- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.061
Onun indirimli hali bile bize bindirimli gelir yavru gerek yok ...Eylül Öztürk ü tanımayan yoktur
Onun güzellik merkezinde yılbaşına özel muhteşem indirimler var kızlar
HahahaahahahYa bi git 3. Diyor . Ben de artist artist ‘çömez’ muamelesi yapıyorum burda
Bana hiç erkekmis gbi gelmiyorBiz de cinsiyette net gorememsti 17.haftadaydik net olmamakla birlikte erkek dedi ama ben hiiic eminimm ki kizim oldgna umursamadim, 1 hafta sonra tekrar gittim ve yuzde 90 kiz dedi.
Detayli ultrasonda da bi turlu yuzunden renkli foto aliniyorya bebegn bi turlu ne yaptiysa uygun pozisyon yok dedi alamadik merdiven indm ciktim meyvesuyu cikolata yedim ictim yok , baska gun gene gittim gene olmamisti hastaneden cikip nasil aglayarak eve gelmstim ya
6+1deydim kontrolümde.Evet yavrumm 6+4 düm yanlış hatırlamıyorsam bende, 4 veya 5 ti yalan olmasın şimdi.
Ama tabi ki kendinle beni bir tutma. Herkesin gebeliği farklı biliyorsun ki. Ben ilk gebeliğimde de 6+2 de duymuştuk mesela. Herkes her gebelik bir değil. Diğer randevuda net duyarsın zaten. Herhangi bir şey olsa doktorun mutlaka bilgilendirirdi ultrasonda da zaten görmüşsün şimdilik yeterli devamı sağlıkla gelsin inşallah minnoşumun
Yeter çay kahve kek daha ne olsun, çalışan 2 can olan için zor yapabiliyorsan tabi ki yaparsın ama yapamıyorsan da kendini zorlama bütün gün ayakta çocuklara laf anlatmak kolay değil beyin olarak bitiyor zaten insan.
Ctesi bende çok yorulmuşum eşimin kuzeni gelecek dedim ya; temizlikti misafirdi derken.. bir de yatılı kaldıaman yarabbim.. Pazar günü kahvaltı hazırlayacağım diye moralman çökmüştüm ki kaynanam imdadıma yetişip Pazar kahvaltıya çağırdı
Bana hiç erkekmis gbi gelmiyor
Kız istedigim için değil cidden diğer hamileliklermle karşılaştırdığımızda hiç erkek potansiyeli gormuyorm şuan
Ama içim içimi de yiyor neydi diye
Erkek çocuklarda.cok çabuk bilip hissetmiştim zaten ikisini de erkek bu diye bunda hiç erkek hissetmiyorum keşke bugün belli olsaydi ya valla çok uzuldm
Erkekler 12. Haftada gösterdi aça aça hemde bir de doktor tam orayı çekmiş ultrasondaErkek olsaydı zaten şimdiye çok marifet gibi o büllüğünü gösterirdikızdır o kız benim ki 20-21.haftada gösterdi detaylıda
Koptum12 mayıs doğumlu . Neredeyse 7 . Herseye bedel . Güya elit, kuralları olan , sakin bir anne olacaktımBi bastı mı yaygarayı , küçük dili görünüyor yeminle , memeyi nasıl vereceğimi şaşırıyorum , sokakmış ,parkmış, bahçeymiş hiç bir önemi kalmıyor
Saray sultanı olarak yetiştireceğim derken ‘Kurban olurum annemmmmmm’ modunda geziyorum .
Akroşun kızı başka ne abidesi olacaktı gülom şimdiden ayağını denk alıyor akıllı çocukEdep abidesi kesildi başıma
Eylül özgür kimdir lo.Onun indirimli hali bile bize bindirimli gelir yavru gerek yok ...
Annemde diyor babasi gelince gösterecek heralde cinsiyetini dediAkroşun kızı başka ne abidesi olacaktı gülom şimdiden ayağını denk alıyor akıllı çocuk
Vallahi gülom seni en iyi her zamanki gibin ben anlarımAnnemde diyor babasi gelince gösterecek heralde cinsiyetini dedi
Valla napsin iki abi bir kıskanç baba
İns öyledir çok hevesim kirildi
Dedim gidelim diye zaten zırt pırt ultrasona mi sokcam çocuğu sırf senin merakın gitsin diye ne kdr zararlı dedi çok bilmis profesör doktor akros beyler.Vallahi gülom seni en iyi her zamanki gibin ben anlarım
Dün hem kalbini duyamadım hem sigorta ile ilgili durum netleşmedi o da 2 hafta sonraya kaldı.
Gördüğüm kese ile yetinerek döndüm.
Lakin ki yarın düzeltilebilecek birşey olsa kendimi yiceğime inan yarın tekrar giderdim.
Senin yerinde olsam yarın yine oradaydım
Akroş yine yapmış akroşlukDedim gidelim diye zaten zırt pırt ultrasona mi sokcam çocuğu sırf senin merakın gitsin diye ne kdr zararlı dedi çok bilmis profesör doktor akros beyler.
Bende dedm son aylarda hem.nts bağlanır hem iki de bir ultrason çekiliyor neden yapılıyor çok zararlı olsa yapmazlar heralde dedm
En azından devlete gidicem
Bn yanlış demiorm da kendisinin üzerine bugün gidemicem kaç gündür canımı skior zaten bir de ugrasamicam.kendim.alor başımı gidermAkroş yine yapmış akroşluk
Yani teorik olarak tamam doğru. Radyasyon falan filan.
Ama sanki telefon elimizde hiç değilmişçesine ultrasondan koruyamıcam çocuğu
Zaten öyle mi böyle mi diye kendini yiyip durman eminim bebeğe ultrasondan daha zararlıdır.
Yeşil mercinin cinsiyeti için ben bile stres yaptıysam seni cidden düşünemiyorum.
İyiydim daha iyi oldum tatlımİyiyim kuzucumm sen nasılsın
Bugün tam 3 bardak çay içtim
YouTube dan paraları kazanıp güzellik merkezi mi açmış. Ooo iyiymişEylül Öztürk ü tanımayan yoktur
Onun güzellik merkezinde yılbaşına özel muhteşem indirimler var kızlar
Yav sen napçan akroşu zaten yavBn yanlış demiorm da kendisinin üzerine bugün gidemicem kaç gündür canımı skior zaten bir de ugrasamicam.kendim.alor başımı giderm
Para ondan gelmese neler yapicam da ahYav sen napçan akroşu zaten yav. Çocuğu yaptın yeter bırak akroşu sen kendi kararlarınla kendi başına ilerle onu ikna etmeye çalışırsan Ohoo işin iş
Oyy canum kurban olurim yaww seni beğenmeyen evi temizlensinYorgun savaşçı geldi hanımmmmmm
Yav ben her girdiğimde yeri geliyor 30 sayfa (Allah biliyor daha fazlası da oldu) herkesin yorumunu beğene beğene geliyorum niye bazılarınız yorumları beğenmiyor yav, tamam geçmiş sayfaları beğenmeyebilirsiniz ama gördüğünüz yorumları beğenin acuk yav
Tabi yeni üyeler için sözüm, eskiler zaten çok beğeniyor herkesi
KAMU SPOTU=Birbirimizi beğenelim
Kursum birkaç gündür aradaydı, şimdi daha da kalabalık bir sınıfla kursa devam ediyorum
Sizler nasılsınız bakalım, neler yapıyorsunuz
ByNkoaLa bak benim gibi herkeşler demiş bidaha git kontrol süresinde diye kuzum.
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@_CaNanSu_
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
Asiye_
@Casper25
@Yasnaz
O da doğruPara ondan gelmese neler yapicam da ah
Neyse kendi gelecegimi garanti altına almaya başladım sayılır ahhahahahah
Giderm artık napim çocukları birakip
Kertenkelelerin mesajlarını beğenmeden ilerleyenlerin evine kaynanası gelsin yerleşsinOyy canum kurban olurim yaww seni beğenmeyen evi temizlensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?