Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyyyyy senin düşüncelerini yerimmm sırma saçlım
Merak etme balımmm süt pastorize olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum, Gece nin tuvaletine falan da hiç dokunmuyorum. Dışarıda önceden kedi Köpek sever öperdim hep onları da bıraktım artık sevemiyorum

Elhan ben başlarda pek ayva yemedim ama şimdi yesem etki eder mi
Canım etmez mi bebişin senden besleniyor sonuçta... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok tatlısın bu arada. İnanarak ye sen... Allah niyetini biliyor sonuçta...

Aferin benim minnoş anneme
Bende dışarıda artık hayvan sevmiyorum. Çok zor oluyo görüp de sevememek

Hoşgeldin janejune
Yakuza evet, engerek burçlu yakuzam benim
Nasılsın neler yapıyorsun, hadi tanışalım
Buralarda çok sık olamıyorum ben. 31 yaşındayım, öğretmenim ben de. 1 mm den biraz daha büyük(800 mm civarı) bi çocuum var ve biraz yaramaz bi oğlan yiyo beni Tanımaya deger pek bişi yok aslında. Az depresif bi karakterim. Şu an çalışmıyorum. Aylıksızdayım. Bi de topiğinize yetişemiyorum. Akışı hızlı çok.

Canım etmez mi bebişin senden besleniyor sonuçta... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok tatlısın bu arada. İnanarak ye sen... Allah niyetini biliyor sonuçta...
Teşekkür ederim canım o senin tatlılığın, gerçi bizden sarışın bebek çok zor ama beyaz olsa biraz bari ,anne esmer baba ultra ultra esmer çünkü

Kuzularım. Bana ayrılan sürenin sonuna geldik
Geyşam geliyor hazırlanayım, babamın eşinin davetine icabet edicez.
Üstelik öyle de uyku bastırdı ki. Nasıl gidicem bilmiyorum..
Yarın giremeyeceğim malum geyşam evde.
Pazartesi görüşürüz.
Herkese iyi geceler ve mutlu pazarlar
Hadi kalın sağlıcakla.

Hahahahaha bnde görecektim.nerdeyse :) 43 u
Tek ogunle besleniyordum resmen
Diyetisyene götürdü ne oldu bana aldıklarını kendileri yedi ben yemeden

Ben usengeclikten alıp yiyene kdr onlar bitirmiş

Tam ben gidiyordum sen geldin jane.
Yetiştirsin kuzum ya az gayret et, herkes başında zorlandı ben dahil
Şu sıralar bende depresif oldum olucam gibi. Gebelikten midir nedir, içim daralmaya başladı.
İki depresif iyi anlaşabiliriz bence bu teklifi kaçırma

Hahahahaha bnde görecektim.nerdeyse :) 43 u
Tek ogunle besleniyordum resmen
Diyetisyene götürdü ne oldu bana aldıklarını kendileri yedi ben yemeden

Ben usengeclikten alıp yiyene kdr onlar bitirmiş
Sana kilo alma fırsatı hiç verilmemiş ki gülom. Yiyenlerden sana fırsat mı kalmış da yiyip kilo alasın

Teşekkür ederim canım o senin tatlılığın, gerçi bizden sarışın bebek çok zor ama beyaz olsa biraz bari ,anne esmer baba ultra ultra esmer çünkü
Neyse son anda yakaladık treni...Ay yüzlü miniğimiz bak merhaba diyecek hiç merak etme mehlikacim. Ayvayı yemeye devam...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…