- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.649
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.441
bende surekli denizde yuzerken yada kenarinda otururken gorurdum kendimi adini deniz koyacagim dedim35 sayfa beğenerek geldim bence bir tebriği hakkettim pıtırcıklarım
Nasılsınız kaymaklı çöreklerim
Ben bugün kendimi çok iyi hissetmiyorum. Sanırım bulantılarım başlamak üzere. Sabah afedersiniz 3 kere öğürdüm ama istifra etmedim. İnanılmaz bir halsizlik var üzerimde. Rüya aleminde gibiyim.
Çıkışta da veli ziyaretine gittim. Bir çay içip kalkacaktım, muhabbet üstüne muhabbet edince 3 saat oturmuşum resmen
Gerçekten çok şükür çok ponçik Velilerim var. Cinsiyeti belli olsun biz ona neler neler yapacağız diyorlarDedim sizin varlığınız yeter
--------
Kuzularım bir de enteresan birşey anlatacağım. Dün gece rüyamda bir bebek ismi gösterildi bana. 2 kişi ama şuan cismen hatırlamıyorum tiplerini bana bir isim söylediler. Hiç duymadığım bir isim bu. Ardından denizin dibinde kuma yazılmış halde gösterildi o isim bana. Ve bir kız ismi ☺
Gece 4 de uyandım hemen öyle bir isim var mı diye baktım. Gerçekten varmış ve Muhammed suresinde geçiyormuş. Anlamı da bal
Sizlerde hiç bebeğinin ismini rüyasında göreniniz var mı? Sizce bu rüyanın anlamı nedir? Sizce koymalı mıyım kuzularım?
Yani isme de bir ısındım açıkçası. ♥
Tabi kız olacak mı göreceğiz tabi de..
(etiketler aşağıda)
Tamam beeeeİsmi söyle diye mi çağırdım seni Allahım yarabbil alemiyn bu kız neden böyle
İsmi söylersem ifşa olur muyum bana bunu öğret.
Bana ifşa olmamayı öğret yüce honos
Ne güzel rüya, ben olsam koyardım:)35 sayfa beğenerek geldim bence bir tebriği hakkettim pıtırcıklarım
Nasılsınız kaymaklı çöreklerim
Ben bugün kendimi çok iyi hissetmiyorum. Sanırım bulantılarım başlamak üzere. Sabah afedersiniz 3 kere öğürdüm ama istifra etmedim. İnanılmaz bir halsizlik var üzerimde. Rüya aleminde gibiyim.
Çıkışta da veli ziyaretine gittim. Bir çay içip kalkacaktım, muhabbet üstüne muhabbet edince 3 saat oturmuşum resmen
Gerçekten çok şükür çok ponçik Velilerim var. Cinsiyeti belli olsun biz ona neler neler yapacağız diyorlarDedim sizin varlığınız yeter
--------
Kuzularım bir de enteresan birşey anlatacağım. Dün gece rüyamda bir bebek ismi gösterildi bana. 2 kişi ama şuan cismen hatırlamıyorum tiplerini bana bir isim söylediler. Hiç duymadığım bir isim bu. Ardından denizin dibinde kuma yazılmış halde gösterildi o isim bana. Ve bir kız ismi ☺
Gece 4 de uyandım hemen öyle bir isim var mı diye baktım. Gerçekten varmış ve Muhammed suresinde geçiyormuş. Anlamı da bal
Sizlerde hiç bebeğinin ismini rüyasında göreniniz var mı? Sizce bu rüyanın anlamı nedir? Sizce koymalı mıyım kuzularım?
Yani isme de bir ısındım açıkçası. ♥
Tabi kız olacak mı göreceğiz tabi de..
(etiketler aşağıda)
Coook.mantikliHayır senin gibi
İkiz olursa diğerine de deniz mi koysam deniz gördüm diye
Tatlım , anam ismi söylersem ifşa olur muyum olmaz miyim diye fetva istedi Zebra' dan o da soyleyim mi dedi? Anam da olmaz dedi sankim, sonra şarjı bitti gittiiii
Annem ifşa olacak diye şok oldum ki
HahahahahahahahahBenimki eltimden tirsiyor ondan tum enerjisini bana harciyor. Yeni elti aldik bakalim nisanli daha. Biraz da ona sarsa ben huzur bulacagim bir nebze
Kayinbabamin da basini yedi kadin. Adam diyir kafamda sac kalmadi onun yuzunden.
Nazli,aglak, tam bir ogulcu
5 ay once falan buna bi sisko demistim laf arasinda. Kendime de dediydim oysakiKizima zayif demisti. Sutun yaramiyo mama ver demisti. Ki kilosu ayina gire iyiydi.
Sende sismansin bende sismanim. sanki cok mu iyi falan demistim. Hemen benle kapatip kocama aglamistiHala onun kinini guduyo bana kadin. Her telefonda 2 kilo verdim falan diyo Ruh hastasi ya
Ha öyle miTatlım , anam ismi söylersem ifşa olur muyum olmaz miyim diye fetva istedi Zebra' dan o da soyleyim mi dedi? Anam da olmaz dedi sankim, sonra şarjı bitti gittiiiiİsim açıklanmadı resmen.Meraklanma bir şey kaçırmadın.
Evet rüyasını anlatırken minik ipuçları verdi. Oradan bulduk ayrı ayrı.
Ya ama ben catlarim kiEvet rüyasını anlatırken minik ipuçları verdi. Oradan bulduk ayrı ayrı.
Valla ilk de ayrintiliya girdim de ikincisinde hatirlamiyormKiz sen 3.ye hamilesin tek hamilelik gecirip tek cocufu olan bana mi soruyosun
18 ve 22.haftalar arasi miydi 20 ile 24. Haftalar arasi mi ne yaptieiliyordu yaptirmistim ama unuttum bu ikisinden biri yani tam senin zamanlarn sen ist.damisin bilmiyorum ama ist.da ozellerde bile 1 ay onden randevu aliyorsun yer bulunmuyor habern olsn tam senin haftalarn suan
Bende buldum çok hoş geliyor kulağa :)Evet rüyasını anlatırken minik ipuçları verdi. Oradan bulduk ayrı ayrı.
Kimse duymasın Muhammed Süresinin mealini oku. Gerisi sana bağlı. Catlamana dayanamadım beni ele verme sakin...Ya ama ben catlarim ki
Bir şok daha... maşallah ne diyim. İpucu verene kadarAaaa valla buldumsahane bı isim
Bbiz kendi imkanlarimizla ogrendik ismi
Dogrudur gittgnde sorarsin doktoruna ya da zaten soyler o yaptir diyeValla ilk de ayrintiliya girdim de ikincisinde hatirlamiyorm
Yaaa ne bileyim uzun zaman geçti sanki ilk defa hamileymiş gbi hisseidorm
Der belki hemen sokar ayrintiliyaDogrudur gittgnde sorarsin doktoruna ya da zaten soyler o yaptir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?