Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En son tehdit ettim artık yaptın yaptın yaomadin kendim yapicam sonra da bana gelip de artistlik taslama çok bni dusunuyormussun gbi dusuncelere hiç kapılma dedm eğer öyle yaparsan seni doverm dedi sakin ellemiceksin dedi o zaman zamanında yap sende dedm

Pazar günü son baktm hala ellemiyor ben yapicam umrumda da değil yani doguma kdr da artık yaklaştirmam kendime

Aynen çayımm, aslında almazdım ama. Eşimin çok sevdiğim bir kuzeni var o gelecek Sivas ta yaşıyor normalde İstanbul’a gelmiş ; davet etmeden duramadım. Çok severim kendisini
Yani dedigin gbi yavas yavas nornal hayatina devam edeceksin Allah korusun doktor yatmalisin vs demedigi surece ... yavas kendinu yormadan uzanmadan etmeden isini gucunu yap canm Allah in izniyle bisey olmaz . Sevdgn insanlarsa seve seve yaparsin zaten iyi guzel bi aksaminiz olsun insallah

Bir kaç saate en geç yarın sabaha yapmış olur gülimm

Aminnn çayım.
Aynen yavaş yavaş yapıyorum ya bakalım Allah’ıma emanet artık

Hormonlardan ota boka ağlıyorsun
İstemsizce bı bakmışsın gözlerden süzülmüş durduramiyirsun
doğru o hormonlar adet dönemi bile neler ediyor hamişken kimbili

Iyiyim kuzu masallah diyeym cok iyiyim sen naslsin ozledik seni yanii alistirdin kendine bizi
bende iyiyim kuzumm eve döbüyorubende size alıştım valla yaa

İyiyimm büşümm, Yorgun’um temizlik falan derken pestilim çıktı az dinlenip yemek yapıCam, akşama misafirim var . Sen napıyorsun

ayyy kesinlikle çamterabentin benim belime gelmeyen saçımı belime getirdi o

Aman boşver sen Cicim ağzı olan konuşuyor kimse zorla gelmiyor ya birsürü aldım valla eve gidnce yazıyım sana hepsini yazarlarıyla

Aynen öyle büsbüsum

Buşom camterebentini şampuana katıp mi kullandın?

Kuzular ben yemek yapmaya kaçıyorum bayyyyyyyy
Eki Görüntüle 2560353
Kolay gelsinnnn
Nasıl kullandın onu hemen almaliyimm başka neler yaptın ne kadar sürede uzadı

Eline sağlık seksü şempazem harika olmuş
Ama ben senden daha memeli, daha alev alev pastalar beklerdim
Ama gerçekten enfes gözüküyor.
Çok mutlu olmuştur, hediye de aldın mı.
Saol cicim Allah razı olsun hediye almadım canım,genelde ben pasta tarzı sürpriz işte kutlama gibi şeyler hazırlarım hediye yerine,eşimde tam tersi hediye alır bana pasta yada kutlama tarzı bişey yapmaz böyle alıştık hep :)

Buda günün kahvesi

Kuzular bozulduğunu düşünmüyorum ama sormakta fayda var Perşembe akşamı süt almıştım 2 kere kaynatıp içtim çok severim de
2 gün geçti şimdi gene kaynatıyorum süt içicem
Bozulmamıştır değil mi dolapta idi kaynattım öyle değişik bir hal de almadı, içiyorum

Allah’ım sunumlara bak yaaaa

Yok canım dolapta durduysa bozulmaz,zaten belli olur kokusundan fln ekşimsi kokar. Bide peynir kesiği gibi olur nadir olarak bozulunca.
Sen kokla isitinca soğukken belli olmaz pekte,dikkatli ol yine de tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…