- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.461
Gülommmm tarif için teşekkür ederim gerçekten harika oluyormuş böyle ayvaylaGörüntüsü harika duruyor eminm çok da güzel yapmissindir tadı da harikadır :)
Bunuda denemek istiyorummmmm.Ben sebze çorbası yapıyorum brokoli de katılıyorum fıstığım.
Karnabahar, brokoli, Brüksel lahanası, havuç, patates koyarak yapıyorum. Bazen kremalı bazen sütlü.
Çok hoş oluyor evet
Ama sadece brokoliyle denemedim.
Yaaaa gerçekten mo beğendin miGülommmm tarif için teşekkür ederim gerçekten harika oluyormuş böyle ayvayla
İyi ki gülomu dinlemişim gel acık üpem
Yaa ciciim demen yemiş gibi olmama yettiiMeyveli sebzeli bir vitamin deposu
Teşekkür ederim miniğim ♥
Keşke gel beraber olsun diyebilsem
Çok kolay çorba kuzum. Dediğim malzemeleri doğrayıp atıp zeytinyağında kavuruyorsun biraz da un ekleyip.Bunuda denemek istiyorummmmm.
Çok beğendim vallahi gülomYaaaa gerçekten mo beğendin mi
Afiyet bal şeker olsun bitanem :)
Mutlaka yapıcam bunuÇok kolay çorba kuzum. Dediğim malzemeleri doğrayıp atıp zeytinyağında kavuruyorsun biraz da un ekleyip.
Sonra çorba olacak kadar su ekliyorsun tepesine. Kanamaya başlayınca süt ya da krema koy. Tuzunu koy. Malzemeler yumuşayınca al ocaktan blender dan geçir.
Mis gibi oluyor ♥
Rica ederim pıtırcığım.Mutlaka yapıcam bunu
Teşekkür ederim
Süper bende çok severim sebzeRica ederim pıtırcığım.
Sen iste ben sana her sebzenin tarifini veririm yardımcı olurum.
Sebze ♥ Ben
Yemek mi fırında mı?Süper bende çok severim sebze
Mantar yapmak istiyorum yarın nasıl güzel olur var mı püf noktası :)
Harika olmuss ellerine saglikEki Görüntüle 2560397
Bizde akşam yemeği böyle
Portakallı ayvalı kereviz..
aypare ackerman yaptın mı kuzum brokoliyi?
Seni yerimYaa ciciim demen yemiş gibi olmama yettii ❤
Yemek tavukla beraber yapıcam yanına salata yoğurt diyet modunu aktifleştirdim ama fırında hiç denemedim :)Yemek mi fırında mı?
Mutlaka deneyin ayvalı halini. Açık açık tarif de yazabilirim. Böyle efso bir lezzet yok yav.Harika olmuss ellerine saglik
Ellerine sağlık harika görünüyor CiciiEki Görüntüle 2560397
Bizde akşam yemeği böyle
Portakallı ayvalı kereviz..
aypare ackerman yaptın mı kuzum brokoliyi?
Bir iki fikir yazayım pıtırcığım.Yemek tavukla beraber yapıcam yanına salata yoğurt diyet modunu aktifleştirdim ama fırında hiç denemedim :)
Afiyet bal şeker olsun bidenemÇok beğendim vallahi gülom ♥
Bide ben içine portakal dilimleri, defne yaprağı da koyup pişirdim. Kerevizin o ağır tadı zerre kalmadı bambaşka birşeye dönüşmüş
Bol da limon sıktım.
Vitamin deposu gülom sayesinde
Bide o kadar dikkat etmeme rağmen tırnaklarımda beyaz lekeler çıkmaya başladı çok şaşkınım.
Sağol büşom. Bir hamile kal seni rızanı gözetmeksizin sağlıklı hayata kelepçeliycemEllerine sağlık harika görünüyor Cicii
Yok be yavrum o lekeler benim bildiğim vitamin eksikliğinden çıkarAfiyet bal şeker olsun bidenem
Vitaminleri al bebisimize iyi bak
Demekki kendine iyi bakıyorsun :)
Sağol büşom. Bir hamile kal seni rızanı gözetmeksizin sağlıklı hayata kelepçeliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?