herifmis senin ki kızailesi manda soyundan geliyo sanirim. kendi de bir malak olduğundan
şaka bi yana polis aşırı yoğun çalışıyo tam istediği gibi de dinlenmesi mümkün değil.
laf sokarsam tahrik olur amaben de anlamadim valla kuzum benimki bi acayip yahu
Kiz anca su eczanelerde satılan malum şeyler etki eder seninkine o zmn desenemesela bak gece kalkar atıştırmaya. mesir macunu falan yer geri yataradami etkilemiyo.
fındık fıstık cevizli sucuk tahin pekmez bilimum seyi de yer sürekli, sever. ama onda enerji fazlasi olusmuyoabsorbe ediyo bütün enerciyi
Tövbee cidden ne değişik herifmis senin ki kızlaf sokmadan tahrik olan adam ilk duydum daha valla nasi fantezileriniz var oğlum sizin bende kendimi fantezik seksü bişe sanarim millette neler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?