- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.381
Hee anladım kuzum bende diyorum nerde bu isimYaaa söylersem ifşa olur muyum diye merak ettiğim için, ifşa departmanı genel müdürü ve ifşalardan sorumlu profesör doktor @Kutsal_zebra dan fetva bekliyorumona göre söylicem
Yok artık ilk defa böyle birşey duyuyorum.@patilibirhayat
Kuzucumm
Ya işten eve geldim, yemeğimi yedim yeni bi kitaba başlıycaktım kitaplığımdan kitabı bi çektim bi baktım kurtAy ben huyluyumdur zaten güvedir kurttur böyle şeylere, tüylerim diken diken oldu tüüm koca kitaplığımı çıkardım sirkeli suyla sildim karbonat serpiştirdim internette bulduğum yöntemleri yaptım, ama hala bi tedirginim sende de hiç oldu mu valla kitabın sayfasını çevirdikçe huylanıyorum karşıma çıkacak diye
Evet sen demiştin.Ermeye gerek yok kiz bende hamilesin demistim sana
Var 4 yaşında oğlum 5 bucuk aylıkta kızım var cnmVar mı çocuğun kuzum?
Nemden midir diyeceğim yaz boyu hep tozunu aldığımda rastlamadım hiç olsa o zaman olurdu, kitap kurdu derler ya öyle ten rengi uzun bişey ıyy yazarken bile ürperdim hiçte sevmem öyle güve kurt gibi şeyleri ya bi hışım çıkardım tüm kitaplığı geri dizemiyorumYok artık ilk defa böyle birşey duyuyorum.
5 senedir onlarca kitap duruyor kitaplığımda hiç rastlamadım ben
Oyyyyy Allah bağışlasın kuzumVar 4 yaşında oğlum 5 bucuk aylıkta kızım var cnm
Eğer yeriniz güzel ve rahatsa kal bitir toptan kurtul yaaBu sene sinifim 13 kisi. Devamli gelen 9 ogrencim var. Kis geldi 2 haftadir. Sadece 3 ogrencim geliyorMinikler ya kiyip getiremiyor anneleri
Aynen esim yasimiz genc ,cocuk kucuk hatta birlestirip 2 sarki da yapip gidelim burdan diyor. Bu da 8 sene demekbiz daha 3 yaptik. 5 sene daha buraya katlanamayabilirim
Tohtordan ciktgnda ilk is usg fotosu istiyorn bak unutma yarn gtcen dmj rosss da mi yarn gtcekti patili bugundu ama gelmedi dha buryaEvet sen demiştin.
Büşo demişti. Patili demişti. RosSsS demişti.
Allah Allah..Nemden midir diyeceğim yaz boyu hep tozunu aldığımda rastlamadım hiç olsa o zaman olurdu, kitap kurdu derler ya öyle ten rengi uzun bişey ıyy yazarken bile ürperdim hiçte sevmem öyle güve kurt gibi şeyleri ya bi hışım çıkardım tüm kitaplığı geri dizemiyorum
Saol cnn aynen hemde mis kokulu kızım rabbim saglıklada kucağına almayı nasip etsin cnn ❤Oyyyyy Allah bağışlasın kuzum
Sen zaten bebeliymişsin.
Ne tatlıdır o şimdi mis gibi cennet kokuyordur
Aynen canımın özüBilmiyorum ki acabaa kızım mı olacak demeye başladım bende
Ama tabi bir gösterge olmayadabilir. Cinsiyeti öğrendiğim zaman inşallah anlayacağım durumu.
Hoşgeldin kuzum. Ben anlattığım gibi. Sen nasılsın ♥
Yaaa söylesem mi ki
İfşalanmayayım
Bu durumu ifşa departmanı genel müdürü @Kutsal_zebra ya sormak lazım.
Bebeğin ismini söylersem ifşa olur muyum sevgili Kutsal zebra?
Kuzum rüyalara çok takılmam aslında. Yani 2 gün düşünürüm ama takılmam.
Benim kız olursa da erkek olursa da koyacağım isim belliydi hatta senelerdir belli. O yüzden 1 kez bile oturup isim düşünmedim. Hele ki ilk defa duyduğum bir isim olduğu için bilinçaltı da diyemiyorum.
Rüyanda gördüğün ismi mi koydun gülom, ♥
Hahaha aslinda itiraf edeyim aylardir topigi takipteydim. Ama bir ara bi banladi beni cimbizli hanim abla. Hic de sucum yoktu.Casper25
Kuzum hoşgeldin topiğimize
Ne kadar ortak yönümüz varmış kendini anlattığın zaman şaşkınlık geçirdim.
Bende 26 yaşındayım.
Bende öğretmenim.
Bende polis eşiyim.
Sen nerelerdeydin bunca zaman yav
Evet çayım yarın inşallah usg resmi seninleTohtordan ciktgnda ilk is usg fotosu istiyorn bak unutma yarn gtcen dmj rosss da mi yarn gtcekti patili bugundu ama gelmedi dha burya
Benm Çarşamba 2 de randevumTohtordan ciktgnda ilk is usg fotosu istiyorn bak unutma yarn gtcen dmj rosss da mi yarn gtcekti patili bugundu ama gelmedi dha burya
Amin inşallah asyamSaol cnn aynen hemde mis kokulu kızım rabbim saglıklada kucağına almayı nasip etsin cnn ❤
Yok kuzum kitapları silmiyorum rafları siliyorum sonra havalandırıp iyice kuruyunca geri yerleştiriyorum, kitapları da silmeli miyim acabaAllah Allah..
Bende silerim arada kitapları.
Nemli bıraktın herhalde dicem ama kurulama konusunda bende çok dikkatli değilimdir.
Başka bir yerden bulaşmış olmasın
Sevimliler amaEğer yeriniz güzel ve rahatsa kal bitir toptan kurtul yaa
Havalar soğuk aynen bir de kucuklerse uyanamiyorlardir kıyamam onlara içimdeki çocuk sevgisini pirtlattin ya
Altıma ederdim Allah biliyor yaAynen canımın özü
Bir de bn aksakallı dede gördüm nurani varlikti valla elinde bastonu falan Cook uzaklardan seslendi düşünme düşünme çocuğunun adını Talha koy dedi
HahahahahahahahahahSevimliler amaKural ogrenemiyorlar. Hepsi kendi havasinda o kadar tatlilar ki
Gecen hafta bi tanesi bana tuvalet icin izin isterken sunu dedi: "Pohum geldi, tutamirem bele ucunda durir "Esimle tam 1 hafta gulduk soyleyip soyleyip
Ettim zaten bir kalktım cisim gelmişAltıma ederdim Allah biliyor ya
Bugün gittiğim velime de bir kişi altın harflerle Ömer ismini getirip bu ismi size Ömer aleyhisselam hediye etti demiş. O da Ömer koymuş o yüzden.
Gerçekten çok enteresanıma gitti.
Ama velimin yorumuna göre denizle birlikte görmem çok hayırlı bir rüyaymış. Rüyada deniz görmek herkese nasip olmaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?