- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.461
Insallah canim Allah yardimciniz olsun
Ayy inşallah inşallah
Canlarım çok sağ olun. İnşaallahİns tıkanıklık falan yoktur yaa
Varis diyince bizm enişte varisten ameliyat olmaya gitmişti
Ağlaya ağlaya aklıma.o geld hahahahahah
Kesinlikle yasnazm :)
Eee boş zamanalrinda.temizlik dışında neler yapıyorsun :)
Yaaaa biliyor musun bende de hiç oturarak iş yapma huyu yoktur
Hiç oturarak domates soğan bile dograyamam
Tek hamur yogururken yere.otururm başka türlüsü bnm için çok zor
Canmmmm çok sevndm Yaaa
İns en kısa zamanda cikarsniz
Sonunda.bekleyis bitti çok sukir
Valla Google'a yazar yazmaz çıktı,aceba bumu diye anlamına baktım bal olarak geçiyor anlamidaBir şok daha... maşallah ne diyim. İpucu verene kadar
Bende buldum canım saolBbiz kendi imkanlarimizla ogrendik ismicici aciklamadi
Hosbuldum canim benimYaaaaa şu msjından dolayı seni içime sokasım geldi
Kuzum benim, herkes kendine yakıştırdığı gibidir bu hayatta.. Herkes de kendine yakıştığı gibi davranır. Ve herşeyde bir hayır vardır ben daima Allaha havale eden biriyimdir. Allah görsün. Benim yanlışım varsa da Allah görsün doğrumu da Allah görsün, herkesi de aynı şekilde ♥
Hoşgeldin bu arada. Ne iyi etmişsin gelerek aramıza. Seni bildirimlerde çok görüyordum öyle sevindim ki gelmene
AhahahahHosbuldum canim benimbende cok sevdim topigini özelliklede ByNkoaLa sagolsn beni hic yanliz birakmadı senide tebrik ederim insallah sag saglim kucagina alirsın bebegini
SormaHahahahahahahahah
Bnmki Su ara kziiyla uğraşmaktan bana sıra gelmiyor ama giderse yandm başıma kalacak bnmde :)
Kilonun nesi güzel ya çok güzel demişsin
Baya acitasyoncu heralde oğluna ne diye yetistiriyorsun hemen
Haftasonu bekliyorum o zaman giybetiKaynana mı.
Bayılırım kaynanasını sevmeyen üyelere
Dur şimdi hafta içi çok faal olamıyorum seninle haftasonu gıybetin dibine vuralım
Hevalla gülom. Yaşamadık şey kalmadı burda
2. Seneye girdik daha da yaşayacaklarımızdan yaradana sığınırım
Tamam kuzum
Bdv ye gerek yok o konular için. Burası daha fazla kaynana görümce dramı ile dolu emin ol. Yakında anlayacaksın zaten gerçek bdv burası
Ben uzun yoldan gitmişim.Valla Google'a yazar yazmaz çıktı,aceba bumu diye anlamına baktım bal olarak geçiyor anlamida
Bende buldum canım saol
İyi bari doldurasa gelmemiş dolduruşa gelen erkekse CookSormaBi de adam evde yanimda. Iste sandi heralde. Nasil agliyor ama sanki ne dedim ? bi de dogruyu demiyo ki. Herseyi anlat madem. O kadar kendi dediklerini demiyor sadece casper bana sisko desi diyor Allahtan esim sen ne dedin ona, durduk yere demez dedi de oyle anlatti haspam
Evet canım Allah razı olsun. Geri kaybolmuş gibi oldum ama malum yemek telaşı falanEv almistiniz dimi hayirli ugurlu olsn tekrar Allah gule gule oturmak nasip etsin
Eve taşındık bir sürü aksilikle karşılaştık hala aksilikler devam ediyor Allah hayretsin öyle işte başımı kaşıyacak vaktim yok bu aralar. Ders saatim de fazlaYaaa nerelerdesn sen güzel öğretmen :)
Neymiş o süreç
AnaaEve taşındık bir sürü aksilikle karşılaştık hala aksilikler devam ediyor Allah hayretsin öyle işte başımı kaşıyacak vaktim yok bu aralar. Ders saatim de fazla
Sokamaz ki sen istanbldamisinn cok yogun oluyor istanbulda 10 gunden once randevu bulnmuyordu hatta 1 ay sonraya bulabilmistim ben ozelde olmama ragmen ... kismet bakalm ne dicekDer belki hemen sokar ayrintiliya
Ay yedin çok şükür rabbim kimseyı aç bırakmasın inşallahBu herif gelene kadar kan şekerim düşecek ya
Evin eski sahibi geç çıktı. Boya yaptırdık parke marke işleri neyse, ustalar dedikleri tarihten daha geç çıktılar bizim de taşınmamiz lazım karman çorman oldu her şey. Bir şekilde taşındık İnternet baglatacagiz başvuru yaptık bur türlü baglanmadi. Tam bağlandı dedik modemde sıkıntı çıktı. Doğalgaz kesildi koşturdum ettim iki gün gazsız kaldık. Piknik tüpü aradım. Onu da bulmak ne zormuş meğer. Neyse bir şekilde halloldu usta ile banyoyu genişletmeyi konuştuk ettik. Adam peşinat aldı bir haftadır ses soluk yok. Eşimin telefonuna da çıkmıyor. Ama beni en çok üzen şey dün yaptığım kekin hamur olması evet. Hayatımda ilk defa yaptığım kek hamur olduAnaa
Hayırlısı olsun yaa
Ne gibi aksiklikelr olduki
Ayy her evde çıkıyor bisey
Cicimmm maşaallah ne güzel bir rüya görmüşsün ben erkek görmüştüm her defasında kızlarim olduYaaaaa şu msjından dolayı seni içime sokasım geldi
Kuzum benim, herkes kendine yakıştırdığı gibidir bu hayatta.. Herkes de kendine yakıştığı gibi davranır. Ve herşeyde bir hayır vardır ben daima Allaha havale eden biriyimdir. Allah görsün. Benim yanlışım varsa da Allah görsün doğrumu da Allah görsün, herkesi de aynı şekilde ♥
Hoşgeldin bu arada. Ne iyi etmişsin gelerek aramıza. Seni bildirimlerde çok görüyordum öyle sevindim ki gelmene
Olsn ya hepimiz vakit buldkca giriyoruz ztenEvet canım Allah razı olsun. Geri kaybolmuş gibi oldum ama malum yemek telaşı falan
Yok istanbulda değilim :)Sokamaz ki sen istanbldamisinn cok yogun oluyor istanbulda 10 gunden once randevu bulnmuyordu hatta 1 ay sonraya bulabilmistim ben ozelde olmama ragmen ... kismet bakalm ne dicek
Keşke peşin vermeseydiniz çok surunduruyorlar işiEvin eski sahibi geç çıktı. Boya yaptırdık parke marke işleri neyse, ustalar dedikleri tarihten daha geç çıktılar bizim de taşınmamiz lazım karman çorman oldu her şey. Bir şekilde taşındık İnternet baglatacagiz başvuru yaptık bur türlü baglanmadi. Tam bağlandı dedik modemde sıkıntı çıktı. Doğalgaz kesildi koşturdum ettim iki gün gazsız kaldık. Piknik tüpü aradım. Onu da bulmak ne zormuş meğer. Neyse bir şekilde halloldu usta ile banyoyu genişletmeyi konuştuk ettik. Adam peşinat aldı bir haftadır ses soluk yok. Eşimin telefonuna da çıkmıyor. Ama beni en çok üzen şey dün yaptığım kekin hamur olması evet. Hayatımda ilk defa yaptığım kek hamur oldu
Akros kim ayİyi bari doldurasa gelmemiş dolduruşa gelen erkekse Cook
Karısını suçlayan
Bknz: akros
Annesinin her yaptığının farknda olup sen birşey dedin mi toz kondurmayan erkek tipi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?