Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana hiç erkekmis gbi gelmiyor
Kız istedigim için değil cidden diğer hamileliklermle karşılaştırdığımızda hiç erkek potansiyeli gormuyorm şuan
Ama içim içimi de yiyor neydi diye
Erkek çocuklarda.cok çabuk bilip hissetmiştim zaten ikisini de erkek bu diye bunda hiç erkek hissetmiyorum keşke bugün belli olsaydi ya valla çok uzuldm

6+1deydim kontrolümde.
Kalbin attığını ultrasonda izledik çok net pıtır pıtır vallahi o yüzden endişe etmedim.
Ama duysam mutlu olurdum tabi
Neyse Allahın izniyle 2 hafta sonra inşallah..
Haydaaa gebe insanın evinde neden yatılı kalınır ya. Sabah kahvaltı hazırlama stresinden ben gece bile uyuyamıyorum öyle durumlarda.
Stres yani

Erkek olsaydı zaten şimdiye çok marifet gibi o büllüğünü gösterirdi kızdır o kız benim ki 20-21.haftada gösterdi detaylıda

Erkek olsaydı zaten şimdiye çok marifet gibi o büllüğünü gösterirdi kızdır o kız benim ki 20-21.haftada gösterdi detaylıda
Erkekler 12. Haftada gösterdi aça aça hemde bir de doktor tam orayı çekmiş ultrasonda

Bakalım bir ay sonra gel öylesi detaylıca girersin dedi

Koptum
Hiç öyle iddialarım yok. Hatta tam tersi geleneksel bir anne olarak yetiştirmek istiyorum. Yani klasik, terliğiyle meşhur, kız seni baban öldürür diyen nostaljik bir Anadolu annesi olma hayalim var
İnsanların hayalleri nasıl benim hayalim nasıl yav

Akroşun kızı başka ne abidesi olacaktı gülom şimdiden ayağını denk alıyor akıllı çocuk
Annemde diyor babasi gelince gösterecek heralde cinsiyetini dedi
Valla napsin iki abi bir kıskanç baba
İns öyledir çok hevesim kirildi

Annemde diyor babasi gelince gösterecek heralde cinsiyetini dedi
Valla napsin iki abi bir kıskanç baba
İns öyledir çok hevesim kirildi
Vallahi gülom seni en iyi her zamanki gibin ben anlarım
Dün hem kalbini duyamadım hem sigorta ile ilgili durum netleşmedi o da 2 hafta sonraya kaldı.
Gördüğüm kese ile yetinerek döndüm.
Lakin ki yarın düzeltilebilecek birşey olsa kendimi yiceğime inan yarın tekrar giderdim.
Senin yerinde olsam yarın yine oradaydım

Dedim gidelim diye zaten zırt pırt ultrasona mi sokcam çocuğu sırf senin merakın gitsin diye ne kdr zararlı dedi çok bilmis profesör doktor akros beyler.
Bende dedm son aylarda hem.nts bağlanır hem iki de bir ultrason çekiliyor neden yapılıyor çok zararlı olsa yapmazlar heralde dedm
En azından devlete gidicem

Akroş yine yapmış akroşluk
Yani teorik olarak tamam doğru. Radyasyon falan filan.
Ama sanki telefon elimizde hiç değilmişçesine ultrasondan koruyamıcam çocuğu
Zaten öyle mi böyle mi diye kendini yiyip durman eminim bebeğe ultrasondan daha zararlıdır.
Yeşil mercinin cinsiyeti için ben bile stres yaptıysam seni cidden düşünemiyorum.

Bn yanlış demiorm da kendisinin üzerine bugün gidemicem kaç gündür canımı skior zaten bir de ugrasamicam.kendim.alor başımı giderm

Bn yanlış demiorm da kendisinin üzerine bugün gidemicem kaç gündür canımı skior zaten bir de ugrasamicam.kendim.alor başımı giderm
Yav sen napçan akroşu zaten yav. Çocuğu yaptın yeter bırak akroşu sen kendi kararlarınla kendi başına ilerle onu ikna etmeye çalışırsan Ohoo işin iş

Yav sen napçan akroşu zaten yav. Çocuğu yaptın yeter bırak akroşu sen kendi kararlarınla kendi başına ilerle onu ikna etmeye çalışırsan Ohoo işin iş
Para ondan gelmese neler yapicam da ah

Neyse kendi gelecegimi garanti altına almaya başladım sayılır ahhahahahah

Giderm artık napim çocukları birakip

Oyy canum kurban olurim yaww seni beğenmeyen evi temizlensin

Para ondan gelmese neler yapicam da ah

Neyse kendi gelecegimi garanti altına almaya başladım sayılır ahhahahahah

Giderm artık napim çocukları birakip
O da doğru
Ama kontrol süresinde para ödenmiyor gülom. Yada devlete.
Öğren şu cinsiyeti de bizde rahatlayalım artık yav
Tık tık tık, kız mısın erkek misin yeşil merci ses ver

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…