- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.301
OooAilecek toplanıcaz bugün biz, plan bu
En samimi ev çeşidi bok götüren evler.Beni pas geçin benim evi poh götürüyo
Apple tvdeSee mi ilk defa duyuyorum
Netflixde mi kuzum?
Beklenen gün yakınsa çekilen çile kutsaldır çiçim dayan biz yanındayızMali bu duruma ne yorum yapar deseler;
"Allah kimseyi yoklukla sınamasın. seni çok iyi anlıyorum çiçim ama insan alışıyo valla.
Zor zor yokluk çok zor." der derdim inan
Seni kasap çürüttü beni de kendim çürüttüm be malim
Çürüdü gitti bu seksi bedenler.
Yazık olduk..
Napıcan
Ya haftasonu olunca insan ev temiz olsun istiyor herhangi bi misafir durumu olsursa diye . Esimde erken geliyorya o gelmeden islerimi bitirmek istiyorum .Bugün herkes full hijyen olacak anlaşıldı
Aynen ben de mikrobiyatlara saygımdan temizlik yapmıyorum.yazık onların da çoluğu çocuğu vardır domestosla dünyalarını başlarına yıkamam günahtırEn samimi ev çeşidi bok götüren evler.
Temiz evleri hiç samimi bulmuyorum
Ben mesela baktım tifonun pençesine düşmek üzereyim o noktada kalkar temizlik yaparım. Bu sayede hem hasta olmuyorum hem de temizlik yapmadığım her gün mutlu oluyorum
Zaten sizler olmasanız 1 ay 720 saat 43200 dakika nasıl geçerdiBeklenen gün yakınsa çekilen çile kutsaldır çiçim dayan biz yanındayız
Günaydınlar ciciGünaydın tatlı kıssslar
Eki Görüntüle 2560237
Herkese en az benim profil resmim kadar güzel bir cumartesi diliyorum
Dün gelemedim geyşam evdeydi malum. Akşam da bir arkadaş bizi manitasıyla tanıştırdı onlarla takıldık
Bu akşam da babamın eşinin akrabaları gelmiş onlarla tanışalım diye çağırdılar bizi oraya gidicez
Yine sevişgen sevişgen konuşmuşsunuz ulan burda dram yaşanıyor dram
Son aktivite 5 Kasım
Doktora sormayı unuttuk diye 3 aralığa kadar da birbirimize 50 cm den fazla yaklaşmıyoruz
1 ay olmuş be şaka maka @Kendinisevenbirii hadi oturup ağlayalım yakın cigaraları, sıradaki ağıt bana gelsin
" Artık bülbül ötmüyor
Gül dolu penceremde
Yalnız hatıran kaldı ahh
Boş kalan çerçevede"
----
Gün planlarını alalım bakalım
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@trncysl
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@Calcifer
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
Çok güzel dizi gidip izliyim ben görüşürüz sonra gelirim yine sonra da markete gidip mantar alicemm dahaHeee bende ondan yokdır.
Benimki basmalı
Doğru bunun sümüğü eksikBu kadar güzel değilim malesef
İşte budur. Gerçek bir duyar örneğisin.Aynen ben de mikrobiyatlara saygımdan temizlik yapmıyorum.yazık onların da çoluğu çocuğu vardır domestosla dünyalarını başlarına yıkamam günahtır
Gelir mi dersinGünaydınlar cici☺
Sayılı gün çabuk geçercomolokko günleri hemen gelir
Tamam pıtırcığım görüşürüzÇok güzel dizi gidip izliyim ben görüşürüz sonra gelirim yine sonra da markete gidip mantar alicemm daha
Benim de eksik. Yemekten sümük mü kaldı sanıyorsunDoğru bunun sümüğü eksik
Yav lohusalıkta zaten ziyanlık durumda oluyorsun benim başıma neler geldi diye düşünmekten gözüm öyle şeyler görmez
Hatta yaşadıklarımdan sonra cinnet geçirip adamın şeyini kesmezsem iyidir ben lohusayken
Ama şimdi öyle mi
Şu güzelliğe yazık oluyor her geçen saniyegonca gül idim soldum
3 aralıkk gecesi zelzele olursa sizden bilirimGelir mi dersin
Fanfinisiz geçen her günüm için gel bir 70'lik açalım derdim ama o da olmuyor.
Ben bu hallere düşecek gacı mıydım ulan.
Eki Görüntüle 2560258
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?