- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.621
Geçenlerde bol gülsuyu pembe içeren rüya gördü ya bende o günden beri kızı olcak gibi hissediyorumBen cicinin oglu olacak gbi hissediyorum
Ayvalı portakallı kereviz ye bı aman Allahım.bu ne lezzet diyeceksinAhahahha kereviz hafızaya iyi geliyomuymuşlşş
Ahh kız çocuğu ❤Ağzın bal yesin :)
Cicinin sanki erkek
Ama senin kız olacak ilk çocuğun sanki
Senin gbi gizleri olan
10 tanesine nasıl bakacak ah ahAhh kız çocuğu ❤
Eşim 10 çocuğum olsa 10 u da kız olsa deröyle çok istiyor, ama sağlıklı olsunda 3-4 e kadar yolu var diyorum bende
Ahahahha hayatımda hiç kereviz yemedim desemAyvalı portakallı kereviz ye bı aman Allahım.bu ne lezzet diyeceksin
Biz çok kereviz yediğimiz için hafıza zipcik gbi
Du bakalm ben usg fotosunu bekliyorum ona gore bilimsel bir tahminde bulunacagimGeçenlerde bol gülsuyu pembe içeren rüya gördü ya bende o günden beri kızı olcak gibi hissediyorum
Benim kizim var biliyorsunuz ya birdaha hamile olsam gene kiz olsun isterim10 tanesine nasıl bakacak ah ah
Bence insanın bı kız çocuğu olmali
Ama bnm gbi değil mesela
İlkinden anlar mısın 6 haftalık :)Benim kizim var biliyorsunuz ya birdaha hamile olsam gene kiz olsun isterimsenjnkini de kiz hissediyorum kaybetmediysen ilk usg fotosunu atsana tahmn yapayim
Tahmin ettim seni içli köfteci seniAhahahha hayatımda hiç kereviz yemedim desem
İçli köftemi beğenmemişsin ama bak cay beğenmişTahmin ettim seni içli köfteci seni
Bence gül ve gülsuyu peygamberi işaret ediyor :)Geçenlerde bol gülsuyu pembe içeren rüya gördü ya bende o günden beri kızı olcak gibi hissediyorum
Beğendim ama oyum dolmaylaantiya gittiİçli köftemi beğenmemişsin ama bak cay beğenmiş
İyi yaptın canım AhahahhaBeğendim ama oyum dolmaylaantiya gitti
Allah Allahhh senin neyin var sanki10 tanesine nasıl bakacak ah ah
Bence insanın bı kız çocuğu olmali
Ama bnm gbi değil mesela
Du bakalm ben usg fotosunu bekliyorum ona gore bilimsel bir tahminde bulunacagim
Bence gül ve gülsuyu peygamberi işaret ediyor :)
Ahhahahahahaİyi yaptın canım Ahahahha
Ben ergenligimde anneme babama çok çektirdimAllah Allahhh senin neyin var sanki
senin tahminine güveniyorum çayy
hmmm bak olabilir
Valla gitmiyo cok az farkla bu sefer de ikinci oldumAhhahahahaha
Saol balım
Nasıl gidiyor oylamalar bildirim de gitmemiş bu sefer
Neye kime nedenValla gitmiyo cok az farkla bu sefer de ikinci oldumolsun bluenun kazanmasına da cok sevindim kazen abimiz kızmışta ondan gitmemiş...
Yöresellerde hep bilindik tarifler varmısta ondan :/ bakalım yakın mı uzak mı bi ay ara verildi :/Neye kime neden
Mavi saçlı kız kazandı bı sefer hee
Seninki de yakındır kutsim
Himmm bu kategori açmadı yani :)Yöresellerde hep bilindik tarifler varmısta ondan :/ bakalım yakın mı uzak mı bi ay ara verildi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?