- 28 Kasım 2019
- 966
- 26.022
- 438
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.401
Evet öyle cnm rabbim gönlüne göre de versin cnmAmin inşallah asyam ♥
Hele ki kız olması açısından çok şanslısın
Hahah keskeHahahahahahahahahah
Recep İvedik karışımı yapmış hergele
Çok güldüm yaaaa
Keşke uzaktan uzağa takip etmeseydin zamanında karissaydin su topige
Sen kaç aylık sın cnmEvet öyle cnm rabbim gönlüne göre de versin cnm
Aminn tamam bekliyor olacagim cok gecikme ltfennEvet çayım yarın inşallah usg resmi seninle
4 den sonra randevum.
Akşam ya da geceye doğru etiketlicem seni
Kız da yok erkek de yok ikisine karşı da ılımlıyım o yüzden Allah hayırlısını nasip etsin inşallah♥
Burası geyik olduğu kdr bdv topigi de sayılırHahah keskeUzunca sure bdv ye de girmeyecegim boylelikle iyi oldu bu.
Doktor gir derse girerimAminn tamam bekliyor olacagim cok gecikme ltfennmerakli bi insanim biliyosn seni bekliyor olacagiz topikce
ByNkoaLa seni de bekleyecz tabi cinsiyet artik netlesmis olur detayli ultrasona girecekmisin sen
Takipte kalmayın gelin diyorum, çıkın çıkın gelin yav bak ne güzel olmuş gelmenHahaha aslinda itiraf edeyim aylardir topigi takipteydim. Ama bir ara bi banladi beni cimbizli hanim abla. Hic de sucum yoktu.Sonra kk dan sogudum. Uzaklastim. Arada kaynadi topik
Baya ortak yonumuz varmis cidden
Sark tayini mi isteyeceksiniz bu sene ?
En sevdigim.Burası geyik olduğu kdr bdv topigi de sayılır
Derdimiz kederimiz üzüntümüz mutluluğumuz hersyimizi paylaşıyoruz sıcacık aile.ortami
Ayy benden bir tane daha eminm çok iyi anlasicazEn sevdigim.Negonun duzen topigini de bu yuzden seviyorum. Butun kir pasagimizla samimiyetimizle ordayiz
Benim tek derdim kaynana. Benden bolca dinlersiniz
Neee günler geçirdik beee ciciTakipte kalmayın gelin diyorum, çıkın çıkın gelin yav bak ne güzel olmuş gelmen
Cımbızlı abladan hepimiz nasibimizi aldık be kespırım sorma
Hatta yeni üyeydim. Bir ban yiyince küstüm üyelik iptali yaptırmadım ama girmedim 1 ayı geçkin süre. Hatta canımın içiByNkoaLa sen gidiyorsan bende gidiyorum demişti o da girmedi.
Sonra dedim ulan tavşan dağa küstü dağın haberi yok eminim çok üzülmüştür kk girmedik diye
Sonra döndük işte.
Dönünce açtım zaten bu topiği de. İyi ki de dönüp açmışım yav küsüp gitmek nedir ergenliğin son safhalarını yaşıyormuşum o ara herhalde
O yüzden gitme yani boşver arada ban yemek de iyidir özlem giriyor araya
Kuzum bizim tayinimiz 2 sene sonra Allah nasip kısmet ederse. Siz hangi ilde doğu görevindesiniz?
Yavrum öncelikle odan çok ferah bir oda söylemeden geçemicemYok kuzum kitapları silmiyorum rafları siliyorum sonra havalandırıp iyice kuruyunca geri yerleştiriyorum, kitapları da silmeli miyim acababilemedim ya canım sıkıldı oturma odasına yığdım her şeyi öylece bekliyorum Eşim gelsn bi çözüm arayalım
Sana ili ozelden yazayimTakipte kalmayın gelin diyorum, çıkın çıkın gelin yav bak ne güzel olmuş gelmen
Cımbızlı abladan hepimiz nasibimizi aldık be kespırım sorma
Hatta yeni üyeydim. Bir ban yiyince küstüm üyelik iptali yaptırmadım ama girmedim 1 ayı geçkin süre. Hatta canımın içiByNkoaLa sen gidiyorsan bende gidiyorum demişti o da girmedi.
Sonra dedim ulan tavşan dağa küstü dağın haberi yok eminim çok üzülmüştür kk girmedik diye
Sonra döndük işte.
Dönünce açtım zaten bu topiği de. İyi ki de dönüp açmışım yav küsüp gitmek nedir ergenliğin son safhalarını yaşıyormuşum o ara herhalde
O yüzden gitme yani boşver arada ban yemek de iyidir özlem giriyor araya
Kuzum bizim tayinimiz 2 sene sonra Allah nasip kısmet ederse. Siz hangi ilde doğu görevindesiniz?
Kaynanalar ne fena ya. Herkesin derdiAyy benden bir tane daha eminm çok iyi anlasicaz
Ahahhahahaahha
Dinleriz bol bol hiç sklmadan :)
Kuzumm teşekkür ederimYavrum öncelikle odan çok ferah bir oda söylemeden geçemicem ♥
Kurt açısından da o da Allahın bir varlığı diyerek giriş kitaplığa bence.
Kitapları ben senede 1 ya da 2 defa siliyorum. Tabi sadece kapak siliyorum ardından kuruluyorum.
Kitapları sil sayfa sayfa kontrol edip diz. Belki de kitaplardan kaynaklı değildir.
Ha öyleyse de kurtlanan kitabı bulup at bari.
Hayır senin gibiEttim zaten bir kalktım cisim gelmiş
Waaay ne insnlar neler görüyor
Evet deniz görmek güzel derler hatta baya baya güzel :)
Tıpkı senin gbi
Yaparlar yaparlar yapmazlar mi hiç işleri oKaynanalar ne fena ya. Herkesin derdi
Benimkk 1000 km otemde yine de sirretlik yapiyor. Yakin olsam nolurduk acaba
Vereyim mi emin misinYaaa söylersem ifşa olur muyum diye merak ettiğim için, ifşa departmanı genel müdürü ve ifşalardan sorumlu profesör doktorYoulost16 dan fetva bekliyorum ona göre söylicem
19 kasımdan beri 3 aralığı bekliyorum düşünebiliyor musunAminn tamam bekliyor olacagim cok gecikme ltfennmerakli bi insanim biliyosn seni bekliyor olacagiz topikce
ByNkoaLa seni de bekleyecz tabi cinsiyet artik netlesmis olur detayli ultrasona girecekmisin sen
Benimki eltimden tirsiyor ondan tum enerjisini bana harciyor. Yeni elti aldik bakalim nisanli daha. Biraz da ona sarsa ben huzur bulacagim bir nebzeYaparlar yaparlar yapmazlar mi hiç işleri o
Huzur bozmak
Kendi huzurlari yok ya
Kaynana mı.En sevdigim.Negonun duzen topigini de bu yuzden seviyorum. Butun kir pasagimizla samimiyetimizle ordayiz
Benim tek derdim kaynana. Benden bolca dinlersiniz
Hevalla gülom. Yaşamadık şey kalmadı burdaNeee günler geçirdik beee cici
Tamam kuzumSana ili ozelden yazayimSurda bir ara ifsadan dondum hala tirsiyorum
Gideyim dedim de gidemedim bende. Bdv tam bir entrikaKv,elti, gorumce,giybet Beni cezbediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?