Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa çok teşekkür ederim uğraşıp yazdığın icinnn 2 numarayı yarın denicem ama üsttekinj kesin denemem lazım enfessss hepsini ekran görüntüsü alıp klasörledim. İstiridye mantarı da aklımda

Hayırlı olsun yeni kitapların çok güzel kitaplar almışsın

Canım teşekkür ederim. Bu şekilde denemek istiyorum. Artemis de bir şampuan ismi verdi tresan diye. Onu aldım terebentin ile kullanayım.Bir tarafdan da vitamin takviyesi bakalım dökülmeler azalacak mi?

Hayırlı olsun yeni kitapların çok güzel kitaplar almışsın

sağol kuzumm daha güzelleri senin olsun, hayalim bir odamı komple kitap okuma odası yapmak poncikvegece gibi, şu an daha oturma odamda bir kitaplığım var sığmıyor ama artık sanırım yaptırmam gerekecek

Canım teşekkür ederim. Bu şekilde denemek istiyorum. Artemis de bir şampuan ismi verdi tresan diye. Onu aldım terebentin ile kullanayım.Bir tarafdan da vitamin takviyesi bakalım dökülmeler azalacak mi?
Bence en en onemlisi kan değerleri baktırdın mı ablacım. Önce içten besleki saç kanla beslenir mutlaka D vit B12 demir hemoglobin falan baktır onlar düşük oldumu hiç faydası olmaz dış bakımların

Yaa nasıl özledim kitap fuarına gitmeyi

Sen anlattın ya ben heyecanlandım burda kız çok hoşuma gidiyor güzel kitaplar almışsın canım

İşe yarar abla ben Çevremde çamterabentin kullanıp memnun kalmayan görmedim kaşına falan sürende var yeni saçlar bile çıkarıyormuş gürleştiriyormuş

Ayyy inşallah ben de istiyorum, huzur

Yaa nasıl özledim kitap fuarına gitmeyi

Sen anlattın ya ben heyecanlandım burda kız çok hoşuma gidiyor güzel kitaplar almışsın canım
Teşekkür ederim kuzumm, valla yakın olsa yarın yine giderdim herhalde o kadar seviyorum

Yaaaa
+ göndereyim sana cicim nerden aklına geldii kiii
Cici annem tam mevsimi bol bol ayva ye...Bebeğinin genlerinden çok ihtiyaç hissetmez belki ama üç dört sülale öncesi çok esmer bir anneanne, babaanne veya hala varsa çekmesin diye . Bir sünnette okumuştum. Sahih bir hadismiş. Tavsiye edilmiş. Çok araştırmadim ama ben hamileyken yemiştim bebeklerim gerçekten dikkat çekici şekilde biblo gibiydi. Karga Şahan misali de olabilir ama kertenkele ablası öper minik kardeşini.

Ayy dimi canım, şuan fuar imkanım olmuyor amaa AVM de, Kitap evlerinde özlemimi dindiriyorum birazcık
Öyle kuzum ya yılda 1 oluyor geçen sene kaçırdım çok üzülmüştüm.. Anca avm de dr falan oralarda fuardan bile pahalı oluyor

Öyle kuzum ya yılda 1 oluyor geçen sene kaçırdım çok üzülmüştüm.. Anca avm de dr falan oralarda fuardan bile pahalı oluyor
Olmaz mııı hem de ne pahalııı kuzum bakıyorum, bazen aynı kitap nette indirimde oluyor, şimdi kpss kitaplarını da hep netten aldığım için uyguna geliyor

Aferin sen hep böyle.ol
Sadece kpss odaklan basaracaksin yapacaksın ballı lokmam
Olmaz mııı hem de ne pahalııı kuzum bakıyorum, bazen aynı kitap nette indirimde oluyor, şimdi kpss kitaplarını da hep netten aldığım için uyguna geliyor

Benim uzun ama asiri dokuluyor yaaa

Bu arada K Kendinisevenbirii harikaaa sunumlar afiyetolsun
Saol canım
Demek pasta yiyorsun

Markası ne abla bakınca söyler misin saçıma degcek kalitelisi olsun bari
Pastayı ve kahvenin yanında ki sekerlemeyi sunum amaçlı hazırladım bakma Artemis lütfen,yedigimden değil patron abdhakhj
K Kendinisevenbirii döktürmüşsün seksü şempazem ya vallahi benim de kocan olasım geldi ne yalan söyleyeyim kahve sunumun harika gözüküyor.
Ajdvsbxjs poncikvegece ya patilimin dediğini sbh eşime dedim bak kocam olmak istiyor kızlar ona göre bil kıymetimi diye,kahve genzine kaçtı adamın,gülmekten yoruldu teşekkür ederim cicim size de yapıp sunabilme ihtimalim olsa keşke

Aferin sen hep böyle.ol
Sadece kpss odaklan basaracaksin yapacaksın ballı lokmam
Ayyy Ayyy Rosuum inşallah inşallahh

Bu kpss kitaplarına verdiğim paralara off Offf ne çeyizler tabaklar tencereler alırdım ben amaa zalım kader işte neyse sıra onlara da gelecek

Ya bide biliyo musun herkes deli gibi kpss kitabı alıyor bakıyorum hep tükenmiş tükenmişş, yazık vallahi bize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…