- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.521
Yok çok yorulmadim Google amcamıza anlamı bal olan kız ismi yazdım çıktıİsmi açık açık yazsaydım da yorulmasaydınız bari yav
İnşaallah hayırlara vesiledir mehlikam. Bugünlerde amma enteresan rüyalar gördüm di mi
Kendisi bana cevap vermiyor sonra bana iftira atıyeahhKıskançlık damarı akros damarı yaahahajahaanabab
Hiçbir akrep haksız olamazCünkü haklıyım
Kuru iftira baaakkkk ispatlarımUlan asıl sen bana cevap vermedin
Farkndayim farkndayim :)Kendisi bana cevap vermiyor sonra bana iftira atıyeahh
Dolandırılmayı hele direkt kokusundanSen anlamazsan olmaz cicim hepimizi anlarsn sen ana kertenkelesin
Zeki kertenkelelerin hali bir başka yavSoykemene gerek kalmadı biz öğrendik bile
Kendisi bana cevap vermiyor sonra bana iftira atıyeahh
İfsalancaaaaâz kaciiiinİspatlarsam özür isterim Ahahahha
Zaten herseyi yazmış bi ismi yazmamış onu bulmakta çok zor olmamalı
İspatla hadi İspatla.Kuru iftira baaakkkk ispatlarım
Fiziki olarak hic umdugumu bulamadimValla bu burçları sizden öğreniyorum, bekarken hiç düşünmemiştim su burç olsun bu burç olsun diye, burçlar kişiliği en fazla %25 etkiliyor diye biliyorum,
En büyük kriterim uzun boylu birinin olmasıydı, o da oldu neyseki 185 boyunda eşim
Ahahhahahahahahahahababbsbshaj
Benim de babam boga ondan istemedim sevmiyorum huylarini kerataninBenmde benmde hatta boga burcu babam
Akrep burcu kocam. Nasıl bir sınav veriyorm hayatta sen düşün
Senin burcun ne :)
Valla çok zorlar yaa o kdr zor ki hep Teoman hayranligimdan oldu nolur ona benzeyen erkekle evleneyim dedm.ceke çeke burcu çekti
Allahım o foliği içmediğim güne...Eki Görüntüle 2561198 Al Buda ispatııı
İspatla hadi İspatla.
Ben sana en son ismi söyle diye mi çağırdım demiştim. Sonra nerde hani cevabın
Ben babam gbi erkekle evlenmek istemedm ama onun burcundan insn evladı çıkacak içimden kaderin bana bir oyunu buBenim de babam boga ondan istemedim sevmiyorum huylarini keratanin
Ben yengecim. Minnos sevimli bir yengec
Montaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?