- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.661
Bende Teomanergenlikte herkes öyledir Ross
Bende sürekli sagopa tişörtü istiyorum sagopa çantası istiyorum diye illet ettirmiştim
Bende hep gercekten begendigim kisiye oy verdim bu zamana dek arkadasm vs diye hatir icin vermedimİyi yaptın canım Ahahahha
Ayy bak aynıymışız hemen hemen sen rock asi ben rap sago melankolikBende Teoman
Çantam da bile Teoman resimleri vardı
Gerçi bundan hala vazgecemedm
Aaa blue mu kazandi ikinize vermstm bu sfer ama kimin kazandgni blmiyordm tebriksssYöresellerde hep bilindik tarifler varmısta ondan :/ bakalım yakın mı uzak mı bi ay ara verildi :/
Oooo sen bana abla demkte hakliymissin99luyum
İnsallah tamamen biter kuzum istifra cok zor yaBir tık bitti azaldı
Ama evden çıkıp eve girince tekrar başlıyor çok değişik bisey
Evet kuzum suan oyle gözüküyo :)Aaa blue mu kazandi ikinize vermstm bu sfer ama kimin kazandgni blmiyordm tebriksssBlue_Peri
Daha sonra lise de sevdiğim çocuk rapciydi o rapçi diye ceza dinlemeye başlamıştım ahhaahahahahAyy bak aynıymışız hemen hemen sen rock asi ben rap sago melankolik
Duvarlarımda yer gözükmezdi sagopa posterlerinden, bütün dergileri alırdımbide çantam vardı onla giderdim her yere yandan takmalı, off öyle çocuğum olsa tokatlarım iyi dayanmışlar bana
Olsun siradaki caylarda gorusuruz insallahEllerine sağlık hamarat hatuntarif için teşekkür ederim
Tüh çaya yetisemedim
Cansın canım demek ki benimkini beğenmişsin gecende bana vermiştinBende hep gercekten begendigim kisiye oy verdim bu zamana dek arkadasm vs diye hatir icin vermedim
Amin canm.insİnsallah tamamen biter kuzum istifra cok zor ya
Bul da att haydee bekliyorm heycanlaGideyim araştırayım.bi nereye koydum
Ben bi kere adet sancısından dolayı istifra etmiştim en son edişimde gözlerimin kenarındaki Kılcal damarlar patlamıştı hep gözlerim mosmorduAmin canm.ins
Gerçekten çok kotu biseu
Dogrudur demekk ki begenmisim ...Cansın canım demek ki benimkini beğenmişsin gecende bana vermiştin
Boyu kaç cm ben 170im uzun mubenim kardeşimde 98 li
Oooo sen bana abla demkte hakliymissin90 bombasiyimm bendeee gorsen ayni bi bombayim suan.patlamak uzere offf of
Bakalım bundan sonra verecekmişimDogrudur demekk ki begenmisim ...
Bul da att haydee bekliyorm heycanla
Ooo o adet sancisiyla mide bulantisi istifra benim genelde yasadigm bisey cokk kotuu kac defa isten izin alip adetn ilk gunu eve surune surune gelmisimdir ... hamilelgmde de 17 hafta surdu mide bulantisi bos mideyle istifra hele en kotusuydu ...Ben bi kere adet sancısından dolayı istifra etmiştim en son edişimde gözlerimin kenarındaki Kılcal damarlar patlamıştı hep gözlerim mosmordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?