- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.081
Eski insnlar napiormis ya valla doğana kdr bilgi yok gelişim süreci yok tam kafa yemelik ortamO da doğru
Ama kontrol süresinde para ödenmiyor gülom. Yada devlete.
Öğren şu cinsiyeti de bizde rahatlayalım artık yav
Tık tık tık, kız mısın erkek misin yeşil merci ses ver
Olsunn cok iyi anliyorm seni ama Allah uzulecek baska sey vermesin gec olsun guc olmasin napalimBana hiç erkekmis gbi gelmiyor
Kız istedigim için değil cidden diğer hamileliklermle karşılaştırdığımızda hiç erkek potansiyeli gormuyorm şuan
Ama içim içimi de yiyor neydi diye
Erkek çocuklarda.cok çabuk bilip hissetmiştim zaten ikisini de erkek bu diye bunda hiç erkek hissetmiyorum keşke bugün belli olsaydi ya valla çok uzuldm
Benim gelcek zaten haftayaKertenkelelerin mesajlarını beğenmeden ilerleyenlerin evine kaynanası gelsin yerleşsinhadi şimdi beğenmeyin
Sus kız allah korusun ne istiyorsun bizden iste heyraKertenkelelerin mesajlarını beğenmeden ilerleyenlerin evine kaynanası gelsin yerleşsinhadi şimdi beğenmeyin
Allah sabır versin sana ay korkunç benim içinBenim gelcek zaten haftaya
Eylul ozturk kiz
Aynen bende olsam yarn tekrar giderdim bi doktora ama ayni yere ama baska yere .Vallahi gülom seni en iyi her zamanki gibin ben anlarım
Dün hem kalbini duyamadım hem sigorta ile ilgili durum netleşmedi o da 2 hafta sonraya kaldı.
Gördüğüm kese ile yetinerek döndüm.
Lakin ki yarın düzeltilebilecek birşey olsa kendimi yiceğime inan yarın tekrar giderdim.
Senin yerinde olsam yarın yine oradaydım
Benim icin sorun yok cnku Allah var sorun cikaran bi insan degl anlayisli senede 1 2 hafta anca misafirim olabiliyor zaten ..Allah sabır versin sana ay korkunç benim için
Valla şanslısın cnm Rabbim mutlulgunuzu bozmasınBenim icin sorun yok cnku Allah var sorun cikaran bi insan degl anlayisli senede 1 2 hafta anca misafirim olabiliyor zaten ..
Kiz eski insanlar kafayi ona yoracak vakit bulamiyorlarmiski is guc ekmek evde yapilirmis bag bahce yap dogmus cocklar bile kendi haline buyurmusler olenleer olurmus ... yemek tek cesit bi yemek ortaya konur o yenirmis bolluk yok zamanda yok tabi cok ...Eski insnlar napiormis ya valla doğana kdr bilgi yok gelişim süreci yok tam kafa yemelik ortam
Savascıııı sen bigün elimde kalacaksın pardon klavyem de ona göreYorgun savaşçı geldi hanımmmmmm
Yav ben her girdiğimde yeri geliyor 30 sayfa (Allah biliyor daha fazlası da oldu) herkesin yorumunu beğene beğene geliyorum niye bazılarınız yorumları beğenmiyor yav, tamam geçmiş sayfaları beğenmeyebilirsiniz ama gördüğünüz yorumları beğenin acuk yav
Tabi yeni üyeler için sözüm, eskiler zaten çok beğeniyor herkesi
KAMU SPOTU=Birbirimizi beğenelim
Kursum birkaç gündür aradaydı, şimdi daha da kalabalık bir sınıfla kursa devam ediyorum
Sizler nasılsınız bakalım, neler yapıyorsunuz
ByNkoaLa bak benim gibi herkeşler demiş bidaha git kontrol süresinde diye kuzum.
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@_CaNanSu_
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
Ben çok mutluyum 1 aylık sürecin sonuna geldik. Elhamdülillah evdeyiz bebekler ve ben. Bugün taburcu olduk.Yorgun savaşçı geldi hanımmmmmm
Yav ben her girdiğimde yeri geliyor 30 sayfa (Allah biliyor daha fazlası da oldu) herkesin yorumunu beğene beğene geliyorum niye bazılarınız yorumları beğenmiyor yav, tamam geçmiş sayfaları beğenmeyebilirsiniz ama gördüğünüz yorumları beğenin acuk yav
Tabi yeni üyeler için sözüm, eskiler zaten çok beğeniyor herkesi
KAMU SPOTU=Birbirimizi beğenelim
Kursum birkaç gündür aradaydı, şimdi daha da kalabalık bir sınıfla kursa devam ediyorum
Sizler nasılsınız bakalım, neler yapıyorsunuz
ByNkoaLa bak benim gibi herkeşler demiş bidaha git kontrol süresinde diye kuzum.
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@_CaNanSu_
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
Gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsünBen çok mutluyum 1 aylık sürecin sonuna geldik. Elhamdülillah evdeyiz bebekler ve ben. Bugün taburcu olduk.
Dualariniz desteğiniz için coook teşekkürler canlar. Sizi seviyorum ❤
Amiiin... herkese mutluluk versn RabbimValla şanslısın cnm Rabbim mutlulgunuzu bozmasın
Aminnnnn cnmmAmiiin... herkese mutluluk versn Rabbim
Gitmeseymis iyimis. Onu da severdim ben mantikli konusuyordu o da valla. TuhHepinize güzel dualarınız için teşekkür ederim ballarım Allah hepinizden razı olsun ve bana ettiğiniz duaların yüzü suyu hürmetine kendi dileklerinizin gerçekleşti sevincini yaşatsın sizlere
Kuzum Kajmery34 i mi diyorsun.
O kızıp gitti malesef
Yediği bir bana kızdı. Yapma etme dedim ama dinlemedi gitti
Kasımda da düğünü vardı üstelik.
İnşallahhhh hayatında herşeyi yolundadır ne diyelim..
Gülom nolur bana hergün 15 kere hayırlı olsun de9 ay sonunda yaklaşık 2 trilyon kez demiş olacaksın böylece
Lutfen tovbe deKertenkelelerin mesajlarını beğenmeden ilerleyenlerin evine kaynanası gelsin yerleşsinhadi şimdi beğenmeyin
Dün misagrilige gittik bir tane yaşlı teyze geldi sen hamilesin sanirm dedi bana ben böyleKiz eski insanlar kafayi ona yoracak vakit bulamiyorlarmiski is guc ekmek evde yapilirmis bag bahce yap dogmus cocklar bile kendi haline buyurmusler olenleer olurmus ... yemek tek cesit bi yemek ortaya konur o yenirmis bolluk yok zamanda yok tabi cok ...
Bide ne dicem aklima geldi benjm babannem 1 2 cocgndan sonra neyden cocugu oldgnu anlayabilmis dusunun o kadar cahjllik mi desem ne desem bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?