- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.641
Evet beğenmemiş ondan bildirim gitmedi kimseye :/Himmm bu kategori açmadı yani :)
Evet bir ay yokmuş duydum onu sizde dinlenin hem boşver :)
Bnce yakın yakın dönüşün bomba gibi olacak :)
99luyumkuzum sen kaçlısın benim erkek kardeşim var
Ama senin başını kendi kv ile yakmak istemiyirm orası da ayrı bi muammaOOMMGG
Bırak geçsin ben olayı zirve de biraktmEvet beğenmemiş ondan bildirim gitmedi kimseye :/
evet dinlenmiş olacağız :)
ay insallah kuzum artık eşim dalga geciyo
Ahahaha bayağıdır yoksun sen ama ben cok sevdim bu yarışma işini iyiki katılıyorumBırak geçsin ben olayı zirve de biraktm
Kurabiye de ikinci oldumm daha da katılmadım
AhahahhahaAhahaha bayağıdır yoksun sen ama ben cok sevdim bu yarışma işini iyiki katılıyorum
Ellerine sağlık hamarat hatunHadi bakalım 3 aralik candır o zmn
Eveeett eşime yaptım
Saol canım atmıştım resmini ama yine ekleyim senin içinzaten bende kelepçeli kalıpta yaptım kekini canım kek kalıplarında da olur tabi,sadece ortası kenarlardan fazla kabarır her zmn o fazla kabaran kısmı hafif kesersin bide alt keki üstüne koyup o şekilde daha düz bı pasta elde edersin aklımda bulunsun
Tarifte
3 yumurta
1 bardak şeker
1 bardak süt
Kabartma tozu
Vanilya
Un.ben unu göz kararı kek harcı kıvam alana kdr eleyerek döküp karıştırıp bakiyorum canım ölçü veremem unun. Bide sıvıyağ yok limonsuzum pandispanya oluyor bu şekilde işte.
Krema da klasik pasta kreması canım nete yaz cikar zaten
Süt,şeker,nişasta,yumurta,un ama fazladan ben toz şanti ekliyorum piştikten sonra, daha lezzetli oluyor sende dene iyice cirp mikserle
Eki Görüntüle 2560273
Tüh çaya yetisemedimLimonsuzzcay canimmm napiyosn gelll benn esimin demledigi cayi iciyorum smdi gel beraber olsunnn ...
Kizlarr napiyosunuzzz kalkalidan beri inanin smdi oturdum yerime ne gundu cok yoruldum ama degdi ev de bende misss
Ben sana yardım ederim benimkileri beğeniyorsanAhahahhaha
Yaaa hersehi yapabiliyirm yaparm da ama sunum.olayi beni bitiriyor
Ama senin başını kendi kv ile yakmak istemiyirm orası da ayrı bi muamma
Saolsun iki yarışmaya girdim Nevos çok yardımcı olduBen sana yardım ederim benimkileri beğeniyorsan
Ben yandım seni de yakmiim.smdi :), Ahahaha ahh benim düşünceli Rosuuum
Tamam canım bu ay dinlenicez zaten diğer ay beklerizSaolsun iki yarışmaya girdim Nevos çok yardımcı oldu
Eğer bir dahaki kategori iyi olursam katilirim o zaman sendn yardm alırım cnm :)
Hadi insTamam canım bu ay dinlenicez zaten diğer ay bekleriz
Bulantılar bitti miHadi ins
Bir tık bitti azaldıBulantılar bitti mi
Evet tahminde bulunmak istiyorum mehlikaninkine de baktim ama zatenn biliyorduk cinsiyeti diye pek kaale almadilar beniİlkinden anlar mısın 6 haftalık :)
Ben ergenligimde anneme babama çok çektirdim
İnat ve asilik damarlarımda geziyirdu
Gideyim araştırayım.bi nereye koydumEvet tahminde bulunmak istiyorum mehlikaninkine de baktim ama zatenn biliyorduk cinsiyeti diye pek kaale almadilar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?