- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.121
Hadi iyi seyirler ve iyi akşamlar CicimmKertenkelelerim ben kaçıyorum zalim istanbulu izlicem. Aylardır her izlediğimde göz yaşı döktüğüm nedim ayaklandı iyi mi şimdi kime ağlıcam ben
Uyumazsam sonra gelirim.
Uyursam yarın geyşam evde ve Misafirlerim var.
Öptüm sizi şap şup
Bekleyemezdik vallahi Yaaa hiç bizlik olay değil cicimBence doğururken anlıyorlardır hamile olduklarını
Düşünsene 9 ay cinsiyet öğrenememek..
Allah bizi boşuna 2020 ye girerken gebe etmedi. Biz yapamazdık o dönemlerde
Gazan mübarek olsun. Ruhuna fatiha okuruzneden geliyor
Ben çok temiz kaldım. Kirlenmedim ben omoyla yıkanmış gibiyim
Sosyal medya kullanıyorum ama ünlüleri takip etmem kendi halimdeyim çayım. Ünlüler beni takip etsin
Dün gittiğimizde kontrol sürecindeyiz ödeme yapmıcaz diye sigortadan provizyon isteyemediler malesef çayım.
2 hafta sonra artık..
Daha çok beğen ne var her mesajı 2 kere beğen nolcak
Yaaaaa çok mutluyum gülparem.
Kaç kilo oldu bızdıklar ♥
Evde olmak nasıl duygu
Beğenmeden geçme o zaman mesajları bak büyük yemin verdim
İnşallahhhh kaymaklı balım benim
Bende seni beğeniyorur
Nasıl oturayım be malim. 36 tane terminatör var sınıfta. Hayatımda böyle hareketli sınıf görmedim.
Maymun gibi kapı sıra tepelerinden inmiyorlar.
Sınıf sınıf değil jungle yemin ederim
Sende ne var ne yok malim.
Kasapla yanıyor mu geceler
Olursun olmaman mümkün değil
İfşa oldun.
Seni tanıdım şukufesin sen
Olmuşsun ama sen farketmednNeyseki olmadım
Bi kere beğenme tuşu koymuşlarBence doğururken anlıyorlardır hamile olduklarını
Sosyal medya kullanıyorum ama ünlüleri takip etmem kendi halimdeyim çayım. Ünlüler beni takip etsin
Dün gittiğimizde kontrol sürecindeyiz ödeme yapmıcaz diye sigortadan provizyon isteyemediler malesef çayım.
2 hafta sonra artık..
Evde olmak nasıl duygu
Bende seni beğeniyorur
Nasıl oturayım be malim. 36 tane terminatör var sınıfta. Hayatımda böyle hareketli sınıf görmedim.
İfşa oldun.
Ben ojeli biri değilim
NirdeeeOlmuşsun ama sen farketmedn
Selam cici havalar çok soğudu ya işler güçler devam spor diyetYorgun savaşçı geldi hanımmmmmm
Yav ben her girdiğimde yeri geliyor 30 sayfa (Allah biliyor daha fazlası da oldu) herkesin yorumunu beğene beğene geliyorum niye bazılarınız yorumları beğenmiyor yav, tamam geçmiş sayfaları beğenmeyebilirsiniz ama gördüğünüz yorumları beğenin acuk yav
Tabi yeni üyeler için sözüm, eskiler zaten çok beğeniyor herkesi
KAMU SPOTU=Birbirimizi beğenelim
Kursum birkaç gündür aradaydı, şimdi daha da kalabalık bir sınıfla kursa devam ediyorum
Sizler nasılsınız bakalım, neler yapıyorsunuz
ByNkoaLa bak benim gibi herkeşler demiş bidaha git kontrol süresinde diye kuzum.
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
Baska sehirde normalde kislari geliyor bide rahatsizliklari var hep bende kalmjyor gorumceme de gidiyor da bana bi zarari yok anlayisli bi insan kiz senin yakuza gbi degil mutlulugmuzdan mutlu olur .Bence doğururken anlıyorlardır hamile olduklarını
2 hafta sonra artık..
Evde olmak nasıl duygu
Bende seni beğeniyorur
İfşa oldun.
Bn gördüm sen anlamzsnNirdeee
Burda mısın diye kontrol ettim
Yarı yarıya burdayımBurda mısın diye kontrol ettim
Sbhtan akkksamaa kadar kocacugumla ilgilendimKizzz nerelerdeydin sabahtaan beriii
Tatli yapiyorum aklima geldinn
Ayy cicim ben geldim sen gittin ama olsun bidahakine artikYorgun savaşçı geldi hanımmmmmm
Yav ben her girdiğimde yeri geliyor 30 sayfa (Allah biliyor daha fazlası da oldu) herkesin yorumunu beğene beğene geliyorum niye bazılarınız yorumları beğenmiyor yav, tamam geçmiş sayfaları beğenmeyebilirsiniz ama gördüğünüz yorumları beğenin acuk yav
Tabi yeni üyeler için sözüm, eskiler zaten çok beğeniyor herkesi
KAMU SPOTU=Birbirimizi beğenelim
Kursum birkaç gündür aradaydı, şimdi daha da kalabalık bir sınıfla kursa devam ediyorum
Sizler nasılsınız bakalım, neler yapıyorsunuz
ByNkoaLa bak benim gibi herkeşler demiş bidaha git kontrol süresinde diye kuzum.
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
Anaa ee söylemiş işte cinsiyeti o zmn gördüm dediyse yalan söylemediya doktorNasıl beklicem dedm tamam tamam godum kız dedi ama emin değil gbiyd
Ahahah ayy baligin yavrusunu löp diye çekip yediğine mi güldüm,videoyu çeken kızın verdiği serfs.z tepkisine mi güldüm bilmiyom ama çok güldüm orası kesinYa kendi yavrumu yiyor gibi hissedip pilava küsersem
Pilav yerken muhtemel hissim:
Yaa nihalim maşallah çok sevindim canım en zorlu dönemi atlatmissin şimdi keyfini sür 3 yavrunla insallah canimBen çok mutluyum 1 aylık sürecin sonuna geldik. Elhamdülillah evdeyiz bebekler ve ben. Bugün taburcu olduk.
Dualariniz desteğiniz için coook teşekkürler canlar. Sizi seviyorum ❤
%50 diyorsun yaniYarı yarıya burdayım
Karamelli trilece yaptimmm kocacgma supuruz ettimmSbhtan akkksamaa kadar kocacugumla ilgilendimsonra da onu nöbete yolladım kendimi duşa attim sonra bide elim değmişken çamaşır suyu ve cifi kapıp banyoyu kirkladim ciktim saç baş kuruttum,elimi yüzümü kremledim falan derken şimdi geldim burdayim sen napiyosun,ne tatlısı yaptın yine hamarat kadin ellerine sağlık
Ayy cicim ben geldim sen gittin ama olsun bidahakine artikkız bide kaynana fln karistirmissin araya, sonra ki msjlarini okudum da valla ben her gördüğüm msji beğeniyorum ballı çöreğim
Anaa ee söylemiş işte cinsiyeti o zmn gördüm dediyse yalan söylemediya doktorsoylediyse de Allah tepesinden baksın emin değilim ama fln dedi mi peki gördüm dedikten sonra?
Ahahah ayy baligin yavrusunu löp diye çekip yediğine mi güldüm,videoyu çeken kızın verdiği serfs.z tepkisine mi güldüm bilmiyom ama çok güldüm orası kesin
Yaa nihalim maşallah çok sevindim canım en zorlu dönemi atlatmissin şimdi keyfini sür 3 yavrunla insallah canim❤Allah uzun ömür versin sana da yavrularına da esine de,çocuklarınızın başında olun inşallah ❤
Gördüm gördüm tamam surasi işte kız dedi ama içime öküz oturdu aklim gördüğüm ama.arada kaybolan çıkıntı da kaldı %100 kız olduğunu görseydim bu kdr tereddüt etmezdimSbhtan akkksamaa kadar kocacugumla ilgilendimsonra da onu nöbete yolladım kendimi duşa attim sonra bide elim değmişken çamaşır suyu ve cifi kapıp banyoyu kirkladim ciktim saç baş kuruttum,elimi yüzümü kremledim falan derken şimdi geldim burdayim sen napiyosun,ne tatlısı yaptın yine hamarat kadin ellerine sağlık
Ayy cicim ben geldim sen gittin ama olsun bidahakine artikkız bide kaynana fln karistirmissin araya, sonra ki msjlarini okudum da valla ben her gördüğüm msji beğeniyorum ballı çöreğim
Anaa ee söylemiş işte cinsiyeti o zmn gördüm dediyse yalan söylemediya doktorsoylediyse de Allah tepesinden baksın emin değilim ama fln dedi mi peki gördüm dedikten sonra?
Ahahah ayy baligin yavrusunu löp diye çekip yediğine mi güldüm,videoyu çeken kızın verdiği serfs.z tepkisine mi güldüm bilmiyom ama çok güldüm orası kesin
Yaa nihalim maşallah çok sevindim canım en zorlu dönemi atlatmissin şimdi keyfini sür 3 yavrunla insallah canim❤Allah uzun ömür versin sana da yavrularına da esine de,çocuklarınızın başında olun inşallah ❤
Bende seni ozledm tabiki hep ozluyirm gozlerm seni arıyor hep :)%50 diyorsun yani
Bende öyle sayılırımbir yandan buraya bir yandan annemlere yetmeye çalışıyorum
Özledim seniSende beni özledin biliyorum tamam saklama
Canınıııı yediiiimmmmmmmmBende seni ozledm tabiki hep ozluyirm gozlerm seni arıyor hep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?