- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.421
Kurdu da Allah yarattı.Kuzumm teşekkür ederim ❤
Artık öyle yapcam mecbur bunlar benim herşeyim yoldaşım çünkükurtlarıyla kabul edeceğim sanırım
Ver foliksizim benim ver bakalımVereyim mi emin misin
Ay cici kurtlarada yükselmeyelim birdenKurdu da Allah yarattı.
O da bir canlı.
Kurtlar da bir ana bir baba bir yavru.
Kurtları sevelim
Ben direk ismi söyleyeyim miVer foliksizim benim ver bakalım
MasAllah Allah bağışlasın evlatlarınıBir oğlum var dört yaşında kuzımda 5 bucuk aylık cnm. Bizde normalde dolaba bırakırsz bitince çıkartıp yıyrsz ama unutk almayı
Sen bı düşün bklmBilmiyorum ki acabaa kızım mı olacak demeye başladım bende
Ama tabi bir gösterge olmayadabilir. Cinsiyeti öğrendiğim zaman inşallah anlayacağım durumu.
Hoşgeldin kuzum. Ben anlattığım gibi. Sen nasılsın ♥
Yaaa söylesem mi ki
İfşalanmayayım
Bu durumu ifşa departmanı genel müdürü @Kutsal_zebra ya sormak lazım.
Bebeğin ismini söylersem ifşa olur muyum sevgili Kutsal zebra?
Kuzum rüyalara çok takılmam aslında. Yani 2 gün düşünürüm ama takılmam.
Benim kız olursa da erkek olursa da koyacağım isim belliydi hatta senelerdir belli. O yüzden 1 kez bile oturup isim düşünmedim. Hele ki ilk defa duyduğum bir isim olduğu için bilinçaltı da diyemiyorum.
Rüyanda gördüğün ismi mi koydun gülom, ♥
Canım hosgeldin35 sayfa beğenerek geldim bence bir tebriği hakkettim pıtırcıklarım
Nasılsınız kaymaklı çöreklerim
Ben bugün kendimi çok iyi hissetmiyorum. Sanırım bulantılarım başlamak üzere. Sabah afedersiniz 3 kere öğürdüm ama istifra etmedim. İnanılmaz bir halsizlik var üzerimde. Rüya aleminde gibiyim.
Çıkışta da veli ziyaretine gittim. Bir çay içip kalkacaktım, muhabbet üstüne muhabbet edince 3 saat oturmuşum resmen
Gerçekten çok şükür çok ponçik Velilerim var. Cinsiyeti belli olsun biz ona neler neler yapacağız diyorlarDedim sizin varlığınız yeter
--------
Kuzularım bir de enteresan birşey anlatacağım. Dün gece rüyamda bir bebek ismi gösterildi bana. 2 kişi ama şuan cismen hatırlamıyorum tiplerini bana bir isim söylediler. Hiç duymadığım bir isim bu. Ardından denizin dibinde kuma yazılmış halde gösterildi o isim bana. Ve bir kız ismi ☺
Gece 4 de uyandım hemen öyle bir isim var mı diye baktım. Gerçekten varmış ve Muhammed suresinde geçiyormuş. Anlamı da bal
Sizlerde hiç bebeğinin ismini rüyasında göreniniz var mı? Sizce bu rüyanın anlamı nedir? Sizce koymalı mıyım kuzularım?
Yani isme de bir ısındım açıkçası. ♥
Tabi kız olacak mı göreceğiz tabi de..
(etiketler aşağıda)
İsmi söyle diye mi çağırdım seni Allahım yarabbil alemiyn bu kız neden böyleBen direk ismi söyleyeyim mi
Kuzum belki de olmuştur da tutunamamıştır.Canım hosgeldinhayır olsun güzel rüyalar görüyorsun maşallah,bende 3 ay önce tüp bebeğe yeni başladığımız sıralar rüyamda ,oğlunun adını Fazıl koy dediler,hamile kalacağıma çok inanmıştım o yüzden ama nasip olmadı iste hayirlisi bakalım,senin de kizin olacak galiba inşallah hayırlı sağlıklı evlat olsun
Yok daha koca gelmedi acım biraz ekmek vardı çocuklara yedirdimMasAllah Allah bağışlasın evlatlarınıdoyurdun mu karnını artık
Sen bı düşün bklm
Fedakar anaYok daha koca gelmedi acım biraz ekmek vardı çocuklara yedirdim
Kiz sen 3.ye hamilesin tek hamilelik gecirip tek cocufu olan bana mi soruyosunDoktor gir derse girerim6. Ayda girilmiyor mi o bn öyle biliyirm
Kiz sen 3.ye hamilesin tek hamilelik gecirip tek cocufu olan bana mi soruyosun
18 ve 22.haftalar arasi miydi 20 ile 24. Haftalar arasi mi ne yaptieiliyordu yaptirmistim ama unuttum bu ikisinden biri yani tam senin zamanlarn sen ist.damisin bilmiyorum ama ist.da ozellerde bile 1 ay onden randevu aliyorsun yer bulunmuyor habern olsn tam senin haftalarn suan
Yaa kıyamam analık bunu gerektirir tabiki amaYok daha koca gelmedi acım biraz ekmek vardı çocuklara yedirdim
Onlar ac kalmasında ben kalırımYaa kıyamam analık bunu gerektirir tabiki ama
Tebrik ediyorum öncelikle ciciim gözlerinden öpüyorum35 sayfa beğenerek geldim bence bir tebriği hakkettim pıtırcıklarım
Nasılsınız kaymaklı çöreklerim
Ben bugün kendimi çok iyi hissetmiyorum. Sanırım bulantılarım başlamak üzere. Sabah afedersiniz 3 kere öğürdüm ama istifra etmedim. İnanılmaz bir halsizlik var üzerimde. Rüya aleminde gibiyim.
Çıkışta da veli ziyaretine gittim. Bir çay içip kalkacaktım, muhabbet üstüne muhabbet edince 3 saat oturmuşum resmen
Gerçekten çok şükür çok ponçik Velilerim var. Cinsiyeti belli olsun biz ona neler neler yapacağız diyorlarDedim sizin varlığınız yeter
--------
Kuzularım bir de enteresan birşey anlatacağım. Dün gece rüyamda bir bebek ismi gösterildi bana. 2 kişi ama şuan cismen hatırlamıyorum tiplerini bana bir isim söylediler. Hiç duymadığım bir isim bu. Ardından denizin dibinde kuma yazılmış halde gösterildi o isim bana. Ve bir kız ismi ☺
Gece 4 de uyandım hemen öyle bir isim var mı diye baktım. Gerçekten varmış ve Muhammed suresinde geçiyormuş. Anlamı da bal
Sizlerde hiç bebeğinin ismini rüyasında göreniniz var mı? Sizce bu rüyanın anlamı nedir? Sizce koymalı mıyım kuzularım?
Yani isme de bir ısındım açıkçası. ♥
Tabi kız olacak mı göreceğiz tabi de..
(etiketler aşağıda)
Tamdır cnm bekleriz
Dayanamadım ben de araştırdım canım. Kulağa çok hoş gelen bir isim. Gecenki rüyadan sonra hani şu mevlitli okumalı ve dualı su...bu rüya gerçekten beni çok etkiledi. Aslında erkeğe bile konulabilir bence. Rahmani bir rüya... Allah esirgesin annemi de bebişini de.B Brunello Cicinelli ismin ne oldugunu arastirdim bende smdi gayet guzel bi isim bu arada
Cicim rüyada görülen isim hayırlı isimdir zaten balım artık başka bı isim olmaz,rüyada gösterildi çünkü. illa ki Fazıl koyucaz ama tabi yanına ek bı isimle koyarız,yeter ki hayırlı sağlıklı bir evlat nasip olsun daKuzum belki de olmuştur da tutunamamıştır.
Erkek olursa koyar mısın peki Fazıl ismini?
Rüyalar kız diyor ama gerçekler bakalım ne diyecek
Ya annecim besmelesiz yiyor kertenkele bacım sonra doymuyorum diyor.Allah Allah
Hamile misin kız yoksa, bu ne doymamak hee söyle söyle anlayalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?