Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hahahhaha Nego kolay ödev vermişti ya gelince yaparım onu artık benimde listem kabarmıştı gidip toplayıveriyim hepsini 1 yıldır bekliyorum fuarı
İyi negoma da diyen olmuyor sen kendini ne sanıyorsun ödev vermek de neyin nesiymiş bize öğretmenlik taslama diye, Allah negoyu korusun

B Brunello Cicinelli senin esinde bebekten cekinecek ve sana dokunmaya korkacak bi potansiyel var bence bu is 1 ayla sinirli kalmayabilir gibime geliyor ... bende esime sakncasi yk desmde bazen ikna olmazdi tuhaf oluyorlar karinda bebekle
Oturuşuma bile karışıyor, çocuğu sıkıştırma diyor. Elimi karnıma koysam çocuğun kafasına bastırma gerizekalı olacak diyor
Çok zor bu adamla gebelik geçirmek ben ondan herşeyi beklerim
Eline sağlık seksü şempazem harika olmuş
Ama ben senden daha memeli, daha alev alev pastalar beklerdim
Ama gerçekten enfes gözüküyor.
Çok mutlu olmuştur, hediye de aldın mı.
Menulerimizi paylastigimiz bi topic var eger istersen oraya etiketleyeym seni guzel oluyor
Hangi topik o kuzum?
Plansizim aaa aaaa plansizim
Bugünden itibaren akros 10 gün evde
Ne planım olabilir ki :babirmak dışında :)
Tabiki benimle konuşmak gülom ,
Brokoli gaz mı yapıyor
Selam hatunlarrrr
Hoşgeldin Patilim nasılsın güzel anne

Dur seni de etiketleyeyim canim

Canımmm brommm hoşbuldum
İyiyimmm sen nasılsın ??
Valla sabah 9 da uyandım 9dan beri temizlik yapıyorum daha yeni bitti, 3 makine çamaşır yıkadım onları astım ev sil süpür toz al, banyoyu temizledm derkennn bir baktım saat 2 olmuş şimdi de bir Türk kahvesi içtim uzanıyorum yorulmuşuz mercimekle
Sen napıyorsun ballı lokmam

Neden bu riskli haftalarda kendini bu kadar yordun
Zaten çalışan birisin evdeyken dinlenmen lazım senin kuzum.
Brn yatıyorum sabahtan beri
Kalkıp birazdan kereviz yemeği yapacağım

Neden bu riskli haftalarda kendini bu kadar yordun
Zaten çalışan birisin evdeyken dinlenmen lazım senin kuzum.
Brn yatıyorum sabahtan beri
Kalkıp birazdan kereviz yemeği yapacağım
Geçen hafta da es geçmiştim brommm bu hafta yapmam gerekiyordu Evi poh götürüyordu
Bende 1-2 saat dinlenip yemeğe girişicem ne derdimiz bitiyor ne tasamız yazdıklarını şöyle bir okudum senin 3 Aralık, benim 2 aralık bende şu mantar mı enfeksiyon mu ne zıkkımsa onu bekliyorum malum 2 günümüz kaldı inşallah geçmiştir ama kaşıntım geçti gibi yok denecek kadar az, şükür

Benim evi de poh götürüyor vallahi bende bugün yapıcam, yapacak birşey yok
Zaten geyşam da yarın evde. Temiz temiz otururuz yapayım
Gelsin artık şu Aralık Patilim yav. Nefret geldi kasımdan kasım midemi bulandırıyor

ben idare ederim canim kahve ictim anneme fal baktiriyorum

Beni çok fena yaptı kuzum
Hatta hatta baya kötü yaptı

Tabiki senle konuşmak

Geldi kuşum geldi az kaldı dayan
#direnbrom

Valla yapacak bişey yok balım, pis ev daha kötü oksijen yok temizlik yok bebelere daha zarar artık yavaş yavaş yapıcaz ne yapalım, bak ben 5 saatte yaptım dinlene dinlene artıkk ufak ufak bişeyler yapıcaz
Akşam da misafirim var Ne yemek yapsam

Hayatımız yeni insanlarla doluyor bu şekilde. Sağlık olsun. Zaman süzgecinde çoğu elenip gidiyor zaten. İyi olmana sevindim anacim.3 Aralık'ta yaklaşıyor hayırlı haberlerle dönersin inşallah. Kursu bitirdim geldim enişten kahvede yapacağız artık bir şeyler yalnız yalnız. Dün Bursa'daydim Carrefour da indirimler varmış dolaştım bir iki çarşaf aldım kendime. Böyle işte...dün geceki muhabbeti okumadım birazdan bakicam.

Pratik birşeyler yap Patilim kendini yormayacağın gibi..
Ben en son ağırladığım misafirlerde
Sebze çorbası
Fırında köfte patates
Kanepeler
Salata yapmıştım.
Tatlı olarak da kadayıflı damla sakızlı muhallebi yaptım.
Gebelikten önce daha çetrefilli yemekler yapıyordum ama uğraşamıcam artık. Zaten o akşam öyle bir fenalaştım ki bidaha 9 ay kimseyi yemeğe almam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…