Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok artık ilk defa böyle birşey duyuyorum.
5 senedir onlarca kitap duruyor kitaplığımda hiç rastlamadım ben

Yok artık ilk defa böyle birşey duyuyorum.
5 senedir onlarca kitap duruyor kitaplığımda hiç rastlamadım ben
Nemden midir diyeceğim yaz boyu hep tozunu aldığımda rastlamadım hiç olsa o zaman olurdu, kitap kurdu derler ya öyle ten rengi uzun bişey ıyy yazarken bile ürperdim hiçte sevmem öyle güve kurt gibi şeyleri ya bi hışım çıkardım tüm kitaplığı geri dizemiyorum

Eğer yeriniz güzel ve rahatsa kal bitir toptan kurtul yaa

Havalar soğuk aynen bir de kucuklerse uyanamiyorlardir kıyamam onlara içimdeki çocuk sevgisini pirtlattin ya

Allah Allah..
Bende silerim arada kitapları.
Nemli bıraktın herhalde dicem ama kurulama konusunda bende çok dikkatli değilimdir.
Başka bir yerden bulaşmış olmasın

Aynen canımın özü
Bir de bn aksakallı dede gördüm nurani varlikti valla elinde bastonu falan Cook uzaklardan seslendi düşünme düşünme çocuğunun adını Talha koy dedi

Hahaha aslinda itiraf edeyim aylardir topigi takipteydim. Ama bir ara bi banladi beni cimbizli hanim abla. Hic de sucum yoktu. Sonra kk dan sogudum. Uzaklastim. Arada kaynadi topik
Baya ortak yonumuz varmis cidden
Sark tayini mi isteyeceksiniz bu sene ?

Tohtordan ciktgnda ilk is usg fotosu istiyorn bak unutma yarn gtcen dmj rosss da mi yarn gtcekti patili bugundu ama gelmedi dha burya
Evet çayım yarın inşallah usg resmi seninle
4 den sonra randevum.
Akşam ya da geceye doğru etiketlicem seni
Kız da yok erkek de yok ikisine karşı da ılımlıyım o yüzden Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

Allah Allah..
Bende silerim arada kitapları.
Nemli bıraktın herhalde dicem ama kurulama konusunda bende çok dikkatli değilimdir.
Başka bir yerden bulaşmış olmasın
Yok kuzum kitapları silmiyorum rafları siliyorum sonra havalandırıp iyice kuruyunca geri yerleştiriyorum, kitapları da silmeli miyim acaba bilemedim ya canım sıkıldı oturma odasına yığdım her şeyi öylece bekliyorum Eşim gelsn bi çözüm arayalım

Eklentiler

• 09E16565-44B1-48FC-A88D-D22059B90AFE.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 38
Eğer yeriniz güzel ve rahatsa kal bitir toptan kurtul yaa

Havalar soğuk aynen bir de kucuklerse uyanamiyorlardir kıyamam onlara içimdeki çocuk sevgisini pirtlattin ya
Sevimliler ama Kural ogrenemiyorlar. Hepsi kendi havasinda o kadar tatlilar ki
Gecen hafta bi tanesi bana tuvalet icin izin isterken sunu dedi: "Pohum geldi, tutamirem bele ucunda durir " Esimle tam 1 hafta gulduk soyleyip soyleyip

Aynen canımın özü
Bir de bn aksakallı dede gördüm nurani varlikti valla elinde bastonu falan Cook uzaklardan seslendi düşünme düşünme çocuğunun adını Talha koy dedi
Altıma ederdim Allah biliyor ya
Bugün gittiğim velime de bir kişi altın harflerle Ömer ismini getirip bu ismi size Ömer aleyhisselam hediye etti demiş. O da Ömer koymuş o yüzden.
Gerçekten çok enteresanıma gitti.
Ama velimin yorumuna göre denizle birlikte görmem çok hayırlı bir rüyaymış. Rüyada deniz görmek herkese nasip olmaz dedi.

Sevimliler ama Kural ogrenemiyorlar. Hepsi kendi havasinda o kadar tatlilar ki
Gecen hafta bi tanesi bana tuvalet icin izin isterken sunu dedi: "Pohum geldi, tutamirem bele ucunda durir " Esimle tam 1 hafta gulduk soyleyip soyleyip
Hahahahahahahahahah
Recep İvedik karışımı yapmış hergele
Çok güldüm yaaaa

Keşke uzaktan uzağa takip etmeseydin zamanında karissaydin su topige

Ettim zaten bir kalktım cisim gelmiş
Waaay ne insnlar neler görüyor

Evet deniz görmek güzel derler hatta baya baya güzel :)
Tıpkı senin gbi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…