- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.401
Ooo yemekli misafir mi cnm isin zor hem temzlk hem misafir olmasi zor olmus bugunGeldi kuşum geldi az kaldı dayan
#direnbrom
Valla yapacak bişey yok balım, pis ev daha kötü oksijen yok temizlik yok bebelere daha zararartık yavaş yavaş yapıcaz ne yapalım, bak ben 5 saatte yaptım dinlene dinlene artıkk ufak ufak bişeyler yapıcaz
Akşam da misafirim varNe yemek yapsam
Hormonlardan ota boka ağlıyorsunay bide onun ağlama ayı mı var ya ben balık burcuyum bide 2X ağlarım
Iyiyim kuzu masallah diyeym cok iyiyim
Elenen elensin elhanım hayatın dengesi böyleHayatımız yeni insanlarla doluyor bu şekilde. Sağlık olsun. Zaman süzgecinde çoğu elenip gidiyor zaten. İyi olmana sevindim anacim.3 Aralık'ta yaklaşıyor hayırlı haberlerle dönersin inşallah. Kursu bitirdim geldim enişten kahvede yapacağız artık bir şeyler yalnız yalnız. Dün Bursa'daydim Carrefour da indirimler varmış dolaştım bir iki çarşaf aldım kendime. Böyle işte...dün geceki muhabbeti okumadım birazdan bakicam.
Afiyet bal şeker olsun çayımmBende bi turk kahvesi icecegim simdi kocisim gelemedi onunla icecektm ama hararet gostergem yukseldi bi ufak iceym aksamda onla iceriz insallah
Temizligimi bitirdim, nevresimlerimi degistirdim, 1 makinr camasir yikandi kurutmada senin kurutma ne oldu bu arada patiliii , esim gelnce is kiyafetleriyle bi makine daha yikancak .
Yemegmi yaptim pilavim kaldi smdi kahvemi pismeye koyuyorum
Ev ms gbi olunca ne kdr huzurlu oluyor insan dmi o kahve de dha bi tatli geliyo gule gule kirlet
evett kuzuumSen kpss mi hazirlaniyordun canım
Selamm
İyiyimm büşümm, Yorgun’um temizlik falan derken pestilim çıktı az dinlenip yemek yapıCam, akşama misafirim var . Sen napıyorsun
Ne için geçiştiriyor seni gülimmCanım hiç bı yere gitmek istemiyor
O önce bana verdiği sözleri tutsun bn ona kur yapicam üç aydır beni gecistiriyor bnde onu artık gecistiriyorm
Daha toplayacağina her tarafı dağıtır ondn düzen beklemek
Deveden akrobasi hareketi beklemek gbi biseu
Ben çok iyiyim ablacım sen nasılsın
Kizzz tobe dee topikten ayrilmama sebep olma korkutma biniiiiiOoo olabilir mi öyle birşey
Vallahi dikkat et kendine bu topiğe yazan hamile kalıyor sırayla
Aynen çayımm, aslında almazdım ama. Eşimin çok sevdiğim bir kuzeni var o gelecek Sivas ta yaşıyor normalde İstanbul’a gelmiş ; davet etmeden duramadım. Çok severim kendisiniOoo yemekli misafir mi cnm isin zor hem temzlk hem misafir olmasi zor olmus bugun
Allah Allah gülom niye öyle oldu acabaBrokoli
Hiç belli olmaz haniolamaz bence olmamali yani
hali hazirda bir çatlak var zaten evde
Ohoo daha ne olsun. Donatma menüsü resmen. Süper PatilimBende öyle düşünüyorum balımm
Yayla ya da mercimek çorbası düşünüyorum
Patlıcan kebabı düşündüm yanında lavaş ile bilir misin bilmem ama çok kolay bir yemek hemde lezzetli Yanına ayran
Bir de etli nohut yapıCam belki sulu yemek isteyen olur diye.
Tatlı olarakta şekerpare yaptım sabah
Fikirler değişmezse menü şimdilik böyle
Ben zorluyor muydum da duydum ulaAa der miyiz kız öyle zorluyor mu sanki illa benim topiğime geleceksiniz diye
Hangi kitaplarKitap fuarından 20 kitapla eve dönüyorum
Hadi inşallah çok yüksek puan alırsın :)evett kuzuum
İki balkon da temizlenecek üç aydır temizleyecek hep yarın yarın diyor beni gecistiriyorNe için geçiştiriyor seni gülimmözel değilse tabi. Bu konudan dolayı canın sıkkın gibi sanki. Pek bir ciddi yazdın
Benm belki bebek hoslasmadiAllah Allah gülom niye öyle oldu acaba
Ben geçen yedim iyiydim. Kötü olursam bende bırakırım.
Hiç belli olmaz hani
Ohoo daha ne olsun. Donatma menüsü resmen. Süper Patilimkebaba bittim
Ben zorluyor muydum da duydum ula
Hangi kitaplar
Biraz totosunu kaldırsın bir zahmet hem 2 çocukla uğraşıyorsun hem ev işleri hemde hamilesin. Hayat müşterek kusura bakmasın madem öyle iyi yapıyorsun gülimmİki balkon da temizlenecek üç aydır temizleyecek hep yarın yarın diyor beni gecistiriyor
Bni insn yerine koymuyirsa bnde koymam
teşekkür ettiim Artiicim inşallahhh :)Hadi inşallah çok yüksek puan alırsın :)
Ya bende bayiliyorum evin temiz olmasina kokmasina harikayim suan ... hele once yemegmi yapmis olmak dha iyi oldu yorldm acikmaya basladim cnkuAfiyet bal şeker olsun çayımm
Vallahi evde ki o deterjan kokusu benim resmen en zayıf noktambir de bende öyle hastalık noktasında ki temizlikten sonra eve biri gelince kapıdan girince evde deterjan kokusu var mı? Güzel kokuyor mu diye soruyorum
Kurutma makinem valla bende bilmiyorum ne oldu inanır mısınservis aldı götürdü hala ses yok beyaz eşya dolandırıcısı çıktı galiba adamlar bekliyorum gelecek bu hafta inşallah
İnşallah çayım valla elim ayağım ya, şimdilik balkona çamaşır teline astım hepsini bakalım hafta içi getiricez abla dediler bekliyozYa bende bayiliyorum evin temiz olmasina kokmasina harikayim suan ... hele once yemegmi yapmis olmak dha iyi oldu yorldm acikmaya basladim cnku
Insalla en kisa zamanda getirirler kurutmani ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?