- 12 Haziran 2019
- 19.660
- 121.101
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.281
O zaman size ruyalarinizla mutluluklar dilerizOlmaz ben birleşme isterem
Lohusayken insanın yapası da gelmez o halde yav bir düşününce
BenLohusalık
Gözlerimden çıkan kalpleri göremiyorsungörümcem için değil tabi ki senin için içiyorum
Aynen nicel çalışıyorsunSpss falan kullanacaksın muhtemelen.
Benim tezim niteldi, Nvivo falan da kullanmadan yazdım. Nitel daha zormuş şimdiki aklım olsa nicel çalışırdım. Mahvetti beni o tez şimdi doktoraya devam etmeye benim minik güzel totişim yemiyor
Çok zor süreç Allah kolaylık versin büşom ama yardım edebileceğim noktalarda yardım etmeye hazırım. Özellikle intihale dikkat et asla teze tek bir cümle dahi copy paste yapma. Benim intihal %1 çıkmıştı o da kaynakçadan
Nasıl saymayayım günleri 1 ay ula 30 gün 720 saat 43200 dakika
O zaman size ruyalarinizla mutluluklar dileriz
Gözlerimden çıkan kalpleri göremiyorsun
Ya ne kadar hoş olmuşEvde olursa öp tabi ama tek bı öpücükle kurtarirsan
Günaydın cicim.suan çok üzüldüm size valla1 aydır yaklasmamak yerine telefon açıp sorsaydin doktoruna, ya da whatsaptan ulassaydin balım, sana da yazık geysana da kız @patilibirhayat ı örnek alsana doktorunu arayıp yada msj atıp soruyor hemencik
Neyse az kalmış 3 aralığa da surda az daha dişinizi sıkın bari
Bugün eşimin doğum günü sbh pastayla uyandırdım doğum günün kutlu olsun nidaları attım sbh sbh aşağıdaki catlamistir sesimize heraldeeşim şok tabi pastayı da çok begendi şimdi ya yatağı,ya kendini ya beni yakican,dur üfleyim şu mumu dedi durdu öyle işte. Günün geri kalanı da temizlikle gecicek.dunden beri gözüm kalıp duruyor,benim gözüm kalırsa kesin misafir gelir onun için yavaştan temizliğimi yapıp temiz temiz oturuyum dedim gelende temiz evime gelsin
Mutlaka yapicam yoğurt kürünüİp atlamayı, yatarken de yoğurt kürünü yapmayı unutma kuzum
Sınavların bitmiş fıstığım hadi gözüm aydın özgürsün artık
Hangi diziyi izliyorsun?
Afiyet olsunnBen kahvaltı edip geleyim kertenkelelerim
Cok guldum ciciii zararli bi durum olsaydi doktor siz sormadan soylerdi zaten bosa eziyet cekiyonuzGünaydın tatlı kıssslar
Eki Görüntüle 2560237
Herkese en az benim profil resmim kadar güzel bir cumartesi diliyorum
Dün gelemedim geyşam evdeydi malum. Akşam da bir arkadaş bizi manitasıyla tanıştırdı onlarla takıldık
Bu akşam da babamın eşinin akrabaları gelmiş onlarla tanışalım diye çağırdılar bizi oraya gidicez
Yine sevişgen sevişgen konuşmuşsunuz ulan burda dram yaşanıyor dram
Son aktivite 5 Kasım
Doktora sormayı unuttuk diye 3 aralığa kadar da birbirimize 50 cm den fazla yaklaşmıyoruz
1 ay olmuş be şaka maka @Kendinisevenbirii hadi oturup ağlayalım yakın cigaraları, sıradaki ağıt bana gelsin
" Artık bülbül ötmüyor
Gül dolu penceremde
Yalnız hatıran kaldı ahh
Boş kalan çerçevede"
----
Gün planlarını alalım bakalım
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
Nego
malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@Calcifer
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
Yav lohusalıkta zaten ziyanlık durumda oluyorsun benim başıma neler geldi diye düşünmekten gözüm öyle şeyler görmezay cicim aslında baya bitirdim taramayı ama dediğin gibi cümleler aynı olmasın diye kendime göre değiştiriyorum kendi yorumlarımla yazıyorumen zor kısım burası zaten... %20 ye kadar mı izin veriliyordu bilemedim görümcemde akademisyen olunca benim ona gönderip programa sokturup dururuz büyük ihtimalle
Cicim 30 gün dediğin ne ki limonsuzun dediği gibi lohusalık var daha 40 gün 40
See mi ilk defa duyuyorumMutlaka yapicam yoğurt kürünü
Ay evet bitti ve kurtuldum sonundaaa teşekkür ederimmm
See diye bir dizi var ona bakıyorum şu sıra bölümleri bitirince başka diziye gecicem
Afiyet olsunn
Ayyyy kıyamammmm cicime benGünaydın tatlı kıssslar
Eki Görüntüle 2560237
Dün gelemedim geyşam evdeydi malum. Akşam da bir arkadaş bizi manitasıyla tanıştırdı onlarla takıldık
Bu akşam da babamın eşinin akrabaları gelmiş onlarla tanışalım diye çağırdılar bizi oraya gidicez
Son aktivite 5 Kasım
Doktora sormayı unuttuk diye 3 aralığa kadar da birbirimize 50 cm den fazla yaklaşmıyoruz
1 ay olmuş be şaka maka @Kendinisevenbirii hadi oturup ağlayalım yakın cigaraları, sıradaki ağıt bana gelsin
" Artık bülbül ötmüyor
Gül dolu penceremde
Yalnız hatıran kaldı ahh
Boş kalan çerçevede"
----
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
Nego
malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@Calcifer
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
Zaten doktor serbest derse 720 saat 43200 dakikanın hesabını kime sorucam, o güzelim geçen 1 ayın hesabınıCok guldum ciciii zararli bi durum olsaydi doktor siz sormadan soylerdi zaten bosa eziyet cekiyonuz
Allah kimseyi yoklukla sınamasınGünaydın tatlı kıssslar
Eki Görüntüle 2560237
Son aktivite 5 Kasım
" Artık bülbül ötmüyor
Gül dolu penceremde
Yalnız hatıran kaldı ahh
Boş kalan çerçevede"
----
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
Nego
malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@Calcifer
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
Ahh ahh cici beni hic ddinlemiyorsun oysaki dediklerm cikiyor biliyorsun ... ama garantici ruhun sen i ele gecirmis salmiyorrr ay cok isim var ben kacarrrrZaten doktor serbest derse 720 saat 43200 dakikanın hesabını kime sorucam, o güzelim geçen 1 ayın hesabınıKim bana geçen 1 ayı geri getirebilecek
Kimseye soramam ben kendim ettim
Aslında kadın rutin hayatına devam et zararlı şeyleri yeme sağlıklı beslen, sağlıklı çocuk zaten tutunur demişti. Ama ne bileyim Garantici ruhum beni salmıyor
Ailecek toplanıcaz bugün biz, plan buGünaydın tatlı kıssslar
Eki Görüntüle 2560237
Son aktivite 5 Kasım
" Artık bülbül ötmüyor
Gül dolu penceremde
Yalnız hatıran kaldı ahh
Boş kalan çerçevede"
----
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
Nego
malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@Calcifer
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
Alnıma 3 aralık diye dövme yaptırıcam, düğünümü bu kadar beklemedimAyyyy kıyamammmm cicime ben
3 Aralık❤Cici
bugun temizlik günüüü
Bugün herkes full hijyen olacak anlaşıldıGunun plani hizla bi kahvalti faslndan sonra camasir makinesini acip evi supurececegim.
Sonra yemegimi ocaga koyacagim
O piserken yerleri silecegik , toz alacagim , banyo temjzleyecegim insallah
O esnada esim gelir yemek yeriz filan diye dusunuyorum sonra o istirahate gecer ben de biraz ozbakimlarmla ugrasirim derken aksam olmadan islerim biter ev ve ben mis olarak rahat bir aksama hazir olurum diye dusunuyorumm
Beni pas geçin benim evi poh götürüyoBugün herkes full hijyen olacak anlaşıldı
Yazdır yazdır kimse garipsemez zaten cünkü sen cicisinAlnıma 3 aralık diye dövme yaptırıcam, düğünümü bu kadar beklemedim
Benim de çamaşır yıkama toz alma günüm
Mali bu duruma ne yorum yapar deseler;Allah kimseyi yoklukla sınamasınseni çok iyi anlıyorum çiçim ama insan alışıyo valla
Zor zor yokluk çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?