Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi iyi seyirler ve iyi akşamlar Cicimm

Bekleyemezdik vallahi Yaaa hiç bizlik olay değil cicim
Sabırsız halimize özellikle

Bi kere beğenme tuşu koymuşlar

şukufe benim yanımda halt yemiş

Selam cici havalar çok soğudu ya işler güçler devam spor diyet iş arıyorum hala dua edin de iş bulayım ya

Baska sehirde normalde kislari geliyor bide rahatsizliklari var hep bende kalmjyor gorumceme de gidiyor da bana bi zarari yok anlayisli bi insan kiz senin yakuza gbi degil mutlulugmuzdan mutlu olur .

Ben sosyal medya kullanmamama ragmen taniyorum o kadini kiz sen baya aceyle filan yikanmissin

Insallah yararlanirsin artk su sigortadan ... bende ilerde hanilelik dusunursem insallah yaptirmak istiyorum oncesnden ozel sigorta ..
Cnku dogumda gittigm harika doktorum suan muayeneye dahi gidemedigm luks bi hastaneye gecti onu cok ozledimm yaa

Kizzz nerelerdeydin sabahtaan beriii

Tatli yapiyorum aklima geldinn
Sbhtan akkksamaa kadar kocacugumla ilgilendim sonra da onu nöbete yolladım kendimi duşa attim sonra bide elim değmişken çamaşır suyu ve cifi kapıp banyoyu kirkladimciktim saç baş kuruttum,elimi yüzümü kremledim falan derken şimdi geldim burdayim sen napiyosun,ne tatlısı yaptın yine hamarat kadinellerine sağlık
Ayy cicim ben geldim sen gittin ama olsun bidahakine artik kız bide kaynana fln karistirmissin araya, sonra ki msjlarini okudum da valla ben her gördüğüm msji beğeniyorum ballı çöreğim
Nasıl beklicem dedm tamam tamam godum kız dedi ama emin değil gbiyd
Anaa ee söylemiş işte cinsiyeti o zmn gördüm dediyse yalan söylemediya doktorsoylediyse de Allah tepesinden baksınemin değilim ama fln dedi mi peki gördüm dedikten sonra?
Ya kendi yavrumu yiyor gibi hissedip pilava küsersem
Pilav yerken muhtemel hissim:
Ahahah ayy baligin yavrusunu löp diye çekip yediğine mi güldüm,videoyu çeken kızın verdiği serfs.z tepkisine mi güldüm bilmiyom ama çok güldüm orası kesin
Ben çok mutluyum 1 aylık sürecin sonuna geldik. Elhamdülillah evdeyiz bebekler ve ben. Bugün taburcu olduk.

Dualariniz desteğiniz için coook teşekkürler canlar. Sizi seviyorum ❤
Yaa nihalim maşallah çok sevindim canım en zorlu dönemi atlatmissin şimdi keyfini sür 3 yavrunla insallah canimAllah uzun ömür versin sana da yavrularına da esine de,çocuklarınızın başında olun inşallah

Karamelli trilece yaptimmm kocacgma supuruz ettimm

Baska ihtimal olamazdi zaten sen burda yoksan kocan evdedir

Gördüm gördüm tamam surasi işte kız dedi ama içime öküz oturdu aklim gördüğüm ama.arada kaybolan çıkıntı da kaldı %100 kız olduğunu görseydim bu kdr tereddüt etmezdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…