- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.101
99 a asla tahammül edemem illa 100 isterim
Akdeniz Karadeniz 100 puanı isteriz
Abartma bebişimmmOnun indirimli hali bile bize bindirimli gelir yavru gerek yok ...
Benim icn abarti cnm malesefAbartma bebişimmm
O kadar da değill yani şu zaman da 200₺ nereye vermiyoruz ki diye düşündüğümüzde gayet makul fiyatlar
Ben beğeniyorurYorgun savaşçı geldi hanımmmmmm
Yav ben her girdiğimde yeri geliyor 30 sayfa (Allah biliyor daha fazlası da oldu) herkesin yorumunu beğene beğene geliyorum niye bazılarınız yorumları beğenmiyor yav, tamam geçmiş sayfaları beğenmeyebilirsiniz ama gördüğünüz yorumları beğenin acuk yav
Tabi yeni üyeler için sözüm, eskiler zaten çok beğeniyor herkesi
KAMU SPOTU=Birbirimizi beğenelim
Kursum birkaç gündür aradaydı, şimdi daha da kalabalık bir sınıfla kursa devam ediyorum
Sizler nasılsınız bakalım, neler yapıyorsunuz
ByNkoaLa bak benim gibi herkeşler demiş bidaha git kontrol süresinde diye kuzum.
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
Oooo cok sevindimmm cok gecms olsun insallah bebislerinle ailenle sana mutluluklarBen çok mutluyum 1 aylık sürecin sonuna geldik. Elhamdülillah evdeyiz bebekler ve ben. Bugün taburcu olduk.
Dualariniz desteğiniz için coook teşekkürler canlar. Sizi seviyorum ❤
Ben 250 ye kaban aldımAbartma bebişimmm
O kadar da değill yani şu zaman da 200₺ nereye vermiyoruz ki diye düşündüğümüzde gayet makul fiyatlar
2 hafta dayan ballı çöreğimmm 2 hafta dediğin nedir kiii hemen biterrrrrr6+1deydim kontrolümde.
Kalbin attığını ultrasonda izledik çok net pıtır pıtır vallahi o yüzden endişe etmedim.
Ama duysam mutlu olurdum tabi
Neyse Allahın izniyle 2 hafta sonra inşallah..
Haydaaa gebe insanın evinde neden yatılı kalınır ya. Sabah kahvaltı hazırlama stresinden ben gece bile uyuyamıyorum öyle durumlarda.
Stres yani
Vallaa Limonsuzumm o kadın haketti bence çok fazla çalışıyor ve hakediyor hiç durmuyor.İyiydim daha iyi oldum tatlımbaşlangıç için 3 bardakta yeter
YouTube dan paraları kazanıp güzellik merkezi mi açmış. Ooo iyiymiş
İfşa olur muyumHmmmmmm bize de göstersneeeeee
Yatağa at kabanı öyle çekkk zeprammmmİfşa olur muyum@Brunello Cicinelli
Sana özelden atayımYatağa at kabanı öyle çekkk zeprammmm
Al patilimmmmYatağa at kabanı öyle çekkk zeprammmm
Tüh ifşa oldun diyecektim
Bence doğururken anlıyorlardır hamile olduklarınıEski insnlar napiormis ya valla doğana kdr bilgi yok gelişim süreci yok tam kafa yemelik ortam
Gazan mübarek olsun. Ruhuna fatiha okuruzBenim gelcek zaten haftaya
Ben çok temiz kaldım. Kirlenmedim ben omoyla yıkanmış gibiyimEylul ozturk kizharbiden bilmiyosn ilginc sen nasil tertemiz kalabilmissin boyle sosyal medyadan uzaksin herhal benmde yok sosyal medyam ama duymamak bjlmemek imkansiz oluyor bazi seyleri ... internet fenomeni bi bagyann olarak bliyorm ben dogumu ile cok ses getirmjsti yurtdisjnda dogum yapti ayni zamanda youtuber arastir istersen minnos bi bebislerj var masallah
Dün gittiğimizde kontrol sürecindeyiz ödeme yapmıcaz diye sigortadan provizyon isteyemediler malesef çayım.Aynen bende olsam yarn tekrar giderdim bi doktora ama ayni yere ama baska yere .
Cici senin sigorta netlesene kdr zaman geciyo bas bas paralari doktorlara ne zaman yararlancaksin oyaliyorlar gibime geliyo
Daha çok beğen ne var her mesajı 2 kere beğen nolcakSavascıııı sen bigün elimde kalacaksın pardon klavyem de ona göreneysemmmm ben beğeni yapıyorum genelde okuduğum zaman üstüme alınmadım
Yaaaaa çok mutluyum gülparem.Ben çok mutluyum 1 aylık sürecin sonuna geldik. Elhamdülillah evdeyiz bebekler ve ben. Bugün taburcu olduk.
Beğenmeden geçme o zaman mesajları bak büyük yemin verdimLutfen tovbe deAllah askina bu nasil bir beddua elim ayagom titredi yahu
İnşallahhhh kaymaklı balım benimMerciiimm Merciiimm biz dee 100 isteriiiizzçocuuumm korkup 9 ay daha kalsam mı diyecek
Hayırlısıyla bii büyüsün fasulye nohut filan olsun da cicim bari o zmn öğrensin bunları
Bende seni beğeniyorurBen beğeniyorurçiçim niye hep ayaktasın niye oturmuyon yazık değil mi canına
2 hafta dayan ballı çöreğimmm 2 hafta dediğin nedir kiii hemen biterrrrrr
Ya kalmaz aslında ama demiştim ya il dışından geldiii İstanbul’da yaşamıyor bebeğimmm
Olursun olmaman mümkün değilİfşa olur muyum@Brunello Cicinelli
İfşa oldun.
Allahımm bugün aldığım en en en güzel haber bu oldu kuzummm nasıl mutlu oldum anlatamam çok şükür çokBen çok mutluyum 1 aylık sürecin sonuna geldik. Elhamdülillah evdeyiz bebekler ve ben. Bugün taburcu olduk.
Ohh çok şükürrBen çok mutluyum 1 aylık sürecin sonuna geldik. Elhamdülillah evdeyiz bebekler ve ben. Bugün taburcu olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?