Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kız MasAllah ne yemişsin öyle mercimeğe şifa olsun insAllah rüyanda hayırlara çıksın insAllah
Vala bende durumlar bu ara pek iyi değil ya çok depresif haldeyim hiç bişey yapasim gelmiyor hafif ağrım var hastalıktan mi yoksa benim mercimekten mi bilmiyorum ama halim yok
Bu ara sanki çok dolu hissediyorum günleri kocacım evde genelde hiç sevmiyorum iş hiç bitmiyor ehliyet için sağlık raporu aldm bugün yarın kimlik yenilemek için gidicez derken bu haftayı da bitrdik

Bu kadar yemeği tek bir akşam da mı yedin
Rüyan da güzelmiş

aaa cidden miii ben ne yersem su içiyorum her zmn ve işin kötüsü çok yerim şerbetli tatlı sağol cicim buna ben de dikkat edicem

Fiziğin harikadır sporcu olmanın faydalari ama sanmam bozulacağını sen eminim hep çok güzel olursun çok güzel bir anne olacaksın :)

Vay be biz de yeğenimi 6 ay erkek sanmıştık ultrasonda erkek demişlerdi 6.ayda başka bir doktorda tesadüfen kız olduğunu öğrendik
İşin ilginç yönü geyşam rüyasında erkek bebek gördü.
Bende böyle pembeli membeli birşeyler gördüm.
Kafalar karıştı iyice

Hahahha cici ister misin değerde çok yüksek ikizmiş biri kız biri erkek
ay ne güzel olur yaa bir kerede iki tane doğur tamam yeter işte

geldim geldim yine kısacık kaçtım geldim.
su an oğlumun odasında legolarla oynuyolar.
pazartesi iş başı yapıyorum :)

K Kendinisevenbirii esim gittikce sana benzemeye başladı o yüzden gelemiyorum kuzum.
işe başlayınca daha rahat girerim diye düşündüğüm için şimdi bes dk girip cikmayim diyorum cici.
ama gene beş dk girip çıkmış oldum kociskom çağırıyo yangın var diye bagircam şimdi

Hoşgeldin güzel anne
Ağrın kesin mercimektendir onu söyleyeyim öncelikle
Göbek deliğinden aşağıdaki her ağrı ondan
Göbek deliğinin üstündekiler de sanırım çok yemekten mide spazmı, kendimden öğrendim onu da
Hiç bişey yapasın gelmemesi de mercimekten.
Bende öyleyim bide bu halde çalışmak zormuş cidden.
Sende çalışıyor muydun?

Bu kadar yemeği tek bir akşam da mı yedin
Rüyan da güzelmiş
Gün içinde yedim. bazılarını okulda bazılarını okuldan sonra bazılarını akşam yemeğinde negom, çok pişmanım yine olsa yine yemem ölüyorum sandım gece
Napıyosun bakalım

B Brunello Cicinelli ikiz kızın mı olcak acaba rüyanı şimdi gördüm. Allah hayırlara vesile kılsın kuzum ayni pembe pijamdan ikinciyi hediye verince kadın öyle düşündüm:)
Kizzz hosgeldinnn
Kocan izinli mi ki hic ayrilip yamacindan bize gelemedin yaahu bu nedir

aaa cidden miii ben ne yersem su içiyorum her zmn ve işin kötüsü çok yerim şerbetli tatlı sağol cicim buna ben de dikkat edicem
Götür baklavaları künefeleri üstüne hemen dik suyu.
Yağ da değil direkt et oluyor.

Kizzz hosgeldinnn
Kocan izinli mi ki hic ayrilip yamacindan bize gelemedin yaahu bu nedir

yok be hep evde bugunlerde bide benim yetiştirmeye calstigim ev işleri var tabi. temizlikte değilsem yataktayim cay

Fiziğin harikadır sporcu olmanın faydalari ama sanmam bozulacağını sen eminim hep çok güzel olursun çok güzel bir anne olacaksın :)
Yaaa hiçte bile, seni yerim Eminim sen çok çok güzelsindir o yüzden öyle pozitif bakış açın var
Sınavların ne zaman bitiyor kuzum?

Hahahha cici ister misin değerde çok yüksek ikizmiş biri kız biri erkek
ay ne güzel olur yaa bir kerede iki tane doğur tamam yeter işte
Nerde bende o şans büşom
Gerçi ben onları bakmayı da beceremem
Şans mı olur şanssızlık mı bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…