Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşgeldin samoşum
Kocan cinnet geçirip seni katletti sandım o derece korkulara kapıldım bir an inanır mısın
Gerçi bir yandan baktığımızda da katletmiyor sayılmaz
Yakında senden de alabiliriz bir bebek haberi o zaman

Başlıyor musun Samdanıım kolay gelsin şimdiden

Saçlarını nee yaptın

B Brunello Cicinelli ikiz kızın mı olcak acaba rüyanı şimdi gördüm. Allah hayırlara vesile kılsın kuzum ayni pembe pijamdan ikinciyi hediye verince kadın öyle düşündüm:)
Yaaaaa
Büşo da öyle yorumladı ikiz midir dedi.
Ama o kadar şanslı biri değilimdir şamdanım hiç sanmıyorum.

Ciciim ben genelde her gün yürüyüş yapıyorum ama birazcık göbişim var. Onun için ne yapabilirim peki sence
Şeker ve karbonhidratı birlikte tüketmek göbek ya da basen yapar ponçiğim.
Nutellalı ekmek gibi düşün. Bunlar kilo da aldırmaz direkt göbek ya da basen yapar ondan tartıda rakam fazla çıkar.
Karbonhidrat ve şekeri birbirine yakın süreler içinde yememeye çalış.
Kilo vermek için en iyi yol ip atlamak. Bacak çalışmak direkt kilo Verdirir
Ama kilo vermeden direkt göbek gitsin diyorsan karın çalışmalısın kuzum.
Her akşam mekik çekebilirsin

Maşaallah canım ye ye de mercimek de büyüsün

Ben hastanedeyim 9 daki beslenmeye katılacağım.. sanki hiç bitmeyecek bu durum. Bazen tukeniyorum şimdi de tükendim sanırım.. tek başımayim. Kızımız hastsneye gelmek istemediği için onlar eve gittiler. Evimi özledim nerdeyse yatmadan yatmaya evdeyim. Halime bin şükür ama neden böyle zayıfım neden hep aglamakliyim ben. Neden normal insanlar gibi değilim.

Kusura bakmayın nolur. İçimi dokmezsem catlayacagim. Şu an çok üzgünüm. İsyan değil Rabbim affet beni.

Yaaa hiçte bile, seni yerim Eminim sen çok çok güzelsindir o yüzden öyle pozitif bakış açın var
Sınavların ne zaman bitiyor kuzum?

Merhaba topiğinize az önce denk geldim :) baya bi inceledim hamilesiniz şu an önce tebriklerimi sunayım ben de özel sağlık sigortası yaptırdım planlamak istiyorum siz ilk denemede mi hamile kaldınız nasıl oldu sürecinizi merak ettim okumak istedim ama topic çok aktif kullanılmış maşallah bulamadım

Sanırım benim şekeri ve tatlıyı biraz azaltmam lazım artık. Şuan iyiyim ama daha ileri giderse hiç iyi şeyler olmayacak göbeğimde başını alıp gitmeden dediklerini yapayım cicim. Yaa bide uzun uzun yazmışsın teşekkür ederim

Tam gidecektim gülparem msjını görünce gidemedim boğazım düğüm düğüm oldu
Kuzum yaşadığın şeyler kolay mı senin?
Bir anne olarak kolay bir sınavdan mı geçiyorsun?
Sen yaşadığın şeylere göre çok güçlü bile kalıyorsun. İnan senin yerinde olsak daha kötü hallerde olurduk burda çoğumuz, ben dahil.
Sen hepimize örnek olacak kadar güçlü ve bebekleri için pes etmeden çırpınan birisin.
Güzel kuzum benim kıymetli kertenkelem,
Sınavın çok büyük. Ama bil ki bu sınav Allah'tan.. Veren de vermeyen de sevindiren de sınava tabi tutan da O'dur.
Her şerde bir hayır vardır. En kötü görünende bile..
Tevekkül et.
Pes etme, şükret.
Şuan herşey çok daha kötü olabilirdi biliyorsun. Çok şükür bak bebelerin hayatta sen hayattasın..
Hep dua ediyorum Rabbim bir an önce yüzünü güldürsün
Ve hissediyorum çok yakın gülparem lütfen pes etme güçlü kal. Sen tanıdığım en güçlü vr örnek aldığım annelerden birisin

Hoşgeldin
Evet kuzum özel sağlık sigortam var. İlk denemede nasip oldu bebişim çok şükür
Topiğimizde muhabbet çok olur bilgi bulmak zordur. Merak ettiklerini bana sorabilirsin.
Muhabbete de her zaman gelebilirsin

Nerde bende o şans büşom
Gerçi ben onları bakmayı da beceremem
Şans mı olur şanssızlık mı bilmiyorum
Bakarsın bakmasına da yakuza gelip durur yardım ayağına diye bende istemedim şimdi bak
k

Hayırdır inşallah çok güzel HD kalitesinde bir rüya görmüşsün anacim. Gelecek günler daha güzel olacak inşallah.

Görüyor musun uyuyor halimle bile senden vazgeçmediğimi
Uyur GüloyaYazar hastalığına yakalanmışım
Senin tedavin de hastalığın da bende
Gülom ayrıca laf sokuşun için ayrı kutlarım.
Laf yiyeceklerini bilmelerine rağmen hala gelmeleri de bir enteresan cidden
Sen laf sokmaktan bıktın onlar laf yemekten bıkmadı.
Teşekkür ederim.bidenem :)
Aşırı enterasan hemde biri bana öyle bişey dese yüzüne bakamam apar topar çıkarım yani ama yok yüzsüz bunlar yemnle
Hakediyor tabi.
Nefret ederim çat kapı misafirden.
Kimseye de çat kapı gitmem.
Ev hali bu gülom. Evde hep misafir uygun şekilde yaşamıyoruz ki. Saygısızlık bence
Neymiş akrosu aramislarmismismismis
Dedm size ikramı o mu veriyor ben mi
Sonra telefon numaramı aldılar i kdr iletişim halindeyiz ki anlatamam
Kv çok saygısız yemekte kendi kocasına sen yablis doğmuşsun at olacakmissin dedi resmen
Döndüm kaldim

Yaaa hiçte bile, seni yerim Eminim sen çok çok güzelsindir o yüzden öyle pozitif bakış açın var
Sınavların ne zaman bitiyor kuzum?
Ay teşekkür ederim son sınavım yarın . Vizelerim bitiyor yarın son 1 taneye girince tamamdır :)
Bende de basen var üst bölgem kilo vermese de olur belim zaten ince bide benim yuzmeden sebep omuzlarım geniş :/ bacaklarımı basenlerimi zayıflatmak istiyorum beslenmeme dikkat etmeye başladım bugün itibariyle 7kg vermiştim kaldi 7. Ne yapabilirim annişcigim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…