Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Negohatun bu kız temizlik yapmayacakmış benden duymuş olma
Kitap fuarlarına bayılırım koş koş

hahahhaha Nego kolay ödev vermişti ya gelince yaparım onu artık benimde listem kabarmıştı gidip toplayıveriyim hepsini 1 yıldır bekliyorum fuarı

Hadi bakalım 3 aralik candır o zmn

Eveeett eşime yaptım
Ya ne kadar hoş olmuş resmini atsana bakalım ☺
Buarada hazır kek kaliplarindan alıp pasta yapsam güzel olur mu sence? Bildiğin (kesin bilirsin) kolay pasta tarifin var mi☺
Saol canım atmıştım resmini ama yine ekleyim senin için zaten bende kelepçeli kalıpta yaptım kekini canım kek kalıplarında da olur tabi,sadece ortası kenarlardan fazla kabarır her zmn o fazla kabaran kısmı hafif kesersin bide alt keki üstüne koyup o şekilde daha düz bı pasta elde edersin aklımda bulunsun

Tarifte
3 yumurta
1 bardak şeker
1 bardak süt
Kabartma tozu
Vanilya
Un.ben unu göz kararı kek harcı kıvam alana kdr eleyerek döküp karıştırıp bakiyorum canım ölçü veremem unun. Bide sıvıyağ yok limonsuzum pandispanya oluyor bu şekilde işte.

Krema da klasik pasta kreması canım nete yaz cikar zaten
Süt,şeker,nişasta,yumurta,un ama fazladan ben toz şanti ekliyorum piştikten sonra, daha lezzetli oluyor sende dene iyice cirp mikserle

Plansizim aaa aaaa plansizim
Bugünden itibaren akros 10 gün evde
Ne planım olabilir ki :babirmak dışında :)

Bizde kendi çapımızda biliyoruz biseyler biseyler

Ayy bir daha brokoli yemem o gun yedim gazman gbi gazla doldum

B Brunello Cicinelli düşük tehliken olmadığı sürece yansın geceler bebişim
zaten yakinda tavan yapan libidon yuzunden kocişine bir bezginlik gelecek
Demaa
İşin kötüsü düşük tehlikem olup olmadığını dahi bilmiyorum. Haftamı bile bilmiyorum.
Hepsi 3 aralıkta
Benimkinde doktor izin verse bile bana yaklaşmayacak bir tip görüyorum ama hayırlısı
Eee sen nasılsın çımallovum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…