Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kitap siparişi verdik eşimle 10 günde geldi
Sadece bir kitap
Delirtti beni

nerden aldınız kızz 10 gün ne ya bazen temin etmeleri uzun sürebiliyor dediğin gibi ama...
aa sağol kuzum, ben de kitap yurdundan alıyorum genelde ama n11 e hiç bakmamıştım bakayım bir
Bi bak kuzumm orda da çok güzel indirimler oluyor

Vayyy süpersin büşom. Entelektüel halin beni ayrıca etkiledi
Bende genelde Türk yazarlardan yanayımdır. Oku bitir 1 2 tavsiye de ben vermek isterim
alırım güzel tavsiyelerini Cicimm o kadar çok okumayı bekleyen kitabım var ki, biraz kitap konusunda aç gözlüyüm ayda 7-8 okuyabiliyorum ama ayda 20 kitap falan alıyorum bazen Ama senin önerdiğin kitapları okumayı çok isterim

Eminim sen çok güzelsindir bide muzun kabuk kısmını sürünce çok güzel yapiyo
Aminnnnnnn inşallah eli yüzü düzgün güzeller güzeli bir bebek olsun
Aminn inşallah çok güzel olur pamuk gibi mis kokulu bembeyaz güzeller güzeli olsun
Bir şeyler eksik bebeğim eminim
Bence de ama toparlıyor takviyeler abla üzülme
Kalbim zaten çok kırılgan bu günlerde elhanım. Ona da iyi gelir belki..
Evet ya :'(

Bu arada afiyet olsun görüşürüz

Belki Türk filmi ismi olduğu için, kızarmış ekmek de samimi ve hoş bi hava katar ya heep ondan olabiliiir ciciim

Ayy evet dikkat edin ona 4 şişesi 100 lira çok piyasada

Biliyo musun ciciii ben topiğe ilk geldiğim zmnlar seni nedense Van' da yaşıyor diye bilmişim oranın balları güzel olur diyecektim kiii sonradan hatırladım

Hepsi buradadan sipariş etmiştik

Kronik depresyon bendeki. Stilim bu yani. Seninki geçer bence bak
Zira eğlence kanında var, bu topiğe müdür olmak kolay degil. Güzel be gebelik güzel. Ay çok iyi geçsin inşşş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…