Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim rüyalar zaten şuan ruhani bir boyutta. Beşinci boyuta koy rüyalarımı oynar
Sağol pıtırcığım
Senin için rüyamda 2020 yılı kpss sorularını da görmeye çalışacağım du sen önce bir kendimi halledeyim bir nefes alayım da
Beni de etkiledi kıymetlim
İsmi beğenmene sevindim
Tabi koyulur mu koyulmaz mı kararlaştırıcaz bakalım.
Sen nasılsın?
Vooov Fazıl Aras çok hoş oldu yan yana seksü şempazem
Ben tiki isimleri çok sevmem eski isimlerden yanayım. O yüzden rüyada gördüğüm isme bile zor adapte oldum
Ya annecim besmelesiz yiyor kertenkele bacım sonra doymuyorum diyor.
Ula besmelesiz yemeyin.
Bakın burda yemek bulamayan @Asyamm 2121 kardeşimiz var, ekmek bulan şükrederek yesin
Sende benim gibi hisli gacısın çünkü çımallovum
Sen, ben ve @RosSsS el ele verip gelin bir fal dükkanı açalım. Biriniz tarot, biriniz kahve falı, bende rüyalar ile bağlantı kurup falcılık yaparım. Tutar bence
Ne güzel rüya, ben olsam koyardım:)
Yaaa
Cinsiyet bir gelsin bakalım eğer gerçekten kızsa neden olmasın
Haftasonu bekliyorum o zaman giybeti
Haftasonu seni yakuza diyarına gıybet yolculuğuna çıkaracağım.
Yakuza=kaynanam

Yok kuzum adam parayı almış yarısını ama.ise başlamamış daha bir haftadır kayip
Dolandırılmış işte
Biz sülalece periyodik olarak dolandırılıyoruz. Nerede bir dolandırılma görsem hemen anlarım

İsmi açık açık yazsaydım da yorulmasaydınız bari yav
İnşaallah hayırlara vesiledir mehlikam. Bugünlerde amma enteresan rüyalar gördüm di mi

iyiyim canım sen nasılsın
Evet canım ameliyat olmuştu... şuanda iyi çok şükür,senden benden iyi

nasıl gidiyor gebelik
Fıtıktı galiba. İyileşmesine sevindim. Rabbim dermansız dert vermesin fıtık falan geçici şeyler
Vallahi bugüne dek iyi gidiyordu gebelik.bugün biraz enteresanım. Midem çok huzursuz. Bulanıyor da diyemiyorum bulanmıyor da diyemiyorum. Enteresan bir durum yaşıyorum
Bide düştüm bugün popomun üstüne. Totişimin kemiği ağrıyor
Allahtan dayanıklı çocuk yapmışım. (made in Cici)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…