- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.601
Saat 8 de yedim
Bella gbi icimde beni sömüren bişey var ne yesem hoopp gidiyor acikiyirm
Hicbisey beni doyurmuyor sanki
Ben bu kdr yemiyordum.ki hiçbirinde4-5 ay arasındasın tam geliştiği zamanlarsa olabilir kız ne bilem en kıdemli sensin
Yoga çok hojdır ama benana diyosun
Kız bebe farkıdır belki annem en çok bende kilo almışBen bu kdr yemiyordum.ki hiçbirinde
İskelet gbi gittim doğuma
Bundan tosun bişey çıkacak sanirm
Sen gebe olunca bu topikte normal olacağıni mi sanıyorsunYoga çok hojdır ama benana diyosun
yok yok bu topikteki gebeler hiç normal değil
Hadi yaaa haftaya Perşembe değil çarşambaya gidicem artıkKız bebe farkıdır belki annem en çok bende kilo almış
Sen gebe olunca bu topikte normal olacağıni mi sanıyorsun
:d
Hadi yaaa haftaya Perşembe değil çarşambaya gidicem artık
Çok sabirsizm
Cicim 3 ünde ben 4 ünde günler geçmiyor :)
Baktım da hangi ayarları tam kapattın canohemen yapın kızlar çok iyi oluyor
Biliyorum cano :) gözünden kaçmasın bi daha gönlümü kırmasın Ahahahah gerçi anaya gönül koyulmaz amaGözünden kacmistir canm bilerek yapmaz ki öyle şeyler sende biliyorsun
Ağzın bal yesin :)ay hadi bakim bende çok heyecanla bekliyorum valla, patili sen ve cici üçünüzün de kızı olcak gibi geliyor
Hahahahahaha söyleyin hemen bir daha kacirmasinBiliyorum cano :) gözünden kaçmasın bi daha gönlümü kırmasın Ahahahah gerçi anaya gönül koyulmaz ama
Hahahahah fazla hoplama kız deriz bizde
Bak bunları kapattım 2 tane sadece kuzumBaktım da hangi ayarları tam kapattın cano
Aynen foliksiz bıraktığı yavrusuna iyi bakmıyo yoksaHahahahahaha söyleyin hemen bir daha kacirmasin
Bakıyor bakıyor bugün kereviz yediAynen foliksiz bıraktığı yavrusuna iyi bakmıyo yoksa
Ahahahha kereviz hafızaya iyi geliyomuymuşlşşBakıyor bakıyor bugün kereviz yedi
Ben cicinin oglu olacak gbi hissediyorumay hadi bakim bende çok heyecanla bekliyorum valla, patili sen ve cici üçünüzün de kızı olcak gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?