Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

oh maşallah ben de perdeleri yikadim valla ev aydinlandi ha meger evi karanlik gösteren tullerdeki kirmis daha çok iş var da kendimi kıymetli ilan ettim yapmiyom

baslayacam onun düşkünlüğüne yakında

Benim yürümekten ayaklarıma kramplar giriyorurrrr ahhhh cici bi beni yememişsin Benide yeseydin tam olurdu

nedense o dua eden kadın benmişim gibi hissettim

Saclarini ne zaman boyatacaksinnn

benim kocamın kafası normal insan gibi çalışmıyo beybi güzel olsam ne cirkin olsam ne
maşallah güzel alıştı canım ya:) ben de çok memnunum:) çok mutlu orda:)

demek cumartesi günü doğum günü eşinin seninki ne zaman peki

oh maşallah ben de perdeleri yikadim valla ev aydinlandi ha meger evi karanlik gösteren tullerdeki kirmis daha çok iş var da kendimi kıymetli ilan ettim yapmiyom

baslayacam onun düşkünlüğüne yakında
Beni degisik bi huzur kapladi yaptikca yapasim geldi bu sefer nedense bende anlamadim kiz herseyi makineye tikip yikayasm var
Valla seni ozleyenlerdenjm bende

Saclarini ne zaman boyatacaksinnn

maaşı alınca boyatayim diyorum cayim:)para kalmadi maalesef

Beni degisik bi huzur kapladi yaptikca yapasim geldi bu sefer nedense bende anlamadim kiz herseyi makineye tikip yikayasm var
Valla seni ozleyenlerdenjm bende

ben de temizlik çok severim ama beni çok yoruyo hasta ediyo
ben de sizi özledim cayim ya hep anip etiket yapiyosunuz Allah razı olsun

maaşı alınca boyatayim diyorum cayim:)para kalmadi maalesef

ben de temizlik çok severim ama beni çok yoruyo hasta ediyo
ben de sizi özledim cayim ya hep anip etiket yapiyosunuz Allah razı olsun
Senden de can arkdasim

Sac boyatmak maliyetli bi is iyi dusunmussun cnm ilk maasinda yap ama daha erteleme sana iyi gelecek ...

Seninkinin kafa farklı mı çalışıyor samdanimolsun kiymet bilsin de gerisi mühim değil
Benim ki de 12 Aralık canım ondan tam 12 gün sonra yani

Senden de can arkdasim

Sac boyatmak maliyetli bi is iyi dusunmussun cnm ilk maasinda yap ama daha erteleme sana iyi gelecek ...

valla kuzum işte bence şart da vakitle nakiti bir araya getiremiyorum hiç surda ayın 15 ine ne kaldı

bizim halılar da verilmedi daha yikamaya

Seninkinin kafa farklı mı çalışıyor samdanimolsun kiymet bilsin de gerisi mühim değil
Benim ki de 12 Aralık canım ondan tam 12 gün sonra yani

eşimin de 12 Aralık desem bu kadar olur yaaa
kıymet de bilmiyo kuzum ya dün baya bi hasladim bakalim artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…