Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahahahahahahahah
Recep İvedik karışımı yapmış hergele
Çok güldüm yaaaa

Keşke uzaktan uzağa takip etmeseydin zamanında karissaydin su topige
Hahah keske Uzunca sure bdv ye de girmeyecegim boylelikle iyi oldu bu.

Aminn tamam bekliyor olacagim cok gecikme ltfenn merakli bi insanim biliyosn seni bekliyor olacagiz topikce

ByNkoaLa seni de bekleyecz tabi cinsiyet artik netlesmis olur detayli ultrasona girecekmisin sen

Takipte kalmayın gelin diyorum, çıkın çıkın gelin yav bak ne güzel olmuş gelmen
Cımbızlı abladan hepimiz nasibimizi aldık be kespırım sorma
Hatta yeni üyeydim. Bir ban yiyince küstüm üyelik iptali yaptırmadım ama girmedim 1 ayı geçkin süre. Hatta canımın içi ByNkoaLa sen gidiyorsan bende gidiyorum demişti o da girmedi.
Sonra dedim ulan tavşan dağa küstü dağın haberi yok eminim çok üzülmüştür kk girmedik diye
Sonra döndük işte.
Dönünce açtım zaten bu topiği de. İyi ki de dönüp açmışım yav küsüp gitmek nedir ergenliğin son safhalarını yaşıyormuşum o ara herhalde
O yüzden gitme yani boşver arada ban yemek de iyidir özlem giriyor araya
Kuzum bizim tayinimiz 2 sene sonra Allah nasip kısmet ederse. Siz hangi ilde doğu görevindesiniz?

Burası geyik olduğu kdr bdv topigi de sayılır
Derdimiz kederimiz üzüntümüz mutluluğumuz hersyimizi paylaşıyoruz sıcacık aile.ortami
En sevdigim. Negonun duzen topigini de bu yuzden seviyorum. Butun kir pasagimizla samimiyetimizle ordayiz
Benim tek derdim kaynana. Benden bolca dinlersiniz

Neee günler geçirdik beee cici

Yavrum öncelikle odan çok ferah bir oda söylemeden geçemicem
Kurt açısından da o da Allahın bir varlığı diyerek giriş kitaplığa bence.
Kitapları ben senede 1 ya da 2 defa siliyorum. Tabi sadece kapak siliyorum ardından kuruluyorum.
Kitapları sil sayfa sayfa kontrol edip diz. Belki de kitaplardan kaynaklı değildir.
Ha öyleyse de kurtlanan kitabı bulup at bari.

Sana ili ozelden yazayim Surda bir ara ifsadan dondum hala tirsiyorum
Gideyim dedim de gidemedim bende. Bdv tam bir entrika Kv,elti, gorumce,giybet Beni cezbediyor

Ayy benden bir tane daha eminm çok iyi anlasicaz
Ahahhahahaahha

Dinleriz bol bol hiç sklmadan :)
Kaynanalar ne fena ya. Herkesin derdi
Benimkk 1000 km otemde yine de sirretlik yapiyor. Yakin olsam nolurduk acaba

Kuzumm teşekkür ederim
Artık öyle yapcam mecbur bunlar benim herşeyim yoldaşım çünkü kurtlarıyla kabul edeceğim sanırım

Ettim zaten bir kalktım cisim gelmiş
Waaay ne insnlar neler görüyor

Evet deniz görmek güzel derler hatta baya baya güzel :)
Tıpkı senin gbi
Hayır senin gibi
İkiz olursa diğerine de deniz mi koysam deniz gördüm diye

Aminn tamam bekliyor olacagim cok gecikme ltfenn merakli bi insanim biliyosn seni bekliyor olacagiz topikce

ByNkoaLa seni de bekleyecz tabi cinsiyet artik netlesmis olur detayli ultrasona girecekmisin sen
19 kasımdan beri 3 aralığı bekliyorum düşünebiliyor musun
3 aralık gel 3 aralık gel diye diye çatlayıp patlayıp bittim.
Ben Beklemek
Yarın da okul geçmez şimdi biran önce gideyim diye of ya niye bu kadar sabırsız bir gacıyam

Yaparlar yaparlar yapmazlar mi hiç işleri o
Huzur bozmak
Kendi huzurlari yok ya
Benimki eltimden tirsiyor ondan tum enerjisini bana harciyor. Yeni elti aldik bakalim nisanli daha. Biraz da ona sarsa ben huzur bulacagim bir nebze
Kayinbabamin da basini yedi kadin. Adam diyir kafamda sac kalmadi onun yuzunden.
Nazli,aglak, tam bir ogulcu
5 ay once falan buna bi sisko demistim laf arasinda. Kendime de dediydim oysaki Kizima zayif demisti. Sutun yaramiyo mama ver demisti. Ki kilosu ayina gire iyiydi.
Sende sismansin bende sismanim. sanki cok mu iyi falan demistim. Hemen benle kapatip kocama aglamisti Hala onun kinini guduyo bana kadin. Her telefonda 2 kilo verdim falan diyo Ruh hastasi ya

En sevdigim. Negonun duzen topigini de bu yuzden seviyorum. Butun kir pasagimizla samimiyetimizle ordayiz
Benim tek derdim kaynana. Benden bolca dinlersiniz
Kaynana mı.
Bayılırım kaynanasını sevmeyen üyelere
Dur şimdi hafta içi çok faal olamıyorum seninle haftasonu gıybetin dibine vuralım
Neee günler geçirdik beee cici
Hevalla gülom. Yaşamadık şey kalmadı burda
2. Seneye girdik daha da yaşayacaklarımızdan yaradana sığınırım
Sana ili ozelden yazayim Surda bir ara ifsadan dondum hala tirsiyorum
Gideyim dedim de gidemedim bende. Bdv tam bir entrika Kv,elti, gorumce,giybet Beni cezbediyor
Tamam kuzum
Bdv ye gerek yok o konular için. Burası daha fazla kaynana görümce dramı ile dolu emin ol. Yakında anlayacaksın zaten gerçek bdv burası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…