- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.561
Bir kitap siparişi verdik eşimle 10 günde geldi
Sadece bir kitap
Delirtti beni
Bi bak kuzumm orda da çok güzel indirimler oluyoraa sağol kuzum, ben de kitap yurdundan alıyorum genelde ama n11 e hiç bakmamıştım bakayım bir
alırım güzel tavsiyelerini Cicimm o kadar çok okumayı bekleyen kitabım var ki, biraz kitap konusunda aç gözlüyüm ayda 7-8 okuyabiliyorum ama ayda 20 kitap falan alıyorum bazenVayyy süpersin büşom. Entelektüel halin beni ayrıca etkiledi
Bende genelde Türk yazarlardan yanayımdır. Oku bitir 1 2 tavsiye de ben vermek isterim
Hareketlendigindw muthis bi duygu cici ozaman unutamazsin gerci mehlika unutuyormus ama bilemedimVallahi bende unutuyorum ileride böyle olmaz diyorum ama oluyor demekki
Eminim sen çok güzelsindirBenim cildim malesef çok iç açıcı ciltlerden değil fıstığım.
Ergenlikte büyük bir sivilce buhrano yaşamıştım. Abartılı olmasa da izler kaldı. Olsundu napalımdı
Ama gülsuyu çok güzel yapıyor cildi. Tonik olarak kullanın.
Bir de ayva çekirdeğini suda bekletip oluşan jeli sürmeyi öğrendim demin.
Onu da denicem.
Aminn inşallah çok güzel olur pamuk gibi mis kokulu bembeyaz güzeller güzeli olsunAminnnnnnn inşallah eli yüzü düzgün güzeller güzeli bir bebek olsun
Bence de ama toparlıyor takviyeler abla üzülmeBir şeyler eksik bebeğim eminim
Kalbim zaten çok kırılgan bu günlerde elhanım. Ona da iyi gelir belki..
Evet ya :'(Bilmiyorum artık hormonlar mı... İnsanlar mı değişik yoksa..
Bakıyorum kimsenin kimseye tahammülü yok. Herkes birbiriyle kavga ediyor.
Nereye gitsem kavga eden insanlar.. Herkes mutsuz herkes huzursuz sanki.
Ne velilerin birbirine tahammülü var ne çalışan insanların birbirine. Çocuklar bile birbirinin bakışından rahatsız oluyor.
İçim bunalmaya başladı elhanım.
İnsanlık nereye gidiyor bilmiyorm
Belki Türk filmi ismi olduğu için, kızarmış ekmek de samimi ve hoş bi hava katar ya heep ondan olabiliiir ciciimVayyy süpersin büşom. Entelektüel halin beni ayrıca etkiledi
Bende genelde Türk yazarlardan yanayımdır. Oku bitir 1 2 tavsiye de ben vermek isterim
Ne demek pıtırcığım her zaman ♥♥ sen yeter ki güzel beslen
Şimdiden afiyet bal şeker olsun ♥
Bilmiyorum seni gördükçe canım istiyor
Zaten geyşama dedim ekmek kızartma makinesi alalım diye.
Ama doğal bal bulmak mesele işte.
Aaaa...
Halbuki her gün kefir içerim yumurta yerim. D vitaminim yüksek ama çok şaşırdım bende. Peynir de yiyeyim madem
Aaaaa elhanım..
Ayva bebeği sarışın mı yapıyor yani?
O hadisleri bana da söyler misin?
Ayy ben bi kazanayım o kadar uğraştım biraz keyif istiyorum artıkSen bı kpss yi kazan egitime gittiğin yerlerde bulursun koca
Bnm görümcem öyle buldu
Smdi pişman tabihahahahahah
Hepsi buradadan sipariş etmiştiknerden aldınız kızz 10 gün neya bazen temin etmeleri uzun sürebiliyor dediğin gibi ama...
Bi bak kuzumm orda da çok güzel indirimler oluyor
alırım güzel tavsiyelerini Cicimm o kadar çok okumayı bekleyen kitabım var ki, biraz kitap konusunda aç gözlüyüm ayda 7-8 okuyabiliyorum ama ayda 20 kitap falan alıyorum bazenAma senin önerdiğin kitapları okumayı çok isterim
Sen uğraşma koca işi bizde biz bulirizAyy ben bi kazanayım o kadar uğraştım biraz keyif istiyorum artıkbelki de bulmam RosSsS
Benmle elti olursun belkihahhahapikii tamam
Kız o misafrlige girtti smdi
En son attığıma emoji attı cevap vermedi ondan öncede kaç kere oldu sonra bana gelmiyorsun yazmıyorsun diyoKız o misafrlige girtti smdi
Hangisine cvp vermemiş :)
HahahaBende koca istorum ilerde yani :)
Okulum bitsin de :)
Banada buluverin :))
Sana bi koca lazimmmBende koca istorum ilerde yani :)
Yahu sen onun gözde kertenkelesisin gözünden kaçmıştır kutsisimEn son attığıma emoji attı cevap vermedi ondan öncede kaç kere oldu sonra bana gelmiyorsun yazmıyorsun diyo
Kronik depresyon bendeki. Stilim bu yani. Seninki geçer bence bakTam ben gidiyordum sen geldin jane.
Yetiştirsin kuzum ya az gayret et, herkes başında zorlandı ben dahil
Şu sıralar bende depresif oldum olucam gibi. Gebelikten midir nedir, içim daralmaya başladı.
İki depresif iyi anlaşabiliriz bence bu teklifi kaçırma
Bende koca istorum ilerde yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?