- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.721
Kimine toktor yasağı,kimine regli yasağı, kimine kocayı görememe (benYa siz napiyonuzArizonanin alevli kertenkeleleri olmus burasi Her yer alev
Evet gitmedim, başka bir gün işten biraz erken çıkıp uğrarım artık,Sagol canim saglik ocagi isini iptal mi ettin diye sordm ama gormedin yada cvp verdysende ben gormedim .
Kimsecikler yok gene cici de bi gelseydi yaa
Senin koca nerdeeKimine toktor yasağı,kimine regli yasağı, kimine kocayı görememe (ben) olunca böyle oluyor
Arada oluyor oyleYa siz napiyonuzArizonanin alevli kertenkeleleri olmus burasi Her yer alev
Hosbuldum.Arada oluyor oylearamıza hoşgeldin
Geçen hafta 3-11 çalıştı,önceki hafta gece çalıştı, 12 gün sonra birliktelik yasayabilmistik, bu hafta 7-5 çalışıyor,akşamları evde neyseki,Senin koca nerdeeBiz de fazla libidoluyuz da cocuk izin vermiyor Isin ortasinda uyaniyor. Her defasinda nasil denk getiriyor anlamiyorum. Kocamla kardes olduk iyice
Sen de bizdensin o zaman, çak kankiHosbuldum.Tam ilgi alanim
Aksamlari iyi degerlendirin bariGeçen hafta 3-11 çalıştı,önceki hafta gece çalıştı, 12 gün sonra birliktelik yasayabilmistik, bu hafta 7-5 çalışıyor,akşamları evde neyseki,
Çocuk küçükken zordur, bizim küçük 6,5 yaşında unuttuk o günleri
Hatirlarsin yakindaGeçen hafta 3-11 çalıştı,önceki hafta gece çalıştı, 12 gün sonra birliktelik yasayabilmistik, bu hafta 7-5 çalışıyor,akşamları evde neyseki,
Çocuk küçükken zordur, bizim küçük 6,5 yaşında unuttuk o günleri
Evlenecekti evlenip burdan ayrildi diye hatirliyorum ama kjzlar dha iyi bilir ... casper temizlik topiginde arkadastk hatirladnmi beniYahu bir kajmery vardi burda sanki. O nerelerde ki? Uyelik mi iptal ettirdi yoksa banli falan mi uzun suredir? Sanki o da bu topikteydi. Yaniliyor muyum ?
Sükür bendee ugrasip duruyoruzzİyi şükür sen nasılsın
hos buldumm:)Hoş döndün canmmm :)
İi aksmlarrIyi aksamlar kizlaar
Napiyosunuz bakim
Yaa seni hatirladim 2019 da bebek bekleyenler diye bi konumu acmistn yanlismi hatirliyorumİi aksmlarr
Aynen 2,5 ay sonra canlı canlı hatırlıcazHatirlarsin yakinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?