Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol cnm size de afiyet olsun ekmek konusu bizde de hep sıkıntı ya unuturuz almayı bebek ne kadarlık
Bir oğlum var dört yaşında kuzımda 5 bucuk aylık cnm. Bizde normalde dolaba bırakırsz bitince çıkartıp yıyrsz ama unutk almayı

Cicimmmm artık bulantılar başladı demek, aslında 8-9 haftalarda başlıyor ama sende erken olmuş inşallah erkende bitiverir...
Cicim bende yeni evlendiğimiz zamanlarda rüyamda gördüm bir kız ismi Miray.. Ve koymayı düşünüyorum koyman gerek diyorlar ama illa gerekiyor diye değil ben çok beğendiğim için koyacağım inşallah Rabbim nasip ederse

Bu sene sinifim 13 kisi. Devamli gelen 9 ogrencim var. Kis geldi 2 haftadir. Sadece 3 ogrencim geliyor Minikler ya kiyip getiremiyor anneleri
Aynen esim yasimiz genc ,cocuk kucuk hatta birlestirip 2 sarki da yapip gidelim burdan diyor. Bu da 8 sene demek biz daha 3 yaptik. 5 sene daha buraya katlanamayabilirim

Yaaaa ne güzel bı Rüya ben hiç görmedim öyle bı Rüya görsem ışık de hoşuma giderse muhtemelen etkilenirdm ya kızın mi olacak acaba
Bilmiyorum ki acabaa kızım mı olacak demeye başladım bende
Ama tabi bir gösterge olmayadabilir. Cinsiyeti öğrendiğim zaman inşallah anlayacağım durumu.
Slm kızçeler neypyrsnz bakim
Hoşgeldin kuzum. Ben anlattığım gibi. Sen nasılsın ♥
B Brunello Cicinelli kız rüyanda gördüğün isim neydi söyleyecek misin belki bize de fikir olur
Yaaa söylesem mi ki
İfşalanmayayım
Bu durumu ifşa departmanı genel müdürü @Kutsal_zebra ya sormak lazım.
Bebeğin ismini söylersem ifşa olur muyum sevgili Kutsal zebra?
Hosgeldin cici yaa bilemedimki yanls anlama ama sen bu ruyalara cok takiliyorsun sanki oyuzden de etkisi altinda oldgn.seyler ruyana giriyor mutlaka diye dusunmeye basladim ... isme isinip sevmissin istersen de koyarsin tabiki
Kuzum rüyalara çok takılmam aslında. Yani 2 gün düşünürüm ama takılmam.
Benim kız olursa da erkek olursa da koyacağım isim belliydi hatta senelerdir belli. O yüzden 1 kez bile oturup isim düşünmedim. Hele ki ilk defa duyduğum bir isim olduğu için bilinçaltı da diyemiyorum.
Bende ikincisinde görmüştüm tubim :)
Ve bnce koymalisin koy da çok güzel.isim bence
Rüyanda gördüğün ismi mi koydun gülom, ♥

Canimm benim doktorum hamilelik iciin kapali bi kutu diyip ellerini 2 yana acardi bu iste matematik tutmaz 8 9 haftalar dersin 7 de de baslayabilir bunda b tuhaflik birsey olmaz herkesn hamileligi ayni gecmedigi gbi ayni kadinin 2 hamileligi bile ayni gecmiyor busss raa seni ozledimm busra yaaa odayi degistordin iyimi oldu kotumu oldu bilemedim

İyim yaw acım ekmek yok acımm ac

Sana çok erken malum olmuş desene büşom
Miray gerçekten güzel bir isim. Miray daner mi ne bir oyuncu var ya çok güzel bir kız. Eminim zaten kızın olursa senin gibi çok güzel olur ve bu isim ona çok yakışır
Benim koyacağım isim başkaydı aslında.
Seneler önceden belirledik biz eşimle. O yüzden biraz şaşkınlığa uğradım

Yok takiyorsun derken taktigini goruyorsun anlamnda degil gordugun ruyayi takyorsun baya bi mesela ruyana gore esine karsi kiskanclik duygularn ciddi ciddi kabarabiliyorya o anlamda dedim ... sik sik etkileyici ruyalarin oluyor bizimlr de paylasiyorsun bizlernde oluyordur da senin baya sik

Ben ismi göremedim Cicim ism ne anlamına göre yorum yapayım Peygamber efendimiz anlamı güzel isimler koyun demiş

Ben hissiyatlı bir gacıyım çünkü
Hamileyim hissediyorum dediğimde de çok az kişi inanmıştı. Erdim diyorum anlamıyorsunuz

Ben ismi göremedim Cicim ism ne anlamına göre yorum yapayım Peygamber efendimiz anlamı güzel isimler koyun demiş
Yaaa söylersem ifşa olur muyum diye merak ettiğim için, ifşa departmanı genel müdürü ve ifşalardan sorumlu profesör doktor Youlost16 dan fetva bekliyorum ona göre söylicem

poncikvegece
Kuzucumm
Ya işten eve geldim, yemeğimi yedim yeni bi kitaba başlıycaktım kitaplığımdan kitabı bi çektim bi baktım kurt Ay ben huyluyumdur zaten güvedir kurttur böyle şeylere, tüylerim diken diken oldu tüüm koca kitaplığımı çıkardım sirkeli suyla sildim karbonat serpiştirdim internette bulduğum yöntemleri yaptım, ama hala bi tedirginim sende de hiç oldu mu valla kitabın sayfasını çevirdikçe huylanıyorum karşıma çıkacak diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…