Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O da doğru
Ama kontrol süresinde para ödenmiyor gülom. Yada devlete.
Öğren şu cinsiyeti de bizde rahatlayalım artık yav
Tık tık tık, kız mısın erkek misin yeşil merci ses ver
Eski insnlar napiormis ya valla doğana kdr bilgi yok gelişim süreci yok tam kafa yemelik ortam

Olsunn cok iyi anliyorm seni ama Allah uzulecek baska sey vermesin gec olsun guc olmasin napalim

Eylül özgür kimdir lo.
Ben bilmiyor ben suriyeli
@patilibirhayat
Eylul ozturk kiz harbiden bilmiyosn ilginc sen nasil tertemiz kalabilmissin boyle sosyal medyadan uzaksin herhal benmde yok sosyal medyam ama duymamak bjlmemek imkansiz oluyor bazi seyleri ... internet fenomeni bi bagyann olarak bliyorm ben dogumu ile cok ses getirmjsti yurtdisjnda dogum yapti ayni zamanda youtuber arastir istersen minnos bi bebislerj var masallah

Aynen bende olsam yarn tekrar giderdim bi doktora ama ayni yere ama baska yere .

Cici senin sigorta netlesene kdr zaman geciyo bas bas paralari doktorlara ne zaman yararlancaksin oyaliyorlar gibime geliyo

Eski insnlar napiormis ya valla doğana kdr bilgi yok gelişim süreci yok tam kafa yemelik ortam
Kiz eski insanlar kafayi ona yoracak vakit bulamiyorlarmiski is guc ekmek evde yapilirmis bag bahce yap dogmus cocklar bile kendi haline buyurmusler olenleer olurmus ... yemek tek cesit bi yemek ortaya konur o yenirmis bolluk yok zamanda yok tabi cok ...

Bide ne dicem aklima geldi benjm babannem 1 2 cocgndan sonra neyden cocugu oldgnu anlayabilmis dusunun o kadar cahjllik mi desem ne desem bilemiyorum

Savascıııı sen bigün elimde kalacaksın pardon klavyem de ona göre neysemmmm ben beğeni yapıyorum genelde okuduğum zaman üstüme alınmadım

Ben çok mutluyum 1 aylık sürecin sonuna geldik. Elhamdülillah evdeyiz bebekler ve ben. Bugün taburcu olduk.

Dualariniz desteğiniz için coook teşekkürler canlar. Sizi seviyorum

Gitmeseymis iyimis. Onu da severdim ben mantikli konusuyordu o da valla. Tuh

Dün misagrilige gittik bir tane yaşlı teyze geldi sen hamilesin sanirm dedi bana ben böyle kaldım evet dedm
Keşke ne hissettin teyze kız mı erkek mi diye sorsaydim hamile olduğumu anlayan onu da bilirdi bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…