- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.421
En son tehdit ettim artık yaptın yaptın yaomadin kendim yapicam sonra da bana gelip de artistlik taslama çok bni dusunuyormussun gbi dusuncelere hiç kapılma dedm eğer öyle yaparsan seni doverm dedi sakin ellemiceksin dedi o zaman zamanında yap sende dedmBiraz totosunu kaldırsın bir zahmet hem 2 çocukla uğraşıyorsun hem ev işleri hemde hamilesin. Hayat müşterek kusura bakmasın madem öyle iyi yapıyorsun gülimm
Bende bizim balkonu benim minnoş temizletiyorum . Balkonum kapalı ama Gece nin alanı orası eve tuvalet yapmaz ama çok nadir sıkışırsa dayanamayacak durumda ise gider bi işer balkonahamile kalmadan önce hep ben temizliyordum hatta 1 kere balkon yıkarken ayağım kaydı düştüm sonra hamile olduğumu öğrenince dedim daha mümkün değil yıkamam.
Yani dedigin gbi yavas yavas nornal hayatina devam edeceksin Allah korusun doktor yatmalisin vs demedigi surece ... yavas kendinu yormadan uzanmadan etmeden isini gucunu yap canm Allah in izniyle bisey olmaz . Sevdgn insanlarsa seve seve yaparsin zaten iyi guzel bi aksaminiz olsun insallahAynen çayımm, aslında almazdım ama. Eşimin çok sevdiğim bir kuzeni var o gelecek Sivas ta yaşıyor normalde İstanbul’a gelmiş ; davet etmeden duramadım. Çok severim kendisini
Bir kaç saate en geç yarın sabaha yapmış olur gülimmEn son tehdit ettim artık yaptın yaptın yaomadin kendim yapicam sonra da bana gelip de artistlik taslama çok bni dusunuyormussun gbi dusuncelere hiç kapılma dedm eğer öyle yaparsan seni doverm dedi sakin ellemiceksin dedi o zaman zamanında yap sende dedm
Pazar günü son baktm hala ellemiyor ben yapicam umrumda da değil yani doguma kdr da artık yaklaştirmam kendime
Aminnn çayım.Yani dedigin gbi yavas yavas nornal hayatina devam edeceksin Allah korusun doktor yatmalisin vs demedigi surece ... yavas kendinu yormadan uzanmadan etmeden isini gucunu yap canm Allah in izniyle bisey olmaz . Sevdgn insanlarsa seve seve yaparsin zaten iyi guzel bi aksaminiz olsun insallah
doğru o hormonlar adet dönemi bile neler ediyor hamişken kimbiliHormonlardan ota boka ağlıyorsun
İstemsizce bı bakmışsın gözlerden süzülmüş durduramiyirsun
bende iyiyim kuzumm eve döbüyorubende size alıştım valla yaaIyiyim kuzu masallah diyeym cok iyiyimsen naslsin ozledik seni yanii alistirdin kendine bizi
İyiyimm büşümm, Yorgun’um temizlik falan derken pestilim çıktı az dinlenip yemek yapıCam, akşama misafirim var . Sen napıyorsun
Ben çok iyiyim ablacım sen nasılsın
Ablam sagolsun kartını verdi kendime yeni ciciler aldım saçımı uzatmak için de biseyler ariyorum şimdi , biraz da yemek tariflerine bakıyorum :) sınavlar bitti kendime geldim valla yaa :))
Allah Allah gülom niye öyle oldu acaba
Ben geçen yedim iyiydim. Kötü olursam bende bırakırım.
Hiç belli olmaz hani
Ohoo daha ne olsun. Donatma menüsü resmen. Süper Patilimkebaba bittim
Ben zorluyor muydum da duydum ula
Hangi kitaplar
Hiç sanmiyorm resmn şuan dotunu dinlendiriyorBir kaç saate en geç yarın sabaha yapmış olur gülimm
Aynen öyle büsbüsumdoğru o hormonlar adet dönemi bile neler ediyor hamişken kimbili
bende iyiyim kuzumm eve döbüyorubende size alıştım valla yaa
ayyy kesinlikle çamterabentin benim belime gelmeyen saçımı belime getirdi o
Aman boşver sen Cicim ağzı olan konuşuyorkimse zorla gelmiyor ya
O zaman Doğuma kadar elizabethHiç sanmiyorm resmn şuan dotunu dinlendiriyor
Buşom camterebentini şampuana katıp mi kullandın?doğru o hormonlar adet dönemi bile neler ediyor hamişken kimbili
Aman boşver sen Cicim ağzı olan konuşuyorkimse zorla gelmiyor ya birsürü aldım valla eve gidnce yazıyım sana hepsini yazarlarıyla
Kolay gelsinnnnKuzular ben yemek yapmaya kaçıyorum bayyyyyyyy
Eki Görüntüle 2560353
Nasıl kullandın onu hemen almaliyimm başka neler yaptın ne kadar sürede uzadıdoğru o hormonlar adet dönemi bile neler ediyor hamişken kimbili
Aman boşver sen Cicim ağzı olan konuşuyorkimse zorla gelmiyor ya birsürü aldım valla eve gidnce yazıyım sana hepsini yazarlarıyla
Saol cicim Allah razı olsunEline sağlık seksü şempazem harika olmuş
Ama ben senden daha memeli, daha alev alev pastalar beklerdim
Ama gerçekten enfes gözüküyor.
Çok mutlu olmuştur, hediye de aldın mı.
Allah’ım sunumlara bak yaaaaSaol cicim Allah razı olsunhediye almadım canım,genelde ben pasta tarzı sürpriz işte kutlama gibi şeyler hazırlarım hediye yerine,eşimde tam tersi hediye alır bana pasta yada kutlama tarzı bişey yapmaz böyle alıştık hep :)
Buda günün kahvesi
Eki Görüntüle 2560370
Yok canım dolapta durduysa bozulmaz,zaten belli olur kokusundan fln ekşimsi kokar. Bide peynir kesiği gibi olur nadir olarak bozulunca.Kuzular bozulduğunu düşünmüyorum ama sormakta fayda varPerşembe akşamı süt almıştım 2 kere kaynatıp içtim çok severim de
2 gün geçti şimdi gene kaynatıyorum süt içicem
Bozulmamıştır değil midolapta idi kaynattım öyle değişik bir hal de almadı, içiyorum
Immmmm missss gibi süt kokuyorrrrYok canım dolapta durduysa bozulmaz,zaten belli olur kokusundan fln ekşimsi kokar. Bide peynir kesiği gibi olur nadir olarak bozulunca.
Sen kokla isitinca soğukken belli olmaz pekte,dikkatli ol yine de tabi
Kendi kasindiO zaman Doğuma kadar elizabeth
Dikkatli ol yine de patilimImmmmm missss gibi süt kokuyorrrr
Kizzz gorusebiliyor olsak keşke, alâsını yapar sunarım sizlere canlarımVallahi kocan olasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?