Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende öyle düşünüyorum balımm
Yayla ya da mercimek çorbası düşünüyorum
Patlıcan kebabı düşündüm yanında lavaş ile bilir misin bilmem ama çok kolay bir yemek hemde lezzetli Yanına ayran
Bir de etli nohut yapıCam belki sulu yemek isteyen olur diye.
Tatlı olarakta şekerpare yaptım sabah

Fikirler değişmezse menü şimdilik böyle

BaLın yesinnn seniiii
İyiyim gülimmm sen nasılsınnn napıyorsun geçtin mi annenden evine ? Napıyorsunnn
Yesin
İyiyim kuzum işte hamilelik mode
Yakın zaten annemler hatta baya yakın
Bulaşık toplucam toplamadan önce dusunuyorm acaba kendi kendilerine toplanırlar mi diye

İyi negoma da diyen olmuyor sen kendini ne sanıyorsun ödev vermek de neyin nesiymiş bize öğretmenlik taslama diye, Allah negoyu korusun
Aa der miyiz kız öyle zorluyor mu sanki illa benim topiğime geleceksiniz diye

Yesin
İyiyim kuzum işte hamilelik mode
Yakın zaten annemler hatta baya yakın
Bulaşık toplucam toplamadan önce dusunuyorm acaba kendi kendilerine toplanırlar mi diye
Şöyle bir bak bakayım
Güzelce konuş bakalım bulaşıklarla belki bu seferlik kırmaz seni
Akros çıktı mı izne

Şöyle bir bak bakayım
Güzelce konuş bakalım bulaşıklarla belki bu seferlik kırmaz seni
Akros çıktı mı izne
Bugün zaten normalde tatili
İki gün hariç 10 gün tatil
Çıktı çıktı çıkmaz mı hiç kaçırır mi

Beni biraz daha delirtmek istiyormuş

Konuştum da ses gelmedi bı tabakalrdan acaba beni duymuyirlar mi diye sarstim bı bu sefer de citkirild.gbi kirildilar

O zaman sen şey yap akroşa azıcık kur yap
Aşkııımmmm bulaşıklarıııı toplar mısınnnn kocişimmmmm de dudişine bir buse kondur her zaman işe yarar benze bu numerooo
Hazır akroş tatile cıkmış ufak bir 1-2 günlük tatil kaçamağı yapsaydnz kuzummm sana da değişiklik olurdu bebişe de

Bende bi turk kahvesi icecegim simdi kocisim gelemedi onunla icecektm ama hararet gostergem yukseldi bi ufak iceym aksamda onla iceriz insallah

Temizligimi bitirdim, nevresimlerimi degistirdim, 1 makinr camasir yikandi kurutmada senin kurutma ne oldu bu arada patiliii , esim gelnce is kiyafetleriyle bi makine daha yikancak .
Yemegmi yaptim pilavim kaldi smdi kahvemi pismeye koyuyorum
Ev ms gbi olunca ne kdr huzurlu oluyor insan dmi o kahve de dha bi tatli geliyo gule gule kirlet

Canım hiç bı yere gitmek istemiyor
O önce bana verdiği sözleri tutsun bn ona kur yapicam üç aydır beni gecistiriyor bnde onu artık gecistiriyorm

Daha toplayacağina her tarafı dağıtır ondn düzen beklemek
Deveden akrobasi hareketi beklemek gbi biseu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…