Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
99 a asla tahammül edemem illa 100 isterim
Akdeniz Karadeniz 100 puanı isteriz

Merciiimm Merciiimm biz dee 100 isteriiiizz çocuuumm korkup 9 ay daha kalsam mı diyecek

Hayırlısıyla bii büyüsün fasulye nohut filan olsun da cicim bari o zmn öğrensin bunları

Ben beğeniyorur çiçim niye hep ayaktasın niye oturmuyonyazık değil mi canına

Ben çok mutluyum 1 aylık sürecin sonuna geldik. Elhamdülillah evdeyiz bebekler ve ben. Bugün taburcu olduk.

Dualariniz desteğiniz için coook teşekkürler canlar. Sizi seviyorum ❤
Oooo cok sevindimmm cok gecms olsun insallah bebislerinle ailenle sana mutluluklar

2 hafta dayan ballı çöreğimmm 2 hafta dediğin nedir kiii hemen biterrrrrr
Ya kalmaz aslında ama demiştim ya il dışından geldiii İstanbul’da yaşamıyor bebeğimmm

İyiydim daha iyi oldum tatlım başlangıç için 3 bardakta yeter
YouTube dan paraları kazanıp güzellik merkezi mi açmış. Ooo iyiymiş
Vallaa Limonsuzumm o kadın haketti bence çok fazla çalışıyor ve hakediyor hiç durmuyor.
Hamileyken de öncesinde de doğduktan sonra da hiç durmadan calstı ben onun cokkkk cokkk önceki hallerini biliyorum eşi ile evlendiği ilk zamanlar sokaklarda dövme yaptıkları zamanları

Eski insnlar napiormis ya valla doğana kdr bilgi yok gelişim süreci yok tam kafa yemelik ortam
Bence doğururken anlıyorlardır hamile olduklarını
Düşünsene 9 ay cinsiyet öğrenememek..
Allah bizi boşuna 2020 ye girerken gebe etmedi. Biz yapamazdık o dönemlerde
Benim gelcek zaten haftaya
Gazan mübarek olsun. Ruhuna fatiha okuruz neden geliyor
Ben çok temiz kaldım. Kirlenmedim ben omoyla yıkanmış gibiyim
Sosyal medya kullanıyorum ama ünlüleri takip etmem kendi halimdeyim çayım. Ünlüler beni takip etsin
Aynen bende olsam yarn tekrar giderdim bi doktora ama ayni yere ama baska yere .

Cici senin sigorta netlesene kdr zaman geciyo bas bas paralari doktorlara ne zaman yararlancaksin oyaliyorlar gibime geliyo
Dün gittiğimizde kontrol sürecindeyiz ödeme yapmıcaz diye sigortadan provizyon isteyemediler malesef çayım.
2 hafta sonra artık..
Savascıııı sen bigün elimde kalacaksın pardon klavyem de ona göre neysemmmm ben beğeni yapıyorum genelde okuduğum zaman üstüme alınmadım
Daha çok beğen ne var her mesajı 2 kere beğen nolcak
Ben çok mutluyum 1 aylık sürecin sonuna geldik. Elhamdülillah evdeyiz bebekler ve ben. Bugün taburcu olduk.

Yaaaaa çok mutluyum gülparem.
Kaç kilo oldu bızdıklar ♥
Evde olmak nasıl duygu
Lutfen tovbe de Allah askina bu nasil bir beddua elim ayagom titredi yahu
Beğenmeden geçme o zaman mesajları bak büyük yemin verdim
Merciiimm Merciiimm biz dee 100 isteriiiizz çocuuumm korkup 9 ay daha kalsam mı diyecek

Hayırlısıyla bii büyüsün fasulye nohut filan olsun da cicim bari o zmn öğrensin bunları
İnşallahhhh kaymaklı balım benim
Ben beğeniyorur çiçim niye hep ayaktasın niye oturmuyonyazık değil mi canına
Bende seni beğeniyorur
Nasıl oturayım be malim. 36 tane terminatör var sınıfta. Hayatımda böyle hareketli sınıf görmedim.
Maymun gibi kapı sıra tepelerinden inmiyorlar.
Sınıf sınıf değil jungle yemin ederim
Sende ne var ne yok malim.
Kasapla yanıyor mu geceler
2 hafta dayan ballı çöreğimmm 2 hafta dediğin nedir kiii hemen biterrrrrr
Ya kalmaz aslında ama demiştim ya il dışından geldiii İstanbul’da yaşamıyor bebeğimmm
İfşa olur muyum @Brunello Cicinelli
Olursun olmaman mümkün değil
Al patilimmmmEki Görüntüle 2561789

bu ben değilim ama olsun
İfşa oldun.
Seni tanıdım şukufesin sen

Allahımm bugün aldığım en en en güzel haber bu oldu kuzummm nasıl mutlu oldum anlatamam çok şükür çok

Kertenkelelerim ben kaçıyorum zalim istanbulu izlicem. Aylardır her izlediğimde göz yaşı döktüğüm nedim ayaklandı iyi mi şimdi kime ağlıcam ben
Uyumazsam sonra gelirim.
Uyursam yarın geyşam evde ve Misafirlerim var.
Öptüm sizi şap şup

Ohh çok şükürr eviniz neşelensin çok daha güzelleşsiin artık inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…