- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.881
Ya kendi kendime giristim yikadim hep ortu paspas hali ortusu kirlent perde hepsini yikadim yarinda sil supur banyo cifleme filan yaparim yaptikca yapasm geldi hayretki bende anlamadjm
Olsn ya hazir olunca baslarsjn az dha tadini cikar esinde sana duskunlesmisken ....
İyiyiz bizde kuzumgelemedim bi türlü rosss yaiyiyim sen nasılsın napiyosun:) bebis nasil :)
Benim yürümekten ayaklarıma kramplar giriyorurrrr30 sayfa okuyup beğenerek geldim hiç sorun değil, gerçekten. Zaten parmaklarıma çok ihtiyacım yoktu olsun
Eki Görüntüle 2559744
Nasılsınız benim minik kertenkelelerim
Ben okuldan çıktım kaş bıyık aldırdım eve anca geldim
Hemen birşeyler yedim merciyi doyurdum.
Dün geyşam evde diye girememiştim çok sağolsun etiketleyen ponçirikler olmuş hepsini gördüm
Düne dair anlatmak istediğim iki tane şey var kuzularım:
1.si RosSsS umun da dediği gibi akşamları artık ne ara uyuduğumu bende anlamıyorumYalnız dün gecenin bir yarısı sancılarla uyandım ama bebek düşüyor bende hakkın rahmetine kavuşuyorum sandım meğer mide spazmı geçiriyormuşum Dün yemeği aşırı kaçırmışım da. Sonradan düşününce hakkaten napmışım dedim. Dün yediklerim:
-Kuru fasulye, 5 dilim ekmek, ayva, mandalina, döner, sarma, mantı,makarna, kelle paça, baklava, tiriliçe, bir sürü turşu, çekirdek, ceviz, neskuik mısır gevreği, patates kızartması
Hala yaşıyor olmam mucize sanırım
2. Anlatacağım şey de rüyam.
Çay ve negodan medet umdum bana pek bir rüya yorumlar izlenimi vermişlerdi ama tutturamamışım.Ben anlatayım belki ummadık bir isimde rüya yorumlama yeteneği çıkar
THE RÜYAM:
Bir odadayım ama bembeyaz ışıklı nurlu gibi bir odaOdada bir sürü kapalı kadın var. Bir masa var masada kapalı bayanlardan biri oturuyor bende masada onun karşısındayım. Diğer kapalı kadınlar bu karşımdaki kadının arkasındalar.
Üstümde pembe bir pijama var.
Masada karşımda oturan kadın saatlerce dualar okudu. Yani düşünün tüm gece onun duasını dinledim. Sonra duayı pembe şişeli bir gül suyuna üfledi. Ardından gülsuyunu bir çay bardağı suya döktü. O suyu arkadaki kadınlardan başlayarak herkese 1 yudum içirmeye başladı. Bardak daha bana gelmemişti ama ben herkesin ağzı değdi diye içmem diye düşündüm. Ardından bu kadın bana üstümdeki pembe pijamanın aynısından şeffaf bir poşette bir tane daha hediye etti. Hediyeyi alıp mutlu olup uyandım.
Hayır olsun etkisinde kaldığım tuhaf bir rüyaydı. Yorumlamaya çalışan sevap point kasar
-------
Nasılsınız neler yaptınız bakalım bugün canlarım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@BereliPenguen
@-Erva-
Saclarini ne zaman boyatacaksinnnçünkü ben çok güzelimşaka bi yana ara ara geliyolar ona canım özel bi sebebi yok işe gidicem ya belki insan içine kariscam diye bi duygu seline kapılmış olabilir ama.
inşallah düzgün bi yer olur yaşu an 8:30-17:00 pazartesi işe giderken bırakıp cikinca alicam. bi sorun yok dedi öğretmeni:) tam güne geçtik yani canım:)
sen nasılsın neler yapıyosun bakalım
Kız güzelsin tabi fıstık gibisin anacim,, senin gibisini kıskansın bı zahmet
Tam güne geçmiş olmanız bu açıdan güzel o zmn canım seni sıkıntıya sokmayacaksa çok iyi maşallah.
İyim bende canım evdeyim işte öyle,yarın çıkıp eşime pasta alicam, cumartesi doğum günüsürpriz yapicam mum üfleticem ona,pek sevmez ama şaşıracak eminim
Beni degisik bi huzur kapladi yaptikca yapasim geldi bu sefer nedense bende anlamadim kiz herseyi makineye tikip yikayasm varoh maşallahben de perdeleri yikadim valla ev aydinlandi ha meger evi karanlik gösteren tullerdeki kirmis daha çok iş var da kendimi kıymetli ilan ettim yapmiyom
baslayacam onun düşkünlüğüne yakında
İyiyiz bizde kuzum
Napalim aynı tempo kosturmaca
Saclarini ne zaman boyatacaksinnn
Beni degisik bi huzur kapladi yaptikca yapasim geldi bu sefer nedense bende anlamadim kiz herseyi makineye tikip yikayasm var
Valla seni ozleyenlerdenjm bende
Var varsenin haftaya demi kontrolün:) ben senden daha çok merak ediyorum cinsiyeti galibaheyecan var mi
Senden de can arkdasimmaaşı alınca boyatayim diyorum cayim:)para kalmadi maalesef
ben de temizlik çok severim ama beni çok yoruyo hasta ediyo
ben de sizi özledim cayim yahep anip etiket yapiyosunuz Allah razı olsun
Var var
Bnde çok merak ediyorm bakalım ne çıkacak
Evet besinde iştehaftaya oluyor sanirm
Seninkinin kafa farklı mı çalışıyor samdanimbenim kocamın kafası normal insan gibi çalışmıyo beybi güzel olsam ne cirkin olsam ne
maşallah güzel alıştı canım ya:) ben de çok memnunum:) çok mutlu orda:)
demek cumartesi günü doğum günü eşininseninki ne zaman peki
Senden de can arkdasim
Sac boyatmak maliyetli bi is iyi dusunmussun cnm ilk maasinda yap ama daha erteleme sana iyi gelecek ...
Aaa esimle benim aramda da 10 gun varSeninkinin kafa farklı mı çalışıyor samdanimolsun kiymet bilsin de gerisi mühim değil
Benim ki de 12 Aralık canım ondan tam 12 gün sonra yani
Gelicem gelicem inspazartesi ikisi sanırım:) Perşembe oluyo o zaman:) hadi bakalımbize kızla gel rosss
O kolay cnm ya ise baslaynca bile verebilirsin bencevalla kuzum işte bence şart da vakitle nakiti bir araya getiremiyorum hiçsurda ayın 15 ine ne kaldı
bizim halılar da verilmedi daha yikamaya
Seninkinin kafa farklı mı çalışıyor samdanimolsun kiymet bilsin de gerisi mühim değil
Benim ki de 12 Aralık canım ondan tam 12 gün sonra yani
Insallahhh benide etiketleGelicem gelicem ins
Kızla bomba gbi haberle gelicem :)
Gelicem gelicem ins
Kızla bomba gbi haberle gelicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?