- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.501
Ufak Tefek Cinayet' lerde Serhan bayılmısti bu yemeğe...Eki Görüntüle 2560397
Bizde akşam yemeği böyle
Portakallı ayvalı kereviz..
@-Artemis_ yaptın mı kuzum brokoliyi?
Bırak tencereyi tavayiAyyy Ayyy Rosuum inşallah inşallahh
Bu kpss kitaplarına verdiğim paralara off Offf ne çeyizler tabaklar tencereler alırdım ben amaa zalım kader işteneyse sıra onlara da gelecek
Ya bide biliyo musun herkes deli gibi kpss kitabı alıyorbakıyorum hep tükenmiş tükenmişş, yazık vallahi bize
Olmaz mııı hem de ne pahalıııkuzum bakıyorum, bazen aynı kitap nette indirimde oluyor, şimdi kpss kitaplarını da hep netten aldığım için uyguna geliyor
Bıraktım vallahi RosuumBırak tencereyi tavayi
Al eline kalemi kitabı
Çöz çöz dur soruları
Yak yak o minnak kafanı
Hahahabsbsbshsj
Aaa sanki evet bende hatırladımUfak Tefek Cinayet' lerde Serhan bayılmısti bu yemeğe...Ellerine sağlık canım. Listeme aldım harika bir diyet yemeği her haliyle.
AhahahahhaBıraktım vallahi Rosuumkafam tek kpss ye çalışabiliyor şuan
Ben biraz daha yakıp geleyim kafamıbugün kendime ödül olarak kokulu mum aldım şimdi kokulu kokulu test çözücem
Bir kitap siparişi verdik eşimle 10 günde geldiinternetgerçekten çok uygun ya bende hep kitap yurdu yada bkm kitaptan alıyorum, bu aralar n11 de de kitaplar var indirimde bakabilirsn geçenlerde gördüm kpss kitaplarını
aa sağol kuzum, ben de kitap yurdundan alıyorum genelde ama n11 e hiç bakmamıştım bakayım birinternetgerçekten çok uygun ya bende hep kitap yurdu yada bkm kitaptan alıyorum, bu aralar n11 de de kitaplar var indirimde bakabilirsn geçenlerde gördüm kpss kitaplarını
Ahahahahha
Hadi tuttur tuttur çöz bakalım mumlar eşliğinde
Senin de romantizmin bu napican
Kitaplar kalp sen kalp mum ışığı
Sen bı kpss yi kazan egitime gittiğin yerlerde bulursun kocaHem de ne romantizm
Canım cuma günü verdim sonuçları pazartesi öğleden sonra alacağım. Yalnız D vitamini için hastaneye gitmem gerekiyor geçen yıl aile hekimliğinde bakıyorlardı bu yıl yokmuş...Bence en en onemlisi kan değerleri baktırdın mı ablacım. Önce içten besleki saç kanla beslenir mutlaka D vit B12 demir hemoglobin falan baktır onlar düşük oldumu hiç faydası olmaz dış bakımların
Vayyy süpersin büşom. Entelektüel halin beni ayrıca etkilediayy valla ben razıyım Cici senden tarif alırım bolcabu arada eve geldim kitapları yerleştirdim senin için yazacağımm, listemle gitmiştim ama bazı yayın evleri sitelerinden çoook pahalıya satıyordu o yüzden listemin dışına da çıktım orda hemen kaynaşıverdiğim birkaç kızla konuşup onların okuduklarından da aldım Öncelikle Elizabeth Hoyt yazarının 1 kitabını görümcemde okumuş ve bayılmıştım historical biraz romantik tarz, arada onlardan Okumayı çok seviyorum ve kadının toplam 14 kitabı vardı pegasus yayın evinde resmen pazarlık yaptım (çünkü Kayseri gelini olmak ) n11 de pegasus 14 kitabı 140 tl ye satıyor sizde öyle satın sizdeen alıyım dedim kadının tüm kitaplarını aldım
Sonra Sarah Jionun elveda haziran kitabını aldım
Kimberley Freemanın Kor adası ve Kır çiçeği tepesi kitaplarını aldım, türk yazarlara destek vermeyi çok seviyorum çoğu arkadaşım hep yabancı yazarlar okur ama ben zeynep sey’in umut acı veda iz serisini çok duymuştum onuda almak istiyordum onu aldım o seriyi alınca yanına hemen hediye kitap kopardımsonra orda tanıştığım birinin tavsiyesi ile av çaylak avcı serisini aldım o seriyi alınca da bi hediye daha istedim (adam artık yıldı benden ) bir sür kitapla eve döndüm Çok yoruldum ya pazarlık yordu beni ama kitaplığıma yerleştirdim her şeyi şimdi huzurluyum
bugün ben :
Eki Görüntüle 2560410
Ne demek pıtırcığım her zamanYaa çok teşekkür ederim uğraşıp yazdığın icinnn♥♥ 2 numarayı yarın denicem ama üsttekinj kesin denemem lazım enfessss hepsini ekran görüntüsü alıp klasörledim. İstiridye mantarı da aklımda
Bilmiyorum seni gördükçe canım istiyorYaaaa
+ göndereyim sana cicim nerden aklına geldii kiii
Aaaa...Bende de çıkıyordu
Peynir ye güzelim o zaman geçiyor o beyazliklar
Aaaaa elhanım..Cici annem tam mevsimi bol bol ayva ye...Bebeğinin genlerinden çok ihtiyaç hissetmez belki ama üç dört sülale öncesi çok esmer bir anneanne, babaanne veya hala varsa çekmesin diye . Bir sünnette okumuştum. Sahih bir hadismiş. Tavsiye edilmiş. Çok araştırmadim ama ben hamileyken yemiştim bebeklerim gerçekten dikkat çekici şekilde biblo gibiydi. Karga Şahan misali de olabilir amakertenkele ablası öper minik kardeşini.
Yazmış mıydın tarifi canım? Portakalı kabuğuyla mi dilimledin? Gerçekten zahmet olacak ama yazdiysan alıntılar misin kuzumAaa sanki evet bende hatırladım
Serhan gibi bende bayıldım. Mutlaka dene elhanım. Sağlıklı hayata kendimi adamış vaziyetteyim
Sarışın değil de ( emin değilim) bembeyaz pembe yanaklı bir de gamzeli yapıyormuş...hadisi araştırıp buluyorum hemen...Vayyy süpersin büşom. Entelektüel halin beni ayrıca etkiledi
Bende genelde Türk yazarlardan yanayımdır. Oku bitir 1 2 tavsiye de ben vermek isterim
Ne demek pıtırcığım her zaman ♥♥ sen yeter ki güzel beslen
Şimdiden afiyet bal şeker olsun ♥
Bilmiyorum seni gördükçe canım istiyor
Zaten geyşama dedim ekmek kızartma makinesi alalım diye.
Ama doğal bal bulmak mesele işte.
Aaaa...
Halbuki her gün kefir içerim yumurta yerim. D vitaminim yüksek ama çok şaşırdım bende. Peynir de yiyeyim madem
Aaaaa elhanım..
Ayva bebeği sarışın mı yapıyor yani?
O hadisleri bana da söyler misin?
Peynireizlikten oluyormuş bana diyetisyen öyle demiştiVayyy süpersin büşom. Entelektüel halin beni ayrıca etkiledi
Bende genelde Türk yazarlardan yanayımdır. Oku bitir 1 2 tavsiye de ben vermek isterim
Ne demek pıtırcığım her zaman ♥♥ sen yeter ki güzel beslen
Şimdiden afiyet bal şeker olsun ♥
Bilmiyorum seni gördükçe canım istiyor
Zaten geyşama dedim ekmek kızartma makinesi alalım diye.
Ama doğal bal bulmak mesele işte.
Aaaa...
Halbuki her gün kefir içerim yumurta yerim. D vitaminim yüksek ama çok şaşırdım bende. Peynir de yiyeyim madem
Aaaaa elhanım..
Ayva bebeği sarışın mı yapıyor yani?
O hadisleri bana da söyler misin?
Ay bende Dr yasak koydu sandım, yapın gitsin ya,bir seycik olmaz, biz 3 hamileligimde de yaptık,yalnız oğlumda 5. Aydan sonra hiç olmadı,sorunlu bir gebelik olduğu için,Günaydın tatlı kıssslar
Eki Görüntüle 2560237
Herkese en az benim profil resmim kadar güzel bir cumartesi diliyorum
Dün gelemedim geyşam evdeydi malum. Akşam da bir arkadaş bizi manitasıyla tanıştırdı onlarla takıldık
Bu akşam da babamın eşinin akrabaları gelmiş onlarla tanışalım diye çağırdılar bizi oraya gidicez
Yine sevişgen sevişgen konuşmuşsunuz ulan burda dram yaşanıyor dram
Son aktivite 5 Kasım
Doktora sormayı unuttuk diye 3 aralığa kadar da birbirimize 50 cm den fazla yaklaşmıyoruz
1 ay olmuş be şaka maka @Kendinisevenbirii hadi oturup ağlayalım yakın cigaraları, sıradaki ağıt bana gelsin
" Artık bülbül ötmüyor
Gül dolu penceremde
Yalnız hatıran kaldı ahh
Boş kalan çerçevede"
----
Gün planlarını alalım bakalım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
M mehlika nur
@Calcifer
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
Nete yazınca bizim yok yok olmayan kulübümüzde bu sayfaya denk geldim.Ben 22 yıl önce sanırım İhyayi Ulumiddin de okumuştum İmam Gazali...Selam kızlar bilindiği üzere bende hamişim:ecrin_bebek:
bu aralar ayva yeni yeni çıkarken yemeği ihmal etmeyin..
hamilelikte ayva yemek hem bebeğe güzellik katıyo hemde gamzeli doğuyo...
şahsen bi tanık olarak bizim komşumuz öle yapmıştı..
hurafe diyip geçmeyin dualar kitabındada şahsen yenilmesi gerek diye yazılmış..
ayva çıksın ben alıp yemeği düşünüyorum..
aklınızda bulunsun dedim..sevgiler tüm hamiş annelere sağlıklı doğumlar...
Tabiki yazarım elhanım, büyük zevkle hemde.Yazmış mıydın tarifi canım? Portakalı kabuğuyla mi dilimledin? Gerçekten zahmet olacak ama yazdiysan alıntılar misin kuzumÜç dört yıl kadar oldu kerevizle tanisikligimiz yemezdim eskiden şimdi biraz seviyorum. Kokusu biraz keskin gibi pişerken rahatsız ediyor. Bu tarif muhteşem gibi olacak. Görüntü çok güzel eminim tadı da güzeldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?