Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insallah canim Allah yardimciniz olsun
Ayy inşallah inşallah
Canlarım çok sağ olun. İnşaallah

Hosbuldum canim benim bende cok sevdim topigini özelliklede ByNkoaLa sagolsn beni hic yanliz birakmadı senide tebrik ederim insallah sag saglim kucagina alirsın bebegini

Hahahahahahahahah
Bnmki Su ara kziiyla uğraşmaktan bana sıra gelmiyor ama giderse yandm başıma kalacak bnmde :)

Kilonun nesi güzel ya çok güzel demişsin
Baya acitasyoncu heralde oğluna ne diye yetistiriyorsun hemen
Sorma Bi de adam evde yanimda. Iste sandi heralde. Nasil agliyor ama sanki ne dedim ? bi de dogruyu demiyo ki. Herseyi anlat madem. O kadar kendi dediklerini demiyor sadece casper bana sisko desi diyor Allahtan esim sen ne dedin ona, durduk yere demez dedi de oyle anlatti haspam

Haftasonu bekliyorum o zaman giybeti

İyi bari doldurasa gelmemiş dolduruşa gelen erkekse Cook
Karısını suçlayan
Bknz: akros

Annesinin her yaptığının farknda olup sen birşey dedin mi toz kondurmayan erkek tipi

Anaa
Hayırlısı olsun yaa
Ne gibi aksiklikelr olduki

Ayy her evde çıkıyor bisey
Evin eski sahibi geç çıktı. Boya yaptırdık parke marke işleri neyse, ustalar dedikleri tarihten daha geç çıktılar bizim de taşınmamiz lazım karman çorman oldu her şey. Bir şekilde taşındık İnternet baglatacagiz başvuru yaptık bur türlü baglanmadi. Tam bağlandı dedik modemde sıkıntı çıktı. Doğalgaz kesildi koşturdum ettim iki gün gazsız kaldık. Piknik tüpü aradım. Onu da bulmak ne zormuş meğer. Neyse bir şekilde halloldu usta ile banyoyu genişletmeyi konuştuk ettik. Adam peşinat aldı bir haftadır ses soluk yok. Eşimin telefonuna da çıkmıyor. Ama beni en çok üzen şey dün yaptığım kekin hamur olması evet. Hayatımda ilk defa yaptığım kek hamur oldu

Cicimmm maşaallah ne güzel bir rüya görmüşsün ben erkek görmüştüm her defasında kızlarim oldu

İsim güzel bir isme benziyor bence koymalisin ama ne olduğunu bilmiyorum tabi ismin.

Sokamaz ki sen istanbldamisinn cok yogun oluyor istanbulda 10 gunden once randevu bulnmuyordu hatta 1 ay sonraya bulabilmistim ben ozelde olmama ragmen ... kismet bakalm ne dicek
Yok istanbulda değilim :)
Ege bolgesinin adı Deniz olup denize dair biseyai bulunmayan dört tarafı dağlarla çevrili bir il de yaşıyorum

Keşke peşin vermeseydiniz çok surunduruyorlar işi
Off çok işlerle ugrasmissim hızu yaa
Neyse rahata etmişsin ins

Alla alla neden hamur oldu ki

İyi bari doldurasa gelmemiş dolduruşa gelen erkekse Cook
Karısını suçlayan
Bknz: akros

Annesinin her yaptığının farknda olup sen birşey dedin mi toz kondurmayan erkek tipi
Akros kim ay
Benimki kendi diyor annem cok fena ona bulasma sen diye
Annesine duskundur ama bilir de yani huyunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…