- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.821
30 sayfa okuyup beğenerek geldim hiç sorun değil, gerçekten. Zaten parmaklarıma çok ihtiyacım yoktu olsun
Eki Görüntüle 2559744
Nasılsınız benim minik kertenkelelerim
Ben okuldan çıktım kaş bıyık aldırdım eve anca geldim
Hemen birşeyler yedim merciyi doyurdum.
Dün geyşam evde diye girememiştim çok sağolsun etiketleyen ponçirikler olmuş hepsini gördüm
Düne dair anlatmak istediğim iki tane şey var kuzularım:
1.si RosSsS umun da dediği gibi akşamları artık ne ara uyuduğumu bende anlamıyorumYalnız dün gecenin bir yarısı sancılarla uyandım ama bebek düşüyor bende hakkın rahmetine kavuşuyorum sandım meğer mide spazmı geçiriyormuşum Dün yemeği aşırı kaçırmışım da. Sonradan düşününce hakkaten napmışım dedim. Dün yediklerim:
-Kuru fasulye, 5 dilim ekmek, ayva, mandalina, döner, sarma, mantı,makarna, kelle paça, baklava, tiriliçe, bir sürü turşu, çekirdek, ceviz, neskuik mısır gevreği, patates kızartması
Hala yaşıyor olmam mucize sanırım
2. Anlatacağım şey de rüyam.
Çay ve negodan medet umdum bana pek bir rüya yorumlar izlenimi vermişlerdi ama tutturamamışım.Ben anlatayım belki ummadık bir isimde rüya yorumlama yeteneği çıkar
THE RÜYAM:
Bir odadayım ama bembeyaz ışıklı nurlu gibi bir odaOdada bir sürü kapalı kadın var. Bir masa var masada kapalı bayanlardan biri oturuyor bende masada onun karşısındayım. Diğer kapalı kadınlar bu karşımdaki kadının arkasındalar.
Üstümde pembe bir pijama var.
Masada karşımda oturan kadın saatlerce dualar okudu. Yani düşünün tüm gece onun duasını dinledim. Sonra duayı pembe şişeli bir gül suyuna üfledi. Ardından gülsuyunu bir çay bardağı suya döktü. O suyu arkadaki kadınlardan başlayarak herkese 1 yudum içirmeye başladı. Bardak daha bana gelmemişti ama ben herkesin ağzı değdi diye içmem diye düşündüm. Ardından bu kadın bana üstümdeki pembe pijamanın aynısından şeffaf bir poşette bir tane daha hediye etti. Hediyeyi alıp mutlu olup uyandım.
Hayır olsun etkisinde kaldığım tuhaf bir rüyaydı. Yorumlamaya çalışan sevap point kasar
-------
Nasılsınız neler yaptınız bakalım bugün canlarım
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
Nego
@malipina
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Calciferr
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
@Zipzip-
@BereliPenguen
@-Erva-
İkisi de yok zaten, hangisi olsa sevinirim farketmez ki
Bide doğumda öğrenme modası var ona mı ayak uydursam diyorum bazen
Bu kadar yemeği tek bir akşam da mı yedin30 sayfa okuyup beğenerek geldim hiç sorun değil, gerçekten. Zaten parmaklarıma çok ihtiyacım yoktu olsun
Eki Görüntüle 2559744
Nasılsınız benim minik kertenkelelerim
Ben okuldan çıktım kaş bıyık aldırdım eve anca geldim
Hemen birşeyler yedim merciyi doyurdum.
Dün geyşam evde diye girememiştim çok sağolsun etiketleyen ponçirikler olmuş hepsini gördüm
Düne dair anlatmak istediğim iki tane şey var kuzularım:
1.si RosSsS umun da dediği gibi akşamları artık ne ara uyuduğumu bende anlamıyorumYalnız dün gecenin bir yarısı sancılarla uyandım ama bebek düşüyor bende hakkın rahmetine kavuşuyorum sandım meğer mide spazmı geçiriyormuşum Dün yemeği aşırı kaçırmışım da. Sonradan düşününce hakkaten napmışım dedim. Dün yediklerim:
-Kuru fasulye, 5 dilim ekmek, ayva, mandalina, döner, sarma, mantı,makarna, kelle paça, baklava, tiriliçe, bir sürü turşu, çekirdek, ceviz, neskuik mısır gevreği, patates kızartması
Hala yaşıyor olmam mucize sanırım
2. Anlatacağım şey de rüyam.
Çay ve negodan medet umdum bana pek bir rüya yorumlar izlenimi vermişlerdi ama tutturamamışım.Ben anlatayım belki ummadık bir isimde rüya yorumlama yeteneği çıkar
THE RÜYAM:
Bir odadayım ama bembeyaz ışıklı nurlu gibi bir odaOdada bir sürü kapalı kadın var. Bir masa var masada kapalı bayanlardan biri oturuyor bende masada onun karşısındayım. Diğer kapalı kadınlar bu karşımdaki kadının arkasındalar.
Üstümde pembe bir pijama var.
Masada karşımda oturan kadın saatlerce dualar okudu. Yani düşünün tüm gece onun duasını dinledim. Sonra duayı pembe şişeli bir gül suyuna üfledi. Ardından gülsuyunu bir çay bardağı suya döktü. O suyu arkadaki kadınlardan başlayarak herkese 1 yudum içirmeye başladı. Bardak daha bana gelmemişti ama ben herkesin ağzı değdi diye içmem diye düşündüm. Ardından bu kadın bana üstümdeki pembe pijamanın aynısından şeffaf bir poşette bir tane daha hediye etti. Hediyeyi alıp mutlu olup uyandım.
Hayır olsun etkisinde kaldığım tuhaf bir rüyaydı. Yorumlamaya çalışan sevap point kasar
-------
Nasılsınız neler yaptınız bakalım bugün canlarım
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
Nego
@malipina
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Calciferr
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
@Zipzip-
@BereliPenguen
@-Erva-
aaa cidden miii ben ne yersem su içiyorum her zmn ve işin kötüsü çok yerim şerbetli tatlıCici bebe kilo falan aldırmıyor yav ben kendimi bildim bileli yerim o mereti aldırsa obezitenin pençesindeydim
Şerbetli tatlının üstüne içilen su gibi kilo aldıran bişey yok inan. Dur ben bunu Limonsuzzcay a da etiket yapıp söyliyim geçen sormuş
Fiziğin harikadır sporcu olmanın faydalari ama sanmam bozulacağını sen eminim hep çok güzel olursun çok güzel bir anne olacaksın :)Göze batacak zayıflığım yok spor da yaptığım için fit duruyorum. Fiziğim beğenilirdi. Hatta RosSsS a gebe kalırsam Fiziğim bozulur istemem gebelik dediğim günler aklıma geliyor
Napalım artık feda olsun sarı mercimeğe
Vay be biz de yeğenimi 6 ay erkek sanmıştık ultrasonda erkek demişlerdi 6.ayda başka bir doktorda tesadüfen kız olduğunu öğrendikKuzum annemde de yapmışlar erkek çıkmışım, hatta ultrasonda bile erkek çıkmışım (o zamanlar ultrasonlar bu kadar gelişmiş değildir tabii) herşeyim mavi yeşil bebekliko yüzden onlara inanmıyorum ben pek, benim yakın arkadaşım yeni doğum yaptı, o rüyasında bişeyler görmüştü pembikli kızı oldu, hep der bana nail oldu diye
Hahahha cici ister misin değerde çok yüksek ikizmiş biri kız biri erkekVay be biz de yeğenimi 6 ay erkek sanmıştık ultrasonda erkek demişlerdi 6.ayda başka bir doktorda tesadüfen kız olduğunu öğrendik
İşin ilginç yönü geyşam rüyasında erkek bebek gördü.
Bende böyle pembeli membeli birşeyler gördüm.
Kafalar karıştı iyice
Yok yok unutmadım seksü şempazem.
Kendisi geçen gün yazmış eşi dibinden ayrılmıyormuş, müsait olunca gelicem stop stop demiş sanırım aşırı bir etiket gitti ki çok haklı kişi başı şamdana 10 etiket yaptık
Bende gelene kadar daha fazla etiket izdihamında kalmasın dedim. Nasılsa geleceğini söylemiş
Bekliyoruzkk birinci noteri ı..
Bu etiket içimden geldi...
Hoşgeldin güzel annekız MasAllah ne yemişsin öyle mercimeğe şifa olsun insAllah rüyanda hayırlara çıksın insAllah
Vala bende durumlar bu ara pek iyi değil ya çok depresif haldeyim hiç bişey yapasim gelmiyor hafif ağrım var hastalıktan mi yoksa benim mercimekten mi bilmiyorum ama halim yok
Bu ara sanki çok dolu hissediyorum günleri kocacım evde genelde hiç sevmiyorum iş hiç bitmiyorehliyet için sağlık raporu aldm bugün yarın kimlik yenilemek için gidicez derken bu haftayı da bitrdik
Gün içinde yedim. bazılarını okulda bazılarını okuldan sonra bazılarını akşam yemeğinde negom, çok pişmanım yine olsa yine yemem ölüyorum sandım geceBu kadar yemeği tek bir akşam da mı yedin
Rüyan da güzelmiş
Siz 9 ay o cocugu nasil bekleyeceksiniz dogsun diye ben ona sasiyorum zaten cinsiyet ogrenmeden durabilirmisinizTipim benziyor o zaman bende öyle yapayım en iyisi
Çatlamaz mıyım acaba
Kizzz hosgeldinnnB Brunello Cicinelli ikiz kızın mı olcak acabarüyanı şimdi gördüm. Allah hayırlara vesile kılsın kuzum ayni pembe pijamdan ikinciyi hediye verince kadın öyle düşündüm:)
Doğru dedin ve beni ikna etmeyi başardınkertenkele baskısına dayanamaz öğrenirsinve eşin senden gizli gider gene öğrenir
dayanamazsin cicimAy demaaa
Çımallovum cinsiyeti doğumda öğrenme modasına mı ayak uydursam napsam
Götür baklavaları künefeleri üstüne hemen dik suyu.aaa cidden miii ben ne yersem su içiyorum her zmn ve işin kötüsü çok yerim şerbetli tatlısağol cicim buna ben de dikkat edicem
Kizzz hosgeldinnn
Kocan izinli mi ki hic ayrilip yamacindan bize gelemedin yaahu bu nedir
Yaaa hiçte bile, seni yerimFiziğin harikadır sporcu olmanın faydalari ama sanmam bozulacağını sen eminim hep çok güzel olursun çok güzel bir anne olacaksın :)
Ciciim ben genelde her gün yürüyüş yapıyorum ama birazcık göbişim var. Onun için ne yapabilirim peki senceGötür baklavaları künefeleri üstüne hemen dik suyu.
Yağ da değil direkt et oluyor.
Nerde bende o şans büşomHahahha cici ister misin değerde çok yüksek ikizmiş biri kız biri erkek
ay ne güzel olur yaa bir kerede iki tane doğur tamam yeter işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?