- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.441
Buşom camterebentini şampuana katıp mi kullandın?
Kolay gelsinnnn
Nasıl kullandın onu hemen almaliyimm başka neler yaptın ne kadar sürede uzadı
Bende cokk severimmImmmmm missss gibi süt kokuyorrrr
Benim uzun ama asiri dokuluyor yaaaçamterebentini aktardan aldım şurup şişesi gibi minik bi şişedeydi, zaten içinde yazıyor 400 ml şampuana 1 kapak 2 kapak gibi, valla 3-4 ayda etkisini göstermişti bende dökülmelerimi de baya azaltmıştı
Benimde çok dökülüyor keratin bakımından somra fazla dökülmüyor ama kuzum, yazın varya avuç avuç gidyor nasıl hala saç var kafamda şaşırıyorum
Demek pasta yiyorsunDikkatli ol yine de patilim
Markası ne abla bakınca söyler misin saçıma degcek kalitelisi olsun bariçamterebentini aktardan aldım şurup şişesi gibi minik bi şişedeydi, zaten içinde yazıyor 400 ml şampuana 1 kapak 2 kapak gibi, valla 3-4 ayda etkisini göstermişti bende dökülmelerimi de baya azaltmıştı
Ay valla marka hiç bilmiyorum kuzum geçenlerde banyoyu temizlerken son şişeyi de attım ama zaten aktardan ben kaç senedir değişik değişik alıyordum hep, özellikle bir marka kullanmadım hiç, ilk başlarda kokusu çok keskin geliyor sana ama sonr a alışıyorsun. Şampuanıda azıcık cıvıklaştırıyorDemek pasta yiyorsun
Markası ne abla bakınca söyler misin saçıma degcek kalitelisi olsun bari
Tamam abla haftaici avmye gidicektim zaten pazartesi de onu alırım . Şampuana 1 kapak atsam çok mu gelir acabaAy valla marka hiç bilmiyorum kuzum geçenlerde banyoyu temizlerken son şişeyi de attım ama zaten aktardan ben kaç senedir değişik değişik alıyordum hep, özellikle bir marka kullanmadım hiç, ilk başlarda kokusu çok keskin geliyor sana ama sonr a alışıyorsun. Şampuanıda azıcık cıvıklaştırıyor
Şampuanın kaç ml ise ona göre koyarsın kuzum mesela benim 600 ml e sanırım 2 kapak koyuyordumTamam abla haftaici avmye gidicektim zaten pazartesi de onu alırım . Şampuana 1 kapak atsam çok mu gelir acaba
Benimki 350 ml o zaman 1 kapak yeterlidir teşekkür ederimŞampuanın kaç ml ise ona göre koyarsın kuzum mesela benim 600 ml e sanırım 2 kapak koyuyordum
Enfes duruyorEki Görüntüle 2560397
Bizde akşam yemeği böyle
Portakallı ayvalı kereviz..
aypare ackerman yaptın mı kuzum brokoliyi?
Vay vay ne güzel görünüyorEki Görüntüle 2560397
Bizde akşam yemeği böyle
Teşekkür ederim fıstığımEnfes duruyor
Henüz yapmadım aneycim, brokoli bulamadım çünkü hepsi bir değişikti , pazartesi veya salı yapmayı düşünüyorum yapınca sana mutlaka resim atarım
Soğusun iyice diye bekliyorum daha bakmadım çok heyecanlıyım sultanımVay vay ne güzel görünüyor
Tadına baktin mi
mmmm nefis görünüyor ciciimEki Görüntüle 2560397
Bizde akşam yemeği böyle
Brokoli çorbasını denedin mi hiç oda çok guzel diyorlar :)(Teşekkür ederim fıstığım
Tamam bekliyorum ♥
Benim de dolapta duruyor brokolim. Yarın yapacağım yoksa bozulacak.
Soğusun iyice diye bekliyorum daha bakmadım çok heyecanlıyım sultanım
Görüntüsü harika duruyor eminm çok da güzel yapmissindir tadı da harikadır :)Teşekkür ederim fıstığım
Tamam bekliyorum ♥
Benim de dolapta duruyor brokolim. Yarın yapacağım yoksa bozulacak.
Soğusun iyice diye bekliyorum daha bakmadım çok heyecanlıyım sultanım
Meyveli sebzeli bir vitamin deposummmm nefis görünüyor ciciimellerine sağlık❤ miniğe de bol vitamin olsuun
Ben sebze çorbası yapıyorum brokoli de katılıyorum fıstığım.Brokoli çorbasını denedin mi hiç oda çok guzel diyorlar :)(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?