- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.341
ayyy çok güldüümValla en sonunda kıyafeti falan aticam çuvalla gezcem gezdircem herkesi bıktım
Wouwwww beni etkilemeyi başardınız sevimli CasperHemen
Anasinifi ogretmeniyim. Meslekte 4. Yilimin icindeyim. Polis esiyim. Bundan mutevellit dogudayiz ilk sark gorevi icin. 3.yilimizin icindeyiz doguda. Insallah 4 bitsin gidiyoruz
1 kizim var. 10 gun sonra 1 yasina giriyor. Ellerinizden oper26 yasindayim.
Baska var mi soru?
Hani çuvalda giysem yakışırdıayyy çok güldüümherkesib çuval dolabı olacak filan
Hani çuvalda giysem yakışırdı
Dicem.garipseyenlerehahahahahahahahah
Kizimmmm bilmiyor musun sençuvalı olmayanlaraa aaa siziiin yok muuuu
Allah cicinin yardimcisi olsun. Yanlis bilmiyorsam Bursadan gidecek. O kadar zor ki birden doguya gelmekWouwwww beni etkilemeyi başardınız sevimli Casper
Burda cicimin eşi de polis ve o da.doguya gidecek
Çok güzel ve zorlu bir mesleğiniz var (bana göre)
Zira biz biriyle baş edemiyoruz
Yerim.oni
Bende roosss 30 yaşındayım iki çocuk annesi ve üzerine hamiş bir ev hanımıyım :)
Eşim de gardiyan
ahaaha yaaaKizimmmm bilmiyor musun sen
Guccinin yeni kreaksyonu çuval
Çeşit çeşit renk renk aldım
Gucciye o kdr para vereecgime gider bedavaya alirm
Sonuçta ninelerimizn çiçekli fistanlari bile.moda.olduysa yakındır çuval
Tek korkum yaprağa dönüş olması moda.diue hahahaahhaah
Yaaaa ne güzel bı Rüya ben hiç görmedim öyle bı Rüya görsem ışık de hoşuma giderse muhtemelen etkilenirdm ya35 sayfa beğenerek geldim bence bir tebriği hakkettim pıtırcıklarım
Nasılsınız kaymaklı çöreklerim
Ben bugün kendimi çok iyi hissetmiyorum. Sanırım bulantılarım başlamak üzere. Sabah afedersiniz 3 kere öğürdüm ama istifra etmedim. İnanılmaz bir halsizlik var üzerimde. Rüya aleminde gibiyim.
Çıkışta da veli ziyaretine gittim. Bir çay içip kalkacaktım, muhabbet üstüne muhabbet edince 3 saat oturmuşum resmen
Gerçekten çok şükür çok ponçik Velilerim var. Cinsiyeti belli olsun biz ona neler neler yapacağız diyorlarDedim sizin varlığınız yeter
--------
Kuzularım bir de enteresan birşey anlatacağım. Dün gece rüyamda bir bebek ismi gösterildi bana. 2 kişi ama şuan cismen hatırlamıyorum tiplerini bana bir isim söylediler. Hiç duymadığım bir isim bu. Ardından denizin dibinde kuma yazılmış halde gösterildi o isim bana. Ve bir kız ismi ☺
Gece 4 de uyandım hemen öyle bir isim var mı diye baktım. Gerçekten varmış ve Muhammed suresinde geçiyormuş. Anlamı da bal
Sizlerde hiç bebeğinin ismini rüyasında göreniniz var mı? Sizce bu rüyanın anlamı nedir? Sizce koymalı mıyım kuzularım?
Yani isme de bir ısındım açıkçası. ♥
Tabi kız olacak mı göreceğiz tabi de..
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Calciferr
@_CaNanSu_
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Yasnaz
@Casper25
Aleyküm selam canım uzandım kk ya bakıyorum vala yemek hazırlarım birazdan sen napıyorsunSlm kızçeler neypyrsnz bakim
Aslnda esin rahata alismadan direk doğu görevini tamamlamak.istemis çok da iyi yapmış bence akıllıca batıda düzen kurup birden gidince daha çok zorlanırdiniz belkiAllah cicinin yardimcisi olsun. Yanlis bilmiyorsam Bursadan gidecek. O kadar zor ki birden doguya gelmekSamsun gibi bir memleketim var birden bunalima girdim ben buraya ataninca. Aslinda biz evlendigimizde esim istanbuldaydi. Benim de adaylik kalkmisti. Es durumu yapip istanbula yanina gidecektim. Ani bir kararla o gelmek istedi. Atandigim yer biraz sakin bir yer diger dogu illerine gore. Geleyim rahat rahat yapalim dedi. Bende mecbur ona uydum. Yogun calisan o. Onemli olan onun rahati
Meslegimin zorluguna gelince,seviyorum Ross. Ondan bana cok cekilmez gelmiyor. Zaten burda siniflar cok kalabalik olmuyor. Bu sene biraz zorlandim ama. Yas grubum 3 yasSevimliler ama fenalar
Memnun oldum bu arada
Ooo afyet olsun cnm bende oturmşm kocayı bekliyorum gelsin yemek yiyelim evde ekmek bitmiş giden kimse yok evde bebek olduğu için gidemyrm onu bekliyrmAleyküm selam canım uzandım kk ya bakıyorum vala yemek hazırlarım birazdan sen napıyorsun
Hosgeldin cici yaa bilemedimki yanls anlama ama sen bu ruyalara cok takiliyorsun sanki oyuzden de etkisi altinda oldgn.seyler ruyana giriyor mutlaka diye dusunmeye basladim ... isme isinip sevmissin istersen de koyarsin tabikiMsj yukarıda kuzular maalesef yine etiket mağduru oldum
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
B blossom-
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
_CaNanSu_
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
Bende ikincisinde görmüştüm tubim :)Msj yukarıda kuzular maalesef yine etiket mağduru oldum
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
B blossom-
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
_CaNanSu_
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
Sağol cnm size de afiyet olsunOoo afyet olsun cnm bende oturmşm kocayı bekliyorum gelsin yemek yiyelim evde ekmek bitmiş giden kimse yok evde bebek olduğu için gidemyrm onu bekliyrm
Gelemiyordum ama sinsi sinsi okuyodumhatta ciciyle birileri ufak bi tartisma yasadiya sende o gun pidecideydin kizlarada yazdm gruptan topige dalıp ne bicm konusuyosunuz siz hamile kız dicektm ama diyemedm
Yaaaaa şu msjından dolayı seni içime sokasım geldiAynen oyle canm evet boyle olmasi daha iyi oldu sanırim insanlarn gercek yuzunu goruyoruz boyle durumlarda
Yaaaaaa bak birgün herşey moda olacak demiştim çuval bileahaaha yaaaçuvallı bebeğimm bilee vardı benim eteğii çuval iplerindenn
oyyyy yaprak mııdüşünemediim Olur olur bence yakındır o daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?