- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.841
Hoşgeldin samoşumgeldim geldimyine kısacık kaçtım geldim.
su an oğlumun odasında legolarla oynuyolar.
pazartesi iş başı yapıyorum :)
@Kendinisevenbirii esim gittikce sana benzemeye başladıo yüzden gelemiyorum kuzum.
işe başlayınca daha rahat girerim diye düşündüğüm için şimdi bes dk girip cikmayim diyorum cici.
ama gene beş dk girip çıkmış oldumkociskom çağırıyo yangın var diye bagircam şimdi
Başlıyor musun Samdanıım kolay gelsin şimdidengeldim geldimyine kısacık kaçtım geldim.
su an oğlumun odasında legolarla oynuyolar.
pazartesi iş başı yapıyorum :)
@Kendinisevenbirii esim gittikce sana benzemeye başladıo yüzden gelemiyorum kuzum.
işe başlayınca daha rahat girerim diye düşündüğüm için şimdi bes dk girip cikmayim diyorum cici.
ama gene beş dk girip çıkmış oldumkociskom çağırıyo yangın var diye bagircam şimdi
YaaaaaB Brunello Cicinelli ikiz kızın mı olcak acabarüyanı şimdi gördüm. Allah hayırlara vesile kılsın kuzum ayni pembe pijamdan ikinciyi hediye verince kadın öyle düşündüm:)
Siz 9 ay o cocugu nasil bekleyeceksiniz dogsun diye ben ona sasiyorum zaten cinsiyet ogrenmeden durabilirmisiniz
Beni ikna etmeyi başardınızdayanamazsin cicim
Şeker ve karbonhidratı birlikte tüketmek göbek ya da basen yapar ponçiğim.Ciciim ben genelde her gün yürüyüş yapıyorum ama birazcık göbişim var. Onun için ne yapabilirim peki sence
Iyi bariii bende kendimi temizlige vurdum bu hafta ... ise haftaya mi baslayacaktinyok be hep evde bugunlerdebide benim yetiştirmeye calstigim ev işleri var tabi. temizlikte değilsem yataktayim cay
Maşaallah canım ye ye de mercimek de büyüsün30 sayfa okuyup beğenerek geldim hiç sorun değil, gerçekten. Zaten parmaklarıma çok ihtiyacım yoktu olsun
Eki Görüntüle 2559744
Nasılsınız benim minik kertenkelelerim
Ben okuldan çıktım kaş bıyık aldırdım eve anca geldim
Hemen birşeyler yedim merciyi doyurdum.
Dün geyşam evde diye girememiştim çok sağolsun etiketleyen ponçirikler olmuş hepsini gördüm
Düne dair anlatmak istediğim iki tane şey var kuzularım:
1.si RosSsS umun da dediği gibi akşamları artık ne ara uyuduğumu bende anlamıyorumYalnız dün gecenin bir yarısı sancılarla uyandım ama bebek düşüyor bende hakkın rahmetine kavuşuyorum sandım meğer mide spazmı geçiriyormuşum Dün yemeği aşırı kaçırmışım da. Sonradan düşününce hakkaten napmışım dedim. Dün yediklerim:
-Kuru fasulye, 5 dilim ekmek, ayva, mandalina, döner, sarma, mantı,makarna, kelle paça, baklava, tiriliçe, bir sürü turşu, çekirdek, ceviz, neskuik mısır gevreği, patates kızartması
Hala yaşıyor olmam mucize sanırım
2. Anlatacağım şey de rüyam.
Çay ve negodan medet umdum bana pek bir rüya yorumlar izlenimi vermişlerdi ama tutturamamışım.Ben anlatayım belki ummadık bir isimde rüya yorumlama yeteneği çıkar
THE RÜYAM:
Bir odadayım ama bembeyaz ışıklı nurlu gibi bir odaOdada bir sürü kapalı kadın var. Bir masa var masada kapalı bayanlardan biri oturuyor bende masada onun karşısındayım. Diğer kapalı kadınlar bu karşımdaki kadının arkasındalar.
Üstümde pembe bir pijama var.
Masada karşımda oturan kadın saatlerce dualar okudu. Yani düşünün tüm gece onun duasını dinledim. Sonra duayı pembe şişeli bir gül suyuna üfledi. Ardından gülsuyunu bir çay bardağı suya döktü. O suyu arkadaki kadınlardan başlayarak herkese 1 yudum içirmeye başladı. Bardak daha bana gelmemişti ama ben herkesin ağzı değdi diye içmem diye düşündüm. Ardından bu kadın bana üstümdeki pembe pijamanın aynısından şeffaf bir poşette bir tane daha hediye etti. Hediyeyi alıp mutlu olup uyandım.
Hayır olsun etkisinde kaldığım tuhaf bir rüyaydı. Yorumlamaya çalışan sevap point kasar
-------
Nasılsınız neler yaptınız bakalım bugün canlarım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
S Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@trncysl
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
@BereliPenguen
@-Erva-
Yaaa hiçte bile, seni yerimEminim sen çok çok güzelsindir o yüzden öyle pozitif bakış açın var
Sınavların ne zaman bitiyor kuzum?
Sanırım benim şekeri ve tatlıyı biraz azaltmam lazım artık.Şeker ve karbonhidratı birlikte tüketmek göbek ya da basen yapar ponçiğim.
Nutellalı ekmek gibi düşün. Bunlar kilo da aldırmaz direkt göbek ya da basen yapar ondan tartıda rakam fazla çıkar.
Karbonhidrat ve şekeri birbirine yakın süreler içinde yememeye çalış.
Kilo vermek için en iyi yol ip atlamak. Bacak çalışmak direkt kilo Verdirir
Ama kilo vermeden direkt göbek gitsin diyorsan karın çalışmalısın kuzum.
Her akşam mekik çekebilirsin
Tam gidecektim gülparem msjını görünce gidemedim boğazım düğüm düğüm olduMaşaallah canım ye ye de mercimek de büyüsün ☺
Ben hastanedeyim 9 daki beslenmeye katılacağım.. sanki hiç bitmeyecek bu durum. Bazen tukeniyorum şimdi de tükendim sanırım.. tek başımayim. Kızımız hastsneye gelmek istemediği için onlar eve gittiler. Evimi özledim nerdeyse yatmadan yatmaya evdeyim.Halime bin şükür ama neden böyle zayıfım neden hep aglamakliyim ben. Neden normal insanlar gibi değilim.
Kusura bakmayın nolur. İçimi dokmezsem catlayacagim. Şu an çok üzgünüm. İsyan değil Rabbim affet beni.
HoşgeldinMerhaba topiğinize az önce denk geldim :) baya bi inceledim hamilesiniz şu an önce tebriklerimi sunayımben de özel sağlık sigortası yaptırdım planlamak istiyorum siz ilk denemede mi hamile kaldınız nasıl oldu sürecinizi merak ettim okumak istedim ama topic çok aktif kullanılmış maşallah bulamadım
Bakarsın bakmasına da yakuza gelip durur yardım ayağına diye bende istemedim şimdi bakNerde bende o şans büşom
Gerçi ben onları bakmayı da beceremem
Şans mı olur şanssızlık mı bilmiyorum
Hayırlısı be kuzum , annelerin gönlünden hep kiz geçerİnşallah öyledir incican
Ya gerçi kız erkek ayrımı yapmıyorum çünkü ikisi de yok malum.
Ama bende rüyayı oraya çektim açıkçası
Hayırdır inşallah çok güzel HD kalitesinde bir rüya görmüşsün anacim. Gelecek günler daha güzel olacak inşallah.30 sayfa okuyup beğenerek geldim hiç sorun değil, gerçekten. Zaten parmaklarıma çok ihtiyacım yoktu olsun
Eki Görüntüle 2559744
Nasılsınız benim minik kertenkelelerim
Ben okuldan çıktım kaş bıyık aldırdım eve anca geldim
Hemen birşeyler yedim merciyi doyurdum.
Dün geyşam evde diye girememiştim çok sağolsun etiketleyen ponçirikler olmuş hepsini gördüm
Düne dair anlatmak istediğim iki tane şey var kuzularım:
1.si RosSsS umun da dediği gibi akşamları artık ne ara uyuduğumu bende anlamıyorumYalnız dün gecenin bir yarısı sancılarla uyandım ama bebek düşüyor bende hakkın rahmetine kavuşuyorum sandım meğer mide spazmı geçiriyormuşum Dün yemeği aşırı kaçırmışım da. Sonradan düşününce hakkaten napmışım dedim. Dün yediklerim:
-Kuru fasulye, 5 dilim ekmek, ayva, mandalina, döner, sarma, mantı,makarna, kelle paça, baklava, tiriliçe, bir sürü turşu, çekirdek, ceviz, neskuik mısır gevreği, patates kızartması
Hala yaşıyor olmam mucize sanırım
2. Anlatacağım şey de rüyam.
Çay ve negodan medet umdum bana pek bir rüya yorumlar izlenimi vermişlerdi ama tutturamamışım.Ben anlatayım belki ummadık bir isimde rüya yorumlama yeteneği çıkar
THE RÜYAM:
Bir odadayım ama bembeyaz ışıklı nurlu gibi bir odaOdada bir sürü kapalı kadın var. Bir masa var masada kapalı bayanlardan biri oturuyor bende masada onun karşısındayım. Diğer kapalı kadınlar bu karşımdaki kadının arkasındalar.
Üstümde pembe bir pijama var.
Masada karşımda oturan kadın saatlerce dualar okudu. Yani düşünün tüm gece onun duasını dinledim. Sonra duayı pembe şişeli bir gül suyuna üfledi. Ardından gülsuyunu bir çay bardağı suya döktü. O suyu arkadaki kadınlardan başlayarak herkese 1 yudum içirmeye başladı. Bardak daha bana gelmemişti ama ben herkesin ağzı değdi diye içmem diye düşündüm. Ardından bu kadın bana üstümdeki pembe pijamanın aynısından şeffaf bir poşette bir tane daha hediye etti. Hediyeyi alıp mutlu olup uyandım.
Hayır olsun etkisinde kaldığım tuhaf bir rüyaydı. Yorumlamaya çalışan sevap point kasar
-------
Nasılsınız neler yaptınız bakalım bugün canlarım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
S Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@trncysl
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
@BereliPenguen
@-Erva-
Senin tedavin de hastalığın da bendeGörüyor musun uyuyor halimle bile senden vazgeçmediğimi
Uyur GüloyaYazar hastalığına yakalanmışım
Teşekkür ederim.bidenem :)Gülom ayrıca laf sokuşun için ayrı kutlarım.
Laf yiyeceklerini bilmelerine rağmen hala gelmeleri de bir enteresan cidden
Sen laf sokmaktan bıktın onlar laf yemekten bıkmadı.
Neymiş akrosu aramislarmismismismisHakediyor tabi.
Nefret ederim çat kapı misafirden.
Kimseye de çat kapı gitmem.
Ev hali bu gülom. Evde hep misafir uygun şekilde yaşamıyoruz ki. Saygısızlık bence
Bunlar daha başlangıç :)Aynenn öyle Rosuum, baştan insan takıyor da hiiç gerek yok. Anladım şimdi taktikleri
Yaaa hiçte bile, seni yerimEminim sen çok çok güzelsindir o yüzden öyle pozitif bakış açın var
Sınavların ne zaman bitiyor kuzum?
Bende de basen varŞeker ve karbonhidratı birlikte tüketmek göbek ya da basen yapar ponçiğim.
Nutellalı ekmek gibi düşün. Bunlar kilo da aldırmaz direkt göbek ya da basen yapar ondan tartıda rakam fazla çıkar.
Karbonhidrat ve şekeri birbirine yakın süreler içinde yememeye çalış.
Kilo vermek için en iyi yol ip atlamak. Bacak çalışmak direkt kilo Verdirir
Ama kilo vermeden direkt göbek gitsin diyorsan karın çalışmalısın kuzum.
Her akşam mekik çekebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?