- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.521
Peynir yemiyorum bak o doğru gülom.Peynireizlikten oluyormuş bana diyetisyen öyle demişti
O yüzden bı de dene bakalim
Sonuçta vitamnlisin herşeyin iyi
:d
Mehlikam gebeliğim sorunlu mu değil mi bilmiyorum ki ondan içim rahat etmiyor.Ay bende Dr yasak koydu sandım, yapın gitsin ya,bir seycik olmaz, biz 3 hamileligimde de yaptık,yalnız oğlumda 5. Aydan sonra hiç olmadı,sorunlu bir gebelik olduğu için,
Bizim de bu sefer 12 gün geçmişti cici seni çok iyi anlıyorum
Ensendeyim kaçamak yapmak yokSaol canım
Pastayı ve kahvenin yanında ki sekerlemeyi sunum amaçlı hazırladım bakma Artemis lütfen,yedigimden değil patron abdhakhj
Ajdvsbxjs@patilibirhayat ya patilimin dediğini sbh eşime dedim bak kocam olmak istiyor kızlar ona göre bil kıymetimi diye,kahve genzine kaçtı adamın,gülmekten yoruldu teşekkür ederim cicim size de yapıp sunabilme ihtimalim olsa keşke
O zaman demir falan bakalım onlar eksik mi tahminimcr ya d vitamini ya B12 yada demir eksik sendeCanım cuma günü verdim sonuçları pazartesi öğleden sonra alacağım. Yalnız D vitamini için hastaneye gitmem gerekiyor geçen yıl aile hekimliğinde bakıyorlardı bu yıl yokmuş...
Çok teşekkür ederim sen ne kadar tatlısın böyle yaVayyy süpersin büşom. Entelektüel halin beni ayrıca etkiledi
Bende genelde Türk yazarlardan yanayımdır. Oku bitir 1 2 tavsiye de ben vermek isterim
Ne demek pıtırcığım her zaman ♥♥ sen yeter ki güzel beslen
Şimdiden afiyet bal şeker olsun ♥
Bilmiyorum seni gördükçe canım istiyor
Zaten geyşama dedim ekmek kızartma makinesi alalım diye.
Ama doğal bal bulmak mesele işte.
Aaaa...
Halbuki her gün kefir içerim yumurta yerim. D vitaminim yüksek ama çok şaşırdım bende. Peynir de yiyeyim madem
Aaaaa elhanım..
Ayva bebeği sarışın mı yapıyor yani?
O hadisleri bana da söyler misin?
Yaaaaaaaaaa çok mutlu oldumNete yazınca bizim yok yok olmayan kulübümüzde bu sayfaya denk geldim.Ben 22 yıl önce sanırım İhyayi Ulumiddin de okumuştum İmam Gazali...
Bir de şu alintiya denk geldim cicim.
"
Ayva İle İlgili Hadis-i Şerifler
Ayva ile ilgili hadis-i şerifler
Ayva bilindiği gibi şifa kaynağıdır. Mutfağımızdan kış boyunca eksik olmayan ayvanın reçeli, tatlısı bolca yapılmaktadır. Özellikle çekirdekli cilt için şifa kaynağıdır. Bir kaç çekirdeği az su içerisinde bekletip jel oluşumunu cildinize sürebilirsiniz. Çok faydalı olduğunu göreceksiniz.
Ayva ile ilgili hadis-i şerifleri yazımızın içinde yer vermeye çalıştık ayvanın bizler için ne kadar çok faydalı olduğunu vücudumuza faydaları nelerdir. Hadis- i şeriflerde bizlere bildirilmiştir.
Bir hadis-i şerifte şöyle bahsedilmektedir.
Ayva yiyiniz, çünkü o gönlü rahatlatır, kalbe kuvvet verir ve ( doğacak ) çocuğun güzel ( salih ve güler ) yüzlü olmasına sebeptir” buyurmuşlardır.
Yıllar yıllar önce kilo almak için gitmiştimPeynir yemiyorum bak o doğru gülom.
Ula senin diyetisyenlerde ne işin var
Çok güzel çok tatlı bir bebiş olurYaaaaaaaaaa çok mutlu oldum
Çok tüketiyorum elhanım. Ama artık daha da tüketicem çok mutlu oldum ya..
İnşallahhhh öyle bir bebeğim olur. Gözlerim yaşardı okurken
Cicinin geninden çirkin bişey çıkması demekÇok güzel çok tatlı bir bebiş olur
Kalp için de çok faydaliymiş annem. Şifa olsun inşallah. Ne niyetle yaparsak onun olacağına inanıyorum ben.Yaaaaaaaaaa çok mutlu oldum
Çok tüketiyorum elhanım. Ama artık daha da tüketicem çok mutlu oldum ya..
İnşallahhhh öyle bir bebeğim olur. Gözlerim yaşardı okurken
KoptumYıllar yıllar önce kilo almak için gitmiştim
Hahahahaha
Herkes zayıflamaya gider annem tuttu kolumdan yürü dedi kilo alcaksn
Bana döndü sordu dediki
- yemek yemeyi mi sevmiyorsun
- yoksa yemek yemeğe mi useniyorsun
Dedm her ikisi doktor bey
Bana bir liste yazdı fındık bal kaymak bilmem neee
Bnm yüzümden babam diyetini bozmuştuhahahahahah
Tabi ben o zamanlar 49 kiloydum
Benim cildim malesef çok iç açıcı ciltlerden değil fıstığım.Ensendeyim kaçamak yapmak yok
O zaman demir falan bakalım onlar eksik mi tahminimcr ya d vitamini ya B12 yada demir eksik sende
Çok teşekkür ederim sen ne kadar tatlısın böyle yasağlıklı beslenmek cilde falan da çok güzel geliyor , sağlıklı beslenince vitamin takviyesine bile gerek kalmıyor sanirim :)
Aminnnnnnn inşallah eli yüzü düzgün güzeller güzeli bir bebek olsunÇok güzel çok tatlı bir bebiş olur
Bir şeyler eksik bebeğim eminimEnsendeyim kaçamak yapmak yok
O zaman demir falan bakalım onlar eksik mi tahminimcr ya d vitamini ya B12 yada demir eksik sende
Çok teşekkür ederim sen ne kadar tatlısın böyle yasağlıklı beslenmek cilde falan da çok güzel geliyor , sağlıklı beslenince vitamin takviyesine bile gerek kalmıyor sanirim :)
Allah örneğe gel koptumCicinin geninden çirkin bişey çıkması demek
Obama'dan Beyza çocuk çıkması demek
O kdr imkansz hahahahha
Kalbim zaten çok kırılgan bu günlerde elhanım. Ona da iyi gelir belki..Kalp için de çok faydaliymiş annem. Şifa olsun inşallah. Ne niyetle yaparsak onun olacağına inanıyorum ben.
Yazık size ama, neyse çoğu gitmiş azı kalmışMehlikam gebeliğim sorunlu mu değil mi bilmiyorum ki ondan içim rahat etmiyor.
Doktor sorunsuz dese bi sonra beni kimse tutamaz zaten
Ne kaldı salıya zaten. 3 gün daha kardeş kardeş takılırız
Hormonlardan hep...Kalbim zaten çok kırılgan bu günlerde elhanım. Ona da iyi gelir belki..
Senin de doğuma az kaldı mehlikam heyecan var mıYazık size ama, neyse çoğu gitmiş azı kalmış
Bilmiyorum artık hormonlar mı... İnsanlar mı değişik yoksa..Hormonlardan hep...
Portakallisini yapiyorum bende cok seviyorum kereviz ama ayvaliyida merak ettimMutlaka deneyin ayvalı halini. Açık açık tarif de yazabilirim. Böyle efso bir lezzet yok yav.kereviz sevmeyenler için özellikle gram kereviz tadı kalmayıp bambaşka birşeye dönüştü bu haliyle.
Pek heyecan yok ,2,5 ay var, sanki daha çok var gibi geliyor bana, bazen hamile olduğumu unutuyorumSenin de doğuma az kaldı mehlikam heyecan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?