Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooo yemekli misafir mi cnm isin zor hem temzlk hem misafir olmasi zor olmus bugun

Elenen elensin elhanım hayatın dengesi böyle
Hiçbir indirime bakamadım yav.
İndirim zamanı param olmaz. Param olunca herşeyin fiyatı yüksektir. Kalbim çok kırılıyor bu işe

Afiyet bal şeker olsun çayımm
Vallahi evde ki o deterjan kokusu benim resmen en zayıf noktam bir de bende öyle hastalık noktasında ki temizlikten sonra eve biri gelince kapıdan girince evde deterjan kokusu var mı? Güzel kokuyor mu diye soruyorum
Kurutma makinem valla bende bilmiyorum ne oldu inanır mısın servis aldı götürdü hala ses yok beyaz eşya dolandırıcısı çıktı galiba adamlar bekliyorum gelecek bu hafta inşallah

Ne için geçiştiriyor seni gülimm özel değilse tabi. Bu konudan dolayı canın sıkkın gibi sanki. Pek bir ciddi yazdın

Ooo yemekli misafir mi cnm isin zor hem temzlk hem misafir olmasi zor olmus bugun
Aynen çayımm, aslında almazdım ama. Eşimin çok sevdiğim bir kuzeni var o gelecek Sivas ta yaşıyor normalde İstanbul’a gelmiş ; davet etmeden duramadım. Çok severim kendisini

Allah Allah gülom niye öyle oldu acaba
Ben geçen yedim iyiydim. Kötü olursam bende bırakırım.
olamaz bence olmamali yani
hali hazirda bir çatlak var zaten evde
Hiç belli olmaz hani
Ohoo daha ne olsun. Donatma menüsü resmen. Süper Patilim kebaba bittim
Aa der miyiz kız öyle zorluyor mu sanki illa benim topiğime geleceksiniz diye
Ben zorluyor muydum da duydum ula
Kitap fuarından 20 kitapla eve dönüyorum
Hangi kitaplar

Ne için geçiştiriyor seni gülimm özel değilse tabi. Bu konudan dolayı canın sıkkın gibi sanki. Pek bir ciddi yazdın
İki balkon da temizlenecek üç aydır temizleyecek hep yarın yarın diyor beni gecistiriyor
Bni insn yerine koymuyirsa bnde koymam

Benm belki bebek hoslasmadi
Et yiyeyim ben en iyisi

İki balkon da temizlenecek üç aydır temizleyecek hep yarın yarın diyor beni gecistiriyor
Bni insn yerine koymuyirsa bnde koymam
Biraz totosunu kaldırsın bir zahmet hem 2 çocukla uğraşıyorsun hem ev işleri hemde hamilesin. Hayat müşterek kusura bakmasın madem öyle iyi yapıyorsun gülimm
Bende bizim balkonu benim minnoş temizletiyorum . Balkonum kapalı ama Gece nin alanı orası eve tuvalet yapmaz ama çok nadir sıkışırsa dayanamayacak durumda ise gider bi işer balkona hamile kalmadan önce hep ben temizliyordum hatta 1 kere balkon yıkarken ayağım kaydı düştüm sonra hamile olduğumu öğrenince dedim daha mümkün değil yıkamam.

Ya bende bayiliyorum evin temiz olmasina kokmasina harikayim suan ... hele once yemegmi yapmis olmak dha iyi oldu yorldm acikmaya basladim cnku

Insalla en kisa zamanda getirirler kurutmani ya

Ya bende bayiliyorum evin temiz olmasina kokmasina harikayim suan ... hele once yemegmi yapmis olmak dha iyi oldu yorldm acikmaya basladim cnku

Insalla en kisa zamanda getirirler kurutmani ya
İnşallah çayım valla elim ayağım ya, şimdilik balkona çamaşır teline astım hepsini bakalım hafta içi getiricez abla dediler bekliyoz
Bende yemeğe girişcem, bende halledersem mutlu olucam. Akşam 7 gibi gelcek 5 te başlasam yeter
Yemeği zaten fırına gönderiCem odun ateşinde pişerse daha lezzetli oluyor fırında çok güzel olmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…