- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.861
Karışık yiyecekler olduğu için mide isyan etmişGün içinde yedim. bazılarını okulda bazılarını okuldan sonra bazılarını akşam yemeğinde negom, çok pişmanım yine olsa yine yemem ölüyorum sandım gece
Napıyosun bakalım
Kuzum okadar normalki hislerin ... lohusalik basli basina bi deli kafa zaten ki senin durumun suan seni zorlamasi cok cok normal lutfen boyle dusunmeMaşaallah canım ye ye de mercimek de büyüsün ☺
Ben hastanedeyim 9 daki beslenmeye katılacağım.. sanki hiç bitmeyecek bu durum. Bazen tukeniyorum şimdi de tükendim sanırım.. tek başımayim. Kızımız hastsneye gelmek istemediği için onlar eve gittiler. Evimi özledim nerdeyse yatmadan yatmaya evdeyim.Halime bin şükür ama neden böyle zayıfım neden hep aglamakliyim ben. Neden normal insanlar gibi değilim.
Kusura bakmayın nolur. İçimi dokmezsem catlayacagim. Şu an çok üzgünüm. İsyan değil Rabbim affet beni.
Evet samdanim bı yangın var ama eşindegeldim geldimyine kısacık kaçtım geldim.
su an oğlumun odasında legolarla oynuyolar.
pazartesi iş başı yapıyorum :)
K Kendinisevenbirii esim gittikce sana benzemeye başladıo yüzden gelemiyorum kuzum.
işe başlayınca daha rahat girerim diye düşündüğüm için şimdi bes dk girip cikmayim diyorum cici.
ama gene beş dk girip çıkmış oldumkociskom çağırıyo yangın var diye bagircam şimdi
Başlıyor musun Samdanıım kolay gelsin şimdiden ❤
Saçlarını nee yaptın
Hoşgeldin samoşum
Kocan cinnet geçirip seni katletti sandım o derece korkulara kapıldım bir an inanır mısın
Gerçi bir yandan baktığımızda da katletmiyor sayılmaz
Yakında senden de alabiliriz bir bebek haberi o zaman
[/
aslında mesaja gülen emoji koycaktim ama gene sorun var benim telefonda
aman Allah korusun henüz hazır değilim cici bebek haberine
ya bes dk bile telefonu elde görmek istemiyo. çok zor şartlar altında yaziyorum
Yaaaaa
Büşo da öyle yorumladı ikiz midir dedi.
Ama o kadar şanslı biri değilimdir şamdanım hiç sanmıyorum.
belki de ikiz olacak kadar sanssizsindir
kime göre neye göre cicibenim aklım çıkıyo ikiz bebekten Allah isteyenlere versin inşallah
Olsun Samdanım o zmn yaptırırsıın, belki ilk zamanlar biraz alışma süreci olur ama çalışmaya başlayınca iyi gelir sana dakartlar doldu beybimaaşı alinca yaptırayım dedim ben de çoğu şey yarım kaldı zaten. çünkü bütün kartlar dolmuş. hiç bisey yapamadim. kiyafet alışverişinin de bi kısmını yaptım:)
sen naptın nasılsın:)
Iyi bariii bende kendimi temizlige vurdum bu hafta ... ise haftaya mi baslayacaktin
Evet samdanim bı yangın var ama eşinde
Eşin burcunun özelliğini şimdi dışa vuruyor samdanim önceleri yok say anı yaşa
Yaa insallah işe başlayınca girebilirsin canımın içi çok özledim ben senii
Olsun Samdanım o zmn yaptırırsıın, belki ilk zamanlar biraz alışma süreci olur ama çalışmaya başlayınca iyi gelir sana da ❤
Ben de iyiyiim aynıı :) arada buraya kaçamak yapıyorum :))
Girip yazabilecegin bı yer olmasa bile iyi,güzel,sevecegin ve rahat edecegin yer olması daha önemli samdanim.kuzum burçtan degil aslında kıskandı o kesinsöylemiyo ama anlıyorum
valla kuzu müdürle konuştum bugün kesinlikle ip ucu vermedi. nereye vercek beni nasıl bi yer olcak hiç fikrim yokinşallah girip yazabileceğim bı yere verir. ben de seni çok özledim
Yani Samdanım eşini sen daha iyi bilirsin ama bu konuda erkeklere pek güven olmuyor genel olarakaynen biraz korku vardı. ama artık yok. temizliğe de birini bulucam bakalım. gerçi dün eşime ayar verdim ama bakalım güvenmiyorum ona
kopmadan çalış da nurumkaçmak güzel
Girip yazabilecegin bı yer olmasa bile iyi,güzel,sevecegin ve rahat edecegin yer olması daha önemli samdanim.
Yakışıklı oglusunun kreş saatleriyle nasıl olacak çalışma saatlerin,inşallah bu sorun olmaz canım. Fırsatın oldukca yaz bize özlüyorum vallahi seni❤
Kız niye kıskandı ki seni kocanhe gerçi iyi olmuş ama
Yani Samdanım eşini sen daha iyi bilirsin ama bu konuda erkeklere pek güven olmuyor genel olarakev ayaklanmıp gitmesin sonra ama gelecek kişi de önemli Samdanım inşallah iyi birisi karşına çıkar
Yani Samdanım eşini sen daha iyi bilirsin ama bu konuda erkeklere pek güven olmuyor genel olarakev ayaklanmıp gitmesin sonra ama gelecek kişi de önemli Samdanım inşallah iyi birisi karşına çıkar
Ya kendi kendime giristim yikadim hep ortu paspas hali ortusu kirlent perde hepsini yikadim yarinda sil supur banyo cifleme filan yaparim yaptikca yapasm geldi hayretki bende anlamadjmaynen canım aslında yarın da gidip baslayabilirim ama canım gitmek istemiyo
büyük temizlik mi yapiyosun kuzum sen
Kız güzelsin tabi fıstık gibisin anacim,, senin gibisini kıskansın bı zahmetçünkü ben çok güzelimşaka bi yana ara ara geliyolar ona canım özel bi sebebi yok işe gidicem ya belki insan içine kariscam diye bi duygu seline kapılmış olabilir ama.
inşallah düzgün bi yer olur yaşu an 8:30-17:00 pazartesi işe giderken bırakıp cikinca alicam. bi sorun yok dedi öğretmeni:) tam güne geçtik yani canım:)
sen nasılsın neler yapıyosun bakalım
kk birinci noteri mmm nerelerdesn sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?