- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.361
İyi negoma da diyen olmuyor sen kendini ne sanıyorsun ödev vermek de neyin nesiymiş bize öğretmenlik taslama diye, Allah negoyu korusunhahahhaha Nego kolay ödev vermişti ya gelince yaparım onu artıkbenimde listem kabarmıştı gidip toplayıveriyim hepsini 1 yıldır bekliyorum fuarı
Hoşgeldin janejuneSlm. Özlemedin mi beni?(Yakuza ha?! Hala gülüyorum)
Oturuşuma bile karışıyor, çocuğu sıkıştırma diyor. Elimi karnıma koysam çocuğun kafasına bastırma gerizekalı olacak diyorB Brunello Cicinelli senin esinde bebekten cekinecek ve sana dokunmaya korkacak bi potansiyel var bence bu is 1 ayla sinirli kalmayabilir gibime geliyor ... bende esime sakncasi yk desmde bazen ikna olmazdi tuhaf oluyorlar karinda bebekle
Eline sağlık seksü şempazem harika olmuşHadi bakalım 3 aralik candır o zmn
Eveeett eşime yaptım
Saol canım atmıştım resmini ama yine ekleyim senin içinzaten bende kelepçeli kalıpta yaptım kekini canım kek kalıplarında da olur tabi,sadece ortası kenarlardan fazla kabarır her zmn o fazla kabaran kısmı hafif kesersin bide alt keki üstüne koyup o şekilde daha düz bı pasta elde edersin aklımda bulunsun
Tarifte
3 yumurta
1 bardak şeker
1 bardak süt
Kabartma tozu
Vanilya
Un.ben unu göz kararı kek harcı kıvam alana kdr eleyerek döküp karıştırıp bakiyorum canım ölçü veremem unun. Bide sıvıyağ yok limonsuzum pandispanya oluyor bu şekilde işte.
Krema da klasik pasta kreması canım nete yaz cikar zaten
Süt,şeker,nişasta,yumurta,un ama fazladan ben toz şanti ekliyorum piştikten sonra, daha lezzetli oluyor sende dene iyice cirp mikserle
Eki Görüntüle 2560273
Hangi topik o kuzum?Menulerimizi paylastigimiz bi topic var eger istersen oraya etiketleyeym seni guzel oluyor
Tabiki benimle konuşmak gülomPlansizim aaa aaaa plansizim
Bugünden itibaren akros 10 gün evde
Ne planım olabilir ki :babirmak dışında :)
Hoşgeldin Patilim nasılsın güzel anneSelam hatunlarrrr
Dur seni de etiketleyeyim canimOturuşuma bile karışıyor, çocuğu sıkıştırma diyor. Elimi karnıma koysam çocuğun kafasına bastırma gerizekalı olacak diyor
Çok zor bu adamla gebelik geçirmek ben ondan herşeyi beklerim
Eline sağlık seksü şempazem harika olmuş
Ama ben senden daha memeli, daha alev alev pastalar beklerdim
Ama gerçekten enfes gözüküyor.
Çok mutlu olmuştur, hediye de aldın mı.
Hangi topik o kuzum?
Tabiki benimle konuşmak gülom,
Brokoli gaz mı yapıyor
Hoşgeldin Patilim nasılsın güzel anne ♥
Canımmm brommm hoşbuldumOturuşuma bile karışıyor, çocuğu sıkıştırma diyor. Elimi karnıma koysam çocuğun kafasına bastırma gerizekalı olacak diyor
Hangi topik o kuzum?
Brokoli gaz mı yapıyor
Yavrum bende o kadar çeşit çeşit menüler oluşturacak totiş yok ben daha çok karnımı doyurmalıkDur seni de etiketleyeyim canim
Neden bu riskli haftalarda kendini bu kadar yordunCanımmm brommm hoşbuldum
İyiyimmm sen nasılsın ??
Valla sabah 9 da uyandım 9dan beri temizlik yapıyorum daha yeni bitti, 3 makine çamaşır yıkadım onları astım ev sil süpür toz al, banyoyu temizledm derkennn bir baktım saat 2 olmuşşimdi de bir Türk kahvesi içtim uzanıyorum yorulmuşuz mercimekle
Sen napıyorsun ballı lokmam
Geçen hafta da es geçmiştim brommm bu hafta yapmam gerekiyordu Evi poh götürüyorduNeden bu riskli haftalarda kendini bu kadar yordun
Zaten çalışan birisin evdeyken dinlenmen lazım senin kuzum.
Brn yatıyorum sabahtan beri
Kalkıp birazdan kereviz yemeği yapacağım
Benim evi de poh götürüyor vallahi bende bugün yapıcam, yapacak birşey yokGeçen hafta da es geçmiştim brommm bu hafta yapmam gerekiyordu Evi poh götürüyordu
Bende 1-2 saat dinlenip yemeğe girişicemne derdimiz bitiyor ne tasamız yazdıklarını şöyle bir okudum senin 3 Aralık, benim 2 aralık bende şu mantar mı enfeksiyon mu ne zıkkımsa onu bekliyorum malum 2 günümüz kaldı inşallah geçmiştir ama kaşıntım geçti gibi yok denecek kadar az, şükür
ben idare ederim canim kahve ictim anneme fal baktiriyorumDemaa
İşin kötüsü düşük tehlikem olup olmadığını dahi bilmiyorum. Haftamı bile bilmiyorum.
Hepsi 3 aralıkta
Benimkinde doktor izin verse bile bana yaklaşmayacak bir tip görüyorum ama hayırlısı
Eee sen nasılsın çımallovum
Fal bakan bir anne.. Daha ne isterdim hayattanben idare ederim canim kahve ictim anneme fal baktiriyorum
Beni çok fena yaptı kuzumOturuşuma bile karışıyor, çocuğu sıkıştırma diyor. Elimi karnıma koysam çocuğun kafasına bastırma gerizekalı olacak diyor
Hangi topik o kuzum?
Brokoli gaz mı yapıyor
iki guzel şey sallada keyfim yerine gelsin dedim kadin bana tavuk gurka yatmis hamilemisin yoksa diyoFal bakan bir anne.. Daha ne isterdim hayattan
Kimse bana fal bakmıyor çımallovum biliyor musun
Geldi kuşum geldi az kaldı dayanBenim evi de poh götürüyor vallahi bende bugün yapıcam, yapacak birşey yok
Zaten geyşam da yarın evde. Temiz temiz otururuz yapayım
Gelsin artık şu Aralık Patilim yav. Nefret geldi kasımdankasım midemi bulandırıyor
Hayatımız yeni insanlarla doluyor bu şekilde. Sağlık olsun. Zaman süzgecinde çoğu elenip gidiyor zaten. İyi olmana sevindim anacim.3 Aralık'ta yaklaşıyor hayırlı haberlerle dönersin inşallah. Kursu bitirdim geldim enişten kahvede yapacağız artık bir şeyler yalnız yalnız. Dün Bursa'daydim Carrefour da indirimler varmış dolaştım bir iki çarşaf aldım kendime. Böyle işte...dün geceki muhabbeti okumadım birazdan bakicam.Günaydın tatlı kıssslar
Eki Görüntüle 2560237
Herkese en az benim profil resmim kadar güzel bir cumartesi diliyorum
Dün gelemedim geyşam evdeydi malum. Akşam da bir arkadaş bizi manitasıyla tanıştırdı onlarla takıldık
Bu akşam da babamın eşinin akrabaları gelmiş onlarla tanışalım diye çağırdılar bizi oraya gidicez
Yine sevişgen sevişgen konuşmuşsunuz ulan burda dram yaşanıyor dram
Son aktivite 5 Kasım
Doktora sormayı unuttuk diye 3 aralığa kadar da birbirimize 50 cm den fazla yaklaşmıyoruz
1 ay olmuş be şaka maka @Kendinisevenbirii hadi oturup ağlayalım yakın cigaraları, sıradaki ağıt bana gelsin
" Artık bülbül ötmüyor
Gül dolu penceremde
Yalnız hatıran kaldı ahh
Boş kalan çerçevede"
----
Gün planlarını alalım bakalım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@Calcifer
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
Ne kötü yaptı seni sultanım ?Beni çok fena yaptı kuzum
Hatta hatta baya kötü yaptı
Tabiki senle konuşmak
Ooo olabilir mi öyle birşeyiki guzel şey sallada keyfim yerine gelsin dedim kadin bana tavuk gurka yatmis hamilemisin yoksa diyo
Pratik birşeyler yap Patilim kendini yormayacağın gibi..Geldi kuşum geldi az kaldı dayan
#direnbrom
Valla yapacak bişey yok balım, pis ev daha kötü oksijen yok temizlik yok bebelere daha zararartık yavaş yavaş yapıcaz ne yapalım, bak ben 5 saatte yaptım dinlene dinlene artıkk ufak ufak bişeyler yapıcaz
Akşam da misafirim varNe yemek yapsam
Anaaam sen mi geldin balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?