- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.481
Akros : kendileri akrep burcu olup tam bir illallah ettiren cinsten ve bnm eşim olur kendileriAkros kim ay
Benimki kendi diyor annem cok fena ona bulasma sen diye
Annesine duskundur ama bilir de yani huyunu
İfşa oldun buldum hem de hiç araştırmadanYok istanbulda değilim :)
Ege bolgesinin adı Deniz olup denize dair biseyai bulunmayan dört tarafı dağlarla çevrili bir il de yaşıyorum
Anladim dostum belkj oralarda yognluk yoktur okadarYok istanbulda değilim :)
Ege bolgesinin adı Deniz olup denize dair biseyai bulunmayan dört tarafı dağlarla çevrili bir il de yaşıyorum
Tuuhh ifsalandimİfşa oldun buldum hem de hiç araştırmadan
Sanmiorm yok canmAnladim dostum belkj oralarda yognluk yoktur okadar
Bütün parayı vermedim aslında sadece malzeme için biraz vermiştik. Evin boyasını, küçük banyoyu onlar yapmıştı neden öyle yaptı anlamadım. Giden para neyse de salak yerine konmak çok koyuyor.Keşke peşin vermeseydiniz çok surunduruyorlar işi
Off çok işlerle ugrasmissim hızu yaa
Neyse rahata etmişsin ins
Alla alla neden hamur oldu ki
Fırın yeniyse ondandırBütün parayı vermedim aslında sadece malzeme için biraz vermiştik. Evin boyasını, küçük banyoyu onlar yapmıştı neden öyle yaptı anlamadım. Giden para neyse de salak yerine konmak çok koyuyor.
Kek için de bilmiyorum ki çok iyi kabarmisti sonra ne oldu anlamadım. Firinimi yeni aldım. İlk kek denememdi
20-24. Haftalarda giriliyor canim,ben 22. Haftada girmiştimDoktor gir derse girerim6. Ayda girilmiyor mi o bn öyle biliyirm
Hayatta en cok korktugum erkekler akrep ve boga erkekleriydiAkros : kendileri akrep burcu olup tam bir illallah ettiren cinsten ve bnm eşim olur kendileri
Ne güzel huyunu biliyorsa
Vallahi kendi kendime bayağı güldümSevimliler amaKural ogrenemiyorlar. Hepsi kendi havasinda o kadar tatlilar ki
Gecen hafta bi tanesi bana tuvalet icin izin isterken sunu dedi: "Pohum geldi, tutamirem bele ucunda durir "Esimle tam 1 hafta gulduk soyleyip soyleyip
Benmde benmde hatta boga burcu babamHayatta en cok korktugum erkekler akrep ve boga erkekleriydiEn sevdigim de yay ve yengec. Nasil yalvardiysam artik Allahima esim yay burcu. Kizim da yay hatta
Allah yardimcin olsun vallahi zor akrep insani
Ben çok deniz görürümAltıma ederdim Allah biliyor ya
Bugün gittiğim velime de bir kişi altın harflerle Ömer ismini getirip bu ismi size Ömer aleyhisselam hediye etti demiş. O da Ömer koymuş o yüzden.
Gerçekten çok enteresanıma gitti.
Ama velimin yorumuna göre denizle birlikte görmem çok hayırlı bir rüyaymış. Rüyada deniz görmek herkese nasip olmaz dedi.
20-24. Haftalarda giriliyor canim,ben 22. Haftada girmiştim
Valla bu burçları sizden öğreniyorum, bekarken hiç düşünmemiştim su burç olsun bu burç olsun diye, burçlar kişiliği en fazla %25 etkiliyor diye biliyorum,Hayatta en cok korktugum erkekler akrep ve boga erkekleriydiEn sevdigim de yay ve yengec. Nasil yalvardiysam artik Allahima esim yay burcu. Kizim da yay hatta
Allah yardimcin olsun vallahi zor akrep insani
Bnce tamamen kişiliği etkiliyor tammamenValla bu burçları sizden öğreniyorum, bekarken hiç düşünmemiştim su burç olsun bu burç olsun diye, burçlar kişiliği en fazla %25 etkiliyor diye biliyorum,
En büyük kriterim uzun boylu birinin olmasıydı, o da oldu neyseki 185 boyunda eşim
hizuran nerelerdesin kuzum ya dedim hizuş terkedip gitti bizi.. Unuttu dedim.. Sevgisi sahte çıktı dedim hep
Nasılsın görüşmeyeli?
Yanlış anlamadıysam dolandırıldınız mı siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?