- 12 Haziran 2019
- 19.649
- 121.027
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.681
Kıyamam yaBen bi kere adet sancısından dolayı istifra etmiştim en son edişimde gözlerimin kenarındaki Kılcal damarlar patlamıştı hep gözlerim mosmordu
Evet kuzum onu da yaşamıştım bi kere hastaydım 14 kere istifra etmiştim cok kötü cok zor.. biz kaparız hamile kalınca bakalım... adet sancısı da cok zor bişey yA bu kadınların derdi cokOoo o adet sancisiyla mide bulantisi istifra benim genelde yasadigm bisey cokk kotuu kac defa isten izin alip adetn ilk gunu eve surune surune gelmisimdir ... hamilelgmde de 17 hafta surdu mide bulantisi bos mideyle istifra hele en kotusuydu ...
Valla bnm heryerim patladı isrifradan kutsiBen bi kere adet sancısından dolayı istifra etmiştim en son edişimde gözlerimin kenarındaki Kılcal damarlar patlamıştı hep gözlerim mosmordu
Benimde kardesm 97 li uzun boylu yakisikli emmeee sevgilisi var minnak bisi pitircikk tatlis bi kizzzBoyu kaç cm ben 170im uzun muyakisikli mi
Oyle limonsuzum cok zor valla Allah yasatmasın bazen hamile kalmaktan bunun için korkuyorumKıyamam ya
Oyyyy valla ama sende ki de iyi cesaret 3. YeValla bnm heryerim patladı isrifradan kutsi
Begenirsem veririm begenmezsemm malesefBakalım bundan sonra verecekmişim
Ay çılgın ergenlikler geçirmişiiz ikna oldum RossDaha sonra lise de sevdiğim çocuk rapciydi o rapçi diye ceza dinlemeye başlamıştım ahhaahahahah
Ordan sagoya geçmiştim yıllarca dahi dinledm sonradan özüme tekrar döndüm asi melankolik bir tarza bürünmüştüm.bir yardm rock ve asilikle doluyken bir tarfm.huzun ve melankoli ile.dolmustu hahahahahahaha
Bende tokatlarm valla
Ahahahah olsun en doğrusu beğendiğine vermek zTenBegenirsem veririm begenmezsemm malesef
Karindan usg mi cnm
Ahahhjak boyu 190 dı en son ailedeki en uzun şahıs ya sağolsun tüm boy istihkakını çalmışBoyu kaç cm ben 170im uzun muyakisikli mi
Çok cilgindim coook aşırı hemdeAy çılgın ergenlikler geçirmişiiz ikna oldum Ross
Bem bişey göremiyorum yaa bu ultrasonlardan niye böyle oluyor
Bence erkek
Allah mutlu etsinBenimde kardesm 97 li uzun boylu yakisikli emmeee sevgilisi var minnak bisi pitircikk tatlis bi kizzz
İşte şimdi ilgi alanıma girdi bakAhahhjak boyu 190 dı en son ailedeki en uzun şahıs ya sağolsun tüm boy istihkakını çalmış
Bana ortadaki daha iyi uyar gibi geldiEki Görüntüle 2560497
Eki Görüntüle 2560498
Kizlar bu renk koltuklara bu ortuler nasil ve hangi reni alim sade oldugundan kararsiz kaldim hediye alcam sizce fikir alabilirmiyim guzelmi ortuler ve gidermi koltuga.
Bak yaaaBence erkek
Allah mutlu etsin
Bundan bende bişey anlamadmBem bişey göremiyorum yaa bu ultrasonlardan niye böyle oluyor
İşte şimdi ilgi alanıma girdi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?