- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.501
Benim rüyalar zaten şuan ruhani bir boyutta. Beşinci boyuta koy rüyalarımı oynarTebrik ediyorum öncelikle ciciim gözlerinden öpüyorum
Veli ziyaretleri işin enn keyifli kısımlarından
Bütün tüylerim diken diken olduu, ben rüyalardan hep etkileniyorum, bazı rüyalarında mesajlı rüya olduğunu düşünüyorum.
O isim de çok güzelinşallah hayırlısı olsun cicim, merakla bekliyorum
Beni de etkiledi kıymetlimDayanamadım ben de araştırdım canım. Kulağa çok hoş gelen bir isim. Gecenki rüyadan sonra hani şu mevlitli okumalı ve dualı su...bu rüya gerçekten beni çok etkiledi. Aslında erkeğe bile konulabilir bence. Rahmani bir rüya... Allah esirgesin annemi de bebişini de.
Vooov Fazıl Aras çok hoş oldu yan yana seksü şempazemCicim rüyada görülen isim hayırlı isimdir zaten balım artık başka bı isim olmaz,rüyada gösterildi çünkü. illa ki Fazıl koyucaz ama tabi yanına ek bı isimle koyarız,yeter ki hayırlı sağlıklı bir evlat nasip olsun damesela ben kızım olursa Zeliha minel oğlum olursa Abdullah Aras istiyordum,şimdi oğlan olursa Fazıl Aras olur yani böyle misal, insallah sizinki de gönlünüzden gecen olur ❤
Ula besmelesiz yemeyin.Ya annecim besmelesiz yiyor kertenkele bacım sonra doymuyorum diyor.
Sende benim gibi hisli gacısın çünkü çımallovumbende surekli denizde yuzerken yada kenarinda otururken gorurdum kendimi adini deniz koyacagim dedim
bende surekli boyle enteresan enteresan ruyalar gorurdum en son hazirliksiz doguma gittigim gece gordum sabah kalkip anneme ben bugun dogurucam dedim kimse inanmadi bana cidden dogurdum
YaaaNe güzel rüya, ben olsam koyardım:)
Haftasonu seni yakuza diyarına gıybet yolculuğuna çıkaracağım.Haftasonu bekliyorum o zaman giybeti
Hah ya 18 22 ya 20 24 arasi demistim ross a bende20-24. Haftalarda giriliyor canim,ben 22. Haftada girmiştim
Canansu nasılsın kuzucuk
Dolandırılmış işteYok kuzum adam parayı almış yarısını ama.ise başlamamış daha bir haftadır kayip
Canansu nasılsın kuzucuk
Eşin hastaydı sanırım, ameliyat mı ne olmuştu. İyileşti mi
İsmi açık açık yazsaydım da yorulmasaydınız bari yavB Brunello Cicinelli çok güzel bir rüya görmüşsün,gecenki gördüğün rüya da çok güzeldi hayır olsun inşaallah,
İsmi de internetten buldum, güzel farklı bir isim, kulağa hoş geliyor
Herkesi alıntıladın hani bana cevapDolandırılmış işte
Biz sülalece periyodik olarak dolandırılıyoruz. Nerede bir dolandırılma görsem hemen anlarım
Kıskançlık damarı akros damarı yaahahajahaanababHerkesi alıntıladın hani bana cevap
B BUSR4 nın kitaplığını kurtlar basmış onu halletmeye gitti
Sen anlamazsan olmaz cicim hepimizi anlarsn sen ana kertenkelesinDolandırılmış işte
Biz sülalece periyodik olarak dolandırılıyoruz. Nerede bir dolandırılma görsem hemen anlarım
Ama haklıyım değil miKıskançlık damarı akros damarı yaahahajahaanabab
Soykemene gerek kalmadı biz öğrendik bileHerkesi alıntıladın hani bana cevap
Fıtıktı galiba. İyileşmesine sevindim. Rabbim dermansız dert vermesin fıtık falan geçici şeyleriyiyim canım sen nasılsın
Evet canım ameliyat olmuştu... şuanda iyi çok şükür,senden benden iyi
nasıl gidiyor gebelik
Ulan asıl sen bana cevap vermedinHerkesi alıntıladın hani bana cevap
Zaten herseyi yazmış bi ismi yazmamış onu bulmakta çok zor olmamalıSoykemene gerek kalmadı biz öğrendik bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?