Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzumm teşekkür ederim ❤
Artık öyle yapcam mecbur bunlar benim herşeyim yoldaşım çünkü kurtlarıyla kabul edeceğim sanırım
Kurdu da Allah yarattı.
O da bir canlı.
Kurtlar da bir ana bir baba bir yavru.
Kurtları sevelim

Bir oğlum var dört yaşında kuzımda 5 bucuk aylık cnm. Bizde normalde dolaba bırakırsz bitince çıkartıp yıyrsz ama unutk almayı
MasAllah Allah bağışlasın evlatlarını doyurdun mu karnını artık
Sen bı düşün bklm

Canım hosgeldin hayır olsun güzel rüyalar görüyorsun maşallah,bende 3 ay önce tüp bebeğe yeni başladığımız sıralar rüyamda ,oğlunun adını Fazıl koy dediler,hamile kalacağıma çok inanmıştım o yüzden ama nasip olmadı iste hayirlisi bakalım,senin de kizin olacak galiba inşallah hayırlı sağlıklı evlat olsun

Ben direk ismi söyleyeyim mi
İsmi söyle diye mi çağırdım seni Allahım yarabbil alemiyn bu kız neden böyle
İsmi söylersem ifşa olur muyum bana bunu öğret.
Bana ifşa olmamayı öğret yüce honos

Kuzum belki de olmuştur da tutunamamıştır.
Erkek olursa koyar mısın peki Fazıl ismini?
Rüyalar kız diyor ama gerçekler bakalım ne diyecek

Doktor gir derse girerim 6. Ayda girilmiyor mi o bn öyle biliyirm
Kiz sen 3.ye hamilesin tek hamilelik gecirip tek cocufu olan bana mi soruyosun
18 ve 22.haftalar arasi miydi 20 ile 24. Haftalar arasi mi ne yaptieiliyordu yaptirmistim ama unuttum bu ikisinden biri yani tam senin zamanlarn sen ist.damisin bilmiyorum ama ist.da ozellerde bile 1 ay onden randevu aliyorsun yer bulunmuyor habern olsn tam senin haftalarn suan

ByNkoaLa arkadaşım 6 aylık hamile.
Yeni girdi ayrıntılı ultrasona sultanım

Tebrik ediyorum öncelikle ciciim gözlerinden öpüyorum

Veli ziyaretleri işin enn keyifli kısımlarından

Bütün tüylerim diken diken olduu, ben rüyalardan hep etkileniyorum, bazı rüyalarında mesajlı rüya olduğunu düşünüyorum.

O isim de çok güzel inşallah hayırlısı olsun cicim, merakla bekliyorum

B Brunello Cicinelli ismin ne oldugunu arastirdim bende smdi gayet guzel bi isim bu arada
Dayanamadım ben de araştırdım canım. Kulağa çok hoş gelen bir isim. Gecenki rüyadan sonra hani şu mevlitli okumalı ve dualı su...bu rüya gerçekten beni çok etkiledi. Aslında erkeğe bile konulabilir bence. Rahmani bir rüya... Allah esirgesin annemi de bebişini de.

Kuzum belki de olmuştur da tutunamamıştır.
Erkek olursa koyar mısın peki Fazıl ismini?
Rüyalar kız diyor ama gerçekler bakalım ne diyecek
Cicim rüyada görülen isim hayırlı isimdir zaten balım artık başka bı isim olmaz,rüyada gösterildi çünkü. illa ki Fazıl koyucaz ama tabi yanına ek bı isimle koyarız,yeter ki hayırlı sağlıklı bir evlat nasip olsun da mesela ben kızım olursa Zeliha minel oğlum olursa Abdullah Aras istiyordum,şimdi oğlan olursa Fazıl Aras olur yani böyle misal, insallah sizinki de gönlünüzden gecen olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…