Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ay cicim aslında baya bitirdim taramayı ama dediğin gibi cümleler aynı olmasın diye kendime göre değiştiriyorum kendi yorumlarımla yazıyorum en zor kısım burası zaten... %20 ye kadar mı izin veriliyordu bilemedim görümcemde akademisyen olunca benim ona gönderip programa sokturup dururuz büyük ihtimalle
Cicim 30 gün dediğin ne ki limonsuzun dediği gibi lohusalık var daha 40 gün 40

Ya ne kadar hoş olmuş resmini atsana bakalım
Buarada hazır kek kaliplarindan alıp pasta yapsam güzel olur mu sence? Bildiğin (kesin bilirsin) kolay pasta tarifin var mi

İp atlamayı, yatarken de yoğurt kürünü yapmayı unutma kuzum
Sınavların bitmiş fıstığım hadi gözüm aydın özgürsün artık
Hangi diziyi izliyorsun?
Mutlaka yapicam yoğurt kürünü
Ay evet bitti ve kurtuldum sonundaaa teşekkür ederimmm
See diye bir dizi var ona bakıyorum şu sıra bölümleri bitirince başka diziye gecicem
Ben kahvaltı edip geleyim kertenkelelerim
Afiyet olsunn

Cok guldum ciciii zararli bi durum olsaydi doktor siz sormadan soylerdi zaten bosa eziyet cekiyonuz

Yav lohusalıkta zaten ziyanlık durumda oluyorsun benim başıma neler geldi diye düşünmekten gözüm öyle şeyler görmez
Hatta yaşadıklarımdan sonra cinnet geçirip adamın şeyini kesmezsem iyidir ben lohusayken
Ama şimdi öyle mi
Şu güzelliğe yazık oluyor her geçen saniyegonca gül idim soldum

Mutlaka yapicam yoğurt kürünü
Ay evet bitti ve kurtuldum sonundaaa teşekkür ederimmm
See diye bir dizi var ona bakıyorum şu sıra bölümleri bitirince başka diziye gecicem

Afiyet olsunn
See mi ilk defa duyuyorum
Netflixde mi kuzum?

Ayyyy kıyamammmm cicime ben
3 AralıkCici

bugun temizlik günüüü

Gunun plani hizla bi kahvalti faslndan sonra camasir makinesini acip evi supurececegim.
Sonra yemegimi ocaga koyacagim
O piserken yerleri silecegik , toz alacagim , banyo temjzleyecegim insallah
O esnada esim gelir yemek yeriz filan diye dusunuyorum sonra o istirahate gecer ben de biraz ozbakimlarmla ugrasirim derken aksam olmadan islerim biter ev ve ben mis olarak rahat bir aksama hazir olurum diye dusunuyorumm

Cok guldum ciciii zararli bi durum olsaydi doktor siz sormadan soylerdi zaten bosa eziyet cekiyonuz
Zaten doktor serbest derse 720 saat 43200 dakikanın hesabını kime sorucam, o güzelim geçen 1 ayın hesabını Kim bana geçen 1 ayı geri getirebilecek
Kimseye soramam ben kendim ettim
Aslında kadın rutin hayatına devam et zararlı şeyleri yeme sağlıklı beslen, sağlıklı çocuk zaten tutunur demişti. Ama ne bileyim Garantici ruhum beni salmıyor

Allah kimseyi yoklukla sınamasın seni çok iyi anlıyorum çiçim ama insan alışıyo valla
Zor zor yokluk çok zor

Ahh ahh cici beni hic ddinlemiyorsun oysaki dediklerm cikiyor biliyorsun ... ama garantici ruhun sen i ele gecirmis salmiyorrr ay cok isim var ben kacarrrr

Ailecek toplanıcaz bugün biz, plan bu

Bugün herkes full hijyen olacak anlaşıldı

Allah kimseyi yoklukla sınamasın seni çok iyi anlıyorum çiçim ama insan alışıyo valla
Zor zor yokluk çok zor
Mali bu duruma ne yorum yapar deseler;
"Allah kimseyi yoklukla sınamasın. seni çok iyi anlıyorum çiçim ama insan alışıyo valla.
Zor zor yokluk çok zor." der derdim inan
Seni kasap çürüttü beni de kendim çürüttüm be malim
Çürüdü gitti bu seksi bedenler.
Yazık olduk..
Napıcan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…