- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.541
Oyyyyy senin düşüncelerini yerimmm sırma saçlımponcikvegece Patilim pastorize olmayan hiçbir sütü kullanma lütfen Hatta sadece süt değil peynir de pastorize değilse asla yeme. Toksoplazmayı araştır. Allah korusun düşüklerden tut bebek anormalliklerine kadar neden olan Toksoplazma mikrobu pastorize olmayan süt ve süt ürünlerinden, hayvan dışkısından ve çiğ etten geçiyor. İyi kızarmayan eti yeme. Çiğ ete, kıymaya sucuğa vesaire asla el sürme ya başka biri yapsın ya eldiven kullan. Köpeciklerin dışkısına da değme sakın.
Canım etmez mi bebişin senden besleniyor sonuçta... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok tatlısın bu arada. İnanarak ye sen... Allah niyetini biliyor sonuçta...
Vallahi bende unutuyorum ileride böyle olmaz diyorum ama oluyor demekkiPek heyecan yok ,2,5 ay var, sanki daha çok var gibi geliyor bana, bazen hamile olduğumu unutuyorum
Aferin benim minnoş annemeOyyyyy senin düşüncelerini yerimmm sırma saçlım
Merak etme balımmm süt pastorize olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum, Gece nin tuvaletine falan da hiç dokunmuyorum. Dışarıda önceden kedi Köpek sever öperdim hep onları da bıraktım artık sevemiyorum
Başlarda daha çok oluyor tabi ama sonlarda da olabiliyorVallahi bende unutuyorum ileride böyle olmaz diyorum ama oluyor demekki
Buralarda çok sık olamıyorum ben. 31 yaşındayım, öğretmenim ben de. 1 mm den biraz daha büyük(800 mm civarı) bi çocuum var ve biraz yaramaz bi oğlan yiyo beniHoşgeldin janejune
Yakuza evet, engerek burçlu yakuzam benim
Nasılsın neler yapıyorsun, hadi tanışalım
Teşekkür ederim canım o senin tatlılığın, gerçi bizden sarışın bebek çok zor ama beyaz olsa biraz bari ,anne esmer baba ultra ultra esmer çünküCanım etmez mi bebişin senden besleniyor sonuçta... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok tatlısın bu arada. İnanarak ye sen... Allah niyetini biliyor sonuçta...
Hahahahaha bnde görecektim.nerdeyse :) 43 uKoptum
Ben üniversite 1 de 43 kiloydum. Yemin ederim 43 ü gördüm.
Ama yemek yememekten değil. Kaldığım yurtta çıkan böcekli yemeklerden yiyemediğimden. Para da yok habire hazır alayım kendime.
Eve bir geldim iskeletor
Annem kapıda kalp krizi geçiyordu az daha, bak senin bilinçli ailen gibi kalp krizi geçireceğine tutup kolumdan diyetisyene götürmeyi akıl edemediler
Sonra yurdu değiştirince kilom toparladı.
Tam ben gidiyordum sen geldin jane.Buralarda çok sık olamıyorum ben. 31 yaşındayım, öğretmenim ben de. 1 mm den biraz daha büyük(800 mm civarı) bi çocuum var ve biraz yaramaz bi oğlan yiyo beniTanımaya deger pek bişi yok aslında. Az depresif bi karakterim. Şu an çalışmıyorum. Aylıksızdayım. Bi de topiğinize yetişemiyorum. Akışı hızlı çok.
Yooo bn gerçekleri söylüyorum bebfm biliyorsunAllah örneğe gel koptum
Yavrum sen bana olan derin hislerinden dolayı öyle görüyorsun
Sana kilo alma fırsatı hiç verilmemiş ki gülom. Yiyenlerden sana fırsat mı kalmış da yiyip kilo alasınHahahahaha bnde görecektim.nerdeyse :) 43 u
Tek ogunle besleniyordum resmen
Diyetisyene götürdü ne oldu bana aldıklarını kendileri yedi ben yemeden
Ben usengeclikten alıp yiyene kdr onlar bitirmiş
Seni yerim benim gül yüzlü gülomYooo bn gerçekleri söylüyorum bebfm biliyorsun
Asla yalan konuşmam
Ballı süt icicem yatmadan önceSana kilo alma fırsatı hiç verilmemiş ki gülom. Yiyenlerden sana fırsat mı kalmış da yiyip kilo alasın
Anne olunca benBallı süt icicem yatmadan önce
Benm uerime annem içiyordu
Kalbini de seni de yerim :)Seni yerim benim gül yüzlü gülom
Bazen bende çocuklardan kaçamak abur cubur yiyordum haahahhahahahaAnne olunca ben
Neyse son anda yakaladık treni...Ay yüzlü miniğimiz bak merhaba diyecek hiç merak etme mehlikacim. Ayvayı yemeye devam...Teşekkür ederim canım o senin tatlılığın, gerçi bizden sarışın bebek çok zor ama beyaz olsa biraz bari ,anne esmer baba ultra ultra esmer çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?