- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.321
ahahahha Cici ya
son dakika kitap fuarını hatırlamamla birlikte evden çıktım temizlik falan kaldı Nego duymasın
Koptum3 aralıkk gecesi zelzele olursa sizden bilirim
Ayvalı portakallı kereviz yemeği yapıcam fıstığımAkşama ne yemek yapacaksiniz bana da bir fikir olur :)
Ayyyy yemek yerken bunu okumamalıydımBenim de eksik. Yemekten sümük mü kaldı sanıyorsun
Bende dün kereviz yapmıştım ama hiç ayvalı portakalli denemedim çok güzel geldi kulağıma şimdiAyvalı portakallı kereviz yemeği yapıcam fıstığım
Brokoli meze de yaparım belki.
Ne var sümüğü de Allah yaratmadı mı, dışlama günahİ
Ayyyy yemek yerken bunu okumamalıydım
Öglena diye bişey vardı di miİşte budur. Gerçek bir duyar örneğisin.
Biz pasaklı değil duyarlı gacılarız kimse bizi anlamıyor yoksa bizde bilirdik mikropların, terliksi hayvanların, öglenaların yuvasını yıkmayı.Çoluk çocuk ailelerine ateş düşürmeyi.
Ama biz öyle insanlar değiliz.
Bizim neslimiz tükenmemeli
Ben hep portakal suyuyla yapardım ama bugün ayvalı ilk kez deniycem bende.Bende dün kereviz yapmıştım ama hiç ayvalı portakalli denemedim çok güzel geldi kulağıma şimdi
Ayyyyyy tahmin etmeliydim böyle bişey koyacağını
Tamam bugün bunu yapıcamBen hep portakal suyuyla yapardım ama bugün ayvalı ilk kez deniycem bende.
ByNkoaLa um verdi fikri sağolsun
Bende merak ediyorum nasıl olacak
Brokoli yapabilirsin dün kereviz yediysen.
Haşla. Blenderdan geçir blender yoksa çatalla ez. Yoğurt kat. Ceviz kat. Biraz limon kat. Tuzunu ayarla. Tepesine de biraz fesleğen bulursan mükemmel oluyor.
Var tabi olmaz mıÖglena diye bişey vardı di miamiple terliksiyi hatırlıyom da bak öglenayı unutmuşum naptı gıı o en son 150 çocuğu var diyolardı kocasını da boşadı dedilerdi çaktrmadan benim eve mi yerleştiler acep
Çok tatlı değil mi yav. Senin duyguların ölmüşAyyyyyy tahmin etmeliydim böyle bişey koyacağını
Tamam akşama fotosunu atarsın belki hemTamam bugün bunu yapıcam
Cok tatlıymış canım gülmekten burnumdan balon çıktıÇok tatlı değil mi yav. Senin duyguların ölmüş
Kız onlar sendeyse benim evdekiler kimVar tabi olmaz mı
Hepsi benim evde yaşıyor malim. Kocasından boşanınca ben açtım evimi. Bendeler
Napsaydım domestoslasa mıydım garipleri.
AllahKız onlar sendeyse benim evdekiler kimhırlı mı hırsız mı kime açtım ben evimi
Et sote pirinc pilavi vakit olursa da mercimek corbasiAkşama ne yemek yapacaksiniz bana da bir fikir olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?