Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gün içinde yedim. bazılarını okulda bazılarını okuldan sonra bazılarını akşam yemeğinde negom, çok pişmanım yine olsa yine yemem ölüyorum sandım gece
Napıyosun bakalım
Karışık yiyecekler olduğu için mide isyan etmiş
Bende aynıyım bu ara evimde kalmak istiyorum artık ama her gün bir şey çıkıyor bıktım resmen

Kuzum okadar normalki hislerin ... lohusalik basli basina bi deli kafa zaten ki senin durumun suan seni zorlamasi cok cok normal lutfen boyle dusunme

Evet samdanim bı yangın var ama eşinde
Eşin burcunun özelliğini şimdi dışa vuruyor samdanim önceleri yok say anı yaşa

Yaa insallah işe başlayınca girebilirsin canımın içi çok özledim ben senii

Başlıyor musun Samdanıım kolay gelsin şimdiden ❤

Saçlarını nee yaptın

kartlar doldu beybi maaşı alinca yaptırayım dedim ben de çoğu şey yarım kaldı zaten. çünkü bütün kartlar dolmuş. hiç bisey yapamadim. kiyafet alışverişinin de bi kısmını yaptım:)
sen naptın nasılsın:)

Olsun Samdanım o zmn yaptırırsıın, belki ilk zamanlar biraz alışma süreci olur ama çalışmaya başlayınca iyi gelir sana da

Ben de iyiyiim aynıı :) arada buraya kaçamak yapıyorum :))

kuzum burçtan degil aslında kıskandı o kesin söylemiyo ama anlıyorum

valla kuzu müdürle konuştum bugün kesinlikle ip ucu vermedi. nereye vercek beni nasıl bi yer olcak hiç fikrim yok inşallah girip yazabileceğim bı yere verir. ben de seni çok özledim

Olsun Samdanım o zmn yaptırırsıın, belki ilk zamanlar biraz alışma süreci olur ama çalışmaya başlayınca iyi gelir sana da ❤

Ben de iyiyiim aynıı :) arada buraya kaçamak yapıyorum :))

aynen biraz korku vardı. ama artık yok. temizliğe de birini bulucam bakalım. gerçi dün eşime ayar verdim ama bakalım güvenmiyorum ona

kopmadan çalış da nurum kaçmak güzel

Girip yazabilecegin bı yer olmasa bile iyi,güzel,sevecegin ve rahat edecegin yer olması daha önemli samdanim.
Yakışıklı oglusunun kreş saatleriyle nasıl olacak çalışma saatlerin,inşallah bu sorun olmaz canım. Fırsatın oldukca yaz bize özlüyorum vallahi seni

Kız niye kıskandı ki seni kocan he gerçi iyi olmuş ama

aynen biraz korku vardı. ama artık yok. temizliğe de birini bulucam bakalım. gerçi dün eşime ayar verdim ama bakalım güvenmiyorum ona

kopmadan çalış da nurum kaçmak güzel
Yani Samdanım eşini sen daha iyi bilirsin ama bu konuda erkeklere pek güven olmuyor genel olarak ev ayaklanmıp gitmesin sonra ama gelecek kişi de önemli Samdanım inşallah iyi birisi karşına çıkar

çünkü ben çok güzelim şaka bi yana ara ara geliyolar ona canım özel bi sebebi yok işe gidicem ya belki insan içine kariscam diye bi duygu seline kapılmış olabilir ama.

inşallah düzgün bi yer olur ya şu an 8:30-17:00 pazartesi işe giderken bırakıp cikinca alicam. bi sorun yok dedi öğretmeni:) tam güne geçtik yani canım:)

sen nasılsın neler yapıyosun bakalım

Yani Samdanım eşini sen daha iyi bilirsin ama bu konuda erkeklere pek güven olmuyor genel olarak ev ayaklanmıp gitmesin sonra ama gelecek kişi de önemli Samdanım inşallah iyi birisi karşına çıkar

arkadaşım şirket cagircam dedi kuzum. ona göre ben de şirket cagirabilirim:) bugün çok güzel süpürdü evi yarın da yıkarım üstüne biseyleri valla eve birileri temizliğe gelsin istemiyosa yapcak nurum ben de insanim. kaça bolunuyum demi

arkadaşım şirket cagircam dedi kuzum. ona göre ben de şirket cagirabilirim:) bugün çok güzel süpürdü evi yarın da yıkarım üstüne biseyleri valla eve birileri temizliğe gelsin istemiyosa yapcak nurum ben de insanim. kaça bolunuyum demi

aynen canım aslında yarın da gidip baslayabilirim ama canım gitmek istemiyo

büyük temizlik mi yapiyosun kuzum sen
Ya kendi kendime giristim yikadim hep ortu paspas hali ortusu kirlent perde hepsini yikadim yarinda sil supur banyo cifleme filan yaparim yaptikca yapasm geldi hayretki bende anlamadjm

Olsn ya hazir olunca baslarsjn az dha tadini cikar esinde sana duskunlesmisken ....

Kız güzelsin tabi fıstık gibisin anacim,, senin gibisini kıskansın bı zahmet

Tam güne geçmiş olmanız bu açıdan güzel o zmn canım seni sıkıntıya sokmayacaksa çok iyi maşallah.

İyim bende canım evdeyim işte öyle,yarın çıkıp eşime pasta alicam, cumartesi doğum günü sürpriz yapicam mum üfleticem ona,pek sevmez ama şaşıracak eminim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…