- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.581
Ama hep böyle denk geliyo aney evladına böyle yapar mıYahu sen onun gözde kertenkelesisin gözünden kaçmıştır kutsisim
Ters zamanlara denk geliyorsunuz sanirm kutsimAma hep böyle denk geliyo aney evladına böyle yapar mı
Hayır konuşuyorduk konuştukta ne bileyim bi kere olmadığı için bende sitem ettimTers zamanlara denk geliyorsunuz sanirm kutsim
Asma yüzünü :)
Ama hep böyle denk geliyo aney evladına böyle yapar mı
Aaaaaaa bende yapayım onu yAvalla banada o kadar bildirim geliyordu ki etiketleri kaçırıyordum çözüm olarak forum ayarlarından beğeni bildirimlerini kapattım, şu şu konuya yorum yaptı bildirimini de kapattım, şimdi giriyorum 6-10 bildirim hepsi de etiket mis gibi olducici de kaçırıyordur kız ona da diycem kapatsın
Gözünden kacmistir canm bilerek yapmaz ki öyle şeyler sende biliyorsunHayır konuşuyorduk konuştukta ne bileyim bi kere olmadığı için bende sitem ettim
Aaa iiyi dedin bende oyle ayarliyimmvalla banada o kadar bildirim geliyordu ki etiketleri kaçırıyordum çözüm olarak forum ayarlarından beğeni bildirimlerini kapattım, şu şu konuya yorum yaptı bildirimini de kapattım, şimdi giriyorum 6-10 bildirim hepsi de etiket mis gibi olducici de kaçırıyordur kız ona da diycem kapatsın
Akıllı kadının halı başkavalla banada o kadar bildirim geliyordu ki etiketleri kaçırıyordum çözüm olarak forum ayarlarından beğeni bildirimlerini kapattım, şu şu konuya yorum yaptı bildirimini de kapattım, şimdi giriyorum 6-10 bildirim hepsi de etiket mis gibi olducici de kaçırıyordur kız ona da diycem kapatsın
Aaaaaaa bende yapayım onu yAaney ilk göz agrısının nasıl mjlsrını yanıtlamayı unutur
Aaa iiyi dedin bende oyle ayarliyimm
Akıllı kadının halı başka
Yaaa yerim bunu benyoksam Rossumun yazdıklarını kaçırırım diye korktum
Seni yerimmYaaa yerim bunu ben
Bnde seninkileri kaçırmamak için baya ugrasiyirm :)
Bakale bak bak gebe haliyle trambolinde ne işin var in çabuk
Sayende tekrar aydınlandıkSeni yerimmartık kaçırmamak içinnn çözümümüz var
Spor yapayim dedm direğe çıkamıyoruz malumBakale bak bak gebe haliyle trambolinde ne işin var in çabuk
2 canlısın ve evet benceeSayende tekrar aydınlandık
Bnm bu kdr sık acikmam normal mi
Saat 8 de yedim2 canlısın ve evet bencee
En son ne zaman yedin kiii
Spor yapayim dedm direğe çıkamıyoruz malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?