- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.481
Yaa çok teşekkür ederim uğraşıp yazdığın icinnnBir iki fikir yazayım pıtırcığım.
1-FIRINDA
Mantarları soy içlerini çıkar. Fırın tepsisine yağlı kağıdı koyup kup kup duracak şekilde diz.
Mantarların içine bir çimdik tereyağı koy fırına ver. Mantarlar yumuşayınca çıkar kupların içine aldığı kadar kaşar ya da çeçil peyniri koy üstüne de azıcık daha tereyağı koy böyle nohut kadar. yeniden fırına ver. Peynir erir erimez yanmadan çıkar.
Ortaya şaheser çıkıyor. Al sana internetten örneğini buldum.
Eki Görüntüle 2560406
2-YEMEK OLARAK
Biraz tereyağı biraz sıvıyağ da soğanı kavur. Üstüne tavukları kuş başı doğrayıp kat biraz kavur sonra tencerenin kapağını kapa suyunu salıp çektikten sonra mantarları doğrayıp koy. Biraz yeşil biber biraz kapya biber (kırmızı olan yağ biberi) koy. Tavuk çok su çektiyse yarım çay bardağı su koy. Baharatları ekle. Pişince al. Böyle basit bir türlü çeşidi olabilir. Kimisi patlıcan da koyuyor ama ben sevmiyorum. Sevdiğin şeyler ekleyebilirsin.
Bu arada yemekte istiridye mantarı kullanmayı dene. Daha etli ve lezzetli. Bide istiridye mantarını bir gün ızgarada dene. Böyle birşey yemedim dersin.
Hayırlı olsun yeni kitapların çok güzel kitaplar almışsınayy valla ben razıyım Cici senden tarif alırım bolcabu arada eve geldim kitapları yerleştirdim senin için yazacağımm, listemle gitmiştim ama bazı yayın evleri sitelerinden çoook pahalıya satıyordu o yüzden listemin dışına da çıktım orda hemen kaynaşıverdiğim birkaç kızla konuşup onların okuduklarından da aldım Öncelikle Elizabeth Hoyt yazarının 1 kitabını görümcemde okumuş ve bayılmıştım historical biraz romantik tarz, arada onlardan Okumayı çok seviyorum ve kadının toplam 14 kitabı vardı pegasus yayın evinde resmen pazarlık yaptım (çünkü Kayseri gelini olmak ) n11 de pegasus 14 kitabı 140 tl ye satıyor sizde öyle satın sizdeen alıyım dedim kadının tüm kitaplarını aldım
Sonra Sarah Jionun elveda haziran kitabını aldım
Kimberley Freemanın Kor adası ve Kır çiçeği tepesi kitaplarını aldım, türk yazarlara destek vermeyi çok seviyorum çoğu arkadaşım hep yabancı yazarlar okur ama ben zeynep sey’in umut acı veda iz serisini çok duymuştum onuda almak istiyordum onu aldım o seriyi alınca yanına hemen hediye kitap kopardımsonra orda tanıştığım birinin tavsiyesi ile av çaylak avcı serisini aldım o seriyi alınca da bi hediye daha istedim (adam artık yıldı benden ) bir sür kitapla eve döndüm Çok yoruldum ya pazarlık yordu beni ama kitaplığıma yerleştirdim her şeyi şimdi huzurluyum
bugün ben :
Eki Görüntüle 2560410
YaaaaSeni yerim. Kızarmış ekmeğin üstüne sürülen kaymak ve bal çekiyor canım senin adını görünce nasıl bir bağlantı var cidden anlamadım
Bende de çıkıyorduYok be yavrum o lekeler benim bildiğim vitamin eksikliğinden çıkar
Canım teşekkür ederim. Bu şekilde denemek istiyorum. Artemis de bir şampuan ismi verdi tresan diye. Onu aldım terebentin ile kullanayım.Bir tarafdan da vitamin takviyesi bakalım dökülmeler azalacak mi?çamterebentini aktardan aldım şurup şişesi gibi minik bi şişedeydi, zaten içinde yazıyor 400 ml şampuana 1 kapak 2 kapak gibi, valla 3-4 ayda etkisini göstermişti bende dökülmelerimi de baya azaltmıştı
Hayırlı olsun yeni kitapların çok güzel kitaplar almışsın
Bence en en onemlisi kan değerleri baktırdın mı ablacım. Önce içten besleki saç kanla beslenir mutlaka D vit B12 demir hemoglobin falan baktır onlar düşük oldumu hiç faydası olmaz dış bakımlarınCanım teşekkür ederim. Bu şekilde denemek istiyorum. Artemis de bir şampuan ismi verdi tresan diye. Onu aldım terebentin ile kullanayım.Bir tarafdan da vitamin takviyesi bakalım dökülmeler azalacak mi?
Yaa nasıl özledim kitap fuarına gitmeyiayy valla ben razıyım Cici senden tarif alırım bolcabu arada eve geldim kitapları yerleştirdim senin için yazacağımm, listemle gitmiştim ama bazı yayın evleri sitelerinden çoook pahalıya satıyordu o yüzden listemin dışına da çıktım orda hemen kaynaşıverdiğim birkaç kızla konuşup onların okuduklarından da aldım Öncelikle Elizabeth Hoyt yazarının 1 kitabını görümcemde okumuş ve bayılmıştım historical biraz romantik tarz, arada onlardan Okumayı çok seviyorum ve kadının toplam 14 kitabı vardı pegasus yayın evinde resmen pazarlık yaptım (çünkü Kayseri gelini olmak ) n11 de pegasus 14 kitabı 140 tl ye satıyor sizde öyle satın sizdeen alıyım dedim kadının tüm kitaplarını aldım
Sonra Sarah Jionun elveda haziran kitabını aldım
Kimberley Freemanın Kor adası ve Kır çiçeği tepesi kitaplarını aldım, türk yazarlara destek vermeyi çok seviyorum çoğu arkadaşım hep yabancı yazarlar okur ama ben zeynep sey’in umut acı veda iz serisini çok duymuştum onuda almak istiyordum onu aldım o seriyi alınca yanına hemen hediye kitap kopardımsonra orda tanıştığım birinin tavsiyesi ile av çaylak avcı serisini aldım o seriyi alınca da bi hediye daha istedim (adam artık yıldı benden ) bir sür kitapla eve döndüm Çok yoruldum ya pazarlık yordu beni ama kitaplığıma yerleştirdim her şeyi şimdi huzurluyum
bugün ben :
Eki Görüntüle 2560410
İşe yarar abla ben Çevremde çamterabentin kullanıp memnun kalmayan görmedimCanım teşekkür ederim. Bu şekilde denemek istiyorum. Artemis de bir şampuan ismi verdi tresan diye. Onu aldım terebentin ile kullanayım.Bir tarafdan da vitamin takviyesi bakalım dökülmeler azalacak mi?
Ayyy inşallah ben de istiyorum, huzursağol kuzumm daha güzelleri senin olsun, hayalim bir odamı komple kitap okuma odası yapmakponcikvegece gibi, şu an daha oturma odamda bir kitaplığım var sığmıyor ama artık sanırım yaptırmam gerekecek
Teşekkür ederim kuzumm, valla yakın olsa yarın yine giderdim herhalde o kadar seviyorumYaa nasıl özledim kitap fuarına gitmeyi
Sen anlattın ya ben heyecanlandım burda kızçok hoşuma gidiyor güzel kitaplar almışsın canım
Cici annem tam mevsimi bol bol ayva ye...Bebeğinin genlerinden çok ihtiyaç hissetmez belki ama üç dört sülale öncesi çok esmer bir anneanne, babaanne veya hala varsa çekmesin diye . Bir sünnette okumuştum. Sahih bir hadismiş. Tavsiye edilmiş. Çok araştırmadim ama ben hamileyken yemiştim bebeklerim gerçekten dikkat çekici şekilde biblo gibiydi. Karga Şahan misali de olabilir amaYaaaa
+ göndereyim sana cicim nerden aklına geldii kiii
Ayy dimi canım, şuan fuar imkanım olmuyor amaaTeşekkür ederim kuzumm, valla yakın olsa yarın yine giderdim herhalde o kadar seviyorum
Öyle kuzum ya yılda 1 oluyor geçen sene kaçırdım çok üzülmüştüm.. Anca avm de dr falan oralarda fuardan bile pahalı oluyorAyy dimi canım, şuan fuar imkanım olmuyor amaaAVM de, Kitap evlerinde özlemimi dindiriyorum birazcık
Sağol Rossum
Olmaz mııı hem de ne pahalıııÖyle kuzum ya yılda 1 oluyor geçen sene kaçırdım çok üzülmüştüm.. Anca avm de dr falan oralarda fuardan bile pahalı oluyor
Olmaz mııı hem de ne pahalıııkuzum bakıyorum, bazen aynı kitap nette indirimde oluyor, şimdi kpss kitaplarını da hep netten aldığım için uyguna geliyor
Saol canım
Pastayı ve kahvenin yanında ki sekerlemeyi sunum amaçlı hazırladım bakma Artemis lütfen,yedigimden değil patron abdhakhjDemek pasta yiyorsun
Markası ne abla bakınca söyler misin saçıma degcek kalitelisi olsun bari
AjdvsbxjsK Kendinisevenbirii döktürmüşsün seksü şempazem ya vallahi benim de kocan olasım geldi ne yalan söyleyeyimkahve sunumun harika gözüküyor.
Ayyy Ayyy Rosuum inşallah inşallahhAferin sen hep böyle.ol
Sadece kpss odaklan basaracaksin yapacaksın ballı lokmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?