Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke peşin vermeseydiniz çok surunduruyorlar işi
Off çok işlerle ugrasmissim hızu yaa
Neyse rahata etmişsin ins

Alla alla neden hamur oldu ki
Bütün parayı vermedim aslında sadece malzeme için biraz vermiştik. Evin boyasını, küçük banyoyu onlar yapmıştı neden öyle yaptı anlamadım. Giden para neyse de salak yerine konmak çok koyuyor.
Kek için de bilmiyorum ki çok iyi kabarmisti sonra ne oldu anlamadım. Firinimi yeni aldım. İlk kek denememdi

Fırın yeniyse ondandır
Yoksa.kabarik.kabarik olur o kekler

Yaaaa sürekli arayın bence gelsin yapsın :)

Akros : kendileri akrep burcu olup tam bir illallah ettiren cinsten ve bnm eşim olur kendileri

Ne güzel huyunu biliyorsa
Hayatta en cok korktugum erkekler akrep ve boga erkekleriydi En sevdigim de yay ve yengec. Nasil yalvardiysam artik Allahima esim yay burcu. Kizim da yay hatta
Allah yardimcin olsun vallahi zor akrep insani

Sevimliler ama Kural ogrenemiyorlar. Hepsi kendi havasinda o kadar tatlilar ki
Gecen hafta bi tanesi bana tuvalet icin izin isterken sunu dedi: "Pohum geldi, tutamirem bele ucunda durir " Esimle tam 1 hafta gulduk soyleyip soyleyip
Vallahi kendi kendime bayağı güldüm

Hayatta en cok korktugum erkekler akrep ve boga erkekleriydi En sevdigim de yay ve yengec. Nasil yalvardiysam artik Allahima esim yay burcu. Kizim da yay hatta
Benmde benmde hatta boga burcu babam
Akrep burcu kocam. Nasıl bir sınav veriyorm hayatta sen düşün

Senin burcun ne :)

Valla çok zorlar yaa o kdr zor ki hep Teoman hayranligimdan oldu nolur ona benzeyen erkekle evleneyim dedm.ceke çeke burcu çekti

Ben çok deniz görürüm

Valla bu burçları sizden öğreniyorum, bekarken hiç düşünmemiştim su burç olsun bu burç olsun diye, burçlar kişiliği en fazla %25 etkiliyor diye biliyorum,
En büyük kriterim uzun boylu birinin olmasıydı, o da oldu neyseki 185 boyunda eşim

Bnce tamamen kişiliği etkiliyor tammamen

Yok kuzum adam parayı almış yarısını ama.ise başlamamış daha bir haftadır kayip
hizuran nerelerdesin kuzum ya dedim hizuş terkedip gitti bizi.. Unuttu dedim.. Sevgisi sahte çıktı dedim hep
Nasılsın görüşmeyeli?
Yanlış anlamadıysam dolandırıldınız mı siz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…