Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sagol canim saglik ocagi isini iptal mi ettin diye sordm ama gormedin yada cvp verdysende ben gormedim .

Kimsecikler yok gene cici de bi gelseydi yaa
Evet gitmedim, başka bir gün işten biraz erken çıkıp uğrarım artık,
Biz de yemeğimizi yedik, mutfağı toplayıp kociske bir kahve içeriz

Kimine toktor yasağı,kimine regli yasağı, kimine kocayı görememe (ben ) olunca böyle oluyor
Senin koca nerdee Biz de fazla libidoluyuz da cocuk izin vermiyor Isin ortasinda uyaniyor. Her defasinda nasil denk getiriyor anlamiyorum. Kocamla kardes olduk iyice

Senin koca nerdee Biz de fazla libidoluyuz da cocuk izin vermiyor Isin ortasinda uyaniyor. Her defasinda nasil denk getiriyor anlamiyorum. Kocamla kardes olduk iyice
Geçen hafta 3-11 çalıştı,önceki hafta gece çalıştı, 12 gün sonra birliktelik yasayabilmistik, bu hafta 7-5 çalışıyor,akşamları evde neyseki,
Çocuk küçükken zordur, bizim küçük 6,5 yaşında unuttuk o günleri

Aksamlari iyi degerlendirin bari Sabah 5lere 6lara sozlesiyoruz biz artik. Kiz o saatte derin uykuda oluyor cunku once uyanan digerini kaldirsin diye anlasip yatiyoruz

Yahu bir kajmery vardi burda sanki. O nerelerde ki? Uyelik mi iptal ettirdi yoksa banli falan mi uzun suredir? Sanki o da bu topikteydi. Yaniliyor muyum ?

Cocuk kucukken birak o isi afedersiniz tuvalete gidebilmek rahatca ihtiyacini giderebilmek bile luks...

Hic unutmam bi gun saat aksamustu 4 te anca kahvalti yapabilmistim ... hele ilk zamanlar emzir gaz cikar uyut seytan uclusunden ne rahatca esle yemek yiyebiliyor insan ne hazirlayabiliyor ...

Yahu bir kajmery vardi burda sanki. O nerelerde ki? Uyelik mi iptal ettirdi yoksa banli falan mi uzun suredir? Sanki o da bu topikteydi. Yaniliyor muyum ?
Evlenecekti evlenip burdan ayrildi diye hatirliyorum ama kjzlar dha iyi bilir ... casper temizlik topiginde arkadastk hatirladnmi beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…