- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.701
Ne erkeği yaaaaBak yaaa
Oldu mi şimdi
Jajanabsbska
Bundan bende bişey anlamadm
Cnku minik henüz
Aynen artı olan yerdeki bebek büyük.ihtimalKarindan usg ise kiz vajinal usg ise erkekByNkoaLa
O sagdaki arti isaretli olan yerdeki bebek dimi ross
Bana böyle.msjlarla gelin YaaaNe erkeği yaaaa
Doktor bile büyük ihtimalle kız demişti, bidahali haftaya tescillencek prenses inşallah
Ozaaan kizzz diyor um cnm karindan usg de bebek sagdaysa kiz anlamina geliyor benim bildgm teoriye gore zaten benmkkde oyleydi kizm olduAynen artı olan yerdeki bebek büyük.ihtimal
Karnimdan USG karnmdan valla karnmdan hahahahahahahhahahahaahah
Kendimden çok onu merak ediyorum vallaBana böyle.msjlarla gelin Yaaa
Su haftaya gelse de rahatlasak
Kafadan attım ben ne anlarım orda bebek bile göremedimBak yaaa
Oldu mi şimdi
Jajanabsbska
Bundan bende bişey anlamadm
Cnku minik henüz
O zaman hazır oğlak bulduk heminde boyu uzun hemide memur bana ayırıyoruz :)ayy oğlak erkeği evine bağlı
bilgisayar manyağı, şimdi işte adliyeye başvurmuştu katiplik için sonuç bekliyor kazanırsa direk 657 memur
Haftaya topikce rahatlama yasanacakkkBana böyle.msjlarla gelin Yaaa
Su haftaya gelse de rahatlasak
Ağzın ballı kaymaklı incir reçeli yesin ins çayOzaaan kizzz diyor um cnm karindan usg de bebek sagdaysa kiz anlamina geliyor benim bildgm teoriye gore zaten benmkkde oyleydi kizm oldu
Ozaaan kizzz diyor um cnm karindan usg de bebek sagdaysa kiz anlamina geliyor benim bildgm teoriye gore zaten benmkkde oyleydi kizm oldu
AhhahahaKafadan attım ben ne anlarım orda bebek bile göremedim
O zaman hazır oğlak bulduk heminde boyu uzun hemide memur bana ayırıyoruz :)
Tamam gelinimiz olarak seni kabul ediyorumKafadan attım ben ne anlarım orda bebek bile göremedim
O zaman hazır oğlak bulduk heminde boyu uzun hemide memur bana ayırıyoruz :)
Busra kiz Allah razi olsun ayarlarmi yaptm da rahat ettm yaaa hic ayarlara ellesmemistim herhalde pekk super olduKendimden çok onu merak ediyorum valla
Bende seninkini merak ediyorm vallaKendimden çok onu merak ediyorum valla
Yok abla salladım vallansjsjsjjsAhhahaha
Bnde dedm acaba biliyor mu
Olur. Ne güzel bir sürü kitabın da var zatenTamam gelinimiz olarak seni kabul ediyorumHem zaten benim kabul ettiğim birisi olması lazım
Amiiinn amiinn yemese daha iyide isteAğzın ballı kaymaklı incir reçeli yesin ins çay
Ne demek kuzumm bende o gün Cicinin bi msjını kaçırmışım o zaman aklıma geldi kapattım miss gibi gafamız rahatBusra kiz Allah razi olsun ayarlarmi yaptm da rahat ettm yaaa hic ayarlara ellesmemistim herhalde pekk super oldu
Yok abla salladım vallansjsjsjjs
Olur. Ne güzel bir sürü kitabın da var zaten
Ne ablası kızYok abla salladım vallansjsjsjjs
Olur. Ne güzel bir sürü kitabın da var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?