- 28 Kasım 2019
- 966
- 26.022
- 438
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.361
Bir oğlum var dört yaşında kuzımda 5 bucuk aylık cnm. Bizde normalde dolaba bırakırsz bitince çıkartıp yıyrsz ama unutk almayıSağol cnm size de afiyet olsunekmek konusu bizde de hep sıkıntı ya unuturuz almayı bebek ne kadarlık
Cicimmmm artık bulantılar başladı demek, aslında 8-9 haftalarda başlıyor ama sende erken olmuş inşallah erkende bitiverir...35 sayfa beğenerek geldim bence bir tebriği hakkettim pıtırcıklarım
Nasılsınız kaymaklı çöreklerim
Ben bugün kendimi çok iyi hissetmiyorum. Sanırım bulantılarım başlamak üzere. Sabah afedersiniz 3 kere öğürdüm ama istifra etmedim. İnanılmaz bir halsizlik var üzerimde. Rüya aleminde gibiyim.
Çıkışta da veli ziyaretine gittim. Bir çay içip kalkacaktım, muhabbet üstüne muhabbet edince 3 saat oturmuşum resmen
Gerçekten çok şükür çok ponçik Velilerim var. Cinsiyeti belli olsun biz ona neler neler yapacağız diyorlarDedim sizin varlığınız yeter
--------
Kuzularım bir de enteresan birşey anlatacağım. Dün gece rüyamda bir bebek ismi gösterildi bana. 2 kişi ama şuan cismen hatırlamıyorum tiplerini bana bir isim söylediler. Hiç duymadığım bir isim bu. Ardından denizin dibinde kuma yazılmış halde gösterildi o isim bana. Ve bir kız ismi ☺
Gece 4 de uyandım hemen öyle bir isim var mı diye baktım. Gerçekten varmış ve Muhammed suresinde geçiyormuş. Anlamı da bal
Sizlerde hiç bebeğinin ismini rüyasında göreniniz var mı? Sizce bu rüyanın anlamı nedir? Sizce koymalı mıyım kuzularım?
Yani isme de bir ısındım açıkçası. ♥
Tabi kız olacak mı göreceğiz tabi de..
(etiketler aşağıda)
Bu sene sinifim 13 kisi. Devamli gelen 9 ogrencim var. Kis geldi 2 haftadir. Sadece 3 ogrencim geliyorAslnda esin rahata alismadan direk doğu görevini tamamlamak.istemis çok da iyi yapmış bence akıllıca batıda düzen kurup birden gidince daha çok zorlanırdiniz belki
Allah bütün asker ve polisin yardmciso olsun
Yaaa bizm geçen sene 25 kisilikti sınıfı belki o yüzden o hep hengameyi gördüğümden bana zor geldi
Bende çok memnun oldum :)
Bilmiyorum ki acabaa kızım mı olacak demeye başladım bendeYaaaa ne güzel bı Rüya ben hiç görmedim öyle bı Rüya görsem ışık de hoşuma giderse muhtemelen etkilenirdm yakızın mi olacak acaba
Hoşgeldin kuzum. Ben anlattığım gibi. Sen nasılsın ♥Slm kızçeler neypyrsnz bakim
Yaaa söylesem mi ki
Kuzum rüyalara çok takılmam aslında. Yani 2 gün düşünürüm ama takılmam.Hosgeldin cici yaa bilemedimki yanls anlama ama sen bu ruyalara cok takiliyorsun sanki oyuzden de etkisi altinda oldgn.seyler ruyana giriyor mutlaka diye dusunmeye basladim ... isme isinip sevmissin istersen de koyarsin tabiki
Rüyanda gördüğün ismi mi koydun gülom, ♥Bende ikincisinde görmüştüm tubim :)
Ve bnce koymalisin koy da çok güzel.isim bence
Canimm benim doktorum hamilelik iciin kapali bi kutu diyip ellerini 2 yana acardi bu iste matematik tutmaz 8 9 haftalar dersin 7 de de baslayabilir bunda b tuhaflik birsey olmaz herkesn hamileligi ayni gecmedigi gbi ayni kadinin 2 hamileligi bile ayni gecmiyor busss raa seni ozledimm busra yaaa odayi degistordin iyimi oldu kotumu oldu bilemedimCicimmmm artık bulantılar başladı demek, aslında 8-9 haftalarda başlıyor ama sende erken olmuş inşallah erkende bitiverir...
Cicim bende yeni evlendiğimiz zamanlarda rüyamda gördüm bir kız ismi Miray.. ❤ Ve koymayı düşünüyorum koyman gerek diyorlar ama illa gerekiyor diye değil ben çok beğendiğim için koyacağım inşallah Rabbim nasip ederse
İyim yaw acım ekmek yok acımm acBilmiyorum ki acabaa kızım mı olacak demeye başladım bende
Ama tabi bir gösterge olmayadabilir. Cinsiyeti öğrendiğim zaman inşallah anlayacağım durumu.
Hoşgeldin kuzum. Ben anlattığım gibi. Sen nasılsın ♥
Yaaa söylesem mi ki
İfşalanmayayım
Bu durumu ifşa departmanı genel müdürü @Kutsal_zebra ya sormak lazım.
Bebeğin ismini söylersem ifşa olur muyum sevgili Kutsal zebra?
Kuzum rüyalara çok takılmam aslında. Yani 2 gün düşünürüm ama takılmam.
Benim kız olursa da erkek olursa da koyacağım isim belliydi hatta senelerdir belli. O yüzden 1 kez bile oturup isim düşünmedim. Hele ki ilk defa duyduğum bir isim olduğu için bilinçaltı da diyemiyorum.
Rüyanda gördüğün ismi mi koydun gülom, ♥
Sana çok erken malum olmuş desene büşomCicimmmm artık bulantılar başladı demek, aslında 8-9 haftalarda başlıyor ama sende erken olmuş inşallah erkende bitiverir...
Cicim bende yeni evlendiğimiz zamanlarda rüyamda gördüm bir kız ismi Miray.. ❤ Ve koymayı düşünüyorum koyman gerek diyorlar ama illa gerekiyor diye değil ben çok beğendiğim için koyacağım inşallah Rabbim nasip ederse
Ekmeksiz yeİyim yaw acım ekmek yok acımm ac
Yok takiyorsun derken taktigini goruyorsun anlamnda degil gordugun ruyayi takyorsun baya bi mesela ruyana gore esine karsi kiskanclik duygularn ciddi ciddi kabarabiliyorya o anlamda dedim ... sik sik etkileyici ruyalarin oluyor bizimlr de paylasiyorsun bizlernde oluyordur da senin baya sikBilmiyorum ki acabaa kızım mı olacak demeye başladım bende
Ama tabi bir gösterge olmayadabilir. Cinsiyeti öğrendiğim zaman inşallah anlayacağım durumu.
Hoşgeldin kuzum. Ben anlattığım gibi. Sen nasılsın ♥
Yaaa söylesem mi ki
İfşalanmayayım
Bu durumu ifşa departmanı genel müdürü @Kutsal_zebra ya sormak lazım.
Bebeğin ismini söylersem ifşa olur muyum sevgili Kutsal zebra?
Kuzum rüyalara çok takılmam aslında. Yani 2 gün düşünürüm ama takılmam.
Benim kız olursa da erkek olursa da koyacağım isim belliydi hatta senelerdir belli. O yüzden 1 kez bile oturup isim düşünmedim. Hele ki ilk defa duyduğum bir isim olduğu için bilinçaltı da diyemiyorum.
Rüyanda gördüğün ismi mi koydun gülom, ♥
Kız yedim ama yok yıne acım bu midem de pis bir mideymiş beeEkmeksiz ye
Marie Antoniette gibi ekmek bulamıyorsan pasta ye diyesim geldi
Ben ismi göremedim Cicim ism ne anlamına göre yorum yapayım Peygamber efendimiz anlamı güzel isimler koyun demişSana çok erken malum olmuş desene büşom
Miray gerçekten güzel bir isim. Miray daner mi ne bir oyuncu var ya çok güzel bir kız. Eminim zaten kızın olursa senin gibi çok güzel olur ve bu isim ona çok yakışır♥
Benim koyacağım isim başkaydı aslında.
Seneler önceden belirledik biz eşimle. O yüzden biraz şaşkınlığa uğradım
Ben hissiyatlı bir gacıyım çünküYok takiyorsun derken taktigini goruyorsun anlamnda degil gordugun ruyayi takyorsun baya bi mesela ruyana gore esine karsi kiskanclik duygularn ciddi ciddi kabarabiliyorya o anlamda dedim ... sik sik etkileyici ruyalarin oluyor bizimlr de paylasiyorsun bizlernde oluyordur da senin baya sik
Allah AllahKız yedim ama yok yıne acım bu midem de pis bir mideymiş bee
Yok allah korusun sende ne hamilesi uyy yok ben zaten öyleyım diyecm ama büğün gibi deil yawAllah Allah
Hamile misin kız yoksa, bu ne doymamak hee söyle söyle anlayalımmm
Yaaa söylersem ifşa olur muyum diye merak ettiğim için, ifşa departmanı genel müdürü ve ifşalardan sorumlu profesör doktorBen ismi göremedim Cicim ism ne anlamına göre yorum yapayım Peygamber efendimiz anlamı güzel isimler koyun demiş
Ermeye gerek yok kiz bende hamilesin demistim sanaBen hissiyatlı bir gacıyım çünkü
Hamileyim hissediyorum dediğimde de çok az kişi inanmıştı. Erdim diyorum anlamıyorsunuz
Var mı çocuğun kuzum?Yok allah korusun sende ne hamilesi uyy yok ben zaten öyleyım diyecm ama büğün gibi deil yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?